Συνδεθείτε μαζί μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα ύπουλα συμπτώματα του υποθυρεοειδισμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Έχετε οίδημα προσώπου ή σώματος; Ελαφρά αύξηση του σωματικού βάρους χωρίς αλλαγή της ποσότητας του φαγητού; Πνευματική κόπωση και μια ανεξήγητη κούραση; Μήπως έχετε δυσανεξία στο ψύχος; Αν ναι, ενδέχεται να πάσχετε από υποθυρεοειδισμό, o οποίος συχνά αναπτύσσεται με ήπιο τρόπο και σταδιακά.

Όπως εξηγεί η ενδοκρινολόγος Παρή Ράπτη, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Μιλάνου, ο υποθυρεοειδισμός είναι μία από τις λειτουργικές δυσλειτουργίες του θυρεοειδούς αδένα και τα συμπτώματά του μπορεί να είναι αρκετά ήπια και άτυπα κατά την έναρξή τους. «Οι πρώτες εκδηλώσεις της νόσου μπορεί να είναι η καταβολή των δυνάμεων και εύκολη κόπωση, η οποία αρχικά δεν είναι έντονη», λέει. «Ο ασθενής μπορεί επίσης να παρουσιάζει σημαντική δυσανεξία στο κρύο, μέτρια αύξηση του σωματικού βάρους χωρίς αντίστοιχη αύξηση της κατανάλωσης τροφής και οίδημα προσώπου και σώματος».

Και συνεχίζει: «Τα πιο συχνά συμπτώματα και σημεία του πρωτοπαθούς υποθυρεοειδισμού, επειδή μπορεί να εμφανιστούν εντελώς αθόρυβα και ήπια (άτυπα) μπορεί να μας παραπέμπουν σε άλλα νοσήματα και όχι στη θυρεοειδική δυσλειτουργία. Έτσι, η διαφορική διάγνωση μπορεί να αποτελέσει πρωταρχικό μέλημα και προκειμένου να αποκλειστούν άλλα νοσήματα μπορεί να είναι απαραίτητη.

Αρχικό σύμπτωμα μπορεί να αποτελέσει η αλλαγή έκφρασης του προσώπου: γίνεται «σκυθρωπό», με μειωμένη μιμική, με ελαφρύ διάχυτο οίδημα, χαρακτηριστικό χρώμα και ελαφρύ οίδημα βλεφάρων γύρω από τις κόγχες που μπορεί να συνοδεύεται από πτώση των βλεφάρων.

Ο ασθενής μπορεί επίσης να παρουσιάζει τριχόπτωση, η οποία μπορεί να αφορά όλο το σώμα, ακόμα και τις άκρες των φρυδιών. Επιπλέον, το δέρμα εμφανίζεται τραχύ, ξηρό, οιδηματώδες, με ελαφρά απολέπιση, κατά την Δρ. Ράπτη.

Ελαφρά αύξηση του σωματικού βάρους είναι ένα άλλο σύμπτωμα, ενώ χαρακτηριστική είναι η δυσανεξία στο ψύχος αλλά και η λέξη «βραδύς» ως συνθετικό πολλών λειτουργιών: βραδυφωνία, βραδυκαρδία, βραδύνοια, βραδυψυχισμός (βραδύς ο λόγος, βραδύς ο σφυγμός κ.λπ.). Σε ψυχολογικό επίπεδο, εξάλλου, παρατηρείται κατάθλιψη και σύγχυση, έλλειψη συγκέντρωσης και αποπροσανατολισμός που στα ηλικιωμένα άτομα μπορεί να φθάσει έως την άνοια.

«Μπορεί να παρατηρηθεί αλλαγή του θυμικού με όλες τις πιθανές αποχρώσεις. Αλλαγή του χρώματος του δέρματος με εμφανή απόχρωση, λόγω κοροτιναιμίας, κυρίως στις παλάμες και τα πέλματα, αλλαγές στη γλώσσα (παχιά)», λέει η Δρ. Ράπτη.

Άλλα χαρακτηριστικά συμπτώματα που μπορεί να εμφανιστούν είναι η έντονη δυσκοιλιότητα, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και το οίδημα στον αστράγαλο.

Τα αντανακλαστικά εμφανίζονται με έντονη σύσπαση και βραδύτητα στο χρόνο χαλάρωσης, ενώ εμφανίζονται επίσης διαταραχή της εμμήνου ρύσεως (κυρίως μηνορραγίες), υποθερμία και αναιμία εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας απώλειας αίματος κατά τον έμμηνο κύκλο.

Λόγω της μηνορραγίας μπορεί αν εμφανισθεί υπόχρωμη αναιμία καθώς και άλλου τύπου αναιμία, όπως, σε σπάνιες περιπτώσεις, παρατηρείται μακροκυτταρική αναιμία, λόγω ελάττωσης της απορρόφησης της βιταμίνης Β12.

Τι είναι ο υποθυρεοειδισμός

Ο θυρεοειδής είναι ένας αδένας ο οποίος βρίσκεται στη βάση του λαιμού. Έχει σχήμα πεταλούδας, με τους δύο λοβούς να αποτελούν τα «φτερά» και να ενώνονται με τον ισθμό του θυρεοειδούς. Ο θυρεοειδής παράγει δραστικές ορμόνες, δύο εκ των οποίων είναι η θυροξίνη (Τ4) και η τριωδιοθυρονίνη (Τ3).

Η Τ3 και η Τ4 έχουν πολλαπλές και σημαντικές δράσεις στον οργανισμό. Οι ποσότητές τους που απαιτούνται για την καλή λειτουργία του οργανισμού ελέγχονται από τον εγκέφαλο με τη βοήθεια της θυρεοτρόπου ορμόνης (TSH), που παράγεται από την υπόφυση, έναν μικρό αδένα που βρίσκεται στη βάση του εγκεφάλου. Μόλις μειωθούν τα επίπεδα των ορμονών Τ3, Τ4 στο αίμα, ο θυρεοειδής δέχεται την εντολή να αυξήσει την παραγωγή τους μέσω της TSH και το αντίστροφο.

Η δυσλειτουργία του θυρεοειδή διαταράσσει αυτή την υπέροχη ισορροπία και ο οργανισμός εκδηλώνει ποικίλα συμπτώματα.

«Για να αντιμετωπισθούν τα συμπτώματα, μια λύση υπάρχει: η αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας», λέει η Δρ. Ράπτη. «Για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να τεθεί η διάγνωση του υποθυρεοειδισμού. Αυτή επιτυγχάνεται κατ’ αρχάς με μέτρηση στο αίμα των επιπέδων των ορμονών Τ3, Τ4 και TSH. Η χαμηλή T4 ή T3 και η υψηλή TSH είναι χαρακτηριστικό εύρημα σε περίπτωση πρωτοπαθούς υποθυρεοειδισμού που είναι και ο συχνότερος.  Η TSH είναι συνήθως ο πρώτος δείκτης διάγνωσης υποθυρεοειδισμού που ανευρίσκεται εκτός φυσιολογικών ορίων, στους περισσότερους ασθενείς που γίνονται υποθυρεοειδικοί».

Επίσης απαραίτητος είναι ο υπέρηχος με αιμάτωση Doppler για ολοκληρωμένη διάγνωση και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις και πριν από όλα κλινικός έλεγχος.

Όταν οι ασθενείς εμφανίζονται ως υποθυρεοειδικοί, ζητούνται εξετάσεις για αντισώματα θυρεοειδούς, καθώς και υπερηχογράφημα θυρεοειδούς με αιμάτωση ώστε να διερευνηθεί και η αιτία του υποθυρεοειδισμού. Όταν τεθεί η διάγνωση, χορηγείται θεραπεία, που συνήθως είναι ορμονική με συνθετική θυροξίνη, κατά την Δρ. Ράπτη.

Οι αιτίες

Πού οφείλεται, όμως, ο υποθυρεοειδισμός; «Ο θυρεοειδής μπορεί να παρουσιάζει μειωμένη λειτουργία εξαιτίας χρόνιων φλεγμονωδών διαταραχών, όπως η χρόνια αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα (ή θυρεοειδίτιδα Hashimoto), η οποία αποτελεί μία από τις συχνότερες αιτίες του», απαντά η ειδικός.

Όταν ο ασθενής έχει θυρεοειδίτιδα Hashimoto στο αίμα του ανευρίσκονται συχνά υψηλά επίπεδα θυρεοειδικών αντισωμάτων. Η θυρεοειδίτιδα Hashimoto είναι συχνή αιτία υποθυρεοειδισμού σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και σε νεαρούς ενήλικες. 

Στο παρελθόν, πολλές περιπτώσεις υποθυρεοειδισμού προέκυπταν από προηγούμενη θυρεοειδεκτομή (χειρουργική αφαίρεση του θυρεοειδούς), επειδή η εγχείρηση ήταν η πιο συχνή μέθοδος αντιμετώπισης των προβλημάτων του αδένα. Σήμερα, όμως, παρατηρούνται περισσότερες περιπτώσεις οφειλόμενες σε προηγούμενες θεραπείες με ραδιενεργό ιώδιο, παρά σε χειρουργεία. Πολλά περιστατικά, εξάλλου, οφείλονται σε οικογενειακό ιστορικό ή κληρονομικότητα, καθώς πάνω από το 50% των υποθυρεοειδικών ασθενών έχουν συγγενείς με ιστορικό θυρεοειδικών παθήσεων ή βρογχοκήλης. 

Επιπλέον, «οι νέες τεχνολογίας διαγνωστικές εξετάσεις εντοπίζουν περιπτώσεις λανθάνοντος υποθυρεοειδισμού, οι οποίες δεν ανευρίσκονταν στις εξετάσεις παλαιάς τεχνολογίας καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα να εντοπίσουν μικρού βαθμού υπολειτουργία», προσθέτει η Δρ. Ράπτη.

Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις συγγενούς (εκ γενετής) υποθυρεοειδισμού. Υπολογίζεται ότι περίπου 1 στα 4.500 παιδιά γεννιούνται με υπολειτουργία του θυρεοειδούς.  Εάν η νόσος δεν εντοπιστεί αμέσως μετά τη γέννηση, ώστε να αρχίσει αμέσως η θεραπεία, τα παιδιά αυτά παρουσιάζουν νοητική υστέρηση. Γι’ αυτό τον λόγο στις περισσότερες προηγμένες χώρες γίνεται σε όλα τα νεογέννητα έλεγχος για υποθυρεοειδισμό.

Στις αρχές του περασμένου αιώνα συχνή αιτία υποθυρεοειδισμού ήταν η έλλειψη ιωδίου στο υπέδαφος και κατά συνέχεια στο νερό. Σήμερα, όμως, δεν παρατηρείται πλέον στις περισσότερες χώρες της Δύσης, λόγω του εμπλουτισμού του αλατιού με ιώδιο και λόγω της χρήσης του ιωδίου ως συντηρητικού σε πολλά τρόφιμα. 

«Ορισμένα φάρμακα όπως το λίθιο, η αμιοδαρόνη, τα φύκια ή αντιθυρεοειδικά χάπια επίσης μπορεί να προκαλέσουν υποθυρεοειδισμό. Τέλος, ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε ακτινοβολία για τη νόσο Hodgkin’s ή για καρκίνο στη γλώσσα, συχνά εμφανίζουν υποθυρεοειδισμό μερικούς μήνες ή μερικά χρόνια μετά τη θεραπεία», λέει η Δρ. Ράπτη. «Τέλος, η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων ιωδίου που ανευρίσκονται σε βιταμίνες, σιρόπια για το βήχα ή σκιαγραφικά που χρησιμοποιούνται στους ακτινολογικούς ελέγχους, επίσης μπορεί να προκαλέσουν υποθυρεοειδισμό».

Το πιο σημαντικό που πρέπει να γνωρίζουν οι ασθενείς είναι πως όταν παρουσιαστεί αυτού του είδους η δυσλειτουργία (υπολειτουργία) του θυρεοειδούς είναι μάλλον απίθανο να επανέλθει σε φυσιολογική λειτουργία, επομένως οι ασθενείς που αρχίζουν ορμονική υποκατάσταση, μπορεί να χρειαστεί να την συνεχίσουν δια βίου.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Europa League: «Θρυλική» πρόκριση για τον Ολυμπιακό, 2-1 την Άρσεναλ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο και πέτυχε μία επική πρόκριση στους «16» του Europa League, επικρατώντας της Άρσεναλ στην παράταση με 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 53′ όταν μετά από το κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Σισέ με δυνατή κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Ο Ολυμπιακός είχε τρομερή ευκαιρία να κάνει το 2-0 αλλά το σουτ του Μασούρα στο 108′, σταμάτησε στο δοκάρι.

Η ισοφάριση για την Άρσεναλ ήρθε με ανάποδο ψαλιδάκι του Ομπαμεγιάνγκ στο 113′. Το «χρυσό» γκολ για τους Πειραιώτες πέτυχε ο Ελ Αραμπί στο 120′ με κεφαλιά, στέλνοντας στα ουράνια τους φίλους των «ερυθρολεύκων».

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αντιμέτωποι με έως δύο χρόνια φυλακή οι «ατίθασοι» καρναβαλιστές

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Τι προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση

Δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία απαγορεύονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και της Πάτρας. Στην απόφαση των Υπουργών τονίζεται ότι «η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παραγράφου 6 του άρθρου πρώτου της Πράξης Νομοθετικού περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κοροναϊού». Στην συγκεκριμένη παράγραφο, αναφέρεται ότι «όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».

Τα υπουργεία Εσωτερικών, Υγείας και Προστασίας του Πολίτη υπογράφουν την κοινή ΚΥΑ για τον κοροναϊό και τα καρναβάλια. Με φυλάκιση δύο ετών απειλούνται δήμαρχοι, περιφερειάρχες και όλοι οι αποδέκτες της κοινής υπουργικής απόφασης που μόλις εκδόθηκε και επιβάλλει την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα, «λόγω άμεσου κινδύνου δημόσιας υγείας».

Την ΚΥΑ υπογράφουν οι Υπουργοί Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, Βασίλης Κικίλιας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Τάκης Θεοδωρικάκος. Στο κείμενό της γίνεται επίκληση της σημερινής (27/2/2020) Εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Βάση αυτής «καλούνται όλοι οι φορείς, δήμοι και περιφέρειες και λοιποί αποδέκτες του παρόντος, προς τους οποίους αποστέλλεται η παρουσα με κάθε πρόσφορο τρόπο, όπως συμμορφωθούν με το περιεχόμενό της», δηλαδή την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Live το Δημοτικό Συμβούλιο για την ακύρωση του Πατρινού Καρναβαλιού

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Το Πατρινό Καρναβάλι και η ακύρωση του είναι το μοναδικό θέμα του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιείται, το απόγευμα της Πέμπτης.

Δείτε live εδώ 

Συνέχισε να διαβάζεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορονοϊός: Κανονικά όλοι οι αγώνες, δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Δεν θα υπάρξει καμία αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα λόγω του κορονοϊού, όπως κατέστησε σαφές ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν καθώς και με την παρουσία θεατών.

Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης (27/02) έχουν ενταθεί οι επαφές του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του Αυγενάκη για αναβολή της αθλητικής δραστηριότητας στη χώρα ή διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, πάντως, το Υπουργείο Υγείας συμβουλεύτηκε ειδικούς, οι οποίοι ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει λόγος αναβολής.


Το post του Αυγενάκη: “Κανονικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμενες αθλητικές δραστηριότητες τις προσεχείς ημέρες.Δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής, σύμφωνα με τους ειδικούς, καθηγητές επιδημιολόγους, λοιμωξιολόγους που συμβουλεύεται καθημερινά το Υπουργείο Υγείας. Ωστόσο ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής”.

Σημειώνεται πως στη Super League είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (01/03) η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, στην Basket League διεξάγεται η 19η αγωνιστική το Σάββατο (29/02) και την Κυριακή (01/03), ενώ την Τρίτη (03/03) είναι προγραμματισμένη η “μάχη” Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα. Την Τετάρτη (04/03) έχουν οριστεί να γίνουν τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου (ΑΕΚ – Άρης και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός) κ.α.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σπουδαιότερων αναμετρήσεων που ακολουθούν:

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου
19η αγωνιστική Basket League

15:30 Ήφαιστος Λήμνου – ΠΑΟΚ

15:30 Κολοσσός – Άρης

15:30 Πανιώνιος – ΑΕΚ

17:00 Παναθηναϊκός – Λάρισα

17:45 Περιστέρι – Προμηθέας

Κυριακή 01 Μαρτίου
26η αγωνιστική Super League

19:00 ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης

19:00 Ξάνθη – ΠΑΟΚ

19:00 Άρης – Ατρόμητος

19:00 ΟΦΗ – Λαμία

19:00 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

19:00 Παναθηναϊκός – Βόλος

19:00 Πανιώνιος – ΑΕΚ

19η αγωνιστική Basket League

16:45 Ηρακλής – Ιωνικός

Τρίτη 03 Μαρτίου
27η αγωνιστική EuroLeague

21:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Τετάρτη 04 Μαρτίου
Ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας

18:30 ΑΕΚ – Άρης

21:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

BasketBall Champions League

21:30 ΑΕΚ – Βόννη

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ώρες πριν

Europa League: «Θρυλική» πρόκριση για τον Ολυμπιακό, 2-1 την Άρσεναλ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

Αντιμέτωποι με έως δύο χρόνια φυλακή οι «ατίθασοι» καρναβαλιστές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ10 ώρες πριν

Live το Δημοτικό Συμβούλιο για την ακύρωση του Πατρινού Καρναβαλιού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ10 ώρες πριν

Κορονοϊός: Κανονικά όλοι οι αγώνες, δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ10 ώρες πριν

Πρόστιμο σε Αγραβάνη και Γιατρά για όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ10 ώρες πριν

Ποιος κορωνοϊός; – «Θερίζει» η γρίπη με 77 νεκρούς στην Ελλάδα- 17 μέσα σε μία εβδομάδα- και 60.000 στην Ευρώπη

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες πριν

Πάτρα: Τον τράκαρε και έγινε καπνός!

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ12 ώρες πριν

Πάτρα: Άρχισαν τα τρολ! – Ο Κικίλιας… βασιλιάς Καρνάβαλος!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες πριν

Ποιος θα πληρώσει τη ζημιά που γίνεται από τη ματαίωση του Πατρινού Καρναβαλιού;

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Για καλοκαιρινό Καρναβάλι έκανε λόγο ο δήμαρχος – Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Τραγωδία Πατρών Πύργου: Έπεσε πάνω τους φορτηγό μετά τη σύγκρουση με άλλο μεγάλο όχημα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Η κατάθεση του Κυριάκου Κουκουλομάτη-Του οδηγού της Corvette

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΑΧΑΪΑ: Δημιουργούνται δύο κέντρα φιλοξενίας σε Πάτρα-Νιφορέικα – ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο ασθενής με γρίπη στο νοσοκομείο του Ρίου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: Νεαρός κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Θρήνος για την 38χρονη μητέρα Νεκταρία Κουτσούκου που κατέρρευσε στα Ψηλαλώνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ4 ημέρες πριν

Ελληνικό προξενείο Μιλάνου: «Ο κορωνοϊός ξέφυγε από το νοσοκομείο – Η πόλη έχει ερημώσει – Οι Έλληνες φοιτητές έφυγαν»

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Ιός διαδόσεων και υπερβολών για τον κορονοϊό! Μέχρι που έγραψαν ότι… αναβάλλεται το καρναβάλι! ΔΕΙΤΕ Ολα όσα ισχύουν!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Δεν άντεξε ο Δημήτρης-Νεκρός μετά απο 4 μήνες στην εντατική

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Ανήμερα της βάπτισης του παιδιού του και ενώ περίμενε το δεύτερο παιδί του έφυγε ο Γιάννης Βαλογιάννης

ΚΟΣΜΟΣ2 μήνες πριν

Βίντεο-ντοκουμέντο από την σύγκρουση κρουαζιερόπλοιων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 μήνες πριν

ΣΚΕΑΝΑ για το 24% στον καφέ: “Μας κορόιδεψαν…” – Θραύση κάνει το βίντεο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Μητέρα 11χρονου μαθητή που ξυλοκοπήθηκε: Το παιδί πονούσε παντού, δεν φοβάμαι

ΖΩΗ3 μήνες πριν

Επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στα μπουζούκια στη Λάρισα – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ3 μήνες πριν

Γουρούνι κυνηγούσε τον ρεπόρτερ του Παπαδάκη – Τον δάγκωσε και ούρλιαζε στον αέρα – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Έδειραν φοιτητές σε συνέλευση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο! – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Πάτρα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο που έπεσε στο κενό – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ3 μήνες πριν

Βίντεο: Κορυφώνεται απόψε η εντυπωσιακή βροχή μετεωριτών – Εντυπωσιακό θέαμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Σοκ! Νάρκωσε και βίασε 14χρονη σε οικοδομή! – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ4 μήνες πριν

Πώς θα κινηθεί η «Βικτώρια» που θα χτυπήσει στην Δυτική Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση