ΖΩΗ
Πάτρα: Θρίλερ με 59χρονο σε απόπειρα αυτοχειρίας – Σώθηκε την τελευταία στιγμή

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύεται ένας 59χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση μετά από υπερβολική κατανάλωση φαρμακευτικών σκευασμάτων.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, 18 Απριλίου, η τοπική κοινωνία της Πάτρας παραλίγο να γίνει μάρτυρας μιας ανείπωτης τραγωδίας. Ένας 59χρονος συμπολίτης μας εντοπίστηκε αναίσθητος εντός της οικίας του, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών, σε μια προφανή προσπάθεια να θέσει τέρμα στη ζωή του.
Το χρονικό της διάσωσης
Η κινητοποίηση των αρχών υπήρξε ακαριαία χάρη στην παρατηρητικότητα φιλικού προσώπου του 59χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες:
- Ο εντοπισμός: Το φιλικό πρόσωπο, ανησυχώντας που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του, μετέβη στο σπίτι του άνδρα όπου και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του.
- Η επέμβαση του ΕΚΑΒ: Ειδοποιήθηκε αμέσως το κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες έφτασαν στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες και σταθεροποιώντας τον ασθενή.
- Η νοσηλεία: Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (Ρίο).
«Η έγκαιρη ειδοποίηση των αρχών ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που κράτησε τον άνδρα στη ζωή», αναφέρουν πηγές της αστυνομίας.
Τρέχουσα κατάσταση
Αυτή την ώρα, ο 59χρονος βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Αν και η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή λόγω της ποσότητας των ουσιών που εισήλθαν στον οργανισμό του, οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.
Οι αρχές διενεργούν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την απόφαση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του.

ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΘλίψη στην Πάτρα για την απώλεια του Νικόλαου Μπάλλα
ΖΩΗ17 ώρες πρίνΒαθύ πένθος στην Πάτρα για τον αδόκητο χαμό του 55χρονου Χρήστου Ντότσικα
ΥΓΕΙΑ3 ημέρες πρίνΤα ύποπτα υλικά της κουζίνας πίσω από τη μαζική δηλητηρίαση στην Πάτρα
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πρίνΣτο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας το αποχετευτικό στην Αιγείρα – Ερωτηματικά για έργο-«φάντασμα» 65 εκατ. ευρώ
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Τροχαίο ατύχημα στην Αγυιά – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠάτρα: Συναγερμός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» – Απετράπη την τελευταία στιγμή απόπειρα αυτοχειρίας 35χρονης
ΖΩΗ17 ώρες πρίνΤροχαίο ατύχημα στην Πάτρα: Γυναίκα τραυματίστηκε μετά από παράσυρση από ΙΧ στην οδό Κανελλοπούλου
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΑιματηρή συμπλοκή στην Πάτρα: Μια ανάρτηση στο Facebook έγινε η αφορμή για επίθεση σε ανήλικό



















