Ο Γιώργος Σιγαλός για την κοπή του δένδρου στην Αρόη

Απάντηση Σιγαλού στην ανακοίνωση της ΡΑΠ

Με αφορμή ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ, στην οποία κατηγορεί για απραξία την Δημοτική Αρχή υποστηρίζοντας ότι «σήκωσε λευκή πετσέτα στη μάχη με τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών», με την «εγκατάλειψη των γειτονιών που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό», ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Τοπικής Οικονομίας και υπεύθυνος για θέματα των Δημοτικών Ενοτήτων Παραλίας, Βραχνεΐκων και Μεσσάτιδας, Γιώργος Σιγαλός, δηλώνει τα εξής:
«Ενημερώνουμε την δημοτική παράταξη ΡΑΠ, ότι όχι μόνο δεν γνωρίζει το δημοτικό έργο που συνεχίζεται αδιαλείπτως να παράγεται, αλλά προσφέρει και κακές υπηρεσίες στην πόλη, μόνο και μόνο για αντιπολιτευτικούς λόγους.
Η πραγματικότητα είναι άλλη και εντελώς διαφορετική από αυτή που θέλει να παρουσιάσει η ΡΑΠ.
Η πραγματική εικόνα λοιπόν, είναι ότι η παρουσία των συνεργείων Πρασίνου, Καθαριότητας και Αυτεπιστασίας είναι καθημερινή σε όλες τις περιοχές του Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων, όπως επίσης και οι εργολάβοι του Δήμου, στο κομμάτι των έργων που τους αναλογεί, όπως αποψίλωση, διάνοιξη δρόμων και αλλού.
Δυστυχώς, από την ανακοίνωση της ΡΑΠ, απουσιάζει η κριτική στην κυβερνητική πολιτική, που εδώ και τρία χρόνια, έχει κόψει σχεδόν όλα τα κονδύλια προς τους Δήμους, αφήνοντάς τους στην τύχη τους.
Από την ίδια ανακοίνωση, απουσιάζει ο σεβασμός προς τους εργαζόμενους που έχουν απομείνει στο Δήμο και οι οποίοι νυχθημερόν προσπαθούν, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, για το συμφέρον της πόλης και των πολιτών.
Η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν στηρίζει τους εργαζόμενους του Δήμου, αλλά απαξιώνει με αυτόν τον τρόπο την εργασία τους και ρίχνει νερό στο μύλο των ιδιωτικών συμφερόντων.

Κατόπιν αυτών, είναι βέβαιο, ότι οποιαδήποτε δημοτική παράταξη ήθελε να μάθει για το έργο που γίνεται από τη σημερινή Δημοτική Αρχή και τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι μέχρι να τελειώσει η θητεία τους, θα μπορούσε να ρωτήσει και να ενημερωθεί, πριν εκδώσει τέτοιου είδους ανακοινώσεις».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για