Χωρίς ταβάνι ο Προμηθέας της νέας εποχής – ΦΩΤΟ – Patratora
Συνδεθείτε μαζί μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χωρίς ταβάνι ο Προμηθέας της νέας εποχής – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα ο Προμηθέας Πάτρας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στο Ίδρυμα  «Δημ.& Λιλής Σταυροπούλου», που αποτελεί τη βάση του προγράμματος «Νους».        

Η συνέντευξη τύπου κινήθηκε σε 2 άξονες, τον απολογισμό της προηγούμενης τριετίας και το σχεδιασμό της επόμενης.

milas president

Πρώτος έλαβε τον λόγο ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μήλας, που έκανε τον απολογισμό της προηγούμενης τριετίας.

«Κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς στην Basket League, η ομάδα κατάφερε να δώσει το στίγμα της, έκανε μια πρώτη γνωριμία με την κατηγορία και κατάφερε να τερματίσει στην 9η θέση. Με την έλευση του προπονητή Μάκη Γιατρά πετύχαμε πολλά και σημαντικά πράγματα. Τη δεύτερη χρονιά, η ομάδα κατάφερε να περάσει στους μικρούς τελικούς, γεγονός που γέμισε χαρά όλον τον Προμηθέα, αφού κατάφερε να κλείσει θέση και για την Ευρώπη, για το Basketball Champions League. Την χρονιά που μόλις πέρασε, η ομάδα κατάφερε να πάει πολύ ψηλά, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. Είχε απειρία αλλά ήταν μια εξαιρετική χρονιά, με πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικά. Συμμετείχε στους τελικούς του Πρωταθλήματος, γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και παράλληλα η ομάδα αγωνίστηκε και στην Ευρώπη, δείχνοντας ότι μπορεί να ανέβει και στο ψηλότερο σκαλί της διοργάνωσης. Αξιοσημείωτο ήταν ότι, ταυτόχρονα, όλα τα τμήματα είχαν επιτυχίες, τόσο το παιδικό όσο και το εφηβικό. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης και του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στο Μέτσοβο δεν ήταν σημαντική μόνο για το μετάλλιο, αλλά για το ότι ήταν αποτέλεσμα προσπαθειών και δουλειάς πολλών χρόνων.» 

Επίσης, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα ΝΟΥΣ που ο Προμηθέας υπηρετεί πιστά τα τελευταία 5 χρόνια και τόνισε ότι σκοπός είναι η συμμετοχή αυτών των αθλητών στην αντρική ομάδα. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο που στήριξε ένθερμα την προηγούμενη τριετία την ομάδα και να υποσχεθεί ότι ο Προμηθέας θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει ευχαριστημένο όλον αυτόν τον κόσμο σε όλα τα επίπεδα.

Στη συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Λιόλιος αναφέρθηκε στο πλάνο της ομάδας για την επόμενη τριετία.

liolios

Υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα ΝΟΥΣ είναι μια συνεπιτυχία του Προμηθέα και του ιδρύματος Λίλη Σταυροπούλου. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην  οργάνωση των δομών της ομάδας, αναφέροντας ότι ο Προμηθέας στελεχώνεται με ανθρώπινο δυναμικό με πολλή όρεξη και ακόμη περισσότερη διάθεση για να συνεχίσει η ομάδα να εξελίσσεται. Οι εγκαταστάσεις και ιδιαίτερα το προπονητικό κέντρο των ακαδημιών αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο για την πορεία του συλλόγου στο μέλλον. Η ταυτότητα του Προμηθέα, έχει ως σημείο αναφοράς την Πάτρα, αλλά θέλει να επεκταθεί και στη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Όσον αφορά τη συνεργασία με τους χορηγούς του συλλόγου, ο κ. Λιόλιος υπογράμμισε ότι είναι κομμάτι της ομάδας, όχι απλοί χορηγοί. Η ομάδα και οι χορηγοί της προχωρούν μαζί ανεβάζοντας επίπεδο τον Προμηθέα, στη βάση μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας. Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υποστήριξη που παρέχει ο κόσμος στην ομάδα, που έδωσε δυναμικά το «παρών» στους αγώνες των play offs. Στόχος του Προμηθέα είναι το γήπεδο να γεμίζει σε όλους τους αγώνες, με την ίδια ατμόσφαιρα, χωρίς φανατισμούς και υπερβολές, ώστε οι οικογένειες και τα παιδιά να μπορούν να βρίσκονται στους αγώνες του Προμηθέα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, μέσα στο πλάνο της επόμενης τριετίας βρίσκεται η ενδυνάμωση των ακαδημιών και του προγράμματος ΝΟΥΣ, με στόχο την επάνδρωση της ανδρικής ομάδας ακόμη και απο την ερχόμενη σεζόν. Χαρακτήρισε το τόλμημα δύσκολο για τον προπονητή Γιατρά αλλά ανέφερε ότι είναι ένα κίνητρο για όλους. Επίσης, έθεσε μελλοντικά ως στόχο έναν τίτλο στην Basket League αλλά και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία στο Eurocup. Επανέλαβε το όραμα και στόχο της ομάδας να παίξει με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην Ευρωλίγκα, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα διατηρεί άριστες σχέσεις με τη FIBA, το ίδιο και με το Eurocup και τόνισε ότι δεν ασπάζεται το διχασμό στο μπάσκετ. Προέβλεψε δε, ότι θα έρθουν δομικές αλλαγές στην Ευρώπη και δομικότερες σε ελληνικό επίπεδο. Κλείνοντας την αναφορά του στο πλάνο της επόμενης τριετίας δεν παρέλειψε να τονίσει ότι όλες οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία και οι στόχοι που θέτει ο Προμηθέας είναι ψηλοί και όλοι οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα, άνθρωποι με αξίες, αρχές και όνειρα, θα παλέψουν να τους κατακτήσουν.

giatras

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο προπονητής Μάκη Γιατράς αναγνώρισε ότι η ομάδα κέρδισε κι άλλο κόσμο, εκτός Πατρών, από όλη την Ελλάδα. Υποστήριξε ότι αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη διοίκηση, δε θα υπήρχε η ομάδα. Έκανε αναφορά στους παίκτες και το staff, χαρακτηρίζοντας τους οικογένεια που είναι ενωμένη στα δύσκολα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλο άγχος που του έχει προσδώσει η υλοποίηση του οράματος του Προμηθέα. Ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη χρονιά προβλέπει 10 επαγγελματίες παίκτες και 2 αθλητές του ΝΟΥΣ στη βασική 12αδα, επιβεβαιώνοντας τους στόχους της διοίκησης αθλητές από το πρόγραμμα ΝΟΥΣ να καταφέρουν να παίξουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι θα αγωνίζονται στον Προμηθέα οι Κατσίβελης, Κασελάκης, Χολ, Λίποβι, Έλλις και ο νεοαποκτηθείς Φίλερ, αφήνοντας χώρο για άλλους 2 Έλληνες και 2 ξένους, ενώ τουλάχιστον 5 αθλητές από το ΝΟΥΣ θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Ο κ. Μήλας συμπλήρωσε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο χορηγικό κομμάτι, το ticketing και τη διασύνδεση με τον κόσμο. Τόνισε ότι ο Προμηθέας θα αποκτήσει ισχυρούς συμπαίκτες και εκτός ορίων της Πάτρας και κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει μαζί με την ομάδα στο δρόμο για την υλοποίηση των στόχων της.

Στις ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε η διπλή αποχώρηση των αθλητών Γκίκα και Σαλούστρου, με τον προπονητή Γιατρά να τους ευχαριστεί, αναγνωρίζοντας ότι έδωσαν τα πάντα. Η ομάδα τους έκανε μια δίκαιη πρόταση και τους προσέγγισε με έναν τρόπο που άρμοζε στους δυο αυτούς αθλητές αλλά εκείνοι επέλεξαν άλλο δρόμο, ενώ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Από τη μεριά του, ο κ. Λιόλιος ευχαρίστησε και τους 2 αθλητές, τόνισε ότι σημασία έχει να είναι χαρούμενοι οι παίκτες αλλά και να έχουν επιτυχίες και πως πάντα θα θυμούνται τον καιρό που ήταν μαζί τους.

Σε ερώτηση σχετικά με την αλλαγή σε επιχειρηματικό επίπεδο και την επέκταση των συνεργασιών εκτός Πάτρας, ο κ. Μήλας επιβεβαίωσε αυτές τις συνεργασίες με ανθρώπους που βλέπουν το όλο κομμάτι του συλλόγου, ενώ δήλωσε ότι μεγάλο πλεονέκτημα έδωσαν οι εγκαταστάσεις, παρουσιάζοντας τον τρόπο που σκέφτεται η ομάδα, τον τρόπο λειτουργίας και τη δομή της. Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα είναι πιο εύκολη η φετινή χρονιά λόγω του ότι η ομάδα αγωνίστηκε ήδη μια χρονιά στην Ευρώπη, ο προπονητής Γιατράς δήλωσε ότι οι ομάδες είναι πολύ πιο δύσκολες φέτος και θα παλέψουν για ό,τι καλύτερο.

Ο  κ. Μήλας σημείωσε ότι κάθε χρόνο ο Προμηθέας έχει συνηθίσει να συμμετέχει σε κάτι καινούριο, ενώ ο κ. Λιόλιος τόνισε πως είναι άλμα αυτό που πραγματοποίησε η ομάδα και έθεσε τον υπέρτατο στόχο για το σύλλογο: να καταφέρει σε βάθος τριετίας να αγωνιστεί με 10 παίκτες με επαγγελματικά συμβόλαια στην Ευρωλίγκα. Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η χρονιά θα είναι συναρπαστική και κάθε νίκη θα είναι τεράστιας σημασίας για το σύλλογο. Στην ερώτηση για την εικόνα του πρωταθλήματος και για το αν βλέπουν τελικά να αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός στην Basket League, ο προπονητής Γιατράς δήλωσε ότι τον χρειάζεται η Α1, αλλά με κανόνες και ότι ήταν μια μεγάλη αδικία ο υποβιβασμός του Λαυρίου και κανείς δεν αναφέρεται σε αυτό. Ο κ. Μήλας υπογράμμισε ότι πιο κάτω δεν υπάρχει στην κατάσταση του πρωταθλήματος, ενώ δήλωσε ότι είναι χρυσή ευκαιρία να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ό,τι έχουν, με κανόνες και να αλλάξουν τα πράγματα. Ο κ. Λιόλιος απάντησε ότι όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός δε θα αγωνίζεται στην Α1 την ερχόμενη σεζόν.

Στην τελευταία ερώτηση σχετικά με το Eurocup και το αν είναι πιο ελκυστικός ο Προμηθέας πλέον τόσο για χορηγούς όσο και για παίκτες, ο κ. Μήλας δήλωσε ότι υπάρχει πλεονέκτημα λόγω Eurocup αλλά σημασία έχει και ο σύλλογος τι κάνει. Στόχος είναι η ομάδα να μην εξαρτάται η υγιής πορεία της ομάδας από μια βολή, όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο προπονητής Γιατράς συμπλήρωσε ότι ο Προμηθέας θέλει από τον κόσμο και τους παίκτες να καταλάβουν τι θέλει να κάνει, το όραμα του και τους στόχους του και τόνισε πως το κριτήριο αυτό παίζει ρόλο στις επιλογές που κάνει η ομάδα.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειροπέδες χθές σε γνωστό επιχειρηματία της νύχτας – Τι συνέβη;

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Νέα υπόθεση παράνομης πώλησης υποξειδίου του αζώτου (laughing gas), σε γνωστό Club. Αστυνομικοί προχώρησαν χθες στη σύλληψη 54χρονου επιχειρηματία ο οποίος εντοπίστηκε να πωλεί παράνομα αέριο του γέλιου.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1μ.μ. μετά τα μεσάνυχτα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα σε νυχτερινό κέντρο της επαρχίας Αμμοχώστου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μια φιάλη, τρεις αχρησιμοποίητες και 71 χρησιμοποιημένες αμπούλες και 50 μπαλόνια. Η έρευνα έγινε στην παρουσία του 54χρονου ιδιοκτήτη, ο οποίος πριν από την έρευνα θεάθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, να πωλεί σε τουρίστα, ένα μπαλόνι, το οποίο πιστεύεται ότι περιείχε υποξείδιο του αζώτου.

Ο 54χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Πηγή: reporter.cy

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχίλα μέσα σε νοσοκομείο – Πατέρας αποχαιρετά την 13χρονη κόρη του

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ο Μανουέλ Γκάμεζ είχε καταφέρει να περάσει στις ΗΠΑ, όμως αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του λόγω της δολοφονίας του πατέρα του.

Λίγα χρόνια μετά, έχασε την γυναίκα του από διαβήτη και έτσι πήρε την απόφαση να στείλει την κόρη του σε συγγενείς στη Νέα Υόρκη, καθώς θεωρούσε πως ήταν επικίνδυνα στην περιοχή που έμενε.

Το 2016 η μικρή κατάφερε να πάρει άσυλο, όμως ο πατέρας της δεν μπορούσε να την συναντήσει, καθώς στις δύο προσπάθειες που έκανε, τον είχε σταματήσει η αστυνομία.

Η Χέιντι όμως, ήθελε απεγνωσμένα να τον συναντήσει και έτσι της υποσχέθηκε οτι θα κάνει και τρίτη προσπάθεια.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της, ήταν όταν είχε φτάσει στο Μεξικό όταν και επικοινώνησε μαζί της, λέγοντάς της πως σε μία εβδομάδα θα είναι στο Λονγκ Άιλαντ.

Ωστόσο και πάλι τον σταμάτησαν οι αρχές στο Τέξας, κάτι που το έμαθε η κόρη του. Την ώρα που βρισκόταν στο κελί, περιμένοντας απέλασή του, ενημερώθηκε για το τραγικό γεγονός.

Η 13χρονη, δεν άντεξε τη νέα αποτυχημένη προσπάθεια του πατέρα της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Κρεμάστηκε στο δωμάτιό της με τον φορτιστή του κινητού της και παρά το γεγονός οτι την βρήκαν σχετικά άμεσα, η ζημιά που έγινε ήταν σοβαρή.

Τόσο σοβαρή που οι γιατροί την χαρακτήρισαν εγκεφαλικά νεκρή και στο διάστημα που μεσολάβησε, ζούσε με μηχανική υποστήριξη.

Ο πατέρας της κατάφερε να εξασφαλίσει ειδική άδεια για να μπει στις ΗΠΑ και να την συναντήσει, καθώς την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο να βγει η μηχανική υποστήριξη.

Τη στιγμή που οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά, καταγράφηκε σε μία φωτογραφία, την οποία ανέβασε ο ίδιος στο Facebook με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα… «Θα είναι δύσκολο να δεχθώ την αναχώρησή σου μικρή μου πριγκίπισσα. Ελπίζω όμως στον παράδεισο να είσαι ένας άγγελος του Θεού και να μου δίνεις δύναμη όταν δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εσένα αγάπη μου».

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Κατανάλωσε χάπια για να αυτοκτονήσει

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας ποσότητα φαρμακευτικών χαπιών, αποπειράθηκε να βάλει χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, ευρισκόμενος εντός της οικίας του, 67χρονος κάτοικος της περιοχής.

Ο άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος ενεργεί το Α.Τ. Αγρινίου.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κοίταξε επιτέλους το ημερολόγιο ο καιρός! Στους 35 το θερμόμετρο!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ανεβαίνει και άλλο σήμερα Κυριακή η θερμοκρασία με τον καιρό να επιστρέφει πλήρως σε καλοκαιρινή διάθεση.

Μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Αθήνα

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία και Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά και Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της Ηπείρου.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και τοπικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ που θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Εύβοια

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες και Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ώρες πριν

Χειροπέδες χθές σε γνωστό επιχειρηματία της νύχτας – Τι συνέβη;

ΚΟΣΜΟΣ3 ώρες πριν

Ανατριχίλα μέσα σε νοσοκομείο – Πατέρας αποχαιρετά την 13χρονη κόρη του

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πριν

Κατανάλωσε χάπια για να αυτοκτονήσει

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ4 ώρες πριν

Κοίταξε επιτέλους το ημερολόγιο ο καιρός! Στους 35 το θερμόμετρο!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ώρες πριν

Βάσεις 2019: Πότε θα ανακοινωθούν – Οι εκτιμήσεις για κάθε πεδίο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ώρες πριν

Σοκ – Φορτηγό «πάτησε» 21χρονο με μηχανή – Νεκρός ο οδηγός ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πριν

ΑΡΠΑΧΤΗΚΕ ΣΥΓΓΕΝΗΣ… ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ! Κηδεία… μετά μαλλιοτραβηγμάτων στην Πάτρα!

ΖΩΗ16 ώρες πριν

Νέα καμπάνα σε πρωτοκλασσάτο τραγουδιστή. Καλείται να πληρώσει 150.000 στο ΙΚΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ16 ώρες πριν

Ερασιτεχνικό Βίντεο – Την «έπιασε» ο σεισμός την ώρα που ήταν στο ψυγείο και…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ16 ώρες πριν

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Γιατί να μην έχει Νομική η Πάτρα;

ΖΩΗ5 ημέρες πριν

Μία νέα πανέμορφη γυναίκα στο τιμόνι του ΚΤΕΛ Λάρισας – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ2 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: 1000 ευρώ ο καναπές για τον Νίκο Οικονομόπουλο! «Μύκονος» έγιναν τα Μποζαϊτικα!

ΚΟΣΜΟΣ4 ημέρες πριν

Άγριο ξύλο στην παραλία μπροστά σε οικογένειες και παιδιά! – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Παυλίνα Παρασκάκη – Σταματήστε τις επιθέσεις στη γυναίκα του Δολοφόνου – Δεν φταίει σε τίποτε

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Λοτσάρης, εκ των ιδιοκτητών του πασίγνωστου ζαχαροπλαστείου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Τρεις φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών φτιάχνουν ηλεκτρικά ποδήλατα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σε παράδρομο της Εγνατίας στα Γρεβενά – Τι δήλωσε ο τραυματίας πιλότος – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Οι αναρτήσεις Τσελέντη πριν και μετά το σεισμό της Αθήνας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 48χρονο – Εικόνες σοκ από το σημείο

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Προς ακύρωση οι διαγωνισμοί για την Πατρών- Πύργου! Κινδυνεύουν να χαθούν τα 300 εκ. ευρώ του ΕΣΠΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ώρες πριν

Σοκ – Φορτηγό «πάτησε» 21χρονο με μηχανή – Νεκρός ο οδηγός ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ16 ώρες πριν

Ερασιτεχνικό Βίντεο – Την «έπιασε» ο σεισμός την ώρα που ήταν στο ψυγείο και…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ17 ώρες πριν

Μητσοτάκης: Mείωση 22% του ΕΝΦΙΑ από τον Αύγουστο – Άμεσα οι φοροελαφρύνσεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Η νέα παιδική χαρά στην Παραλία Πατρών από ψηλά – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ3 ημέρες πριν

Ψυχολογικά ράκος ο Χαϊκάλης μετά τον χωρισμό του: «Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Ντελιβεράς αρνήθηκε να αγοράσει τσιγάρα για πελάτισσα -Του έβαλε τις φωνές και τον απείλησε – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σε παράδρομο της Εγνατίας στα Γρεβενά – Τι δήλωσε ο τραυματίας πιλότος – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

ΚΟΣΜΟΣ4 ημέρες πριν

Άγριο ξύλο στην παραλία μπροστά σε οικογένειες και παιδιά! – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Βία και αίμα στο κέντρο του Ναυπλίου – Απίστευτες σκηνές μέρα μεσημέρι με Ρομά που παίζουν ξύλο – BINTEO

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ5 ημέρες πριν

Ο «Αντίνοος» στα Δυτικά! Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση