Συνδεθείτε μαζί μας

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πάτρα: AlterEcoEnergy η εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας από το 2007!

Δημοσιεύθηκε

στις

Η εταιρεία μας AlterEcoEnergy έχει έδρα την Πάτρα και δραστηριοποιείται στο χώρο των Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας από το 2007!

Με τη μεγάλη μας εμπειρία και γνώση στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις (με το κλειδί στο χέρι) φωτοβολταϊκών συστημάτων υψηλής απόδοσης (Net Metering και αυτόνομων συστημάτων) αξιοποιώντας την ενέργεια του ήλιου στο έπακρο!

Πλέον η εταιρεία μας επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον τομέα των βιοκλιματικών προκατασκευασμένων κατοικιών σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Easy Green. Κατασκευάζουμε ενεργειακά σπίτια σε πολύ χαμηλές τιμές με αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής και πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης.

Αντιπροσωπεύουμε τις κορυφέες εταιρείες υπέρυθρηε θέρμανσης (Redwell, Lifetherm) με τα καλύτερα πακέτα στην αγορά για μελέτη και εγκατάσταση των συστημάτων μας, τα οποία υπερέχουν σε όλους τους τομείς: Οικονομία, Υγεία, Ποιότητα θέρμανσης, Εγγύηση).

Βρείτε μας στο site μας : www.alterecoenergy.gr

Φιλοποίμενος 30, (1ος όροφος)

Τηλ. 2614 000831 , 6942445358, 6972302588

Διαφήμιση
Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιαφόρησαν άπαντες για το καινοτόμο πυροσβεστικό σύστημα TYFONAS-TYPHOON – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Λόγω της μεγάλης ταχύτητας του αέρα που παράγει, το TYFONAS-TYPHOON έχει τη δυνατότητα να πετύχει αποκοπή της φλόγας από την καύσιμο ύλη

OΙωάννης Κρεκούκης είναι ο εμπνευστής του TYFONAS-TYPHOON, ενός καινοτόμου συστήματος πυρόσβεσης που ήρθε για να αλλάξει τα πυροσβεστικά δεδομένα, προσφέροντας πολλά στο περιβάλλον, στην ανθρώπινη ζωή και στις περιουσίες των πολιτών.

Όπως αναφέρει το themakaitheama.com, το TYFONAS-TYPHOON αποτελείται από έναν φυγοκεντρικό ανεμιστήρα υψηλών επιδόσεων (η ταχύτητα του αέρα που εξέρχεται από το ακροφύσιο ανέρχεται περίπου στα 500 Km/h) που χωρίζεται σε κατηγορίες οι οποίες διακρίνονται από:

1. Την ταχύτητα του αέρα που εξέρχεται από το ακροφύσιο
2. Τη διάμετρο του ακροφυσίου.

Mία μεγάλη καινοτομία πού διαθέτει το σύστημα TYFONAS-TYPHOON είναι ότι η ποσότητα του νερού που εκτοξεύει είναι ρυθμιζόμενη · μπορεί δηλαδή να είναι 100 ή 200 lt/sec, χωρίς αυτό να επηρεάζει την εμβέλεια της βολής, κάτι που είναι αδύνατον να επιτύχουν τα σημερινά μέσα πυρόσβεσης της Ελλάδας.

Π.χ. σε μία δασική πυρκαγιά, λαμβανομένου υπ΄ όψιν ότι το νερό είναι πολύτιμο και ανάλογα με τις ανάγκες και το μέγεθος της πυρκαγιάς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να καταναλωθεί η ελάχιστη ποσότητα νερού, πετυχαίνοντας τα μέγιστα αποτελέσματα.

Λόγω της μεγάλης ταχύτητας του αέρα που παράγει, το TYFONAS-TYPHOON έχει τη δυνατότητα να πετύχει αποκοπή της φλόγας από την καύσιμο ύλη, επιτρέποντας στα σταγονίδια να παρέμβουν στον πυρήνα της φωτιάς. Σε διαφορετική περίπτωση ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σταγονιδίων θα εξατμίζονταν κατά την πορεία τους προς την εστία της πυρκαγιάς λόγω της μεγάλης θερμότητας.

Λειτουργεί ταυτόχρονα με 2 τουλάχιστον παραμέτρους που αποτελούν μία πυρκαγιά, δηλαδή πραγματοποιεί αφ΄ ενός τη μείωση της θερμότητας και αφ΄ ετέρου την αποκοπή της φλόγας από την καύσιμο ύλη, κάτι που δεν μπορούν να επιτύχουν με τίποτα τα υπάρχοντα μέσα πυρόσβεσης.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Ιωάννης Κρεκούκης παρουσίασε το σύστημα -για πρώτη φορά επίσημα- στην Ζάκυνθο, με την παρουσία του Διοικητή και αξιωματικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τ’ αποτελέσματα.

Αρνήθηκαν την Εθελοντική Προσφορά του Εφευρέτη του ΤΥΦΩΝΑ

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο εφευρέτης ζήτησε από τον Σταθμό Εθελοντών της Νέας Μάκρης να ενταχθεί στο σώμα τους και να επιχειρεί ως εθελοντής. Ουδέποτε τον ενέταξαν στη δύναμή τους. Ζήτησε επίσης από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να του δώσουν μια ταυτότητα εθελοντή, ώστε να επιχειρεί νομίμως και με υποστήριξη. Ουδέποτε την έλαβε. Την άνοιξη του 2017, απευθύνθηκε πολλές φορές στον Δήμο Μαραθώνος, διαθέτοντας τον εαυτό του και το όχημα, πάντα σε εθελοντική βάση. «Φυσικά»… δεν έλαβε ποτέ απάντηση…

Το καλοκαίρι του 2017, το TYFONA-TYPHOON πήρε ενεργό μέρος στις μεγάλες πυρκαγιές που σημειώθηκαν στην Ζάκυνθο με απόλυτη επιτυχία.

Τον χειμώνα του 2018, όλοι οι Δήμοι της περιοχής ενημερώθηκαν για την εθελοντική προσφορά του Ιωάννη Κρεκούκη. Αδιαφόρησαν άπαντες! Όταν, στην Ζάκυνθο, έμαθε για τις πρόσφατες πυρκαγιές, φόρτωσε με δικά του έξοδα τον ΤΥΦΏΝΑ στο πλοίο και το πρωί της Δευτέρας ήταν ετοιμοπόλεμος στην περιοχή του Βουτζά. Ζήτησε άδεια να επιχειρήσει όπου τον χρειάζονταν · η απάντηση ήταν “Μείνε εκεί που είσαι, μην κινηθείς”. Έφυγε άπραγος…

Το Καινοτόμο Πυροσβεστικό Σύστημα TYFONAS για το Οποίο Αδιαφόρησαν Άπαντες!

Συνέχισε να διαβάζεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πατρινοί έφτιαξαν ρομπότ που “σώζει” τους αγρότες

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ενα μικρό κινούμενο εναέριο κουτί. Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί το εναέριο ρομποτικό σύστημα που έχει αναπτύξει η ομάδα της ΚΥΤΙΟΝ, στόχος του οποίου είναι να βοηθήσει τους παραγωγούς αλλά και τους γεωπόνους να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τις καλλιέργειές τους απομακρυσμένα.

Το όνομα της ΚΥΤΙΟΝ, την οποία έχουν ιδρύσει οι δύο τελειόφοιτοι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί από το Πανεπιστήμιο Πατρών, Διονύσης Μπίτας και Νίκος Κυριάκος Παπασταύρος, παραπέμπει ακριβώς στο ρομποτικό σύστημα που υλοποιούν μαζί με τον δευτεροετή μηχανολόγο μηχανικό Δημήτρη Τσαπλαρή. «Πρόκειται για ένα εναέριο σύστημα το οποίο τοποθετείται κυρίως σε θερμοκήπια και σε μικρές καλλιέργειες και προσφέρει λύσεις για γεωργία ακριβείας. Το συγκεκριμένο σύστημα αφορά τη μέτρηση συνθηκών μικροκλίματος της καλλιέργειας (θερμοκρασία, υγρασία, ποιότητα αέρα, επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα κ.ά.) και την πρόβλεψη ασθενειών, ενώ απευθύνεται σε παραγωγούς, γεωπόνους και γεωργικούς συμβούλους που επιθυμούν να βελτιώσουν τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας καλλιέργειας», εξηγεί ο κ. Μπίτας. «Προσφέρουμε ένα σύστημα ολικής διαχείρισης της καλλιέργειας, το οποίο ζυγίζει 800 γραμμάρια με ένα κιλό και κινείται σε συρματόσχοινο.

Σε αυτό έχουμε ενσωματώσει και μία κάμερα για να έχει ο εκάστοτε χρήστης εικόνα της καλλιέργειάς του απομακρυσμένα. Βασική προϋπόθεση είναι να έχουμε 3 μέτρα ύψος προκειμένου να κρεμαστεί στην οροφή του θερμοκηπίου και να κινείται κάθε μία ώρα, στέλνοντας τις μετρήσεις στο κινητό του χρήστη. Η δε τιμή του θα κυμανθεί περίπου στις 6.000 ευρώ».

Η λύση της ΚΥΤΙΟΝ διαφέρει από άλλες αντίστοιχες τεχνολογίες. Οπως αναφέρει ο κ. Μπίτας, το ρομποτικό σύστημα της ομάδας αντικαθιστά τους ακριβούς αισθητήρες που είναι φυτεμένοι στην καλλιέργεια με ένα μικρό σε μέγεθος «κουτί» το οποίο μπορεί να διαχειριστεί την άρδευση και την υδρολίπανση. «Εκτός από το ΚΥΤΙΟΝ Aeir, έχουμε αναπτύξει και μία ηλεκτροβάνα η οποία επικοινωνεί με το ρομποτικό σύστημα και είναι συνδεδεμένη με τη γραμμή άρδευσης ρυθμίζοντας το πότισμα. Το ένα σύστημα συμπληρώνει το άλλο», προσθέτει.

Το ρομπότ της ΚΥΤΙΟΝ έχει ήδη δοκιμαστεί σε καλλιέργεια ιπποφαούς σε φάρμα στα Μετέωρα, ενώ στο πλαίσιο διπλωματικής εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις για να εξεταστούν τα οφέλη του συστήματος σε όσους προτίθενται να το χρησιμοποιήσουν. Η ομάδα έχει δημιουργήσει ήδη τις πρώτες εκδόσεις του ρομποτικού συστήματος, ενώ έχει δεχθεί δύο παραγγελίες από επιχείρηση του κλάδου στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, η ιδέα προέκυψε έπειτα από ένα προσωπικό βίωμα του κ. Μπίτα. «Οταν κλέψανε τις ελιές του πατέρα μου στο Αγρίνιο, έπρεπε να πάμε να δούμε τι ζημιά είχε προκληθεί. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε μία κάμερα η οποία θα κινείται μέσα στην καλλιέργεια ώστε να μπορεί κανείς να βλέπει την κατάσταση σε αυτήν. Αυτή η ιδέα εξελίχθηκε και καταλήξαμε στο συγκεκριμένο ρομποτικό σύστημα», δηλώνει. Η ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον 10ο διαγωνισμό καινοτομίας και τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας κερδίζοντας 10.000 ευρώ, ποσό που τη βοήθησε να αναπτύξει το προϊόν της και να προμηθευτεί υλικά και εξοπλισμό.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Oι Έλληνες μπέρδεψαν τους δορυφόρους της Starlink με UFO

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Και ενω οι Έλληνες μπέρδεψαν την συστοιχία δορυφόρων της  Starlink με UFO στην Βόρεια Eλλαδα (δες βίντεο), η νέα εταιρεία του Elon Musk ήρθε για να προσφέρει δορυφορικό internet και στην Ελλάδα.

Τώρα μπορεις να έχεις το σπίτι σου μεσα στο δάσος στο βουνό Internet , να παίζεις παιχνίδια και να ανεβάζεις βίντεο στο YouTube. 

O βασικός εξοπλισμός της  Starlink, θα ξεκινάει από 499 € και η μηνιαία συνδρομή στα 99 €. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα δορυφορικό πιάτο, το οποίο συντονίζεται μόνο του και ένα ρούτερ που προσφέρει η εταιρεία, πάνω στο οποίο θα μπορέσετε να συνδέσετε όλες τις  συσκευές. Για τους πιο τολμηρούς και γνώστες θα μπορούν να επιλέξουν το δικό τους ρούτερ.

Μέχρι το τέλος του 2021 η ταχύτητα θα ειναι στα 300Mbps με μικρο latency. Το παραπάνω έχει να κάνει με τη θέση του πιάτου και πόσο κοντά θα βρίσκονται οι δορυφόροι. Αυτή τη στιγμή του δικτύου φτάνει στα 100 Mbps download και 20 Mbps upload με 31 milliseconds. 

Το Starlink είναι μια δορυφορική υπηρεσία διαδικτύου, που σημαίνει ότι λειτουργεί καλύτερα με καθαρή θέα στον ουρανό σε ανοιχτούς χώρους. Καταιγίδες, δέντρα, κτίρια, χιόνι ή οποιαδήποτε άλλη φυσικό ή τεχνητό εμπόδιο  μπορεί να αποδυναμώσει το σήμα ή να μειώσει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Όμως αρκετές δοκιμές μέχρι σήμερα, έχουν δείξει ότι η υπηρεσία αποδίδει ικανοποιητικά ακόμα και όταν υπάρχει κακοκαιρία.  

Σίγουρα θα ωφεληθούν περισσότερο αυτοί που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές που η πρόσβαση στο internet είναι μηδενική.  Η Ελλάδα δυστυχώς λόγω της γεωγραφικής της μορφολογίας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα σε απομακρυσμένες και ορεινές περιοχές, σε πολλές από αυτές τις περιοχές η πρόσβαση στο διαδίκτυο ήταν ένα  απατηλό όνειρο.  Με την υπηρεσία αυτή starlink το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί στο ακέραιο. 

Είναι γεγονός ότι η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη αλλά τα οφέλη και οι δυνατότητες είναι αρκετά. θα μπορείς όμως με μία απλή σύνδεση του πιάτου σε μία φορητή μπαταρία, να έχεις internet στη μέση του πουθενά  που πριν ήταν αδιανόητο.

πηγη https://greekreporter.com/2021/05/07/elon-musk-starlink-satellites-confused-ufo-greece/

Συνέχισε να διαβάζεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα Σπάτα θέλει να στήσει τον δορυφορικό σταθμό του ο Έλον Μασκ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μόλις χθες η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) έδωσε άδεια για 300 δορυφορικά τερματικά της Starlink, της εταιρείας του Έλον Μάσκ. Τα συγκεκριμένα τερματικά θα διατεθούν σε χρήστες στην Ελλάδα για πιλοτική χρήση.

Μάλιστα σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρείας σε μέχρι έξι μήνες θα ξεκινήσει η εμπορική χρήση του δορυφορικού Internet στη χώρα μας.

Το σημείο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως η Starlink έχει κάνει αίτηση στην ΕΕΤΤ για άδεια προκειμένου να δημιουργήσει δορυφορικό σταθμό στα Σπάτα.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πριν

Πάτρα: Μετωπική στον Ψαθόπυργο με τέσσερις τραυματίες- ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πριν

Τραγωδία: Νεκρός 42χρονος που τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

Πατέρας 6χρονου Φώτη: Ευχαριστεί τον κόσμο για τις προσευχές του – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: Κυκλοφορούσε με κελεμπία… χωρίς εσώρουχο! Τα ‘κανε λίμπα σε ψησταριά

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Θα κλείσει όλη τη μέρα αύριο η Ολυμπία οδός! – Στο δρόμο οι Αιγιώτες

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

Η στιγμή που ο 6χρονος Φώτης άνοιξε τα μάτια του στη ΜΕΘ Παίδων της Πάτρας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Σάλος με γιατρό… που βρίζει νοσοκόμες

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Το τελευταίο αντίο στη Λιολιώ – Με ροζ μπλουζάκια και απέραντη θλίψη – ΦΩΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ1 ημέρα πριν

Καταγγελία-σοκ από την Πηγή Δεβετζή: Παράγοντας του αθλητισμού κατέβασε το παντελόνι και με έριξε στον καναπέ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Πάμε Φώτη μας! – Εκανε ανάρτηση πριν λίγο ο Ανδρέας Ηλιάδης για τον 6χρονο που τραυματίστηκε στα καρτ – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

“Διανομή” οργής από τα delivery στην Πάτρα – Συγκέντρωση και πορεία – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: Αδέλφια έφυγαν από τη ζωή με διαφορά μηνών

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Ανύπαρκτη «κανονικότητα»: «Έρχεται» διπλός έλεγχος στην εστίαση – Ανά χείρας με το πιστοποιητικό & την ταυτότητα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Παρουσιαστής του ΣΚΑΙ: «Δεν είναι δυνατόν το 30% των ανεμβολίαστων να κατέχει όλες τις ΜΕΘ»! – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Σε λίγες ώρες θα “ξυπνήσουν” τον 6χρονο Φώτη οι γιατροί – Στο αυτόφωρο η διοργάνωση του pick

ΚΟΣΜΟΣ4 ημέρες πριν

Πανικός στην Ρωσία: Φοιτητές πηδούν από τα παράθυρα για να γλιτώσουν από πυροβολισμούς ενόπλου – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα: Δείτε το βίντεο απo τη συγκλονιστική στιγμή της εκτροπής του καρτ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Δύο θάνατοι από κορονοϊό σε χωριά της Δυτικής Αχαϊας – Ανησυχία κατοίκων

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: Έκλεβαν τον γιατρό την ώρα που έσωζε τον 6χρονο Φώτη

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Γιατρός έπινε καφέ όταν τον χτύπησαν κομμάτια από Ι.Χ. μετά από τροχαίο!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Ο συγκλονιστικός Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Αμυνταίου σε Λυκειάρχη: «Ντροπή σας να λέτε ότι ο Σταυρός μολύνει» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Μάνα κατακεραυνώνει on air τον Θ.Βασιλακόπουλο: «Τα προσφυγόπουλα δεν νοσούν & θα νοσήσει το δικό μου παιδί;»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Έντονες αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη στη Μητρόπολη Αθηνών! – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ3 εβδομάδες πριν

Βίντεο-ντοκουμέντο! – Η στιγμή που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο της Πόρσε!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Υγειονομικός στο Ιπποκράτειο: «Αρνούμαι να εμβολιαστώ γιατί είμαι ελεύθερος – Δεν είμαι σκλάβος» – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 εβδομάδες πριν

«Βόμβα» Παυλάκη για τα σχολεία! – Αν δεν κλείνουν στο πρώτο κρούσμα θα κολλήσουν όλα τα παιδιά! – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ3 εβδομάδες πριν

Mad Clip: Συγκλονιστικό βίντεο λίγα δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο δυστύχημα – Καρέ καρέ η κόντρα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

ΓΣΕΒΕΕ: Σε άτυπο lockdown η εστίαση από 13 Σεπτεμβρίου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες πριν

Πάτρα: Ανεμβολίαστη φαρμακοποιός στον “Αγ. Ανδρέα”: «Ύποπτο που τα εμβόλια μας έρχονται χωρίς φύλλο οδηγιών» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ4 εβδομάδες πριν

Χάος στη Καμπούλ: Πάνω από 60 νεκροί και 140 τραυματίες – Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη – Σκληρές εικόνες

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση