ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΤΡΑΤΩΡΑ: Πήγε για υπέρηχο αλλά θα τον χειρουργούσαν στη θέση άλλου

Περιπέτεια για τον γνωστό επιχειρηματία της εστίασης Κωνσταντίνο Φλωράτο. Όπως αναφέρει ο ίδιος βρέθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, μετά από κάποιους πόνους που αισθάνθηκε.
Αφού έμεινε μέχρι τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, οι εξετάσεις του βρέθηκαν καλές και τελικά έφυγε. Ωστόσο την άλλη μέρα, ο πόνος που αισθανόταν στα νεφρά συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα να επισκεφθεί το νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί έμεινε αρκετή ώρα στα επείγοντα, με αφόρητους πόνους και περίμενε να εξεταστεί.
Με τον ορό στο χέρι, και αφού έκανε ακτινογραφία, τον έστειλαν πίσω, όμως για κακή του τύχη …χάθηκε! Αφού περιπλανήθηκε εντός αλλά και εκτός νοσοκομείου, κατάφερε να βρει τα αρχικά του ίχνη και έφτασε στο σημείο που του υπέδειξαν.
Επιστρέφοντας ήπιε το νερό που χρειαζόταν για να κάνει υπέρηχο και περίμενε. Τελικά ενημερώθηκε ότι θα κάνει εισαγωγή και θα μεταφερθεί στην χειρουργική κλινική.
Η περιπέτειά του ωστόσο δεν τελειώνει εδώ. Ζητώντας ουρομπόξ βλέπει τυχαία άλλο όνομα επάνω στην ετικέτα. Εμφανώς απορημένος ο κ. Φλωράτος, ρωτά τί συμβαίνει, για να μάθει ότι σε δύο ημέρες έχει προγραμματιστεί το χειρουργείο του!
Εν τέλει, μέσα από αυτήν την παρεξήγηση, γλίτωσε τα χειρότερα, αφού θα έμπαινε στο χειρουργείο δι’ ασήμαντον αφορμή.
πηγή: εφημερίδα Γνώμη

ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΘλίψη στην Πάτρα για την απώλεια του Νικόλαου Μπάλλα
ΖΩΗ17 ώρες πρίνΒαθύ πένθος στην Πάτρα για τον αδόκητο χαμό του 55χρονου Χρήστου Ντότσικα
ΥΓΕΙΑ3 ημέρες πρίνΤα ύποπτα υλικά της κουζίνας πίσω από τη μαζική δηλητηρίαση στην Πάτρα
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πρίνΣτο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας το αποχετευτικό στην Αιγείρα – Ερωτηματικά για έργο-«φάντασμα» 65 εκατ. ευρώ
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Τροχαίο ατύχημα στην Αγυιά – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠάτρα: Συναγερμός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» – Απετράπη την τελευταία στιγμή απόπειρα αυτοχειρίας 35χρονης
ΖΩΗ18 ώρες πρίνΤροχαίο ατύχημα στην Πάτρα: Γυναίκα τραυματίστηκε μετά από παράσυρση από ΙΧ στην οδό Κανελλοπούλου
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΑιματηρή συμπλοκή στην Πάτρα: Μια ανάρτηση στο Facebook έγινε η αφορμή για επίθεση σε ανήλικό



















