Αχαΐα-Ακράτα: Mπούκαραν στη Eurobank με κλεμμένο αυτοκίνητο και μετά προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ-Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

09.54 Όπως ανακοίνωσε  αστυνομία, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό αγνώστων δραστών οι οποίοι σήμερα (27-5-2016) στις (5.40) το πρωί, στην Ακράτα, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, έθραυσαν υαλοπίνακα πρόσοψης τράπεζας και προκάλεσαν μικρή έκρηξη σε ΑΤΜ.

Το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση από την Τράπεζα έχοντας υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές από φωτιά, ενώ από τις έρευνες προέκυψε ότι είχε αφαιρεθεί από περιοχή της Αττικής.
Στον τόπο του περιστατικού, μεταξύ άλλων, ενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και η Ομάδα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

09.13 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι δράστες, γύρω στις 5.30 το πρωί εισέβαλαν στην τράπεζα Eurobank στην περιοχή της Ακράτας, με ΙΧ. Συγκεκριμένα έσπασαν τη τζαμαρία με αυτοκίνητο , το οποίο είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής.

Στη συνέχεια προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ κι ερευνάται αυτή τη στιγμή ο τρόπος με τον οποίο έγινε και πόσα είναι τα χρήματα που εκτιμάται ότι έχουν αφαιρεθεί από το μηχάνημα.

Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν. Το αυτοκίνητο με το οποίο πραγματοποίησαν την «εισβολή» βρέθηκε σε κοντινή απόσταση, καμένο, από αστυνομικούς της μικτής περιπολίας Ακράτας – Αιγίου.

Οι δράστες εκτιμάται ότι στη συνέχεια διέφυγαν με άλλο όχημα.

Στην περιοχή βρίσκεται και κλιμάκιο αστυνομικών από την Πάτρα.

08.38 Έκρηξη σε ΑΤΜ τράπεζας σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Ακράτα. Αυτή την ώρα η υπόθεση ερευνάται από άνδρες του Α.Τ. Ακράτας , ενώ μεταβαίνει στην περιοχή κλιμάκιο αστυνομικών από την Πάτρα, προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  εκτιμάται ότι σκοπός των δραστών ήταν η κλοπή.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για