Συνδεθείτε μαζί μας

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πάτρα: AlterEcoEnergy η εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας από το 2007!

Δημοσιεύθηκε

στις

Η εταιρεία μας AlterEcoEnergy έχει έδρα την Πάτρα και δραστηριοποιείται στο χώρο των Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας από το 2007!

Με τη μεγάλη μας εμπειρία και γνώση στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις (με το κλειδί στο χέρι) φωτοβολταϊκών συστημάτων υψηλής απόδοσης (Net Metering και αυτόνομων συστημάτων) αξιοποιώντας την ενέργεια του ήλιου στο έπακρο!

Πλέον η εταιρεία μας επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον τομέα των βιοκλιματικών προκατασκευασμένων κατοικιών σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Easy Green. Κατασκευάζουμε ενεργειακά σπίτια σε πολύ χαμηλές τιμές με αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής και πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης.

Αντιπροσωπεύουμε τις κορυφέες εταιρείες υπέρυθρηε θέρμανσης (Redwell, Lifetherm) με τα καλύτερα πακέτα στην αγορά για μελέτη και εγκατάσταση των συστημάτων μας, τα οποία υπερέχουν σε όλους τους τομείς: Οικονομία, Υγεία, Ποιότητα θέρμανσης, Εγγύηση).

Βρείτε μας στο site μας : www.alterecoenergy.gr

Φιλοποίμενος 30, (1ος όροφος)

Τηλ. 2614 000831 , 6942445358, 6972302588

Διαφήμιση
Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Ελβετοί ετοίμασαν «ΚΑΨΟΥΛΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ» που τυπώνεται και από 3D printer

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Τι είναι το Sarco;

Η κάψουλα Sarco μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από το εσωτερικό. Οι χρήστες θα μπορούν να πατήσουν κάποιο κουμπί, να αναβοσβήνουν ή να κάνουν χειρονομίες για να απελευθερώσουν αέριο άζωτο που προκαλεί μια κατάσταση υποξίας και τελικά θάνατο. Διαθέτει επίσης ένα κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης και μια καταπακτή διαφυγής,

Η Exit International δεν σκοπεύει να προσφέρει το Sarco προς πώληση, επιλέγοντας αντ’ αυτού να διανείμει το σχέδιο σε άτομα που θα μπορούν να το εκτυπώσουν σε 3D εκτυπωτή. Επίσης σκοπεύει να συνεργαστεί με κλινικές ευθανασίας στην Ελβετία.

Η παροχή του σχεδίου και μόνο θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει την Exit International να αποφύγει νομικά προβλήματα στη συντριπτική πλειονότητα των χωρών όπου η ευθανασία εξακολουθεί να είναι παράνομη.

«Αν φτιάχνεις κάτι με το χέρι, το οποίο κάνουμε συνήθως, μπορείς να λογοδοτήσεις επειδή βοηθάς κάποιον να πεθάνει», είπε ο Μπάνινκ.

«Η νόμιμη χρήση ενός μηχανήματος που έχουμε δημιουργήσει δεν είναι δυνατή σε άλλες χώρες εκτός από την Ελβετία», είπε ο Nitschke.

Ο Philip Nitschke – με το παρατσούκλι “Dr Death” – έχει υποστηρίξει την ευθανασία από τις αρχές της δεκαετίας του 1990

Αν και θεωρητικά οποιοσδήποτε θα μπορούσε να εκτυπώσει το Sarco, η Exit International δεν θα παρέχει τα σχεδιαγράμματα σε κανέναν κάτω των 50 ετών και ακόμη και όταν εκτυπωθεί η πρόσβαση στην κάψουλα θα παραμείνει περιορισμένη, σύμφωνα με πληροφορίες στον ιστότοπο του οργανισμού.

Εκδημοκρατισμός του θανάτου

Ο Nitschke έχει μακρά ιστορία στην υπεράσπιση του δικαιώματος του θανάτου, ακόμη και ως υποψήφιος πολιτικός στην Αυστραλία είχε προαναγγείλει στην μεταρρύθμιση υπερ της ευθανασίας.

Το 1996, έγινε ο πρώτος γιατρός που χορήγησε νόμιμα μια εθελοντική θανατηφόρα ένεση, χρησιμοποιώντας ένα αυτοσχέδιο μηχάνημα που επέτρεπε στον ασθενή να πατήσει ένα κουμπί από έναν φορητό υπολογιστή δίπλα στο κρεβάτι του για να του παρει το θανατηφόρο φάρμακο.

Η συσκευή θα ελέγχεται από ΑΙ

Η Sarco θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να ελέγξει τους χρήστες προτού χορηγήσει πρόσβαση στην κάψουλα.

«Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ένα σύστημα ελέγχου τεχνητής νοημοσύνης για να προσδιορίσουμε τη νοητική ικανότητα του ατόμου. Φυσικά υπάρχει μεγάλος σκεπτικισμός, ειδικά από την πλευρά των ψυχιάτρων. Αλλά η αρχική μας ιδέα είναι ότι το άτομο θα κάνει ένα διαδικτυακό τεστ και θα λάβει ένα κωδικό πρόσβασης στο Sarco».

Η Ισπανία νομιμοποίησε τόσο την εθελοντική ευθανασία όσο και την υποβοηθούμενη αυτοκτονία για άτομα με «σοβαρή ή ανίατη ασθένεια» τον Ιούνιο του 2021

Gabriel BOUYS / AFP

Ενώ η υποβοηθούμενη ευθανασία είναι νόμιμη στην Ελβετία, η τρέχουσα διαδικασία απαιτεί τη συμμετοχή ιατρών που συνταγογραφούν τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία και διενεργούν ψυχολογικούς ελέγχους.

«Η προτεινόμενη χρήση τεχνικής νοημοσύνης θα βοηθήσει στην άρση της ιατρικής παρέμβασης και είναι μέρος του επόμενου σταδίου του έργου Sarco», δήλωσε ο Nitschke

«Στα πρώτα στάδια της χρήσης του Sarco στην Ελβετία θα διασφαλίστεί ότι όλοι οι άνθρωποι που επιλέγουν αυτήν την επιλογή έχουν υποβληθεί σε διεξοδικές εξετάσεις από Ελβετούς ιατρούς. Θα υπάρξει και υποστήριξη Ελβετών ψυχιάτρων για την παροχή αυτής της υπηρεσίας.

Καθώς ο έλεγχος τεχνητής νοημοσύνης αναπτύσσεται περαιτέρω, ελπίζουμε να πραγματοποιήσουμε διπλές δοκιμές ατόμων που χρησιμοποιούν ιατρικές υπηρεσίες και την οθόνη λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να διαπιστωθεί η αποτελεσματικότητα του προγράμματος AI»

If It's Hip It's Here | The latest in global design and creativity

Πηγές:

https://www.exitinternational.net/sarco/

Συνέχισε να διαβάζεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Έπεσαν” το Facebook και το Instagram

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Πρόβλημα παρατηρείται εδώ και λίγη ώρα στη λειτουργία του Facebook. Συγκεκριμένα οι χρήστες δεν μπορούν να ανανεώσουν τις σελίδες της πλατφόρμας.

Όταν το επιχειρούν βλέπουν το παρακάτω μήνυμα: “Αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε τεχνικό σφάλμα που προσπαθούμε να επιλύσουμε. Δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα”.

Facebook-Πρόβλημα

Να σημειωθεί ότι το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο Instagram.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάτρα: 2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Η 2η συνάντηση ιδιοκτητών ηλεκτρικών οχημάτων και φίλων της ηλεκτροκίνησης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 6:00 το απόγευμα στο Μώλο Αγίου Νικολάου.
Η 2η συνάντηση διοργανώνεται από την ομάδα “Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα” που είναι μια πανελλήνια διαδικτυακή και όχι μόνο ομάδα με σκοπό την διάδοση της ηλεκτροκίνησης.
Ο επισκέπτης θα δει από κοντά κάθε είδους ηλεκτρικά οχήματα, από σκούτερ μέχρι αυτοκίνητα και θα μπορεί να συζητήσει σχετικά με τους ιδιοκτήτες τους.
Συγκεκριμένα θα δούμε μοντέλα όπως Tesla Model 3, και Model S, Volkswagen id3 και id4, Smart forTwo ED και σκούτερ της ΝΙU.
Ευελπιστούμε αυτή η συνάντηση να φέρει κοντά τους φίλους της ηλεκτροκίνησης και να γίνει το ερέθισμα για σχετικές εκδηλώσεις στην Πάτρα που ήδη δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για τα ηλεκτρικά οχήματα.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιαφόρησαν άπαντες για το καινοτόμο πυροσβεστικό σύστημα TYFONAS-TYPHOON – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Λόγω της μεγάλης ταχύτητας του αέρα που παράγει, το TYFONAS-TYPHOON έχει τη δυνατότητα να πετύχει αποκοπή της φλόγας από την καύσιμο ύλη

OΙωάννης Κρεκούκης είναι ο εμπνευστής του TYFONAS-TYPHOON, ενός καινοτόμου συστήματος πυρόσβεσης που ήρθε για να αλλάξει τα πυροσβεστικά δεδομένα, προσφέροντας πολλά στο περιβάλλον, στην ανθρώπινη ζωή και στις περιουσίες των πολιτών.

Όπως αναφέρει το themakaitheama.com, το TYFONAS-TYPHOON αποτελείται από έναν φυγοκεντρικό ανεμιστήρα υψηλών επιδόσεων (η ταχύτητα του αέρα που εξέρχεται από το ακροφύσιο ανέρχεται περίπου στα 500 Km/h) που χωρίζεται σε κατηγορίες οι οποίες διακρίνονται από:

1. Την ταχύτητα του αέρα που εξέρχεται από το ακροφύσιο
2. Τη διάμετρο του ακροφυσίου.

Mία μεγάλη καινοτομία πού διαθέτει το σύστημα TYFONAS-TYPHOON είναι ότι η ποσότητα του νερού που εκτοξεύει είναι ρυθμιζόμενη · μπορεί δηλαδή να είναι 100 ή 200 lt/sec, χωρίς αυτό να επηρεάζει την εμβέλεια της βολής, κάτι που είναι αδύνατον να επιτύχουν τα σημερινά μέσα πυρόσβεσης της Ελλάδας.

Π.χ. σε μία δασική πυρκαγιά, λαμβανομένου υπ΄ όψιν ότι το νερό είναι πολύτιμο και ανάλογα με τις ανάγκες και το μέγεθος της πυρκαγιάς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να καταναλωθεί η ελάχιστη ποσότητα νερού, πετυχαίνοντας τα μέγιστα αποτελέσματα.

Λόγω της μεγάλης ταχύτητας του αέρα που παράγει, το TYFONAS-TYPHOON έχει τη δυνατότητα να πετύχει αποκοπή της φλόγας από την καύσιμο ύλη, επιτρέποντας στα σταγονίδια να παρέμβουν στον πυρήνα της φωτιάς. Σε διαφορετική περίπτωση ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σταγονιδίων θα εξατμίζονταν κατά την πορεία τους προς την εστία της πυρκαγιάς λόγω της μεγάλης θερμότητας.

Λειτουργεί ταυτόχρονα με 2 τουλάχιστον παραμέτρους που αποτελούν μία πυρκαγιά, δηλαδή πραγματοποιεί αφ΄ ενός τη μείωση της θερμότητας και αφ΄ ετέρου την αποκοπή της φλόγας από την καύσιμο ύλη, κάτι που δεν μπορούν να επιτύχουν με τίποτα τα υπάρχοντα μέσα πυρόσβεσης.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Ιωάννης Κρεκούκης παρουσίασε το σύστημα -για πρώτη φορά επίσημα- στην Ζάκυνθο, με την παρουσία του Διοικητή και αξιωματικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τ’ αποτελέσματα.

Αρνήθηκαν την Εθελοντική Προσφορά του Εφευρέτη του ΤΥΦΩΝΑ

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο εφευρέτης ζήτησε από τον Σταθμό Εθελοντών της Νέας Μάκρης να ενταχθεί στο σώμα τους και να επιχειρεί ως εθελοντής. Ουδέποτε τον ενέταξαν στη δύναμή τους. Ζήτησε επίσης από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να του δώσουν μια ταυτότητα εθελοντή, ώστε να επιχειρεί νομίμως και με υποστήριξη. Ουδέποτε την έλαβε. Την άνοιξη του 2017, απευθύνθηκε πολλές φορές στον Δήμο Μαραθώνος, διαθέτοντας τον εαυτό του και το όχημα, πάντα σε εθελοντική βάση. «Φυσικά»… δεν έλαβε ποτέ απάντηση…

Το καλοκαίρι του 2017, το TYFONA-TYPHOON πήρε ενεργό μέρος στις μεγάλες πυρκαγιές που σημειώθηκαν στην Ζάκυνθο με απόλυτη επιτυχία.

Τον χειμώνα του 2018, όλοι οι Δήμοι της περιοχής ενημερώθηκαν για την εθελοντική προσφορά του Ιωάννη Κρεκούκη. Αδιαφόρησαν άπαντες! Όταν, στην Ζάκυνθο, έμαθε για τις πρόσφατες πυρκαγιές, φόρτωσε με δικά του έξοδα τον ΤΥΦΏΝΑ στο πλοίο και το πρωί της Δευτέρας ήταν ετοιμοπόλεμος στην περιοχή του Βουτζά. Ζήτησε άδεια να επιχειρήσει όπου τον χρειάζονταν · η απάντηση ήταν “Μείνε εκεί που είσαι, μην κινηθείς”. Έφυγε άπραγος…

Το Καινοτόμο Πυροσβεστικό Σύστημα TYFONAS για το Οποίο Αδιαφόρησαν Άπαντες!

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ώρες πριν

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Ήπια κάτι και έχασα συνείδηση, στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα και έναν από πάνω μου»

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Εικόνες ντροπής στο Ρίο – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

Noσηλεύθηκε στον “Αγιο Ανδρέα” με κορονοϊό, την γλίτωσε… και πέθανε από ενδοσοκομειακή λοίμωξη!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

CASINO RIO: Απέλυσαν τον υπάλληλο… που είχε χτυπήσει συναδέλφους του! Τον υποστηρίζει το Εργατικό Κέντρο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ22 ώρες πριν

Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη σουίτα ξενοδοχείου – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες πριν

Μείναμε…μπουκάλα! Η Τουρκία στον κόλπο να μεταφέρει ισραηλινό αέριο στην Ευρώπη- Ανακοίνωση Ερντογάν αποκαλύπτει το κόλπο-γκρόσο με τις ΗΠΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ22 ώρες πριν

Στη δημοσιότητα τα ονόματα των επιχειρήσεων που παραβιάζουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ημέρα πριν

Αύριο οι ανακοινώσεις για χαλάρωση των μέτρων – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ημέρα πριν

Ανοίγει η πλατφόρμα για την 4η δόση – Μικρή «ανάσα» στα μέτρα από βδομάδα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Αχαϊα: 29 σχολεία υπό κατάληψη μέχρι χθες – Ξεκίνησαν τηλεκπαίδευση

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Αδιανόητο: Ο Κ. Πουλάς στέλνει στον ανακριτή Γώγο, Μαραγκό και Ακινόσογλου!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Σας τηλεφώνησαν για επίδομα εμβολιασμού;

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Μολύνθηκαν με κορωνοϊό ασθενείς της Παθολογικής Κλινικής

ΖΩΗ4 ημέρες πριν

Γέννησε δίδυμες η γυναίκα του Αγγελου Τσιγκρή – ΦΩΤΟ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες πριν

Α. Μητρόπουλος: «Δεν ισχύει το ακατάσχετο για το πρόστιμο των 100 ευρώ των ανεμβολίαστων»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες πριν

Ένας Πατρινός εκθέτει το μεράκι του (ΦΩΤΟ)

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Νοσοκομειακοί γιατροί Αχαϊας: Τι απέγιναν 2.760 ασθενείς που δεν χειρουργήθηκαν την 2ετία της υγειονομικής κρίσης στον Άγ. Ανδρέα;

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Επεισόδιο στα Ζαρουχλέϊκα – Ατομα με σιδερογροθιές κυνηγούν υπάλληλο καταστήματος

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Δύο τροχαία – Τρεις δικυκλιστές στο έδαφος! – Σφοδρή σύγκρουση τα μεσάνυχτα στην Ακτή Δυμαίων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε λεοφορείο του ΚΤΕΛ

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ1 εβδομάδα πριν

Ο Α. Πορτοσάλτε ζητά να μείνει το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους: «Δεν θέλω να το φανταστώ – Είναι αυτόχειρες»

ΚΟΣΜΟΣ1 εβδομάδα πριν

Τραγωδία στη Βραζιλία: Τεράστιος βράχος έπεσε πάνω σε σκάφη – Τουλάχιστον επτά νεκροί – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ2 εβδομάδες πριν

Μετέτρεψαν σε μπουζούκια τις τουαλέτες μαγαζιού – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 εβδομάδες πριν

Πάτρα: Κρεοπώλης με κορονοϊό εξυπηρετούσε κανονικά πελάτες – «Λουκέτο» και πρόστιμο 5.000 ευρώ

ΖΩΗ3 εβδομάδες πριν

Θετική στον κορωνοϊό η Josephine – Είναι τριπλά εμβολιασμένη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 μήνα πριν

Μαρτυρία-σοκ του πατέρα της 29χρονης! Τη χτυπούσε με σίδερο!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 μήνες πριν

Πάτρα: Οι καταστροφές από την κακοκαιρία από ψηλά – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ2 μήνες πριν

Αποκαλυπτικό βίντεο-Η στιγμή της συντριβής του μαχητικού F-35 στη Μεσόγειο

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ2 μήνες πριν

Βγήκε με καλάμι για ψάρεμα στο …δρόμο του Ρίου- ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 μήνες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΠΛΑΖ: Η θάλασσα βγήκε στην στεριά! – BINTEO

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση