Συνδεθείτε μαζί μας

ΖΩΗ

Στις 20 Οκτωβρίου η Πάτρα βάφεται πάλι ροζ! Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το φετινό Pink the city

Δημοσιεύθηκε

στις

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 , η Πάτρα για μια ακόμα φορά θα γίνει ροζ, μέσα από ένα πολυπληθές ποτάμι, που θα αποτελούν γυναίκες άνδρες και παιδιά. Το Pink the City θα  χρωματίσει την πόλη, στο πλαίσιο ενός περιπάτου ζωής και αισιοδοξίας.

Το Pink τhe City είναι μια διοργάνωση που κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους και στην «αιχμή» της βρίσκεται η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

 Και εκτός αυτού ενισχύει τα οικονομικά του Συλλόγου μέσα από τη συμμετοχή του καθενός από εμάς, ούτως ώστε να μπορεί να στηρίζει πρακτικά και ψυχολογικά τη γυναίκα που νόσησε. Αυτός ο περίπατος είναι ένα συμβολικό πέρασμα από  τη διάγνωση ως την ίαση και πολλά ακόμα.

Η συμμετοχή της δράσης, που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά το 2013 και συνεχίζει αδιάλειπτα, παρουσιάζει ανοδική πορεία κάθε χρόνο. Το 2018 περισσότεροι από 11.000 άνθρωποι συμμετείχαν στην συμβολική πορεία του 1,5 χλμ στο κέντρο της Πάτρας.

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας, απευθύνει κάλεσμα για ένα συμβολικό περίπατο στις 10.30 το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, από την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων ως το Μώλο της Αγίου Νικολάου:

Στις γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο μαστού να βγουν στον ήλιο, στον αέρα και στο φως και να διατρανώσουν την πίστη και την ελπίδα τους στην ζωή και την δύναμη της.

Στο γενικό πληθυσμό, να έλθει και να περπατήσει μαζί με τις γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, από τα Ψηλά Αλώνια ως το Μόλο της πόλης, συμβολίζοντας τα βήματα από το σκοτάδι, την κατάθλιψη και την αρρώστια στη ζωή, την ελπίδα και το φως.

Λιολιώ Κολυπέρα: Μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας!

Για τη φετινή διοργάνωση, τους στόχους και τις προσδοκίες του Άλμα Ζωής Πάτρας μίλησε στο thebest η πρόεδρός  του Λιολιώ Κολυπέρα.

*Πέρυσι στο pink the city οι συμμετοχές ξεπέρασαν το προηγούμενο της προπέρσινης χρονιάς. Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το κέντρο της Πάτρας μεταφέροντας το μήνυμα της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Ποιες είναι οι προσδοκίες και οι στόχοι σας για τη φετινή διοργάνωση;

Από το 2013 που διασχίσαμε τη Γέφυρα, εγκαινιάζοντας τους συμβολικούς μας περιπάτους, με 1.000 άτομα δίπλα μας, στόχος μας είναι να χτίζουμε γέφυρες επικοινωνίας και αλυσίδες ζωής, να ενώνουμε τις φωνές μας με τον κόσμο, για να ακουστεί το ηχηρό μήνυμά μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Κάθε χρόνο ξεπερνάμε τον πήχη των προσδοκιών μας, φθάνοντας το 2018 στους 11.000 συμμετέχοντες, πολλοί από τους οποίους ταξίδεψαν από άλλες πόλεις και χωριά, για να γίνουν μέρος του αγώνα μας. Έτσι και φέτος, στοχεύουμε να σπάσουμε το ρεκόρ συμμετοχών, να προσελκύσουμε περισσότερες γυναίκες και άνδρες, όχι μόνο από την Πάτρα, αλλά και από όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Πελοπόννησο και τα κοντινά Ιόνια νησιά. Διότι στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας απευθύνονται γυναίκες από τις περιοχές αυτές. Όπως έχουμε τα γραφεία και την αγκαλιά μας ανοιχτή για τις γυναίκες αυτές, έτσι και το Pink the City είναι μια εκδήλωση ανοικτή, που δεν περιορίζεται στους κατοίκους της Πάτρας. Προσδοκούμε και αγωνιζόμαστε ώστε το μήνυμα της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού να ακουστεί, μέσα από το Pink the City 2019, από τα χείλη γυναικών και ανδρών και το «ροζ κύμα» μας να γιγαντωθεί και να κατακλύσει τους δρόμους της πόλης.

*Τα τελευταία χρόνια, μέσα από την έντονη δραστηριοποίησή σας κοινωνικά, με το σύλλογο Άλμα Ζωής, βλέπετε να έχει αλλάξει η νοοτροπία της σημερινής γυναίκας που μέσα στον κυκεώνα της καθημερινής ρουτίνας (εργασία, δουλειά, παιδιά, νοικοκυριό) , ίσως είχε αφήσει παραμελημένο τον εαυτό της; Έμαθε να φροντίζει την υγεία της;

Ένα από τα στοιχήματα του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας είναι η αποτελεσματική μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον μάλλον εχθρικό για τις γυναίκες οι οποίες καλούνται να ανταποκριθούν σε πολλαπλούς και απαιτητικούς ρόλους, παραμελώντας, συχνά, την υγεία τους. Γι’ αυτό το λόγο, αναπτύσσουμε ενημερωτικές δράσεις και πραγματοποιούμε δωρεάν κλινικές εξετάσεις, στις οποίες η προσέλευση των γυναικών είναι μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη. Από τα αιτήματα που δεχόμαστε από άλλους Συλλόγους και φορείς για ενημέρωση και πραγματοποίηση εξετάσεων, από την προσέλευση στο Κοινωνικό Ιατρείο που λειτουργούσαμε για τις ανασφάλιστες γυναίκες και από τον αριθμό των γυναικών που εξετάζονται και παραπέμπονται για περαιτέρω διαγνωστικές εξετάσεις, στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι, με τη βοήθεια του Συλλόγου μας, οι γυναίκες μαθαίνουν να φροντίζουν την υγεία τους, μαθαίνουν ότι η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές.

Είμαστε περήφανες ως Σύλλογος που δυο λέξεις άγνωστες μέχρι τώρα, ο «γονιδιακός έλεγχος», φθάνουν στα αυτιά περισσότερων γυναικών, οι οποίες χρειάζεται να γνωρίζουν ότι υπάρχει αυτός ο τρόπος πρόληψης, σε περιπτώσεις μακρού ιστορικού καρκίνου του μαστού.

Δυστυχώς, όμως, η οικονομική κρίση έχει αποτελέσει σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα για την πρόσβαση των γυναικών στον προληπτικό τους έλεγχο, ενώ, ακόμα, υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες έχουν άγνοια ή και άρνηση να ακολουθήσουν τα απλά βήματα των προληπτικών τους εξετάσεων. Κυρίως σε πιο απομακρυσμένες περιοχές και σε κλειστές κοινωνίες, όπου ο καρκίνος αποτελεί ακόμα θέμα ταμπού, η έγκαιρη διάγνωση ή και η αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού με τις ενδεδειγμένες ιατρικές μεθόδους. Γι’ αυτό και το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί, σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας, ενημερωτικές εκδηλώσεις από ειδικούς επιστήμονες, αλλά και μέλη του που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου μαστού, ώστε καμία γυναίκα να μην αμελεί την υγεία της, ακόμα και μέσα στον κυκεώνα των καθημερινών υποχρεώσεων και των κοινωνικών αγκυλώσεων.

*Την περυσινή χρονιά στο ΑΛΜΑ Ζωής της Πάτρας πόσες γυναίκες απευθύνθηκαν για ενημέρωση, στήριξη και βοήθεια;

Ο Σύλλογός μας παρέχει πλήθος προγραμμάτων και υπηρεσιών στήριξης, ενημέρωσης και αλληλοβοήθειας. Κάνοντας έναν απολογισμό της περσινής χρονιάς:

·         στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, το οποίο περιλάμβανε 8 ενημερωτικές εκδηλώσεις, προσήλθαν και εξετάσθηκαν κλινικά 476 γυναίκες, εκ των οποίων 88 παραπέμφθηκαν για δωρεάν απεικονιστικές εξετάσεις (υπέρηχους και μαστογραφίες).

·         Στο Κοινωνικό Ιατρείο, που προσέφερε δωρεάν κλινικές εξετάσεις σε ανασφάλιστες γυναίκες, για το έτος 2018, εξετάσθηκαν 53 γυναίκες, με τις 24 εξ αυτών να παραπέμπονται για δωρεάν απεικονιστικές εξετάσεις.

·         Στο γραφείο μας δεχθήκαμε 164 κλήσεις, που αφορούσαν αιτήματα και ερωτήματα για τα δικαιώματα και τις παροχές που δικαιούνται γυναίκες πάσχουσες από καρκίνο μαστού (70 κλήσεις), αιτήματα για ενημέρωση και ψυχολογική υποστήριξη (54 κλήσεις), αιτήματα για παροχή δωρεάν περούκας σε χημειοθεραπευόμενες γυναίκες (24 κλήσεις), ερωτήματα σχετικά με την εξέταση του γονιδιακού ελέγχου (9 κλήσεις), καθώς και 7 κλήσεις για άλλα ζητήματα.

·         Από την κοινωνική λειτουργό και την ψυχολόγο του Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν 347 ωριαίες ατομικές και 88 ομαδικές συνεδρίες ψυχοκοινωνικής στήριξης.

Να σημειώσουμε πως για την πιο ολοκληρωμένη παροχή στήριξης στα μέλη του Συλλόγου μας, παρέχουμε, από τον Ιούνιο 2018, δωρεάν νομική συμβουλευτική και από το Νοέμβριο του ίδιου έτους, εγκαινιάσαμε, με την παρουσία διατροφολόγου, το πρόγραμμα δωρεάν διατροφικών συμβουλών.

Το Pink the City είναι αναμφισβήτητα η δημοφιλέστερη διοργάνωση του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας. Ποιες άλλες κινήσεις εξωστρέφειας και δικτύωσης πραγματοποιείτε;

Το Pink the City αποτελεί μία εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός για την Πάτρα και πραγματοποιείται τον Οκτώβριο, που είναι ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Ωστόσο, η παρουσία του Συλλόγου μας σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια, σε εκδηλώσεις άλλων Συλλόγων, σε διοργανώσεις κοινωφελών και ανθρωπιστικών σκοπών και στην τοπική κοινωνία γενικότερα είναι συνεχής και ακαταπόνητη.

Στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας θεωρούμε απαραίτητη την παρακολούθηση των συνεδρίων που διοργανώνονται, μεταξύ άλλων, από την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛ.ΟΚ.), από την ECPC (Ευρωπαϊκή Ένωση Ασθενών με Καρκίνο), από το Διεθνές Πρόγραμμα Αλληλοβοήθειας «Reach to Recovery», την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Ιατρικής Ογκολογίας (ESMO) και από τα ογκολογικά τμήματα των νοσοκομείων. Σε αυτά συμμετέχουμε, πολλές φορές, με εισηγήσεις και σχολιασμούς, οι οποίοι δίνουν το στίγμα του Συλλόγου και μεταφέρουν ερωτήματα και ανάγκες των γυναικών με καρκίνο μαστού, που χρειάζεται να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν σε επίπεδο αποφάσεων.

Είμαστε ένας ενεργός Σύλλογος, που πιστεύει στις συνεργασίες με άλλους συλλόγους και φορείς, με κοινή στόχευση την προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο και την σωστή ενημέρωση της κοινότητας. Θέλουμε όλους τους Συλλόγους δίπλα μας και μάλιστα, για την επόμενη χρονιά, εξετάζουμε το ενδεχόμενο διμερών συνεργασιών με αντίστοιχους ευρωπαϊκούς οργανισμούς.

Πέρα και πάνω απ’ όλα, το μήνυμά μας είναι η αγάπη για τη ζωή και αυτό το μήνυμα μόνο με εξωστρέφεια μπορεί να μεταδοθεί. Το να αγαπάς τη ζωή είναι κάτι που μαθαίνεται και η γνώση αυτή ξεκινά από το σχολείο. Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να απευθύνω κάλεσμα σε όλα τα σχολεία, στους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, να βρεθούν δίπλα μας, στις 20 του Οκτώβρη, στο Pink the City, στην εκδήλωση που το μαύρο το κάνει ροζ!

Pink the City

Eίναι η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη διοργάνωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στη Δυτική Ελλάδα. Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας, απευθύνει κάλεσμα για ένα συμβολικό περίπατο από την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων ως τον Μόλο της Αγίου Νικολάου:

·  Στις γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο να διατρανώσουν την πίστη και την ελπίδα τους στην ζωή και την δύναμη της.

· Στο γενικό πληθυσμό, να έλθει και να περπατήσει μαζί με τις γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, συμβολίζοντας τη διαδρομή από το σκοτάδι, την κατάθλιψη και την αρρώστια, στη ζωή, την ελπίδα και το φως.

Ο περίπατος αυτός προωθεί:

·  Tην αλληλεγγύη απέναντι στη γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει.

·  Την αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης  του καρκίνου του μαστού.

·  Την ευαισθητοποίηση των νέων.

·  Τον εθελοντισμό.

Ποιός είναι o σκοπός:

·  Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για τον καρκίνο του μαστού.

· Απομυθοποίηση της ασθένειας.

·  Συγκέντρωση πόρων για διεξαγωγή προγραμμάτων από το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας.

·  Αγορά και παροχή χρηστικών ειδών στην ανασφάλιστη-άπορη γυναίκα.

Η μπλούζα της φετινής διοργάνωσης

Info:

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019.

Αφετηρία: 10.30πμ μπροστά από το άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού στα Υψηλά Αλώνια της Πάτρας.

Τερματισμός: Μώλος Αγίου Νικολάου.

Εκτός από την online εγγραφή σας, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να δηλώσετε συμμετοχή στο Pink the City 2019.

Στα γραφεία του συλλόγου (Γούναρη 37, Πάτρα) από την 4η Οκτωβρίου, καθημερινές και ώρες 09:00-16:00.

Στο περίπτερο του συλλόγου στην πλατεία Γεωργίου Α’ από 4 εως και 19 Οκτωβρίου (καθημερινές 10:00 – 14:00 και 17:00 με 21:00 καθώς και τα Σάββατα 10:00 – 14:00 εκτός Κυριακών).

Σε επιλεγμένα σημεία στην Πάτρα. (Θα ανακοινωθούν προσεχώς)

Με online εγγραφή χρησιμοποιώντας τις ειδικά διαμορφωμένες φόρμες της ιστοσελίδας pinkthecity.gr

*Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας της φετινής διοργάνωσης PINK THE CITY 2019 είναι το THEBEST.GR που βρίσκεται πάντα στο πλευρό ανάλογων εκδηλώσεων στηρίζοντας επικοινωνιακά τη δράση και το έργο συλλόγων με ιδιαίτερο  κοινωνικό χαρακτήρα και αντίκρισμα.

www.almazoispatras.gr

Διαφήμιση
Σχόλια

ΖΩΗ

Αλλαγή ωραρίου και για στριπτιζάδικο – Θα ανοίγει στις 7 το απόγευμα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Νέα δεδομένα στη νύχτα φέρνει ο κοροναϊός

Στα νέα δεδομένα που «φέρνει» ο κοροναϊός προσαρμόζονται και στα στριπτιζάδικα.

Επιχείρηση στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, ενημερώνει του πελάτες της ότι η εξυπηρέτηση θα γίνεται σε νέο ωράριο, από τις 7 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ, τις επιτρεπόμενες από τον νόμο ώρες, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα, όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε 15 περιοχές της χώρας – ανάμεσά τους και η Χαλκιδική – θα κλείνουν από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί από σήμερα 11 Αυγούστου έως τις 23 Αυγούστου.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

Η σύντομη ζωή της Χλόης, τα πάρτι και ο θάνατος στην Κρήτη

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Οι φίλοι της άτυχης κοπέλας προσπαθούν να βοηθήσουν την οικογένεια, κάνοντας ακόμα και διαδικτυακές δημοπρασίες

Είχε όλη τη ζωή μπροστά της και την χαιρόταν, τουλάχιστον με την έννοια της διασκέδασης. Μια “πριγκίπισσα της διασκέδασης” όπως την χαρακτηρίζουν όσοι της γνώρισαν στα μηνύματα αποχαιρετισμού. 

Η Chloe, η νεαρή κοπέλα από την Βρετανία που συνδύαζε δουλειά και διακοπές στην περιοχή των Μαλίων, του Δήμου Χερσονήσου, δεν πρόλαβε να ζήσει όλα όσα ονειρευόταν. Μετά από μια βραδιά γλεντιού, όπως πολλές άλλες στο παρελθόν, υπέστη ανακοπή και άφησε την τελευταία της πνοή στην Εντατική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα. 

Οι φίλοι της συγκλονισμένοι ξεκίνησαν άμεσα προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για να να βοηθήσουν την οικογένειά της. Η Χλόη, όπως αποφάσισαν η μαμά και ο μπαμπάς της, θα αναπαυθεί για πάντα στην Κρήτη, που αγάπησε τόσο πολύ.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κηδεία της 20χρονης κοπέλας θα γίνει την Παρασκευή, 14 Αυγούστου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου. 

Πηγή: cretalive


CHLOE

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

Έρρικα Πρεζεράκου: Σοβαρό ατύχημα με σκάφος

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Στο χειρουργείο του ΚΑΤ μεταφέρθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου, καθώς υπέστη ένα πολύ σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Η Ολυμπιονίκης βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος με τον σύντροφό της, ανοιχτά της Κύθνου, όταν υπό αδιευκρίνιστες αιτίες και πιθανότατα λόγω των κυμάτων, η Ολυμπιονίκης έπεσε από το σκάφος στη θάλασσα.

Ο σύντροφός της γύρισε αμέσως για να την παραλάβει από το νερό, όμως δεν την είδε και η προπέλα του σκάφους την τραυμάτισε σοβαρά.

usay.gr

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο γνωστός ρεμπέτης Αγάθωνας

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή ο γνωστός Θεσσαλονικιός ρεμπέτης Αγάθωνας Ιακωβίδης. Πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στο σπίτι του το μεσημέρι και διαπίστωσε ότι είναι νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής και συνθέτης δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο Αγάθωνας είχε γεννηθεί στον Ευαγγελισμό Λαγκαδά Θεσσαλονίκης το 1955. Οι γονείς του ήταν πρόσφυγες από τη Μικρασία, γι’ αυτό τα πρώτα τραγούδια που άκουγε ήταν μικρασιατικές μελωδίες. Ασχολήθηκε με τη μουσική το 1971 και σταδιακά έμαθε μόνος του να παίζει σχεδόν όλα τα έγχορδα όργανα των ρεμπέτικων τραγουδιών, δηλαδή: κιθάρα, μπαγλαμά, ούτι, μπουζούκι, τζουρά, μάντολα, μαντολίνο. Το 1973 είχε κάνει την πρώτη επαγγελματική του εμφάνιση σε μπουάτ της Θεσσαλονίκης. Αμέσως συνειδητοποίησε πως η μουσική που τον εκφράζει και του ταιριάζει είναι η ρεμπέτικη και αφιερώθηκε σε αυτήν αποκλειστικά. Κατείχε πολλούς σπάνιους δίσκους γραμμοφώνου με ρεμπέτικα τραγούδια, και αξιοποίησε τη συλλογή του σε ραδιοφωνικές μουσικές εκπομπές.

Το 1977 δημιούργησε το “Ρεμπέτικο Συγκρότημα Θεσσαλονίκης”, με το οποίο έπαιζε σε μαγαζιά, έκανε συναυλίες και ηχογράφησε δύο δίσκους. Το 1981 αποφασίζει να μεταβεί στην Αθήνα. Συνεργάστηκε με γνωστούς τεχνίτες της λαϊκής μουσικής. Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρος, Βασίλης Σούκας, Λάζαρος Κουταλίδης, Νίκος Φιλιππίδης και Νίκος Χατζόπουλος είναι κάποιοι από αυτούς. Έκανε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, σε Ευρώπη και Η.Π.Α. Από το 1987 ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη.

Είχε ερμηνεύσει πολλά δημοφιλή ρεμπέτικα αλλά και παλιά, άγνωστα τραγούδια που έχει ανασύρει από το πλούσιο αρχειακό υλικό που κατείχε

Το 2013 αποδέχθηκε την πρόσκληση του συγκροτήματος Κόζα Μόστρα να συμμετάσχει μαζί τους στο Φεστιβάλ της Γιουροβίζιον στο Μάλμε της Σουηδίας, με το τραγούδι “Alcohol Is Free”, με το οποίο προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης όπου κατέλαβαν την 6η θέση.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ11 ώρες πριν

Κοροναϊός: Και τρίτη νεκρή από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι – Στους 223 οι νεκροί

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες πριν

Πάτρα: Τρεις γυναίκες νοσηλεύονται στο Ρίο, σε θάλαμο αρνητικής πίεσης

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Εκτός των νέων μέτρων η Δυτική Ελλάδα – Δείτε τι θα ισχύει στις περιοχές με βαρύ επιδημιολογικό φορτίο

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Πάτρα: Υγειονομική βόμβα κορονοϊού το μεταγωγών – Διαμαρτυρία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

ΚΟΙΝΩΝΙΑ17 ώρες πριν

Μαθητές με μάσκες και φοιτητές με τεστ για… όταν ανοίξουν σχολεία και πανεπιστήμια!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Δύο οι τραυματίες από το τροχαίο στις Τόσκες – Απεγκλωβισμός του ενός από την πυροσβεστική

ΚΟΙΝΩΝΙΑ17 ώρες πριν

Κορωνοϊός «κύμα» δεύτερο: Κρούσματα πολλά – Θύματα ελάχιστα – Οικονομική καταστροφή τεράστια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ημέρα πριν

Εντοπισμός και καταδίωξη τουρκικού υποβρυχίου στο στενό του Καφηρέα – Κατευθυνόταν στις ακτές της Αττικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ1 ημέρα πριν

Σύψας: Νέα μέτρα, ακόμα και SMS! «Ανυπολόγιστες συνέπειες αν αυξηθούν οι διασωληνωμένοι»

ΚΟΣΜΟΣ1 ημέρα πριν

Απειλεί ο Ρ.Τ.Ερντογάν: «Μην επιτεθείτε στο Oruc Reis γιατί θα πληρώσετε βαρύ τίμημα – Πήρατε την πρώτη απάντηση»

ΚΟΣΜΟΣ3 ημέρες πριν

Αποθρασύνθηκαν οι Τούρκοι: Επιθετικά ελικόπτερα Τ-129 ΑΤΑΚ παρενόχλησαν ελληνικό μεταφορικό ελικόπτερο στην Μεγίστη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ημέρα πριν

Εντοπισμός και καταδίωξη τουρκικού υποβρυχίου στο στενό του Καφηρέα – Κατευθυνόταν στις ακτές της Αττικής

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα: Ρομά σκηνίτες και στην Τριών Συμμάχων! Η πρώτη εικόνα των ξένων για την πόλη

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΕΟΔΥ: Στο μηδέν η Αχαϊα στον επιδημιολογικό χάρτη των νέων κρουσμάτων κορονοϊού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Κρίση στο Αιγαίο: Εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας το Orus Reic

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: Τα μέτρα πήγαν “περίπατο” σε γαμήλιο γλέντι σε μπαλκόνι των Ζαρουχλείκων

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ5 ημέρες πριν

Σήμερα αποφασίζει η κυβέρνηση για νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού: Το τελειωτικό κτύπημα στην ελληνική οικονομία

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Σιδηροδρομικοί Ν. Αχαΐας: “Προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να κλείσουν και τον προαστιακό της Πάτρας”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

«Καληνύχτα Ελλάδα»: Ματαιώθηκαν ΔΕΘ, συναυλίες κλπ. – Κλείνουν μπαρ-εστιατόρια από τα μεσάνυχτα σε δεκάδες πόλεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας: Γιατρός επιτέθηκε σε συνάδελφό του

ΚΟΙΝΩΝΙΑ17 ώρες πριν

Μαθητές με μάσκες και φοιτητές με τεστ για… όταν ανοίξουν σχολεία και πανεπιστήμια!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ημέρα πριν

Απόπειρα αυτοκτονίας επιχειρηματία στο Ναύπλιο: Του έκλεισαν το μαγαζί και του φόρτωσαν πρόστιμο λόγω κορωνοιού!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Θεσσαλονίκη: 36 τα κρούσματα κορωνοϊού σε οίκο ευγηρίας– Από εργαζόμενο έγινε η διασπορά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Ολοκληρώθηκε το Συμβουλίου Άμυνας στο ΥΠΕΘΑ – Παραμένουν σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: Η σύλληψη του δράστη

ΚΟΣΜΟΣ3 ημέρες πριν

Αποθρασύνθηκαν οι Τούρκοι: Επιθετικά ελικόπτερα Τ-129 ΑΤΑΚ παρενόχλησαν ελληνικό μεταφορικό ελικόπτερο στην Μεγίστη

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ4 ημέρες πριν

Ανεμοστρόβιλος έφερε τα πάνω κάτω στους λουόμενους – Σκόρπισε ομπρέλες και πετσέτες – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

«Καληνύχτα Ελλάδα»: Ματαιώθηκαν ΔΕΘ, συναυλίες κλπ. – Κλείνουν μπαρ-εστιατόρια από τα μεσάνυχτα σε δεκάδες πόλεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ6 ημέρες πριν

Δεν έχει τέλος η τραγωδία: Και τέταρτος νεκρός στην Εύβοια μετά το βρέφος και τους ηλικιωμένους – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός- Τούμπαρε το αυτοκίνητό του κοντά στην Κανελλοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση