Συνδεθείτε μαζί μας

ΖΩΗ

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Πατρινής Μαρίας Πολύζου για την νέα χρονιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Το δικό της μήνυμα για τη νέα χρονιά έστειλε η Μαρία Πολύζου. Η Πατρινή κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

Δείτε το συγκινητικό της μήνυμα:

«Ο καρκίνος δεν σταματάει, για τα Χριστούγεννα , την Πρωτοχρονιά , τα γενέθλια τις διακοπές… Δεν σταματάει σε τίποτα από αυτά που καθημερινά τρέχουμε να προλάβουμε. Τα Χριστούγεννα ήταν πάντα για δώρα, φίλους , οικογένεια , φαγητά μουσική, χορό και όλα αυτά που κάνουμε όλοι μας για να ζούμε όμορφα !

Σε κάθε τι που σου δίνεται από την ζωή, πρέπει πάντα και κάτω από όλες τις συνθήκες να καταφέρνεις, να κρατάς ψηλά το κεφάλι,  να αντλείς συνεχώς δύναμη από τις κρυμμένες εσωτερικές σου δυνάμεις , να μην χάνεις το χαμόγελο σου, να κάνεις την χημειοθεραπεία σου και να δημιουργείς την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα, για να ζεις την ζωή σου, όπως σου δίνεται, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Να ξεγελάς τον πόνο με τρικ και γέλιο…

Να βάζεις τα γιορτινά σου σαν να πας στο μεγαλύτερο πάρτι της ζωής σου… !

Να πεις ότι δεν θα χάσω στιγμή!

Ακόμα και μέσα στον νοσοκομείο , ακόμα και φεύγοντας από αυτό, ακόμη κι αν τις επόμενες ημέρες δεν είσαι πολύ καλά, να πεις , εγώ δεν θα χάσω λεπτό από την ζωή μου.

Γιατί κάθε στιγμή της είναι πολύτιμη !

Και κάθε φορά που ακούς ότι έφυγε κάποιος , έπειτα από την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, αυτός ο σπουδαίος πατρινός Μουσικοσυνθέτης, δακρύζεις, πέφτεις, λυπάσαι, αναρωτιέσαι… αλλά έπειτα σφίγγεις τα χέρια και λες δυνατά μέσα σου ότι θα τα καταφέρεις…

Στο Metropolitan Hospital ,όλος ο όροφος με τηνμονάδα χημειοθεραπειών είναι ασφυκτικά γεμάτος και μόλις τελειώσουν έρχονται και άλλοι … !! Και είναι ημέρες γιορτών !!

Και σίγουρα οι περισσότεροι,  μετράμε αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου ,, τρεις μέρες έμειναν για να πούμε HAPPY NEW YEAR .! Υπάρχουν όμως  και κάποιοι άλλοι, που  μετράνε πόσες χημειοθεραπείες  έχουν, για να πουν …..HAPPY NEW LIFE ! Ναι, είμαι χαρούμενη, έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση !! Έμειναν μόνο 4 ακόμη !!!! Και κάθε μία από αυτές είναι μία προσωπική νίκη , μία νίκη Ζωης ! Τέτοιες μέρες νιώθεις ότι τα πραγματικά δώρα κατά τη διάρκεια των διακοπών δεν είναι από το εμπορικό κέντρο !!!!ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ !!!!!! Απλόχερα για να προχωρήσεις ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με Αγάπη και υγεία σε ολους .. και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε πλατιά !!! #chemio #happynewyear #smile #».

View this post on Instagram

Ο καρκίνος δεν σταματάει, για τα Χριστούγεννα , την Πρωτοχρονιά , τα γενέθλια τις διακοπές… Δεν σταματάει σε τίποτα από αυτά που καθημερινά τρέχουμε να προλάβουμε. Τα Χριστούγεννα ήταν πάντα για δώρα, φίλους , οικογένεια , φαγητά μουσική, χορό και όλα αυτά που κάνουμε όλοι μας για να ζούμε όμορφα ! Σε κάθε τι που σου δίνεται από την ζωή, πρέπει πάντα και κάτω από όλες τις συνθήκες να καταφέρνεις, να κρατάς ψηλά το κεφάλι,  να αντλείς συνεχώς δύναμη από τις κρυμμένες εσωτερικές σου δυνάμεις , να μην χάνεις το χαμόγελο σου, να κάνεις την χημειοθεραπεία σου και να δημιουργείς την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα, για να ζεις την ζωή σου, όπως σου δίνεται, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να ξεγελάς τον πόνο με τρικ και γέλιο… Να βάζεις τα γιορτινά σου σαν να πας στο μεγαλύτερο πάρτι της ζωής σου… ! Να πεις ότι δεν θα χάσω στιγμή!  Ακόμα και μέσα στον νοσοκομείο , ακόμα και φεύγοντας από αυτό, ακόμη κι αν τις επόμενες ημέρες δεν είσαι πολύ καλά, να πεις , εγώ δεν θα χάσω λεπτό από την ζωή μου.  Γιατί κάθε στιγμή της είναι πολύτιμη ! Και κάθε φορά που ακούς ότι έφυγε κάποιος , έπειτα από την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, αυτός ο σπουδαίος πατρινός Μουσικοσυνθέτης, δακρύζεις, πέφτεις, λυπάσαι, αναρωτιέσαι… αλλά έπειτα σφίγγεις τα χέρια και λες δυνατά μέσα σου ότι θα τα καταφέρεις… Στο Metropolitan Hospital ,όλος ο όροφος με τηνμονάδα χημειοθεραπειών είναι ασφυκτικά γεμάτος και μόλις τελειώσουν έρχονται και άλλοι … !! Και είναι ημέρες γιορτών !! Και σίγουρα οι περισσότεροι,  μετράμε αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου ,, τρεις μέρες έμειναν για να πούμε HAPPY NEW YEAR .! Υπάρχουν όμως  και κάποιοι άλλοι, που  μετράνε πόσες χημειοθεραπείες  έχουν, για να πουν …..HAPPY NEW LIFE ! Ναι, είμαι χαρούμενη, έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση !! Έμειναν μόνο 4 ακόμη !!!! Και κάθε μία από αυτές είναι μία προσωπική νίκη , μία νίκη Ζωης ! Τέτοιες μέρες νιώθεις ότι τα πραγματικά δώρα κατά τη διάρκεια των διακοπών δεν είναι από το εμπορικό κέντρο !!!!ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ !!!!!! Απλόχερα για να προχωρήσεις ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με Αγάπη και υγεία σε ολους .. και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε πλατιά !!! #chemio #happynewyear #smile #

A post shared by Maria Polyzou OLY (@maria.polyzou) on

Διαφήμιση
Σχόλια

ΖΩΗ

TI ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ! Η Πάτρα θα καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες στην DISCO

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μετά το ρεκόρ με τον χορό zumba η Πάτρα ετοιμάζεται να καταρρίψει και το ρεκόρ στην disco. Στο Καρναβάλι του 2020, η Πάτρα θα πραγματοποιήσει την προσπάθεια για το μεγαλύτερο disco χορό του κόσμου, βάζοντας την αχαϊκή πρωτεύουσα στις χρυσές σελίδες του βιβλίου Guiness.

Οι διοργανωτές, αναφέρουν: “Περιμένουμε τουλάχιστον 500 ζευγάρια να συντονιστούν και να εκτελέσουν με ακρίβεια τη χορογραφία, έτσι ώστε να σπάσουμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ σε έναν από τους διάσημους χορούς στον κόσμο και σε μία από τις πιο αγαπημένες μουσικές όλων των εποχών.

Περισσότερες από 50 σχολές χορού-σύλλογοι-ομάδες χορού από όλη την Δυτική Ελλάδα, θα καλεστούν να χορέψουν σε αυτό το μοναδικό καρναβαλικό γεγονός.

Το μεγαλύτερο Καρναβάλι της χώρας, θα χορέψει το μεγαλύτερο disco χορό του κόσμου.

Μια μοναδική εμπειρία, μια ακόμα ιστορική στιγμή για την Πάτρα”.

Το ιστορικό

Τον Μάρτιο του 2016, 740 χορευτές κατέρριψαν το Παγκόσμιο Ρεκόρ που κατείχε η Σεβίλη της Ισπανίας και η Καλαμάτα κατοχύρωσε την μεγαλύτερη Bachata στον κόσμο στην Guinness Records. 320 ζευγάρια από όλη τη χώρα βρέθηκαν στην Καλαμάτα και χόρεψαν συντονισμένα για 15 λεπτά χαρίζοντας σε 4000 θεατές συναισθήματα ενότητας και συγκίνησης. Ακολούθησε ένα τεράστιο πάρτι στην κεντρική Πλατεία.

Το Ρεκόρ μεταδόθηκε σε περισσότερα από 30 κεντρικά δελτία ειδήσεων στην χώρα συμπεριλαβομένων όλων των μέσων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τα άρθρα την επομένη για το Ρεκόρ ξεπέρασαν τα 1000, γεγονός που επιβεβαιώνεται μέχρι και σήμερα με μια απλή αναζήτηση στο Google.

Ένα μήνα μετά η Καλαμάτα ξαναχόρεψε LIVE στην Πρεμιέρα του “Bravo Roula” στο κανάλι Ε και μετά από έναν μαραθώνιο του καναλιού κατέκτησε την πρώτη θέση χαρίζοντας στα ιδρύματα της πόλης 6000 ευρώ.

Ενάμιση χρόνο μετά ακολούθησε ο μεγαλύτερος καλαματιανός χορός το καλοκαίρι στην μαρίνα της Καλαμάτας.

Toν Μάρτιο του 2019 η Πάτρα στην πόλη της Πάτρας διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία το μεγαλύτερο Danza Kuduro Dance μέσα στο Πατρινό Καρναβάλι στους χώρους του Royal Theater όπου 500 άτομα κατοχυρώνουν το πρώτο χορευτικό ρεκόρ της αχαϊκής πρωτεύουσας σε πανηγυρικό κλίμα, ενώ ακολούθησε ένα φανταστικό βράδυ με τους Alchatrash στο εσωτερικό του Royal Theater.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

Έφυγε από τη ζωή η Έρρικα Μπρόγιερ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών έπειτα από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο η γνωστή ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ.

Η Έρρικα Μπρόγιερ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1942 από Έλληνα πατέρα και μητέρα Αυστριακή. Ο πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Τέλης Ανθίδης (Αριστοτέλης Μαστραπάς), όμως η Έρρικα, όπως και η αδελφή της Μαργαρίτα, κράτησαν το επίθετο της μητέρας τους για την καριέρα τους.

Η Έρρικα Μπρόγιερ μεσουράνησε στον χώρο του ελληνικού κινηματογράφου, ως ντουέτο με την αδελφή της, Μαργαρίτα, αλλά και αργότερα μόνη της. Τραγουδούσε, χόρευε και έπαιζε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Μαζί με την αδελφή της ξεκίνησαν ως δίδυμο στο τραγούδι και τον χορό το 1961. Έναν χρόνο μετά έκαναν και την παρθενική της εμφάνιση στο σινεμά στην ταινία “Όταν λείπει η γάτα” του Αλέκου Σακελλάριου.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

Το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα της Πάτρας κατέκλυσε το facebook – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας είναι εντυπωσιακό και το χθεσινό απεδείχθη ακόμα περισσότερο. Το facebook κατακλύστηκε από εικόνες. Δείτε μερικές από αυτές.

Ο Νίκος Τσούκαλης έγραψε: Με ένα από τα πλέον μεγαλειώδη ηλιοβασιλέματα μας ευχήθηκε ” Καλή Χρονιά”,η Πάτρα!!

Λες να είναι γούρι;;; και ανέβασε τις δύο ακόλουθες φωτογραφίες

ΦΩΤΟ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Εντυπωσιακή και η φωτογραφία της Βιβής Παπατσώρη

ΦΩΤΟ ΒΙΒΗΣ ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ

Μαγευτικές οι εικόνες και της Γιώτας Φίλια – Τριανταφύλλου που τις κοινοποίησε και στην ομάδα του fb Πάτρα η πόλη της Καρδιάς μας

Ξεχωριστό το στιγμιότυπο και της Αλίκης Φιλιππάτου στο instagram

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

Κοριτσάκι το πρώτο μωρό του χρόνου στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι που γεννήθηκε στις 2 τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου είναι όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, το πρώτο μωρό του έτους για την Πάτρα. Πρόκειται για το δεύτερο μωρό οικογένειας από τον Δήμο Ερυμάνθου και ζυγίζει 2.930 γραμμάρια. Γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πριν

Στα ύψη η ρευματοκλοπή στην Πάτρα – 1.000 κλοπές ενέργειας το χρόνο!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ώρες πριν

29χρονος ασελγούσε στην 7χρονη κόρη της συντρόφου του

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

Σε άθλια κατάσταση οι σκάλες της Αγίου Νικολάου – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

Σφυρίζει το τρένο για την Κάτω Αχαΐα – Βολές Σπηλιόπουλου – Κατσιφάρα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ17 ώρες πριν

Θρήνος για τον θάνατο της 25χρονης Ραφαέλλας Παττίχη-Τα μηνύματα και…ο γάμος που δεν πρόλαβε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ18 ώρες πριν

Η συνάντηση του Big-4: Νωρίτερα οι εκλογές, περισσότεροι ξένοι διαιτητές

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες πριν

Νεκρά γατάκια από φόλα στην Ανθούπολη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Πανηγυρικά εκλέχτηκε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΙΕΡΕΩΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ: Φανατικός κατά του Καρνάβαλου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Παράσυρση πεζού στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Επεσαν μπουνιές στην Κανακάρη! Αγριο ξύλο – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι χειμερινοι κολυμβητές της Πάτρας – ΦΩΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ2 ημέρες πριν

Bρέθηκε η θεραπεία όλων των καρκίνων; – «Ανακαλύφθηκε τυχαία» – Θα δοκιμαστεί εντός το 2020 – Τι λένε οι επιστήμονες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Τουρκικό μαχητικό «βομβάρδισε» την βάση του ΠΝ στην Λέρο!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πέθανε ο Πατρινός επιχειρηματίας Γιώργος Κόζης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Συμβόλαια θανάτου στη Βάρη- “Έφαγαν” τον Ίβαν-Τον “Εσκομπάρ των Βαλκανίων”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Τσελέντης: Περιμένουμε ισχυρό μετασεισμό στην Κεφαλονιά

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Αχαΐα: Το Φράγμα Αστερίου… πριν και μετά – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Θρήνος-Νεκρός στα 38 του ο Παναγιώτης Τσιαντούλας-Τι συνέβη;

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Είχε κλέψει το αυτοκίνητο! Γι αυτό… το εγκατέλειψε στην Περιμετρική όταν… τούμπαρε!

ΚΟΣΜΟΣ1 μήνα πριν

Βίντεο-ντοκουμέντο από την σύγκρουση κρουαζιερόπλοιων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 μήνα πριν

ΣΚΕΑΝΑ για το 24% στον καφέ: “Μας κορόιδεψαν…” – Θραύση κάνει το βίντεο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 μήνα πριν

Μητέρα 11χρονου μαθητή που ξυλοκοπήθηκε: Το παιδί πονούσε παντού, δεν φοβάμαι

ΖΩΗ2 μήνες πριν

Επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στα μπουζούκια στη Λάρισα – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ2 μήνες πριν

Γουρούνι κυνηγούσε τον ρεπόρτερ του Παπαδάκη – Τον δάγκωσε και ούρλιαζε στον αέρα – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 μήνες πριν

Έδειραν φοιτητές σε συνέλευση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο! – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 μήνες πριν

Πάτρα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο που έπεσε στο κενό – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ2 μήνες πριν

Βίντεο: Κορυφώνεται απόψε η εντυπωσιακή βροχή μετεωριτών – Εντυπωσιακό θέαμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 μήνες πριν

Σοκ! Νάρκωσε και βίασε 14χρονη σε οικοδομή! – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ2 μήνες πριν

Πώς θα κινηθεί η «Βικτώρια» που θα χτυπήσει στην Δυτική Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση