Συνδεθείτε μαζί μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λιόλιος: “Οι υπάλληλοι θα τρέχουν την Ομοσπονδία, το Δ.Σ. θα θέτει στόχους και θα ελέγχει”

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη διάρκεια συνέντευξης μέσω τηλεδιάσκεψης που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την θέση του προέδρου της ΕΟΚ στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας. Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα παραδέχθηκε πως από τον Ιούνιο έχει πάψει να ασχολείται με τον Προμηθέα Πάτρας και τη Basket League, εχοντας αποφασίσει να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με την προσπάθεια που ξεκίνησε για την ηγεσία της ΕΟΚ.

Αφού ενημέρωσε πως τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα συναντηθεί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο γι αυτόν τον λόγο, εν συνεχεία τόνισε πως “όποιος πιστεύει ότι ο κ. Βασιλακόπουλος δεν έχει κάνει τα μέγιστα στην ΕΟΚ, θα είναι αχάριστος. Θα πρέπει να πάρουμε τα καλά από αυτή τη διοίκηση και να διορθώσουμε τα λάθη που υπήρχαν”.

Πλήρης διαφάνεια σε οικονομικό επίπεδο

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Βαγγέλης Λιόλιος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τα πράγματα αλλάζουν και πολλές φορές μας ξεπερνούν, γι αυτό θα πρέπει κάποιες φορές να τρέχουμε πιο μπροστά από την εποχή μας για να είμαστε εμείς οι μπροστάρηδες. Πριν από επτάμιση μήνες ξεκίνησα μια διαδικτυακή πλατφόρμα, έναν δίαυλο επικοινωνίας με απλούς φιλάθλους, αθλητές, και παράγοντες. Για να πουν την γνώμη τους. Ήταν πολύ εντυπωσιακό ότι 13.254 άτομα επισκέφτηκαν την πλατφόρμα “dwse pasa“, 478 άτομα ήταν φίλαθλοι, παράγοντες και άνθρωποι του αθλητισμού που έγραψαν παρατηρήσεις, σκέψεις, προτάσεις και ανησυχίες για τα δρώμενα στο ελληνικό μπάσκετ. Σε όλο αυτό το διάστημα ταξίδεψα σε όλη την Ελλάδα, μίλησα δια ζώσης, μακριά από δημοσιότητα και φωτογραφίες για να τους ακούσω και να διαμορφώσουμε την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ.

Για να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε την επόμενη μέρα και να ξαναφέρουμε επιτυχίες, όπως παλιά, για να ξαναβγάλουμε τον κόσμο στους δρόμους και να απλώσουμε το άθλημα σε πολλά περισσότερα παιδιά, αυτό δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου. Είναι δουλειά όλων. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτόν τον αγώνα. Όμως πρέπει να προσέξουμε κάτι. Όταν ενώνονται πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να έχουν το ίδιο αξιακό σύστημα και τις ίδιες αρχές. Τον Ιούνιο, μετά από πολλή κουβέντα, κατέθεσα επισήμως ένα πρόγραμμα πιστεύω ότι πρέπει να υλοποιηθεί από την επομένη κιόλας ημέρα των εκλογών στην ΕΟΚ. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι το έχετε διαβάσει.

Πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός του τι κάνει η διοίκηση στην Ομοσπονδία και τι κάνουν οι άνθρωποι που δουλεύουν και λειτουργούν την Ομοσπονδία. Αυτό που έχει να κάνει η διοίκηση είναι να βάλει το όραμα, να βάλει τους στόχους, να φτιάξει το οργανόγραμμα, όπως το οργανόγραμμα που έχω ήδη καταθέσει στο “dwse pasa”. Είναι αυτοί που θα ελέγξουν τους ανθρώπους που δουλεύουν στην Ομοσπονδία, το αν έχουν πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαχωρισμός της διοίκησης από τους ανθρώπους που θα τρέξουν τα θέματα της ομοσπονδίας, σε ένα σύγχρονο οργανόγραμμα. Η διοίκηση βάζει στόχους και ελέγχει, οι άνθρωποι που δουλεύουν στην Ομοσπονδία είναι αυτοί που πρέπει να φέρουν σε πέρας τους στόχους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Δεν μπορεί κάποιος που βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο να είναι παράλληλα στο λειτουργικό κομμάτι της Ομοσπονδίας. Φανταστείτε κάποιον να ελέγχει τον εαυτό του. Δεν γίνεται αυτό, είναι θέμα αρχών.

Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει πλήρης διαφάνεια, να ξέρει ο καθένας που πηγαίνει το κάθε ευρώ που δίνεται από την Ομοσπονδία, θα πρέπει να γίνεται έλεγχος στο οικονομικό κομμάτι της Ομοσπονδίας. Πόσα είναι τα έσοδα, που πηγαίνουν τα έξοδα, για να κριθούμε πλέον όλοι για την κατανομή των χρημάτων.Επίσης, όλοι θα είναι εργαζόμενοι, θα πληρώνονται για τη δουλειά που κάνουν. Δεν μπορεί να υπάρχει εθελοντική εργασία. Θα πρέπει να ξέρουμε σε ποια θεση είναι ο καθένας, τι κάνει και ποια είναι τα προσόντα του.

Βασικές προτάσεις είναι πως οτιδήποτε έχει να κάνει με δελτία, θα πρέπει να είναι ψηφιακό. Αυτό σημαίνει διαφάνεια και μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων για όλους. Αυτό πρέπει να γίνει… χθες.

Το κύριο μέλημα θα πρέπει να είναι πώς θα μεγαλώσουμε τον πλούτο της Ομοσπονδίας, τα αθλούμενα παιδιά. Στόχος είναι να τριπλασιάσουμε τον αριθμό των αθλούμενων παιδιών, να δώσουμε τεχνογνωσία και οικονομική ευμάρεια στις ομάδες που έχουν τμήματα υποδομής. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δούμε είναι τι μπάσκετ θέλουμε να παίξουμε, κι αυτό να το περάσουμε μέσα από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Το να κάνεις πράξεις και να αφήσεις παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές είναι δύσκολο. Για να μεγαλώσει η βάση του αθλήματος και να φανεί ότι είμαστε έμπρακτα δίπλα στα σωματεία, θα πρέπει να υπάρξει ένα πρόγραμμα που ονομάζω “Βάση”. Σε αυτό η ΕΟΚ μέσω μιας μελέτης, που ήδη έχω ετοιμάσει, θα φτιάξει προπονητήρια σε συνεργασία με τους Δήμους, τις Περιφέρειες και το Κράτος. Από πόρους που υπάρχουν. Θα φτιαχτούν αυτά τα γήπεδα και κλειστά προπονητήρια και παράλληλα θα επιδιορθωθούν πολλά ανοιχτά γήπεδα, για να δοθούν στα παιδιά.

Θα πρέπει επίσης να στηρίξουμε και να προωθήσουμε το 3on3, είναι ένας βασικός πυλώνας για να βγάλουμε τα παιδιά στα γήπεδα. Αυτό που θα μείνει ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές θα είναι ένα τεράστιο δίκτυο προπονητηρίων, για όλες τις ομάδες. Δεν πρέπει να είμαστε χωρισμένοι και να υπάρχει κόντρα, δεν βοηθάει κανέναν.

Το τελευταίο κομμάτι που άφησα έχει να κάνει με το επαγγελματικό μπάσκετ. Τα προβλήματα σε αυτό προκύπτουν από τα προβλήματα που υπάρχουν στη βάση του αθλήματος. Ο ΕΣΑΚΕ θα έχει την πλήρη αυτονομία για να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν σε εκείνον. Η συνεργασία της ΕΟΚ με τον ΕΣΑΚΕ θα πρέπει να είναι σε ισότιμη φάση. Ο ΕΣΑΚΕ θα πρέπει να είναι πλήρως ανεξάρτητος”.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ

Για την υποψηφιότητά του: “Ουσιαστικά μόλις χθες, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε η προεκλογική διαδικασία για τις ομοσπονδίες. Σεβόμενος τους θεσμούς και τους νόμους του κράτος, έχοντας απεριόριστο σεβασμό στην ιστορία του αθλήματος και μας έκανε να αγαπήσουμε από καρδιά το άθλημα, θέλω σήμερα να καταθέσω επισήμως την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος της ΕΟΚ στις προσεχείς εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.

Σεβόμενος τους θεσμούς, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτώ τον πρόεδρο της ΕΟΚ, τον κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, για να συζητήσω μαζί του κάποια θέματα που αφορούν στις εκλογές. Παράλληλα θα στείλω προς τους προέδρους όλων των Ενώσεων επιστολή, που θα τους ζητάω συνάντηση για να τους ενημερώσω αναλυτικά για τις θέσεις και το πρόγραμμά μου.

Πρώτα θα ενημερώσω τον κ. Βασιλακόπουλο γι αυτό που θέλω να κάνω, σεβόμενος τη θέση που έχει θεσμικά και μετά θα μιλήσω με όλους τους ανθρώπους των Ενώσεων για να φτιάξουμε ένα κύμα συστράτευσης, με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα. Από τον Ιούνιο κι έπειτα απέχω συνειδητά από την Basket League. Κι αυτό γιατί έχω αποφασίσει να ασχοληθώ με κάτι άλλο, με την ΕΟΚ και τη βάση του αθλήματος. Η επιτυχία δεν απαιτεί έναν ή κάποιους, απαιτεί τους πάντες. Το μπάσκετ δεν χωρίζει, αλλά ενώνει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διχασμένοι. Τις προσεχείς ημέρες περιμένω όλους όσους αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, να συστρατευθούν μαζί μου.

Δεν με ενδιαφέρει να μείνω για πολλά χρόνια στην Ομοσπονδία, να είμαι για πάντα παράγοντας. Με ενδιαφέρει να δώσω κάτι στο άθλημα. Αν δεν έβλεπα όλη αυτή την αγάπη για το άθλημα και την ανάγκη για να πάμε καλύτερα, δεν θα έκανα όλη αυτή την προσπάθεια”.

Συνεργασία με ΕΣΑΚΕ και Πολιτεία στη μάχη κατά του παράνομου στοιχηματισμού

Για την κόντρα της EuroLeague με τη FIBA: “Έχω άριστες σχέσεις τόσο με τη FIBA όσο και με την EuroLeague, αλλά εγώ πρεσβεύω τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού. Η αναλογία χορηγιών ανάμεσα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο είναι 1 προς 100. Πιστεύετε πως αν η EuroLeague και η FIBA ήταν ενωμένες, θα είχαμε αυτή την αναλογία; Όχι. Όσο υπάρχει αυτός ο διχασμός, θα βλέπουμε δυσάρεστα αποτελέσματα”.

Για τον χώρο που θα βρίσκεται η Ομοσπονδία: “Ο στόχος είναι να γίνει ένα σπίτι του μπάσκετ, η Ομοσπονδία να έχει τον δικό της χώρο. Όχι μόνο τα γραφεία, έναν χώρο που θα περιλαμβάνει μουσείο και θα είναι προσβάσιμο σε όλους, στα παιδιά, τους μαθητές και τους φιλάθλους. Παράλληλα με μία πρόταση προς την Πολιτεία, όπου ελπίζω να έχω θετική απάντηση, να φτιάξουμε εγκαταστάσεις που θα φιλοξενούν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα”

Για το κομμάτι του στοιχηματισμού: “Οι στοιχηματικές εταιρείες είναι από μόνες τους βασικοί χορηγοί του αθλητισμού. Οι στοιχηματικές εταιρείες είναι σπόνσορες σε παγκόσμιο επίπεδο. Για τον παράνομο αθλητισμό, είναι κάτι που ακούμε και δεν βλέπω καμία ριζοσπαστική πρωτοβουλία από κάπου. Χαίρομαι που η Ομοσπονδία ψήφισε το νομοσχέδιο για να ελέγχεται αν υπάρχει αλλοίωση των αποτελεσμάτων και παράνομος στοιχηματισμός. Κατεύθυνση όλων μας είναι να εξαλειφθούν όλα πλήρως. Αυτό μπορεί να γίνει στο πλαίσιο συνεργασίας της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και της Πολιτείας. Ακόμη και σε θέματα υπονοιών, θα πρέπει άμεσα να αναλαμβάνουμε ευθύνη, κάθετα. Αυτό είναι κάτι που φέρνει λάσπη σε όλους όσοι ασχολούμαστε”.

Η Διαιτησία δεν μπορεί να ελέγχεται από την ΕΟΚ

Για το αναπτυξιακό πρόγραμμα: “Έχουμε τη χαρά να έχουμε ένα μπασκετικό DNΑ οι Έλληνες. Λυπάμαι όταν βλέπω άλλες χώρες να περνάνε από πάνω μας, ενώ είμαστε ταλαντούχοι. Μιλάω για τις Ακαδημίες, από μικρές ηλικίες. Είναι κάτι που απαιτεί χρόνια δουλειάς, δεν γίνεται σε ένα με δύο χρόνια. Δεν θα αποφασίσω εγώ τι μπάσκετ θα παίξουμε, δεν είμαι ο αρμόδιος. Αυτό θα το αποφασίσουν οι ειδικοί του αθλήματος. Τα αποτελέσματα που βλέπουμε τώρα στο ελληνικό μπάσκετ είναι προϊόν της -δεν μου αρέσει που το λέω έτσι- προ οκταετίας εγκατάλειψης”.

Για τη Διαιτησία: “Η Διαιτησία δεν μπορεί να ελέγχεται από την ΕΟΚ. Θα υπάρχει ένας αρχιδιαιτητής που θα ορίζεται από την ΕΟΚ, θα είναι έμμισθος, και θα λογοδοτεί για τη δουλειά που γίνεται και το αποτέλεσμα που γίνεται. Θα πρέπει να υπάρχει μια τριάδα που θα ορίζει ή θα κάνει κληρώσεις για τους διαιτητές. Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι ελληνικό, είναι τουλάχιστον ευρωπαϊκό. Ο αρχιδιαιτητής θα δίνει το πλάνο, που θα εγκρίνεται από την ΕΟΚ. Η Ομοσπονδία δεν θα είναι ούτε καν στο ίδιο κτίριο με τους διαιτητές. Αν η Basket League θέλει να έχει πχ επαγγελματική διαιτησία, μπορεί να καταθέσει σχετική πρόταση. Το πρόβλημα στη Basket League δεν είναι αν η διαιτησία είναι επαγγελματική ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει για τους διαιτητές”.

Για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας: “Η Α2 είναι μη βιώσιμη με 18 ομάδες, μέσα σε μια εποχή με τόσα προβλήματα, να κάνουν τόσα ταξίδια. Πρακτικά είναι αδύνατο. Η Α2 πρέπει να έχει ουσιαστικό ρόλο, να είναι μια προετοιμασία των ομάδων από τον ερασιτεχνισμό προς τον επαγγελματισμό, μια κατηγορία που θα τις προετοιμάζει. Να είναι μικρός ο αριθμός των ομάδων με συγκεκριμένα κριτήρια”.

Για την Εθνική ομάδα: “Το αύριο με έχει τρομοκρατήσει το τι έρχεται. Ξέρω όλα τα παιδιά στην Ελλάδα, γεννηθέντες το 2004, το 2005 και το 2006. Τα ξέρω όλα, ξέρω τι προοπτική έχουμε και πώς δουλεύουν. Μιλάω γι αυτά τα παιδιά γιατί αυτά είναι η μεθαυριανή εθνική ομάδα. Πρέπει στην Εθνική να βρίσκονται οι καλύτεροι, μόνο οι καλύτεροι”.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοροναϊός: 438 κρούσματα- Ένδεκα νέοι θάνατοι στη χώρα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 85 ασθενείς- Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Το απόγευμα της Δευτέρας, ο ΕΟΔΥ έδωσε στη δημοσιότητα τα νέα στοιχεία για τον κοροναϊό στη χώρα μας.

«Σήμερα ανακοινώνουμε 438 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 62 συνδέονται με γνωστές συρροές και 42 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 25802, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

3560 (13.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10337 (40.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

85 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 26 (30.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 94.1%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 258 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 11 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 520 θανάτους συνολικά στη χώρα. 197 (37.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.»

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Φοράμε μάσκα στο ΙΧ ή το μηχανάκι; Η ΕΛ.ΑΣ. απαντά…

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας την ώρα της οδήγησης στο ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο ή στο δίκυκλο; Τι ισχύει για τα full face κράνη και τη χρήση μάσκας;

Πολλά τα ερωτήματα για την υποχρεωτική χρήση μάσκας που προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες κατά την επέκταση εφαρμογής του μέτρου και στους εξωτερικούς χώρους.

Αρκετοί πατρινοί πολίτες υποστήριζαν οτι τους επιδόθηκαν πρόστιμα από τους αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους για τις μάσκες, την ώρα που οδηγούσαν το δίκυκλο ή το αυτοκίνητό τους χωρίς να φορούν μάσκα.

Η ΕΛ.ΑΣ. είναι ξεκάθαρη. Η χρήση μάσκας κατά την οδήγηση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική και δεν μπορεί να επιδοθεί πρόστιμο στον οδηγό ή τον αναβάτη. Υποχρεωτική είναι η μάσκα μόνο στα Μέσα μαζικής μεταφοράς και τα ταξί.

Άλλοι πολίτες υποστήριζαν οτι αν κατά την οδήγηση δίκυκλου φοράς κράνος full face – που καλύπτει δηλαδή όλο το πρόσωπο, συνεπώς και τη μύτη και το στόμα – δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Και σε αυτό το ερώτημα ισχύει η προηγούμενη απάντηση. Το κράνος είναι υποχρεωτικό στην οδήγηση δικύκλου – όπως η ζώνη στο αυτοκίνητο, όχι όμως η χρήση μάσκας.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με κόσμο Ολυμπιακός – Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ – Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λοιμωξιολόγοι θα δώσουν το πράσινο “φως” για την παρουσία οπαδών πιλοτικά στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Μαρσέιγ (21/10, 22:00) και ΠΑΟΚ – Ομόνοια (22/10, 19:55).

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα επιτραπεί μέχρι και 10% πληρότητα σε κάθε θύρα του Γ. Καραϊσκάκης και της Τούμπας. Δηλαδή περίπου 3.200 οπαδοί στο Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και 2.900 στο ΠΑΟΚ-Ομόνοια. Η συνεδρίαση έχει ολοκληρωθεί και η απόφαση των λοιμωξιολόγων θα είναι θετική και θα ανακοινωθεί εντός της Δευτέρας (19/10).

Μένει τώρα να ξεκαθαριστεί πώς θα γίνει η είσοδος των φιλάθλων, οι προϋποθέσεις για την παρουσία στο γήπεδο και αν θα υπάρξει αλλαγή στον αριθμό των διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

Όσον αφορά στην Super League Interwetten, δεν υπάρχει οριστική απόφαση, καθώς οι αρμόδιες Αρχές θέλουν να δουν πώς θα συμπεριφερθεί ο κόσμος σε αυτές τις δύο πιλοτικές αναμετρήσεις.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Δύο ακόμη κρούσματα στο Νοσοκομείο! – Η μία νεαρή!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Νέα κρούσματα κορονοϊού στο νοσοκομείο ” Ο Αγ. Ανδρέας” , καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δύο νοσηλεύτριες ( η μια έκανε την πρακτική της) βρέθηκαν θετικές στο ιό.

Η ανησυχία πλέον είναι έκδηλη στο προσωπικό του νοσηλευτηρίου, δεδομένου ότι μέχρι τώρα συνολικά 12 άτομα από το υγειονομικό προσωπικό.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ώρες πριν

Κοροναϊός: 438 κρούσματα- Ένδεκα νέοι θάνατοι στη χώρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Φοράμε μάσκα στο ΙΧ ή το μηχανάκι; Η ΕΛ.ΑΣ. απαντά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ώρες πριν

Με κόσμο Ολυμπιακός – Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ – Ομόνοια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Δύο ακόμη κρούσματα στο Νοσοκομείο! – Η μία νεαρή!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

Πάτρα: Συνελήφθη 67χρονος που φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικη για 20 ευρώ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ8 ώρες πριν

ΧΑ: Αναστολή εκτέλεσης της ποινής σε όλους εκτός από Ρουπακιά πρότεινε η εισαγγελέας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ8 ώρες πριν

O Προμηθέας θέλει να φέρει Μπουρούση στην Πάτρα!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

Στον Εισαγγελέα το πόρισμα της ΕΔΕ για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας, μετά τη γέννα, στο νοσοκομείο του Ρίου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πριν

Πάτρα: Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε καθηγητή – Στο γυμνάσιο Οβρυάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ9 ώρες πριν

Παναχαϊκή: Τέλος κι επίσημα ο Ελευθερόπουλος

ΖΩΗ4 ημέρες πριν

Ποινική δίωξη κατά της Έλενας Χριστοπούλου – Στον «αέρα» γυμνές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα – Ανθούπολη: Ακίνητο πάει για πλατεία – Ορίστηκε επιτροπή παραλαβής

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Τα πήρε όλα μπροσταριά στην Κανελλοπούλου! Κάδο, στύλο φωτισμού κλπ!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Επεσε από σκαλωσιά στο έδαφος! Πανικός στην οδό Λευκωσίας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Ένας 20χρονος φοιτητής κι ένας 33χρονος με κορωνοϊό στο Ρίο – Η εικόνα του νοσοκομείου αναφοράς

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πατέρας πατρινής μαθήτριας που νόσησε με κορωνοϊό: Ήταν ό,τι χειρότερο περάσαμε σαν οικογένεια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Κι άλλος μαθητής κρούσμα κορονοϊού σε δημοτικό σχολείο! Ανησυχία στους γονείς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: Ανανεώθηκε ο Χάρτης – Στο 3 παραμένει η Αχαΐα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Χτύπησε και άλλο Γυμνάσιο ο κορονοϊός! Κλείνουν 5 τμήματα!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: Μητέρα τριών παιδιών η γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι στο Πετρωτό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ23 ώρες πριν

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η αμερικανική Pfizer ξεκίνησε την παραγωγή του εμβολίου κατά του κορωνοϊού! – Τελειώνει ο εφιάλτης; ΒΙΝΤΕΟ

ΜΟΥΣΙΚΗ4 ημέρες πριν

Ο Μάνος Τάκος μας παρουσιάζει το νέο του single «Θέλω Κοντά Σου»!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ6 ημέρες πριν

Μπούρσασπορ-Προμηθέας Πατρών 84-93: Άνοιξε λογαριασμό με διπλό στην Τουρκία – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ6 ημέρες πριν

Σάρωσε Κέρκυρα και Κεφαλονιά η νυχτερινή νεροποντή – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Έγκλημα πάθους η φρικτή δολοφονία στο Λουτράκι! – Τα νέα στοιχεία – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ2 εβδομάδες πριν

«Ο καμεραμάν δε φοράει μάσκα»: Πολίτης στην Πάτρα τον «κάρφωσε» live στο δελτίο της ΕΡΤ – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πριν

Τραγικός θάνατος για 20χρονη – Tην πυροβόλησαν ενώ γύριζε βίντεο «ομηρίας» στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πριν

Αδιανόητο: Η Ελλάδα εμπάργκο στην Ρωσία για την Ουκρανία & το Κίεβο έδωσε κινητήρες για πυραύλους cruise στην Άγκυρα!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Απαράδεκτες δηλώσεις Μητσοτάκη: Δεν προχώρησε σε άμεση καταδίκη των Αζέρων

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Καρέ-καρέ η σύλληψη άνδρα που δεν φορούσε μάσκα – Καταγγέλλει αστυνομική βία

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση