ΖΩΗ
ΠΑΤΡΑ-Τραγωδία στο Ακταίο: Νεκρός 58χρονος σε φλεγόμενη οικία – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει από τα ξημερώματα της Κυριακής την τοπική κοινωνία της Πάτρας. Ένας 58χρονος άνδρας, γνωστός από την επαγγελματική του δραστηριότητα στον κλάδο της εστίασης, βρέθηκε νεκρός στον προαύλιο χώρο της οικίας του στο Ακταίο, την ώρα που το σπίτι του παραδιδόταν στις φλόγες.
Το χρονικό της καταστροφής
Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμανε λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε μονοκατοικία που βρίσκεται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Ακταίου (έναντι πρατηρίου υγρών καυσίμων Shell).
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο, αντικρίζοντας τη στέγη του σπιτιού να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Παρά τις προσπάθειες κατάσβεσης, η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς.
Το μακάβριο εύρημα
Μετά την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς, οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο 58χρονος ιδιοκτήτης εντοπίστηκε έξω από το σπίτι, πεσμένος ανάσκελα, χωρίς τις αισθήσεις του.
Το στοιχείο που περιπλέκει την υπόθεση: Δίπλα στη σορό του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα όπλο, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι κυνηγετική καραμπίνα.
Η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα από την Αστυνομία, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία στον χώρο, προτού μετακινηθεί η σορός.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας
Αν και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 58χρονος βίωνε μια ιδιαίτερα δύσκολη ψυχολογική περίοδο, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε χάσει την αδελφή του, η οποία έφυγε αιφνίδια από τη ζωή.
Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή, καθώς μέχρι τις αρχές του 2010 διατηρούσε δημοφιλές κατάστημα εστίασης στην παραλιακή ζώνη του Ρίου.
Σε εξέλιξη οι έρευνες
Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροτομής που έχει ήδη διαταχθεί. Παράλληλα, το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς, εξετάζοντας αν αυτή προκλήθηκε σκόπιμα ή αν οφείλεται σε ατύχημα που προηγήθηκε ή έπεται του θανάτου του άνδρα.


ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΘλίψη στην Πάτρα για την απώλεια του Νικόλαου Μπάλλα
ΥΓΕΙΑ3 ημέρες πρίνΤα ύποπτα υλικά της κουζίνας πίσω από τη μαζική δηλητηρίαση στην Πάτρα
ΖΩΗ13 ώρες πρίνΒαθύ πένθος στην Πάτρα για τον αδόκητο χαμό του 55χρονου Χρήστου Ντότσικα
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πρίνΣτο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας το αποχετευτικό στην Αιγείρα – Ερωτηματικά για έργο-«φάντασμα» 65 εκατ. ευρώ
ΖΩΗ3 ημέρες πρίνΠΑΤΡΑ-Τροχαίο ατύχημα στην Αγυιά – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο
ΖΩΗ2 ημέρες πρίνΠάτρα: Συναγερμός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» – Απετράπη την τελευταία στιγμή απόπειρα αυτοχειρίας 35χρονης
ΚΟΣΜΟΣ3 ημέρες πρίνΛιμόζ: Στις φλόγες το ιστορικό δημαρχείο – Κατέρρευσε το καμπαναριό
ΖΩΗ13 ώρες πρίνΤροχαίο ατύχημα στην Πάτρα: Γυναίκα τραυματίστηκε μετά από παράσυρση από ΙΧ στην οδό Κανελλοπούλου

















