Συνδεθείτε μαζί μας

ΥΓΕΙΑ

Ιατρικός εξοπλισμός για ραγάδες: Πώς το laser τις εξαλείφει σε ποσοστό άνω του 85%

Δημοσιεύθηκε

στις

Ιατρικός εξοπλισμός για ραγάδες: Πώς το laser τις εξαλείφει σε ποσοστό άνω του 85%

Οι ραγάδες ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία των ουλών και δημιουργούνται όταν το δέρμα τεντωθεί απότομα λόγω αυξομείωσης στο βάρος ή συχνότερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θεωρείται ότι το 80% των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους θα εμφανίσουν ραγάδες, οι οποίες δεν θα εξαφανιστούν από μόνες τους. Συγκεκριμένα, οι ραγάδες απαιτούν εξωτερική επέμβαση, για να εξαλειφθούν πλήρως. Ο μοναδικός ιατρικός εξοπλισμός που αυτή τη στιγμή θεωρείται αξιόπιστος, ασφαλής και αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση των ραγάδων είναι το laser. Πώς ακριβώς, όμως, μπορούν αυτά τα ιατρικά μηχανήματα να οδηγήσουν στην εξαφάνιση των ραγάδων σε ποσοστό ακόμα και άνω του 85% σε πολλές περιπτώσεις;

Fractional CO2 Laser

Ο ιατρικός εξοπλισμός που απαιτείται να έχει το δερματολογικό ιατρείο, για να αντιμετωπίσει τις ραγάδες είναι το fractional CO2 laser. To laser αυτό εφαρμόζει τη μέθοδο της θερμικής εξάχνωσης και διαχέει υψηλή ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Η διάχυση ενέργειας δημιουργεί θερμότητα, η οποία διεγείρει τους ινοβλάστες. Επειδή οι ραγάδες είναι αποτέλεσμα της μείωσης του κολλαγόνου, η διέγερση των ινοβλαστών έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, επειδή αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Τελευταίο στάδιο της θεραπείας είναι η επούλωση του τραύματος που έχει δημιουργηθεί, οπότε με φυσικό τρόπο αντικαθίσταται το παλιό δέρμα με καινούριο, το οποίο δεν έχει το ίδιο βάθος στις ραγάδες. Έτσι, το χρώμα κάθε ραγάδας  μοιάζει με το φυσιολογικό δέρμα και σταδιακά επιτυγχάνεται θεαματικά εξάλειψη των ραγάδων με ταυτόχρονη σύσφιξη της επιδερμίδας.

KTP Laser

Η παραπάνω διαδικασία εφαρμόζεται στις λευκές ραγάδες. Για τις κόκκινες ραγάδες, όμως, πρέπει να ακολουθηθεί μια πιο σύνθετη διαδικασία. Συγκεκριμένα, πρέπει πρώτα να γίνει ο αποχρωματισμός τους και έπειτα να εφαρμοστεί κανονικά το fractional CO2 laser. Για αυτό το στάδιο της θεραπείας, χρησιμοποιείται το KTP laser, το οποίο στοχεύει στα διευρυμένα αγγεία που προσδίδουν το κόκκινο χρώμα στις ραγάδες. Συγκεκριμένα, χάρη στην αυξημένη έκκριση κολλαγόνου, ο ροδαλός πυθμένας των ραγάδων εξαφανίζεται και ύστερα η fractional θεραπεία είναι πολύ ταχύτερη.

Εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα για τη θεραπεία των ραγάδων είναι το SMAXEL FRACTIONAL CO2 LASER και το SPECTRUM 532 & 1470 nm. Βασικά τους πλεονεκτήματα είναι ότι:

  • παρέχουν γρήγορες και ανώδυνες θεραπείες σε λιγότερο από 6 συνεδρίες.
  • περιορίζουν σημαντικά τον κίνδυνο φλεγμονών μετά την εφαρμογή της θεραπείας.
  • προσφέρουν μεγάλο εύρος εξατομίκευσης των χαρακτηριστικών τους, όπως του τύπου της σάρωσης και τον αριθμό, την ενέργεια και τη διάρκεια των παλμών.
  • η ευελιξία τους στις μη επεμβατικές θεραπείες είναι ιδιαίτερη υψηλή.
  • είναι πολύ εύκολα στην εγκατάσταση και τη χρήση.
  • έχουν διαφορετικούς τρόπους παραγωγής ενέργειας, ώστε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος της διαδικασίας και του τραύματος από την πλευρά του ιατρού.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον ιατρικό εξοπλισμό αντιμετώπισης των ραγάδων στο Alphamed.gr

Διαφήμιση
Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιος κορωνοϊός; – «Θερίζει» η γρίπη με 77 νεκρούς στην Ελλάδα- 17 μέσα σε μία εβδομάδα- και 60.000 στην Ευρώπη

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Και ενώ τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στον κορωνοϊό και τα διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα και με τον τρόμο να είναι διάχυτο, ολοένα και αυξάνονται οι νεκροί από τη γρίπη.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ με την Εβδομαδιαία Επιδημιολογική Επιτήρηση της Γρίπης, την εβδομάδα που πέρασε (17-23 Φεβρουαρίου) καταγράφηκαν 227 σοβαρά κρούσματα εκ των οποίων τα 206 νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ.

Απορία προκαλεί το γεγονός ότι μόλις το 37,9% των νοσούντων είχαν εμβολιαστεί για τη γρίπη.

Το ίδιο χρονικό διάστημα καταγράφηκαν συνολικά 77 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη. Οι 59 θάνατοι αφορούσαν σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε Μ.Ε.Θ και 18 σε ασθενείς χωρίς νοσηλεία σε Μ.Ε.Θ.

Δείτε την έκθεση του ΕΟΔΥ εδώ

Σχεδόν 60.000 θάνατοι ετησίως μόνο στην Ευρώπη

Μιλώντας μάλιστα για τη γρίπη ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σημείωσε χαρακτηριστικά πως οι νεκροί από τη συγκεκριμένη ασθένεια έχουν αγγίξει τους 60.000 κατά μέσο όρο ετησίως στην Ευρώπη.

«Δεν ξεχνάμε ότι έχουμε 60.000 νεκρούς της εποχικής γρίπης κάθε χρόνο στην Ευρώπη, ενώ απαιτεί ένα εμβόλιο», ήταν τα ακριβή λόγια του διευθυντή του ΠΟΥ ενώ όσο για τον κορωνοϊό σημείωσε πως «το ποσοστό θνησιμότητας από τον νέο κορωνοϊό είναι περίπου 2% και τώρα 1% στην Κίνα, η οποία έχει το 96,5% των κρουσμάτων παγκοσμίως».

Συνέχισε να διαβάζεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην ομάδα των Ελλήνων επιστημόνων που “αναλαμβάνουν” τον κορωνοϊό ο πατρινός λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Συνεδριάζει η Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

Συσκέψεις επί συσκέψεων πραγματοποιούνται πλέον στην Ελλάδα προκειμένου να βρεθούν τα μέτρα – «αντίδοτα» για τον περιορισμό του κορωνοϊού. Σήμερα το πρωί, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι στις 10:30 θα συνεδριάσει για το ζήτημα του κορωνοϊού η Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

Η Επιτροπή αποτελείται από τους παρακάτω επιστήμονες:

Βατόπουλος Άλκης, Καθηγητής Μικροβιολογίας, Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας ΠΑΔΑ

Γαργαλιάνος Παναγιώτης, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων

Γιαμαρέλλου Ελένη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογίας ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας

Γώγος Χαράλαμπος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών

Δαΐκος Γεώργιος, Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ

Εξαδάκτυλος Αθανάσιος, Πρόεδρος Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου

Ζαούτης Θεοκλής, Καθηγητής Παιδιατρικής & Επιδημιολογίας – University of Pennsylvania – School of Medicine

Καραΐσκου Αγγελική, Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Λάγιου Παγώνα, Παθολόγος, Καθηγήτρια Υγιεινής & Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόσεδρη Καθηγήτρια Επιδημιολογίας Πανεπιστημίου Harvard, ΗΠΑ

Λαζανάς Μάριος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Αντιμετώπισης του AIDS

Λουρίδα Αθανασία, Παιδίατρος-Λοιμωξιολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ – Α’ Παιδιατρική Κλινική Γ.Ν.Π. «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Μαγιορκίνης Γκίκας, Καθηγητής, Τμήμα Υγιεινής & Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ – Ομάδα Εργασίας με αντικείμενο την επισκόπηση των επιστημονικών δεδομένων και των εξελίξεων της επιδημίας του κορονοϊού 2019-nCoV

Μεντής Ανδρέας, Διευθυντής Μικροβιολογικού Εργαστηρίου Ε.Ι. PASTEUR

Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, Καθηγητής Δημόσιας Υγείας ΠΑΔΑ (πρώην ΕΣΔΥ)

Παπαευαγγέλου Βασιλική, Καθηγήτρια Γ’ Παιδιατρικής, Γ.Ν.Θ. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Παππά – Κονιδάρη Άννα, Καθηγήτρια ΑΠΘ, Διευθύντρια Α’ Εργαστηρίου Μικροβιολογίας, Εθνικό Κέντρο Αναφοράς Αρμποϊών & Αιμορραγικών Πυρετών

Σαρόγλου Γεώργιος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας Ανωτάτης Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ. τέως Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ

Σύψας Νικόλαος, Καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ

Τολούμης Γεώργιος, Υποπτέραρχος, Διευθυντής Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ

Τσακρής Αθανάσιος, Καθηγητής Μικροβιολογίας, Διευθυντής Εργαστηρίου Μικροβιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ

Τσιόδρας Σωτήριος, Καθηγητής Ιατρικής ΕΚΠΑ – ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ, Παθολόγος­-Λοιμωξιολόγος

Τσολιά Μαρία, Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ

Χατζηγεωργίου Δημήτριος, Υποπτέραρχος, Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Υγειονομικού Πολιτικής Αεροπορίας

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, Καθηγητής Υγιεινής & Επιδημιολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Κοτανίδου Αναστασία, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας

Ζακυνθινός Σπυρίδων, Πρόεδρος Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Συνέχισε να διαβάζεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρακολουθηστε τα κρούσματα του Κοροναϊού ζωντανά σε πραγματικό χρόνο

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ο κοροναϊός έχει εξαπλωθεί γρήγορα από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πόλη Wuhan της Κίνας στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019.

Εκτός από την Κίνα, ο ιός έχει επίσης διαγνωστεί σε δεκάδες άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, του Χονγκ Κονγκ, της Ταϊλάνδης, του Μακάο, της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, της Μαλαισίας, της Σιγκαπούρης, της Ταϊβάν, της Γαλλίας, της Νότιας Κορέας, , Το Ιράν, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ισπανία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, την Ακτή του Ελεφαντοστού, τη Σρι Λάνκα, την Ινδία, το Κουβέιτ, το Αφγανιστάν, το Μπαχρέιν, το Λίβανο, το Ιράκ και το Νεπάλ.

Ο αριθμός των νεκρών από τον θανατηφόρο ιό έχει ξεπεράσει τα 2.760 , με περισσότερους από 30.000 ανθρώπους να έχουν ανακάμψει. Θάνατοι έχουν αναφερθεί στην Κίνα, στο Ιράν, στην Νότια Κορέα, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ιαπωνία, τις Φιλιππίνες και την Ταϊβάν.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να επισκεφθείτε τον ζωντανό, διαδραστικό χάρτη παγκόσμιου κορωναϊού

Απαντώντας σε αυτή τη συνεχιζόμενη κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Johns Hopkins (JHU), Maryland, ΗΠΑ, δημιούργησαν ένα ηλεκτρονικό ταμπλό για την παρακολούθηση της εξάπλωσης του ιού σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτη αυτού του χάρτη για να δείτε ζωντανές ενημερώσεις για κοροναϊό.

Ο διαδραστικός χάρτης, ο οποίος παρακολουθεί το Wuhan Coronavirus σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, συλλέγει δεδομένα ύποπτων και επιβεβαιωμένων περιπτώσεων από πολλές κυβερνητικές πηγές. Αυτές περιλαμβάνουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), το Κινεζικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC), την Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας και την κινεζική ιστοσελίδα DXY, τους οργανισμούς αναφοράς σε εθνικό επίπεδο.

“Ο πίνακας εργαλείων αποσκοπεί στο να παράσχει στο κοινό μια κατανόηση της κατάστασης καθώς εκτυλίσσεται, με διαφανείς πηγές δεδομένων”, λέει ο Lauren Gardner, καθηγητής του τμήματος πολιτικών μηχανικών στο JHU, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας που έφτιαξε τον χάρτη.

Πώς εξαπλώνεται ο κοροναϊός

Οι υπάλληλοι της υγειονομικής περίθαλψης έχουν διαπιστώσει ότι αυτό το νέο στέλεχος της αναπνευστικής νόσου του κοροναϊού ικανό να εξαπλωθεί μέσω της ανθρώπινης επαφής, των σταγονιδίων που φέρονται μέσω του φτάρνισμα και του βήχα και των μικροβίων που αφήνονται σε άψυχα αντικείμενα. Περίπου το ένα πέμπτο όλων των ασθενών έχει παρατηρηθεί ότι πάσχει από την σοβαρή ασθένεια, με πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια. Δεδομένου ότι τα συμπτώματα χρειάζονται κάποιο χρόνο για να φανούν, οι υγειονομικοί υπάλληλοι ανησυχούν επίσης ότι τα άτομα με ήπια (ή ασυμπτωματικά) συμπτώματα μπορεί να μην αναζητούν ιατρική περίθαλψη , οπότε κατά συνέπεια, δεν έχουν αναφερθεί όλες οι περιπτώσεις.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορωνοϊός: «Χαμός» για να βρουν μια μάσκα – Πηγαίνουν μέχρι και σε χρωματοπωλεία

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Έντονη είναι η ανησυχία ανάμεσα στους Έλληνες μετά και τους θανάτους στην Ιταλία λόγω του κορωνοϊού αλλά και τα κρούσματα που καθημερινά εντοπίζονται στη γειτονική χώρα.

Οι εικόνες με τα άδεια σούπερ μάρκετ από τις πόλεις της Βόρειας Ιταλίας φαίνεται πως έχουν μεταδώσει σε πολλούς Έλληνες το φόβο για τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα όπως λένε άνθρωποι της αγοράς στο protothema.gr να παρατηρείται μεγάλη έλλειψη σε ιατρικές μάσκες πριν ακόμα να υπάρξει το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα μας ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν στα σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν σημαντικές ποσότητες ξηράς τροφής και αντισηπτικών.

Ο Προεδρος του φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, Κωνσταντίνος Λουράντος μιλώντας στο protothema.gr επισήμανε την έλειψη που παρατηρείται σε μάσκες λέγοντας χαρκτηριστικά «έρχονται άτομα που ζητούν να αγοράσουν 50 μάσκες για μια τετραμελή οικογένεια».

Λόγω της έλλειψης σε ιατρικές μάσκες ο κόσμος σπεύδει σε χρωματοπωλεία αλλά και σε καταστήματα με οικοδομικά υλικά για να αγοράσει κάθε είδους μάσκα που μπορεί να βρει.

«Πρέπει να υπάρξει μια ψυχραιμία και να μην δημιουργείται πανικός.Υπάρχει κόσμος που έρχεται και ζητάει μέχρι και 50 μάσκες. Τι να τις κάνει κάποιος τις 50 μάσκες; Και αν υπάρχουν που πλέον δεν υπάρχουν μάσκες. Ένας ο οποίος δεν ασθενεί και κυκλοφορεί σε ένα χώρο όπου δεν υπάρχουν ασθενείς, ποιος είναι ο λόγος που θα πρέπει να φοράει μάσκα; Είναι δυνατόν να καλυφθεί μια αγορά όταν όλος ο ελληνικός πληθυσμός ζητάει μάσκα; Όχι ,βέβαια. Υπάρχει έλλειψη και δυστυχώς τα άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκη δεν μπορούν να βρουν μάσκες. Πήραμε την απόφαση να μοιράσουμε ενημερωτικά φυλλάδια σε όλους τους πελάτες μας μέσω των φαρμακείων μας ,που θα δίνουμε οδηγίες για τα συμπτώματα και οδηγίες προφύλαξης. Από κει και πέρα ο φαρμακοποιός θα παίζει το ρόλο του καθυσυχαστή» λέει στο protothema.gr o Kωνσταντίνος Λουράντος.

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί η πληροφορία που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος ότι μόνο από μια φαρμακοπήθηκη, τον Πειραϊκό Φαρμακευτικό Συνεταιρισμό, το διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου διατέθηκαν 620.000 μάσκες έναντι 140.000 μασκών το αντίστοιχο διάστημα του 2019.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες πριν

Θρήνος για μάνα τριών παιδιών που σκοτώθηκε στο τροχαίο στα Καμίνια – Σοκ για τον Κώστα Δημητρουλόπουλο – ΦΩΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ8 ώρες πριν

Τσιτσιπάς: Στον τελικό του τουρνουά του Ντουμπάι

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

Χτύπησε και πάλι η καρμανιόλα της Πατρών Πύργου – Δύο νεκροί σε τροχαίο στον Αλισσό

ΚΟΣΜΟΣ9 ώρες πριν

Σε κρίσιμη κατάσταση 10χρονος: Τον πυροβόλησε η θεία του προσπαθώντας να βγάλει… selfie!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πριν

Στον Πελετίδη οι καταστηματάρχες – Ζητούν αποζημιώσεις από την κυβέρνηση

ΖΩΗ10 ώρες πριν

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Βουτσά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ10 ώρες πριν

Τεταμένο το κλίμα στα σύνορα – Στον Έβρο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ10 ώρες πριν

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια από τα δυτικά

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες πριν

Έδεσε στο λιμάνι της Πάτρας το πλοίο με το ύποπτο κρούσμα -ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες πριν

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματία στην Γούναρη και Μπουκαούρη

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Τραγωδία Πατρών Πύργου: Έπεσε πάνω τους φορτηγό μετά τη σύγκρουση με άλλο μεγάλο όχημα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

ΑΧΑΪΑ: Δημιουργούνται δύο κέντρα φιλοξενίας σε Πάτρα-Νιφορέικα – ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο ασθενής με γρίπη στο νοσοκομείο του Ρίου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Ποιος θα πληρώσει τη ζημιά που γίνεται από τη ματαίωση του Πατρινού Καρναβαλιού;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ4 ημέρες πριν

Ελληνικό προξενείο Μιλάνου: «Ο κορωνοϊός ξέφυγε από το νοσοκομείο – Η πόλη έχει ερημώσει – Οι Έλληνες φοιτητές έφυγαν»

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Νεαρός κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Θρήνος για την 38χρονη μητέρα Νεκταρία Κουτσούκου που κατέρρευσε στα Ψηλαλώνια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΚΕΑΝΑ: Κανονικά όλα τα καρναβαλικά πάρτι, από τη στιγμή που η πόλη δεν έχει μπει σε καραντίνα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Δεν άντεξε ο Δημήτρης-Νεκρός μετά απο 4 μήνες στην εντατική

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Ιός διαδόσεων και υπερβολών για τον κορονοϊό! Μέχρι που έγραψαν ότι… αναβάλλεται το καρναβάλι! ΔΕΙΤΕ Ολα όσα ισχύουν!

ΚΟΣΜΟΣ2 μήνες πριν

Βίντεο-ντοκουμέντο από την σύγκρουση κρουαζιερόπλοιων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 μήνες πριν

ΣΚΕΑΝΑ για το 24% στον καφέ: “Μας κορόιδεψαν…” – Θραύση κάνει το βίντεο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Μητέρα 11χρονου μαθητή που ξυλοκοπήθηκε: Το παιδί πονούσε παντού, δεν φοβάμαι

ΖΩΗ3 μήνες πριν

Επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στα μπουζούκια στη Λάρισα – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ3 μήνες πριν

Γουρούνι κυνηγούσε τον ρεπόρτερ του Παπαδάκη – Τον δάγκωσε και ούρλιαζε στον αέρα – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Έδειραν φοιτητές σε συνέλευση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο! – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Πάτρα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο που έπεσε στο κενό – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ3 μήνες πριν

Βίντεο: Κορυφώνεται απόψε η εντυπωσιακή βροχή μετεωριτών – Εντυπωσιακό θέαμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Σοκ! Νάρκωσε και βίασε 14χρονη σε οικοδομή! – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ4 μήνες πριν

Πώς θα κινηθεί η «Βικτώρια» που θα χτυπήσει στην Δυτική Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση