Συνδεθείτε μαζί μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Μανία» κυβέρνησης & λοιμωξιολόγων: Μαζικά «λουκέτα» & πρόστιμα στην εστίαση – Καταστρέφουν εκατοντάδες οικογένειες

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μία πρωτοφανή «μανία» η κυβέρνηση & λοιμωξιολόγοι βάζουν μαζικά πρόστιμα & «λουκέτα» «για συνωστισμό» στα ήδη κατεστραμμένα οικονομικά μαγαζιά εστίασης αφήνοντας χωρίς εισόδημα εκατοντάδες οικογένειες που μέλη τους εργάζονται εκεί. 

Συγκεκριμένα, σε μόλις μία νύχτα ακόμα πέντε μαγαζιά αναμένεται να βάλουν «λουκέτο» για 2 μήνες, ενώ καλούνται να πληρώσουν και πρόστιμο 15.000 ευρώ επειδή επέτρεψαν στους θαμώνες να «συνωστιστούν».

Ειδικότερα, έπειτα από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 12/6 από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και της Ελληνικής Αστυνομίας, σε καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές του Πειραιά, όπως το Τουρκολίμανο, στην περιοχή του Κεραμεικού στην Αθήνα και το Γκάζι, ανεστάλη η λειτουργία πέντε μεγάλων νυχτερινών μαγαζιών και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους περίπου 15.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα «σφραγίζονται» άμεσα(!), ακόμη κι αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.

Πως θα ζουν οι εργαζόμενοι, επιχειρηματίες και προμηθευτές τους επόμενους 2 μήνες, μετά από την οικονομική καταστροφή που προηγήθηκε ουδόλως απασχολεί τους λοιμωξιολόγους και τα κυβερνητικά στελέχη τα οποία με μία πρωτοφανή αυταρχικότητα τους καταδικάζουν «στην πείνα» και δημιουργούν υστερία για… 20 κρούσματα κορωνοϊού, τη στιγμή που όλες οι χώρες του κόσμου ανοίγουν μαζικά. 

Επίσης, άγνωστο αν αυτά τα μαγαζιά θα ανοίξουν ξανά μετά το «λουκέτο» και τα δυσβάσταχτα πρόστιμα, αλλά ούτε αυτό φαίνεται να απασχολεί την κυβέρνηση.

Μάλλον οι εργαζόμενοι στην εστίαση όπως και οι ανθρακωρύχοι «θα πρέπει να βρουν κάτι άλλο να κάνουν».

ΠΑΤΡΑ: Επεσαν πρόστιμα σε καταστήματα σε Ρίο και Βραχνέϊκα – Γινόταν… χαμός!

Έλεγχοι σε παραλιακά καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας έγιναν αργά χθες βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες σε δύο επιχειρήσεις διαπιστώθηκε συνωστισμός με αποτέλεσμα να επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Πρόκειται για καταστήματα σε Ρίο και Βραχνέικα. Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες τους  διερευνούν τη δυνατότητα των νομικών αντιρρήσεων. Ωστόσο όπως έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί εύκολα αφού το κατάστημα υποχρεούται να ελέγχει τον αριθμό των εισερχομένων ατόμων ανάλογα με τα τετραγωνικά του μέτρα και να απαγορεύει την είσοδο σε άλλους.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σήμερα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως μεταξύ των μέτρων προβλέπεται και αυτό της προσωρινής διακοπής λειτουργίας ενός καταστήματος δηλαδή του λουκέτου.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΤΡΑ: Πού κόλλησε το περίφημο γήπεδο μπιτς βόλεϊ του νότιου πάρκου

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σε αναστολή βρίσκεται επί ένα χρόνο η δημιουργία γηπέδου μπιτς βόλεϊ στο νότιο πάρκο. Είχε δοθεί η εντύπωση ότι οφειλόταν σε κωλυσιεργία του Δήμου Πατρέων.

Στην πραγματικότητα οφείλεται σε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ που επέβαλε το Λιμεναρχείο για αυθαίρετη κατάληψη και κατασκευή επί της κοινόχρηστης παραλίας, για το οποίο αποφάσισε ο Δήμος να προσφύγει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών.

Πρόκειται για άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ που αφορά στο νότιο πάρκο και τις σχέσεις του Δήμου με τις κρατικές υπηρεσίες. Το πρόστιμο επιβλήθηκε σε βάρος του Δήμου με δύο αποφάσεις του Κεντρικού Λιμεναρχείου τον Οκτώβριο του 2019.Ο Δήμος «κατηγορείται» ότι προχώρησε σε αυθαίρετη κατάληψη, χρήση και κατασκευή σε επιφάνεια 67 τετραγωνικών μέτρων εντός κοινόχρηστης παραλίας. Με τις δύο αποφάσεις απορρίφθηκαν οι ισχυρισμοί του Δήμου ότι η άμμος θαλάσσης που χρησιμοποιήθηκε στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες και είχε εναποτεθεί στο συγκεκριμένο χώρο, καθώς και τα χαμηλά κινητά τσιμεντένια στοιχεία που τον περίκλειαν, μεταφέρθηκαν εκτός της παραλιακής ζώνης που προηγουμένως εκ παραδρομής είχαν τοποθετηθεί.

Ενα άλλο επιχείρημα που επικαλέστηκε ο Δήμος, αλλά δεν έγινε δεκτό, είναι ότι η συγκεκριμένη έκταση του έχει παραχωρηθεί κατά χρήση για 99 χρόνια και σε αυτόν περιλαμβάνεται ο αιγιαλός και η παραλία.

Το θέμα παραπέμφθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου με τη σχετική γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας και αποφασίστηκε ομόφωνα να εγκριθεί η άσκηση προσφυγής στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών κατά των δύο αποφάσεων του Κεντρικού Λιμεναρχείου, το οποίο ήταν υποχρεωμένο να προχωρήσει τη διαδικασία, ακολουθώντας το γράμμα του νόμου.

Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και στη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής περιόδου, κυρίως με αφορμή εργασίες που εκτέλεσε ο Δήμος στο νότιο πάρκο. Σε εκείνες τις περιπτώσεις ο Δήμος είχε επιδιώξει την προβολή και τη δημοσιότητα της υπόθεσης, καθώς φάνηκε εκ του αποτελέσματος ότι η πλειοψηφία της κοινής γνώμης ήταν θετική ακριβώς επειδή επρόκειτο για εργασίες διαμόρφωσης σε τμήμα της έκτασης που συνηθίσαμε να αποκαλούμε «νότιο πάρκο». Αυτή τη φορά ο Δήμος δεν βγήκε μπροστά.

Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αναρτήθηκε στο «Διαύγεια», απ’ όπου και την αλίευσε η «Π».Αυτό που, ίσως, χρειάζεται είναι να γίνει μία ρύθμιση με την οποία αφενός ο Δήμος (και κάθε Δήμος) δεν θα αυθαιρετεί, αλλά θα κρίνεται κατά περίπτωση η παρέμβαση που κάνει στην παραλιακή ζωή, ο χαρακτήρας της (π.χ. αν είναι κοινόχρηστος και προς το συμφέρον των πολιτών και της ποιότητας ζωής τους), και τα χαρακτηριστικά του (να μην έχει μόνιμο αλλά προσωρινό χαρακτήρα).Διαφορετικά το σίριαλ θα έχει προσεχώς και άλλα επεισόδια.

ΠΗΓΗ: Πελοπόννησος

Συνέχισε να διαβάζεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λιόλιος: “Οι υπάλληλοι θα τρέχουν την Ομοσπονδία, το Δ.Σ. θα θέτει στόχους και θα ελέγχει”

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Στη διάρκεια συνέντευξης μέσω τηλεδιάσκεψης που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την θέση του προέδρου της ΕΟΚ στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας. Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα παραδέχθηκε πως από τον Ιούνιο έχει πάψει να ασχολείται με τον Προμηθέα Πάτρας και τη Basket League, εχοντας αποφασίσει να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με την προσπάθεια που ξεκίνησε για την ηγεσία της ΕΟΚ.

Αφού ενημέρωσε πως τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα συναντηθεί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο γι αυτόν τον λόγο, εν συνεχεία τόνισε πως “όποιος πιστεύει ότι ο κ. Βασιλακόπουλος δεν έχει κάνει τα μέγιστα στην ΕΟΚ, θα είναι αχάριστος. Θα πρέπει να πάρουμε τα καλά από αυτή τη διοίκηση και να διορθώσουμε τα λάθη που υπήρχαν”.

Πλήρης διαφάνεια σε οικονομικό επίπεδο

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Βαγγέλης Λιόλιος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τα πράγματα αλλάζουν και πολλές φορές μας ξεπερνούν, γι αυτό θα πρέπει κάποιες φορές να τρέχουμε πιο μπροστά από την εποχή μας για να είμαστε εμείς οι μπροστάρηδες. Πριν από επτάμιση μήνες ξεκίνησα μια διαδικτυακή πλατφόρμα, έναν δίαυλο επικοινωνίας με απλούς φιλάθλους, αθλητές, και παράγοντες. Για να πουν την γνώμη τους. Ήταν πολύ εντυπωσιακό ότι 13.254 άτομα επισκέφτηκαν την πλατφόρμα “dwse pasa“, 478 άτομα ήταν φίλαθλοι, παράγοντες και άνθρωποι του αθλητισμού που έγραψαν παρατηρήσεις, σκέψεις, προτάσεις και ανησυχίες για τα δρώμενα στο ελληνικό μπάσκετ. Σε όλο αυτό το διάστημα ταξίδεψα σε όλη την Ελλάδα, μίλησα δια ζώσης, μακριά από δημοσιότητα και φωτογραφίες για να τους ακούσω και να διαμορφώσουμε την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ.

Για να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε την επόμενη μέρα και να ξαναφέρουμε επιτυχίες, όπως παλιά, για να ξαναβγάλουμε τον κόσμο στους δρόμους και να απλώσουμε το άθλημα σε πολλά περισσότερα παιδιά, αυτό δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου. Είναι δουλειά όλων. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτόν τον αγώνα. Όμως πρέπει να προσέξουμε κάτι. Όταν ενώνονται πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να έχουν το ίδιο αξιακό σύστημα και τις ίδιες αρχές. Τον Ιούνιο, μετά από πολλή κουβέντα, κατέθεσα επισήμως ένα πρόγραμμα πιστεύω ότι πρέπει να υλοποιηθεί από την επομένη κιόλας ημέρα των εκλογών στην ΕΟΚ. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι το έχετε διαβάσει.

Πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός του τι κάνει η διοίκηση στην Ομοσπονδία και τι κάνουν οι άνθρωποι που δουλεύουν και λειτουργούν την Ομοσπονδία. Αυτό που έχει να κάνει η διοίκηση είναι να βάλει το όραμα, να βάλει τους στόχους, να φτιάξει το οργανόγραμμα, όπως το οργανόγραμμα που έχω ήδη καταθέσει στο “dwse pasa”. Είναι αυτοί που θα ελέγξουν τους ανθρώπους που δουλεύουν στην Ομοσπονδία, το αν έχουν πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαχωρισμός της διοίκησης από τους ανθρώπους που θα τρέξουν τα θέματα της ομοσπονδίας, σε ένα σύγχρονο οργανόγραμμα. Η διοίκηση βάζει στόχους και ελέγχει, οι άνθρωποι που δουλεύουν στην Ομοσπονδία είναι αυτοί που πρέπει να φέρουν σε πέρας τους στόχους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Δεν μπορεί κάποιος που βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο να είναι παράλληλα στο λειτουργικό κομμάτι της Ομοσπονδίας. Φανταστείτε κάποιον να ελέγχει τον εαυτό του. Δεν γίνεται αυτό, είναι θέμα αρχών.

Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει πλήρης διαφάνεια, να ξέρει ο καθένας που πηγαίνει το κάθε ευρώ που δίνεται από την Ομοσπονδία, θα πρέπει να γίνεται έλεγχος στο οικονομικό κομμάτι της Ομοσπονδίας. Πόσα είναι τα έσοδα, που πηγαίνουν τα έξοδα, για να κριθούμε πλέον όλοι για την κατανομή των χρημάτων.Επίσης, όλοι θα είναι εργαζόμενοι, θα πληρώνονται για τη δουλειά που κάνουν. Δεν μπορεί να υπάρχει εθελοντική εργασία. Θα πρέπει να ξέρουμε σε ποια θεση είναι ο καθένας, τι κάνει και ποια είναι τα προσόντα του.

Βασικές προτάσεις είναι πως οτιδήποτε έχει να κάνει με δελτία, θα πρέπει να είναι ψηφιακό. Αυτό σημαίνει διαφάνεια και μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων για όλους. Αυτό πρέπει να γίνει… χθες.

Το κύριο μέλημα θα πρέπει να είναι πώς θα μεγαλώσουμε τον πλούτο της Ομοσπονδίας, τα αθλούμενα παιδιά. Στόχος είναι να τριπλασιάσουμε τον αριθμό των αθλούμενων παιδιών, να δώσουμε τεχνογνωσία και οικονομική ευμάρεια στις ομάδες που έχουν τμήματα υποδομής. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δούμε είναι τι μπάσκετ θέλουμε να παίξουμε, κι αυτό να το περάσουμε μέσα από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Το να κάνεις πράξεις και να αφήσεις παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές είναι δύσκολο. Για να μεγαλώσει η βάση του αθλήματος και να φανεί ότι είμαστε έμπρακτα δίπλα στα σωματεία, θα πρέπει να υπάρξει ένα πρόγραμμα που ονομάζω “Βάση”. Σε αυτό η ΕΟΚ μέσω μιας μελέτης, που ήδη έχω ετοιμάσει, θα φτιάξει προπονητήρια σε συνεργασία με τους Δήμους, τις Περιφέρειες και το Κράτος. Από πόρους που υπάρχουν. Θα φτιαχτούν αυτά τα γήπεδα και κλειστά προπονητήρια και παράλληλα θα επιδιορθωθούν πολλά ανοιχτά γήπεδα, για να δοθούν στα παιδιά.

Θα πρέπει επίσης να στηρίξουμε και να προωθήσουμε το 3on3, είναι ένας βασικός πυλώνας για να βγάλουμε τα παιδιά στα γήπεδα. Αυτό που θα μείνει ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές θα είναι ένα τεράστιο δίκτυο προπονητηρίων, για όλες τις ομάδες. Δεν πρέπει να είμαστε χωρισμένοι και να υπάρχει κόντρα, δεν βοηθάει κανέναν.

Το τελευταίο κομμάτι που άφησα έχει να κάνει με το επαγγελματικό μπάσκετ. Τα προβλήματα σε αυτό προκύπτουν από τα προβλήματα που υπάρχουν στη βάση του αθλήματος. Ο ΕΣΑΚΕ θα έχει την πλήρη αυτονομία για να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν σε εκείνον. Η συνεργασία της ΕΟΚ με τον ΕΣΑΚΕ θα πρέπει να είναι σε ισότιμη φάση. Ο ΕΣΑΚΕ θα πρέπει να είναι πλήρως ανεξάρτητος”.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ

Για την υποψηφιότητά του: “Ουσιαστικά μόλις χθες, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε η προεκλογική διαδικασία για τις ομοσπονδίες. Σεβόμενος τους θεσμούς και τους νόμους του κράτος, έχοντας απεριόριστο σεβασμό στην ιστορία του αθλήματος και μας έκανε να αγαπήσουμε από καρδιά το άθλημα, θέλω σήμερα να καταθέσω επισήμως την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος της ΕΟΚ στις προσεχείς εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.

Σεβόμενος τους θεσμούς, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτώ τον πρόεδρο της ΕΟΚ, τον κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, για να συζητήσω μαζί του κάποια θέματα που αφορούν στις εκλογές. Παράλληλα θα στείλω προς τους προέδρους όλων των Ενώσεων επιστολή, που θα τους ζητάω συνάντηση για να τους ενημερώσω αναλυτικά για τις θέσεις και το πρόγραμμά μου.

Πρώτα θα ενημερώσω τον κ. Βασιλακόπουλο γι αυτό που θέλω να κάνω, σεβόμενος τη θέση που έχει θεσμικά και μετά θα μιλήσω με όλους τους ανθρώπους των Ενώσεων για να φτιάξουμε ένα κύμα συστράτευσης, με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα. Από τον Ιούνιο κι έπειτα απέχω συνειδητά από την Basket League. Κι αυτό γιατί έχω αποφασίσει να ασχοληθώ με κάτι άλλο, με την ΕΟΚ και τη βάση του αθλήματος. Η επιτυχία δεν απαιτεί έναν ή κάποιους, απαιτεί τους πάντες. Το μπάσκετ δεν χωρίζει, αλλά ενώνει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διχασμένοι. Τις προσεχείς ημέρες περιμένω όλους όσους αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, να συστρατευθούν μαζί μου.

Δεν με ενδιαφέρει να μείνω για πολλά χρόνια στην Ομοσπονδία, να είμαι για πάντα παράγοντας. Με ενδιαφέρει να δώσω κάτι στο άθλημα. Αν δεν έβλεπα όλη αυτή την αγάπη για το άθλημα και την ανάγκη για να πάμε καλύτερα, δεν θα έκανα όλη αυτή την προσπάθεια”.

Συνεργασία με ΕΣΑΚΕ και Πολιτεία στη μάχη κατά του παράνομου στοιχηματισμού

Για την κόντρα της EuroLeague με τη FIBA: “Έχω άριστες σχέσεις τόσο με τη FIBA όσο και με την EuroLeague, αλλά εγώ πρεσβεύω τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού. Η αναλογία χορηγιών ανάμεσα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο είναι 1 προς 100. Πιστεύετε πως αν η EuroLeague και η FIBA ήταν ενωμένες, θα είχαμε αυτή την αναλογία; Όχι. Όσο υπάρχει αυτός ο διχασμός, θα βλέπουμε δυσάρεστα αποτελέσματα”.

Για τον χώρο που θα βρίσκεται η Ομοσπονδία: “Ο στόχος είναι να γίνει ένα σπίτι του μπάσκετ, η Ομοσπονδία να έχει τον δικό της χώρο. Όχι μόνο τα γραφεία, έναν χώρο που θα περιλαμβάνει μουσείο και θα είναι προσβάσιμο σε όλους, στα παιδιά, τους μαθητές και τους φιλάθλους. Παράλληλα με μία πρόταση προς την Πολιτεία, όπου ελπίζω να έχω θετική απάντηση, να φτιάξουμε εγκαταστάσεις που θα φιλοξενούν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα”

Για το κομμάτι του στοιχηματισμού: “Οι στοιχηματικές εταιρείες είναι από μόνες τους βασικοί χορηγοί του αθλητισμού. Οι στοιχηματικές εταιρείες είναι σπόνσορες σε παγκόσμιο επίπεδο. Για τον παράνομο αθλητισμό, είναι κάτι που ακούμε και δεν βλέπω καμία ριζοσπαστική πρωτοβουλία από κάπου. Χαίρομαι που η Ομοσπονδία ψήφισε το νομοσχέδιο για να ελέγχεται αν υπάρχει αλλοίωση των αποτελεσμάτων και παράνομος στοιχηματισμός. Κατεύθυνση όλων μας είναι να εξαλειφθούν όλα πλήρως. Αυτό μπορεί να γίνει στο πλαίσιο συνεργασίας της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και της Πολιτείας. Ακόμη και σε θέματα υπονοιών, θα πρέπει άμεσα να αναλαμβάνουμε ευθύνη, κάθετα. Αυτό είναι κάτι που φέρνει λάσπη σε όλους όσοι ασχολούμαστε”.

Η Διαιτησία δεν μπορεί να ελέγχεται από την ΕΟΚ

Για το αναπτυξιακό πρόγραμμα: “Έχουμε τη χαρά να έχουμε ένα μπασκετικό DNΑ οι Έλληνες. Λυπάμαι όταν βλέπω άλλες χώρες να περνάνε από πάνω μας, ενώ είμαστε ταλαντούχοι. Μιλάω για τις Ακαδημίες, από μικρές ηλικίες. Είναι κάτι που απαιτεί χρόνια δουλειάς, δεν γίνεται σε ένα με δύο χρόνια. Δεν θα αποφασίσω εγώ τι μπάσκετ θα παίξουμε, δεν είμαι ο αρμόδιος. Αυτό θα το αποφασίσουν οι ειδικοί του αθλήματος. Τα αποτελέσματα που βλέπουμε τώρα στο ελληνικό μπάσκετ είναι προϊόν της -δεν μου αρέσει που το λέω έτσι- προ οκταετίας εγκατάλειψης”.

Για τη Διαιτησία: “Η Διαιτησία δεν μπορεί να ελέγχεται από την ΕΟΚ. Θα υπάρχει ένας αρχιδιαιτητής που θα ορίζεται από την ΕΟΚ, θα είναι έμμισθος, και θα λογοδοτεί για τη δουλειά που γίνεται και το αποτέλεσμα που γίνεται. Θα πρέπει να υπάρχει μια τριάδα που θα ορίζει ή θα κάνει κληρώσεις για τους διαιτητές. Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι ελληνικό, είναι τουλάχιστον ευρωπαϊκό. Ο αρχιδιαιτητής θα δίνει το πλάνο, που θα εγκρίνεται από την ΕΟΚ. Η Ομοσπονδία δεν θα είναι ούτε καν στο ίδιο κτίριο με τους διαιτητές. Αν η Basket League θέλει να έχει πχ επαγγελματική διαιτησία, μπορεί να καταθέσει σχετική πρόταση. Το πρόβλημα στη Basket League δεν είναι αν η διαιτησία είναι επαγγελματική ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει για τους διαιτητές”.

Για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας: “Η Α2 είναι μη βιώσιμη με 18 ομάδες, μέσα σε μια εποχή με τόσα προβλήματα, να κάνουν τόσα ταξίδια. Πρακτικά είναι αδύνατο. Η Α2 πρέπει να έχει ουσιαστικό ρόλο, να είναι μια προετοιμασία των ομάδων από τον ερασιτεχνισμό προς τον επαγγελματισμό, μια κατηγορία που θα τις προετοιμάζει. Να είναι μικρός ο αριθμός των ομάδων με συγκεκριμένα κριτήρια”.

Για την Εθνική ομάδα: “Το αύριο με έχει τρομοκρατήσει το τι έρχεται. Ξέρω όλα τα παιδιά στην Ελλάδα, γεννηθέντες το 2004, το 2005 και το 2006. Τα ξέρω όλα, ξέρω τι προοπτική έχουμε και πώς δουλεύουν. Μιλάω γι αυτά τα παιδιά γιατί αυτά είναι η μεθαυριανή εθνική ομάδα. Πρέπει στην Εθνική να βρίσκονται οι καλύτεροι, μόνο οι καλύτεροι”.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Γέμισε αφρούς η παραλία στις Φρίκες στην Ιθάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μεγάλη καταστροφή προκλήθηκε στις Φρίκες στην Ιθάκη, που είναι ένα από τα τριά νησιά του Ιονίου που έχει δοκιμαστεί από την κακοκαιρία Ιανός.Οι κάτοικοι μιλούν για «βιβλική καταστροφή» ενώ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν την παραλία και τον κεντρικό δρόμο του χωριού να έχουν γεμίσει αφρούς.

Βιβλική καταστροφή..

Gepostet von Vasilis Periharos am Freitag, 18. September 2020

Μια συμφορά όρθια.. Απίστευτο..

Gepostet von Vasilis Periharos am Donnerstag, 17. September 2020

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλώνας Ιανός: «Μάτι» 50 χιλιομέτρων και ταχύτητα 90 χιλ. την ώρα – Δείτε εικόνες από την επέλασή του

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μεγάλες ζημιές στην Κεφαλονιά – Κάνει στροφή προς τα νότια – Έρχονται καταιγίδες στην Αττική σήμερα και αύριο

Ο «Ιανός», το κέντρο του οποίου νωρίς το πρωί της Παρασκευής στροβιλιζόταν στο Κεντρικό Ιόνιο, αναμένεται αρχικά να κινηθεί προς τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο και στη συνέχεια να στραφεί προς τα νότια, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr. Παραμένει πάντως μια σχετική αβεβαιότητα για την ακριβή πορεία του μεσογειακού κυκλώνα.

Αναμένονται μεγάλα ύψη βροχής μέσα στο διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου κατά το πέρασμα του «Ιανού». Οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο, είναι Ιόνιο, Πελοπόννησος, Κεντρική και Ανατολική Στερεά, Νοτιοανατολική Θεσσαλία και ηπιότερα η Αττική. Ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων στις παραπάνω περιοχές είναι αυξημένος το επόμενο 24ωρο, σύμφωνα με το meteo.

Μεγάλες ζημιές στην Κεφαλονιά

Μεγάλες ζημιές σε όλο το νησί της Κεφαλονιάς προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας “Ιανός” που έπληξε τις βραδινές ώρες να νησιά του νότιου Ιονίου. Από τις πρώτες πρωινές ώρες υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδοτησης σε πολλές περιοχές, καθώς έχουν σπάσει πυλώνες ρεύματος. Λόγω της σφοδρότητας της κακοκαιρίας δεν είναι εφικτό να προσεγγίσουν τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ στα σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα. Επίσης, έχουν σημειωθείεκατοντάδες πτώσεις δέντρων και κλαδιών δημιουργώντας προβλήματα και στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εμφανίζεται στην Αγία Ευφημια του δήμου Σάμης, όπου η ισχυρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με το μεγάλη ένταση των ανέμων δημιούργησε χειμάρρους με λάσπες και φερτά υλικά.

Επίσης στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες από τον δήμο, οι ισχυροί άνεμοι, που κατά την διάρκεια της νύχτας έφθασαν τα 11 μποφόρ, έβγαλαν τρία ιστιοφόρα στη στεριά και μέσα στο λιμάνι έχουν βυθιστεί τουλάχιστον άλλα τέσσερα. Στη Αγία Ευφημια, από τον χείμαρρο που δημιουργήθηκε υπήρξε εισροή υδάτων σε καταστήματα.

Πηγή φωτογραφιών: kefaloniapress

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ6 λεπτά πριν

ΠΑΤΡΑ: Πού κόλλησε το περίφημο γήπεδο μπιτς βόλεϊ του νότιου πάρκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ17 λεπτά πριν

Λιόλιος: “Οι υπάλληλοι θα τρέχουν την Ομοσπονδία, το Δ.Σ. θα θέτει στόχους και θα ελέγχει”

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πριν

Γέμισε αφρούς η παραλία στις Φρίκες στην Ιθάκη – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ώρες πριν

Κυκλώνας Ιανός: «Μάτι» 50 χιλιομέτρων και ταχύτητα 90 χιλ. την ώρα – Δείτε εικόνες από την επέλασή του

ΖΩΗ2 ώρες πριν

Ζάκυνθος: Το βίντεο του Νίκου Μαρούδα, μέσα από σκάφος εν μέσω κακοκαιρίας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

Πού θα χτυπήσει ο «Ιανός» τις επόμενες ώρες – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

Νέα τραγωδία στην Πατρών – Πύργου: Νεκρός ο 32χρονος Νίκος Μουρούτης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ώρες πριν

Απίστευτη εικόνα! Βάρκες βγήκαν στη στεριά, στην Κεφαλονιά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ώρες πριν

Κακοκαιρία ”Ιανός”: Κρίσιμες οι επόμενες εννέα ώρες – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ19 ώρες πριν

Στην παράταση ο Προμηθέας το Περιστέρι 95-92

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Ιδού Πατρινοί γονείς που αρνήθηκαν να βάλουν τα παιδιά τους στις τάξεις με μάσκες! – BINTEO

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Και δεύτερος Πατρινός ιδιώτης γιατρός με κορονοϊό! Ξεκίνησε να ειδοποιεί τις “επαφές” του! Τι γίνεται με τα άλλα κρούσματα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: Ενας 17χρονος και ένας 18χρονος τα θύματα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Μάχη με πύρινη κόλαση – Οριοθετήθηκε η φωτιά- «Έγινε αγώνας να μην καούν σπίτια» – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ4 ημέρες πριν

Έφυγε από τη ζωή ο Πατρινός παλαίμαχος τερματοφύλακας Κανέλλος Μητσόπουλος

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΚΟΚΑΪΝΗ: Φοβάται ο οδηγός που συνελήφθη στο λιμάνι – Δεν μιλά… για να μην πάθει κάτι η οικογένειά του

ΖΩΗ4 ημέρες πριν

Δύσκολες ώρες για τον Γ.Μαυρίδη – Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μεξικό

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Μέχρι και αποστακτήριο τσίπουρου βρήκαν στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Ένταση στο 2ο Λύκειο Πάτρας- «Ήξεραν ότι μητέρα έχει κορωνοϊό, δεν μας προστάτευσαν» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Συνελήφθησαν 5 ισλαμιστές-μουσουλμανοι στην Λέσβο για τον εμπρησμό της Μόριας – Αναζητείται ένας έκτος

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πριν

Γέμισε αφρούς η παραλία στις Φρίκες στην Ιθάκη – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ2 ώρες πριν

Ζάκυνθος: Το βίντεο του Νίκου Μαρούδα, μέσα από σκάφος εν μέσω κακοκαιρίας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ώρες πριν

Κακοκαιρία ”Ιανός”: Κρίσιμες οι επόμενες εννέα ώρες – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες πριν

“Ιανός”: Ο κυκλώνας έφτασε στη Δυτική Ελλάδα – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Ιόνιο, Αχαΐα, Ηλεία – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ1 ημέρα πριν

“Ιανός”: Με άγριες διαθέσεις καταφτάνει η κακοκαιρία – Ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” – Δείτε LIVE πώς κινείται

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Ένταση στο 2ο Λύκειο Πάτρας- «Ήξεραν ότι μητέρα έχει κορωνοϊό, δεν μας προστάτευσαν» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ4 ημέρες πριν

Λεπέν σε Μακρόν: ”Σε στηρίζω, πρέπει να τελειώνουμε με τον Ερντογάν”

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Ιδού Πατρινοί γονείς που αρνήθηκαν να βάλουν τα παιδιά τους στις τάξεις με μάσκες! – BINTEO

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ημέρες πριν

Τα δέκα σημεία της έγγραφης ελληνοτουρκικής συμφωνίας του Βερολίνου – Βίντεο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Εικόνες από τη φωτιά στην Αρτέμιδα – Απομακρύνθηκαν κάτοικοι από την περιοχή

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση