ΖΩΗ
Τρόμος στην Πλαζ της Πάτρας: Λαγοκέφαλος δάγκωσε 64χρονη στο λαιμό

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν την Κυριακή (5/7) στην πολυσύχναστη παραλία της Πλαζ στην Πάτρα, όταν μια 64χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από λαγοκέφαλο τη στιγμή που έμπαινε στη θάλασσα.
Το περιστατικό συνέβη στο θαλάσσιο σημείο απέναντι από το παλιό κολυμβητήριο της Αγυιάς. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της παθούσας, με το που έκανε την πρώτη της βουτιά, αντιλήφθηκε το ψάρι να κατευθύνεται με ταχύτητα προς το μέρος της. Παρά την προσπάθειά της να απομακρυνθεί εγκαίρως, το ψάρι την πρόλαβε και τη δάγκωσε στον λαιμό, προκαλώντας αναστάτωση στην ίδια αλλά και στους υπόλοιπους λουόμενους που έγιναν μάρτυρες του σκηνικού.
Η 64χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα (Αγίου Αλεξίου). Εκεί, οι γιατροί εφάρμοσαν αμέσως το προβλεπόμενο ιατρικό πρωτόκολλο για δαγκώματα από το συγκεκριμένο είδος και της παρείχαν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες.
Το συμβάν έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, καθώς η παρουσία των επιθετικών λαγοκέφαλων στις ελληνικές ακτές παρουσιάζει ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ22 ώρες πρίν«λουκέτο» για την αλυσίδα πίτσας στην Πάτρα – Έκλεισαν και τα τρία σημεία εξυπηρέτησης
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Τραγωδία στο Νότιο Πάρκο: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άτομο
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΣκότος και αναστάτωση στην Πάτρα: Μεγάλο μπλακ άουτ σε περιοχές της πόλης – Τι ώρα επανέρχεται το ρεύμα
ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ2 ημέρες πρίνΑγία Σοφιά Πατρών: Πάγκοι της λαϊκής κλείνουν την είσοδο της πλατείας, και κανείς δεν ελέγχει
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΘλίψη στην Πάτρα: Νεκρή 47χρονη μέσα στο σπίτι της στην Αρόη
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠλατεία Όλγας στην Πάτρα: Στη θέση του ιστορικού φαρμακείου καταφτάνει αγαπημένο ζαχαροπλαστείο
ΖΩΗ1 ημέρα πρίνΣτο «σκοτάδι» ο Άγιος Βασίλειος – Ξαφνική διακοπή ρεύματος στην περιοχή
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΤροχαίο ατύχημα στην Πάτρα: Στο νοσοκομείο οδηγός δικύκλου μετά από εκτροπή στη συμβολή Βενιζέλου και Παπανδρέου









