Συνδεθείτε μαζί μας

ΖΩΗ

Στις 20 Οκτωβρίου η Πάτρα βάφεται πάλι ροζ! Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το φετινό Pink the city

Δημοσιεύθηκε

στις

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 , η Πάτρα για μια ακόμα φορά θα γίνει ροζ, μέσα από ένα πολυπληθές ποτάμι, που θα αποτελούν γυναίκες άνδρες και παιδιά. Το Pink the City θα  χρωματίσει την πόλη, στο πλαίσιο ενός περιπάτου ζωής και αισιοδοξίας.

Το Pink τhe City είναι μια διοργάνωση που κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους και στην «αιχμή» της βρίσκεται η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

 Και εκτός αυτού ενισχύει τα οικονομικά του Συλλόγου μέσα από τη συμμετοχή του καθενός από εμάς, ούτως ώστε να μπορεί να στηρίζει πρακτικά και ψυχολογικά τη γυναίκα που νόσησε. Αυτός ο περίπατος είναι ένα συμβολικό πέρασμα από  τη διάγνωση ως την ίαση και πολλά ακόμα.

Η συμμετοχή της δράσης, που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά το 2013 και συνεχίζει αδιάλειπτα, παρουσιάζει ανοδική πορεία κάθε χρόνο. Το 2018 περισσότεροι από 11.000 άνθρωποι συμμετείχαν στην συμβολική πορεία του 1,5 χλμ στο κέντρο της Πάτρας.

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας, απευθύνει κάλεσμα για ένα συμβολικό περίπατο στις 10.30 το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, από την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων ως το Μώλο της Αγίου Νικολάου:

Στις γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο μαστού να βγουν στον ήλιο, στον αέρα και στο φως και να διατρανώσουν την πίστη και την ελπίδα τους στην ζωή και την δύναμη της.

Στο γενικό πληθυσμό, να έλθει και να περπατήσει μαζί με τις γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, από τα Ψηλά Αλώνια ως το Μόλο της πόλης, συμβολίζοντας τα βήματα από το σκοτάδι, την κατάθλιψη και την αρρώστια στη ζωή, την ελπίδα και το φως.

Λιολιώ Κολυπέρα: Μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας!

Για τη φετινή διοργάνωση, τους στόχους και τις προσδοκίες του Άλμα Ζωής Πάτρας μίλησε στο thebest η πρόεδρός  του Λιολιώ Κολυπέρα.

*Πέρυσι στο pink the city οι συμμετοχές ξεπέρασαν το προηγούμενο της προπέρσινης χρονιάς. Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το κέντρο της Πάτρας μεταφέροντας το μήνυμα της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Ποιες είναι οι προσδοκίες και οι στόχοι σας για τη φετινή διοργάνωση;

Από το 2013 που διασχίσαμε τη Γέφυρα, εγκαινιάζοντας τους συμβολικούς μας περιπάτους, με 1.000 άτομα δίπλα μας, στόχος μας είναι να χτίζουμε γέφυρες επικοινωνίας και αλυσίδες ζωής, να ενώνουμε τις φωνές μας με τον κόσμο, για να ακουστεί το ηχηρό μήνυμά μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Κάθε χρόνο ξεπερνάμε τον πήχη των προσδοκιών μας, φθάνοντας το 2018 στους 11.000 συμμετέχοντες, πολλοί από τους οποίους ταξίδεψαν από άλλες πόλεις και χωριά, για να γίνουν μέρος του αγώνα μας. Έτσι και φέτος, στοχεύουμε να σπάσουμε το ρεκόρ συμμετοχών, να προσελκύσουμε περισσότερες γυναίκες και άνδρες, όχι μόνο από την Πάτρα, αλλά και από όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Πελοπόννησο και τα κοντινά Ιόνια νησιά. Διότι στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας απευθύνονται γυναίκες από τις περιοχές αυτές. Όπως έχουμε τα γραφεία και την αγκαλιά μας ανοιχτή για τις γυναίκες αυτές, έτσι και το Pink the City είναι μια εκδήλωση ανοικτή, που δεν περιορίζεται στους κατοίκους της Πάτρας. Προσδοκούμε και αγωνιζόμαστε ώστε το μήνυμα της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού να ακουστεί, μέσα από το Pink the City 2019, από τα χείλη γυναικών και ανδρών και το «ροζ κύμα» μας να γιγαντωθεί και να κατακλύσει τους δρόμους της πόλης.

*Τα τελευταία χρόνια, μέσα από την έντονη δραστηριοποίησή σας κοινωνικά, με το σύλλογο Άλμα Ζωής, βλέπετε να έχει αλλάξει η νοοτροπία της σημερινής γυναίκας που μέσα στον κυκεώνα της καθημερινής ρουτίνας (εργασία, δουλειά, παιδιά, νοικοκυριό) , ίσως είχε αφήσει παραμελημένο τον εαυτό της; Έμαθε να φροντίζει την υγεία της;

Ένα από τα στοιχήματα του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας είναι η αποτελεσματική μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον μάλλον εχθρικό για τις γυναίκες οι οποίες καλούνται να ανταποκριθούν σε πολλαπλούς και απαιτητικούς ρόλους, παραμελώντας, συχνά, την υγεία τους. Γι’ αυτό το λόγο, αναπτύσσουμε ενημερωτικές δράσεις και πραγματοποιούμε δωρεάν κλινικές εξετάσεις, στις οποίες η προσέλευση των γυναικών είναι μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη. Από τα αιτήματα που δεχόμαστε από άλλους Συλλόγους και φορείς για ενημέρωση και πραγματοποίηση εξετάσεων, από την προσέλευση στο Κοινωνικό Ιατρείο που λειτουργούσαμε για τις ανασφάλιστες γυναίκες και από τον αριθμό των γυναικών που εξετάζονται και παραπέμπονται για περαιτέρω διαγνωστικές εξετάσεις, στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι, με τη βοήθεια του Συλλόγου μας, οι γυναίκες μαθαίνουν να φροντίζουν την υγεία τους, μαθαίνουν ότι η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές.

Είμαστε περήφανες ως Σύλλογος που δυο λέξεις άγνωστες μέχρι τώρα, ο «γονιδιακός έλεγχος», φθάνουν στα αυτιά περισσότερων γυναικών, οι οποίες χρειάζεται να γνωρίζουν ότι υπάρχει αυτός ο τρόπος πρόληψης, σε περιπτώσεις μακρού ιστορικού καρκίνου του μαστού.

Δυστυχώς, όμως, η οικονομική κρίση έχει αποτελέσει σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα για την πρόσβαση των γυναικών στον προληπτικό τους έλεγχο, ενώ, ακόμα, υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες έχουν άγνοια ή και άρνηση να ακολουθήσουν τα απλά βήματα των προληπτικών τους εξετάσεων. Κυρίως σε πιο απομακρυσμένες περιοχές και σε κλειστές κοινωνίες, όπου ο καρκίνος αποτελεί ακόμα θέμα ταμπού, η έγκαιρη διάγνωση ή και η αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού με τις ενδεδειγμένες ιατρικές μεθόδους. Γι’ αυτό και το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί, σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας, ενημερωτικές εκδηλώσεις από ειδικούς επιστήμονες, αλλά και μέλη του που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου μαστού, ώστε καμία γυναίκα να μην αμελεί την υγεία της, ακόμα και μέσα στον κυκεώνα των καθημερινών υποχρεώσεων και των κοινωνικών αγκυλώσεων.

*Την περυσινή χρονιά στο ΑΛΜΑ Ζωής της Πάτρας πόσες γυναίκες απευθύνθηκαν για ενημέρωση, στήριξη και βοήθεια;

Ο Σύλλογός μας παρέχει πλήθος προγραμμάτων και υπηρεσιών στήριξης, ενημέρωσης και αλληλοβοήθειας. Κάνοντας έναν απολογισμό της περσινής χρονιάς:

·         στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, το οποίο περιλάμβανε 8 ενημερωτικές εκδηλώσεις, προσήλθαν και εξετάσθηκαν κλινικά 476 γυναίκες, εκ των οποίων 88 παραπέμφθηκαν για δωρεάν απεικονιστικές εξετάσεις (υπέρηχους και μαστογραφίες).

·         Στο Κοινωνικό Ιατρείο, που προσέφερε δωρεάν κλινικές εξετάσεις σε ανασφάλιστες γυναίκες, για το έτος 2018, εξετάσθηκαν 53 γυναίκες, με τις 24 εξ αυτών να παραπέμπονται για δωρεάν απεικονιστικές εξετάσεις.

·         Στο γραφείο μας δεχθήκαμε 164 κλήσεις, που αφορούσαν αιτήματα και ερωτήματα για τα δικαιώματα και τις παροχές που δικαιούνται γυναίκες πάσχουσες από καρκίνο μαστού (70 κλήσεις), αιτήματα για ενημέρωση και ψυχολογική υποστήριξη (54 κλήσεις), αιτήματα για παροχή δωρεάν περούκας σε χημειοθεραπευόμενες γυναίκες (24 κλήσεις), ερωτήματα σχετικά με την εξέταση του γονιδιακού ελέγχου (9 κλήσεις), καθώς και 7 κλήσεις για άλλα ζητήματα.

·         Από την κοινωνική λειτουργό και την ψυχολόγο του Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν 347 ωριαίες ατομικές και 88 ομαδικές συνεδρίες ψυχοκοινωνικής στήριξης.

Να σημειώσουμε πως για την πιο ολοκληρωμένη παροχή στήριξης στα μέλη του Συλλόγου μας, παρέχουμε, από τον Ιούνιο 2018, δωρεάν νομική συμβουλευτική και από το Νοέμβριο του ίδιου έτους, εγκαινιάσαμε, με την παρουσία διατροφολόγου, το πρόγραμμα δωρεάν διατροφικών συμβουλών.

Το Pink the City είναι αναμφισβήτητα η δημοφιλέστερη διοργάνωση του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας. Ποιες άλλες κινήσεις εξωστρέφειας και δικτύωσης πραγματοποιείτε;

Το Pink the City αποτελεί μία εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός για την Πάτρα και πραγματοποιείται τον Οκτώβριο, που είναι ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Ωστόσο, η παρουσία του Συλλόγου μας σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια, σε εκδηλώσεις άλλων Συλλόγων, σε διοργανώσεις κοινωφελών και ανθρωπιστικών σκοπών και στην τοπική κοινωνία γενικότερα είναι συνεχής και ακαταπόνητη.

Στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας θεωρούμε απαραίτητη την παρακολούθηση των συνεδρίων που διοργανώνονται, μεταξύ άλλων, από την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛ.ΟΚ.), από την ECPC (Ευρωπαϊκή Ένωση Ασθενών με Καρκίνο), από το Διεθνές Πρόγραμμα Αλληλοβοήθειας «Reach to Recovery», την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Ιατρικής Ογκολογίας (ESMO) και από τα ογκολογικά τμήματα των νοσοκομείων. Σε αυτά συμμετέχουμε, πολλές φορές, με εισηγήσεις και σχολιασμούς, οι οποίοι δίνουν το στίγμα του Συλλόγου και μεταφέρουν ερωτήματα και ανάγκες των γυναικών με καρκίνο μαστού, που χρειάζεται να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν σε επίπεδο αποφάσεων.

Είμαστε ένας ενεργός Σύλλογος, που πιστεύει στις συνεργασίες με άλλους συλλόγους και φορείς, με κοινή στόχευση την προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο και την σωστή ενημέρωση της κοινότητας. Θέλουμε όλους τους Συλλόγους δίπλα μας και μάλιστα, για την επόμενη χρονιά, εξετάζουμε το ενδεχόμενο διμερών συνεργασιών με αντίστοιχους ευρωπαϊκούς οργανισμούς.

Πέρα και πάνω απ’ όλα, το μήνυμά μας είναι η αγάπη για τη ζωή και αυτό το μήνυμα μόνο με εξωστρέφεια μπορεί να μεταδοθεί. Το να αγαπάς τη ζωή είναι κάτι που μαθαίνεται και η γνώση αυτή ξεκινά από το σχολείο. Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να απευθύνω κάλεσμα σε όλα τα σχολεία, στους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, να βρεθούν δίπλα μας, στις 20 του Οκτώβρη, στο Pink the City, στην εκδήλωση που το μαύρο το κάνει ροζ!

Pink the City

Eίναι η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη διοργάνωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στη Δυτική Ελλάδα. Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας, απευθύνει κάλεσμα για ένα συμβολικό περίπατο από την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων ως τον Μόλο της Αγίου Νικολάου:

·  Στις γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο να διατρανώσουν την πίστη και την ελπίδα τους στην ζωή και την δύναμη της.

· Στο γενικό πληθυσμό, να έλθει και να περπατήσει μαζί με τις γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, συμβολίζοντας τη διαδρομή από το σκοτάδι, την κατάθλιψη και την αρρώστια, στη ζωή, την ελπίδα και το φως.

Ο περίπατος αυτός προωθεί:

·  Tην αλληλεγγύη απέναντι στη γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει.

·  Την αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης  του καρκίνου του μαστού.

·  Την ευαισθητοποίηση των νέων.

·  Τον εθελοντισμό.

Ποιός είναι o σκοπός:

·  Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για τον καρκίνο του μαστού.

· Απομυθοποίηση της ασθένειας.

·  Συγκέντρωση πόρων για διεξαγωγή προγραμμάτων από το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας.

·  Αγορά και παροχή χρηστικών ειδών στην ανασφάλιστη-άπορη γυναίκα.

Η μπλούζα της φετινής διοργάνωσης

Info:

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019.

Αφετηρία: 10.30πμ μπροστά από το άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού στα Υψηλά Αλώνια της Πάτρας.

Τερματισμός: Μώλος Αγίου Νικολάου.

Εκτός από την online εγγραφή σας, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να δηλώσετε συμμετοχή στο Pink the City 2019.

Στα γραφεία του συλλόγου (Γούναρη 37, Πάτρα) από την 4η Οκτωβρίου, καθημερινές και ώρες 09:00-16:00.

Στο περίπτερο του συλλόγου στην πλατεία Γεωργίου Α’ από 4 εως και 19 Οκτωβρίου (καθημερινές 10:00 – 14:00 και 17:00 με 21:00 καθώς και τα Σάββατα 10:00 – 14:00 εκτός Κυριακών).

Σε επιλεγμένα σημεία στην Πάτρα. (Θα ανακοινωθούν προσεχώς)

Με online εγγραφή χρησιμοποιώντας τις ειδικά διαμορφωμένες φόρμες της ιστοσελίδας pinkthecity.gr

*Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας της φετινής διοργάνωσης PINK THE CITY 2019 είναι το THEBEST.GR που βρίσκεται πάντα στο πλευρό ανάλογων εκδηλώσεων στηρίζοντας επικοινωνιακά τη δράση και το έργο συλλόγων με ιδιαίτερο  κοινωνικό χαρακτήρα και αντίκρισμα.

www.almazoispatras.gr

Διαφήμιση
Σχόλια

ΖΩΗ

«ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»: O Κυματοθραύστης της Πάτρας φωταγωγήθηκε ροζ για μια ακόμη χρονιά – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σε κλίμα συγκίνησης, το βράδυ του Σαββάτου, στις 12 Οκτωβρίου, ο Κυματοθραύστης της Πάτρας φωταγωγήθηκε, για μια ακόμη χρονιά, ροζ και θα παραμένει έτσι φωταγωγημένος, έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου,  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας για τον μήνα Οκτώβρη, μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Την εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών και με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας ηχητικού εξοπλισμού «Δίηχο», έντυσε μελωδικά ο κύριος Νίκος Βεντούρας με σαξόφωνό του. Το παρόν έδωσαν η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και π. Υπουργός, κ. Σία Αναγνωστοπούλου και ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Αντώνης Χαροκόπος.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, κ. Λιολιώ Κολυπέρα, στην ομιλία της, αναφέρθηκε στο συμβολισμό της φωταγώγησης του Κυματοθραύστη:

«που μειώνει την ένταση των κυμάτων και τη διάβρωση των ακτών και παρέχει ασφάλεια στο αγκυροβόλημα, δημιουργώντας έναν άμεσο παραλληλισμό με το Σύλλογό μας, τον σκοπό και τη λειτουργία του.

Κάπως έτσι, σαν τον κυματοθραύστη, όλες οι εθελόντριες, οι εργαζόμενες και η διοίκηση του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας δεχόμαστε τις γυναίκες που ζητούν τη στήριξη, τη συμπαράσταση και την ασφάλεια ότι μπορούν να απευθυνθούν σε ανθρώπους που έχουν βιώσει τις ίδιες καταστάσεις ή διαθέτουν την επιστημονική γνώση να στηρίξουν τις ίδιες και τις οικογένειές τους».

Με το σύνθημα της Προέδρου, ο Κυματοθραύστης φωτίστηκε ροζ και το ραντεβού με το Σύλλογο ανανεώθηκε για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στα Υψηλά Αλώνια και το Μόλο της Αγίου Νικολάου για το  Pink the City 2019.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

Ενοικίαση αυτοκινήτου ή ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό;

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Υπάρχουν κάποιες πολύ σημαντικές στιγμές στη ζωή μας, που οι επιλογές μας κάνουν την διαφορά. Αυτό μπορεί να αφορά είτε σε προσωπικές μας περιστάσεις, είτε στην επαγγελματική μας ζωή.

Όπως όμως κι αν το δει κανείς, αυτές οι επιλογές, είναι εκείνες που ενισχύουν και δίνουν την δική τους σφραγίδα, στη  περίσταση.

Έτσι, υπάρχουν περιπτώσεις, που χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε κάποιες υπηρεσίες, που έχουν διάφορες διαβαθμίσεις και εκδοχές, και πρέπει με σύνεση και περίσκεψη να επιλέξουμε την εκδοχή εκείνη που εξυπηρετεί αποτελεσματικά τις ανάγκες μας.

Μία τέτοια υπηρεσία, με διαφορετικές χρήσεις, είναι και η ενοικίαση αυτοκινήτου. Συνήθως, την σκεπτόμαστε όταν αφορά την προσωπική μας ζωή και την χρειαζόμαστε κυρίως σε περιόδους διακοπών και πιο σπάνια για επαγγελματική μας διευκόλυνση.

Σε αυτήν την περίπτωση, η ενοικίαση αναφέρεται μόνο στο αυτοκίνητο και προορίζεται από λίγες ώρες, έως λίγες ημέρες, με χρήση και οδήγηση αποκλειστικά από τον ενοικιαστή.

Γάμος, εταιρικές εκδηλώσεις, μεταφορά επίσημων προσκεκλημένων

Δεν είναι όμως όλες οι στιγμές ίδιες, ούτε και οι περιστάσεις. Ειδικά, όταν πρόκειται για κορυφαίες στιγμές της προσωπικής μας ζωής, ή πολύ σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις ή εκδηλώσεις.

Και αναφερόμαστε βέβαια στην περίπτωση ενός γάμου, αλλά και στην ανάγκη της μεταφοράς ενός επίσημου καλεσμένου μιας εταιρείας ή ενός φορέα και οργανισμού. Και υπάρχουν πάντα μια σειρά από εταιρικές ανάγκες, που απαιτούν την χρήση αυτοκινήτου, αποκλειστικά για την κάλυψη τους. Εκεί τα πράγματα αλλάζουν και οι επιλογές οφείλουν να διαφοροποιηθούν.

Στην κορυφαία προσωπική σου στιγμή, την ώρα του γάμου, θέλεις όλα να είναι μοναδικά, ξεχωριστά και ανεπανάληπτα. Όλα είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Εκεί ακριβώς, είναι που μπορείς να απογειώσεις την διαδικασία πριν το μυστήριο, πρωτοτυπώντας. Πως; Αξιοποιώντας μία υπηρεσία, που θα μείνει αξέχαστη,  την ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό!

Η μετακίνηση της νύφης στην Εκκλησία, στη συνέχεια του ζευγαριού στον χώρο της δεξίωσης, αλλά και η χρήση του αυτοκινήτου για την καθιερωμένη φωτογράφιση, μπορούν να γίνουν με αυτοκίνητο της επιλογής του ζευγαριού, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα όνειρα τους για την μεγάλη αυτή μέρα.

Υπάρχουν όμως και άλλες περιστάσεις, που μπορεί κανείς να προχωρήσει στην ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό, όπως προαναφέραμε.

Πολλές είναι οι περιπτώσεις, που εταιρείες χρειάζονται να μισθώσουν αυτοκίνητα με οδηγούς, για τις ανάγκες εταιρικών  εκδηλώσεων και παρουσιάσεων, ή ακόμη για την μεταφορά επίσημων προσκεκλημένων τους.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό, λειτουργεί έτσι, ως μία συμπληρωματική υπηρεσία, που αναβαθμίζει το event ή την περίσταση για την οποία θα αξιοποιηθεί.

Μία τέτοια υπηρεσία, απαιτεί τους καλύτερους παρόχους τέτοιων υπηρεσιών. Η εταιρεία Exotic Cars, είναι η κορυφαία στον τομέα ενοικίασης αυτοκινήτων με οδηγό για όλες τις περιπτώσεις.

Η επιλογή της και η χρήση των υπηρεσιών της για την περίσταση που προγραμματίζετε, είναι η καλύτερη απόφαση που θα σας εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

Η Βρετανίδα με το πιο διάσημο… στήθος είναι πραγματική «κόλαση»! – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Αυτή η γυναίκα έχει δύο πραγματικά σπουδαία «χαρακτηριστικά», τα οποία βρίσκονται λίγο πιο κάτω από το τζάκι της και ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά …

Ο λόγος για την Holly Peers, η οποία είναι διάσημη κυρίως λόγω του τεράστιου στήθους της.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η Holly εκτός από ένα φανταστικό και διεθνώς αναγνωρισμένο μπούστο, διαθέτει και εκπληκτικές καμπύλες, τις οποίες δεν διστάζει να αποκαλύπτει συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Holly κατάγεται από το Μάντσεστερ και ξεκίνησε ως ένα από τα κορίτσια του Page 3 της Βρετανικής εφημερίδας “The Sun”. Εμείς εδώ στο Perpetual αγαπάμε αυτά τα κορίτσια, οπότε κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε λίγο χρόνο με ένα απο αυτά, η μέρα μας γίνεται καλύτερη.

View this post on Instagram

4 more days… ✈️☀️ @bahimibeachwear

A post shared by Holly Jade (@hollyjadepeers) on

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

Η Μόνικα Μπελούτσι Έδειξε Στα 54 Της Πώς Μια Γυναίκα Μπορεί Να Είναι Διαχρονικά Πανέμορφη – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Η 54χρονη ηθοποιός παρέλαβε το Donostia Award στο San Sebastián Film Festival και άφησε με στόμα ανοιχτό τους παρευρισκόμενους με τη στιλιστική επιλογή της.

Η Monica Bellucci με την στυλιστική της επιλογή άφησε άφωνους τους πάντες. Η ηθοποιός πήρε το βραβείο Donostia Award στο San Sebastián Film Festival και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση με την υπέρκομψη τουαλέτα της και τις τέλειες αναλογίες της.

Η Monica επέλεξε μία δημιουργία στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου, που είναι στη μόδα και έκανε τους πάντες να μιλούν για την εμφάνισή της! Μπράβο στην ηθοποιό.

Στάθηκε στο πλευρό του Γάλλου σκηνοθέτη Κλοντ Λελούς για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας και σαγήνευσε φωτογράφους και θαυμαστές.

Την τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ Καννών η Μόνικα εμφανίστηκε με ένα μαύρο σύνολο που έκοψε και πάλι την ανάσα.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ώρες πριν

Προμηθέας – Κολοσσός 81-80: Άντεξαν οι Πατρινοί χάρη στο δίδυμο Μπαμπ – Αγραβάνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ώρες πριν

ΑΧΑΪΑ: 4 μονάδες για κέντρα φιλοξενίας προσφύγων – Αποκλείονται τα στρατόπεδα

ΚΟΣΜΟΣ13 ώρες πριν

«Ώρα μηδέν» για Brexit με ή χωρίς συμφωνία

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες πριν

Την έσυραν έξω από το αυτοκίνητο και την λήστεψαν- Σοκ για γυναίκα στην Αχαΐα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ13 ώρες πριν

Δυτική Ελλάδα: Πρώην Δήμαρχος απείλησε να κόψει τις φλέβες του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες πριν

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΒΙΝΤΕΟ: Οι μυστηριώδεις θάνατοι στο Μεσολόγγι, το κυνήγι θησαυρών και οι λαθρανασκαφές

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες πριν

Πάτρα: Έτοιμο το υδατοδρόμιο μέχρι το 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ13 ώρες πριν

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: πάσχει από την ίδια ασθένεια με τον Παναγιώτη Ραφαήλ – Ζητά να τον Ακούσουμε

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες πριν

ΕΛ.ΑΣ: «Έσπασε» το κύκλωμα που εξαπατούσε ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων – Η «εγκέφαλος» συνελήφθη στην Πάτρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες πριν

Νταλίκα με ανταλλακτικά πολυτελών Ι.Χ. «πιάστηκε» στο Λιμάνι της Πάτρας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Οριστικό «όχι» από Κικίλια-ΕΟΠΥΥ για τη θεραπεία του μικρού Ραφαήλ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Υπάρχουν και αυτοί οι δήμαρχοι! Δημόσια συγγνώμη και τέσσερις μήνες δωρεάν νερό επειδή καθυστέρησε έργα ύδρευσης!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Ανήλικοι τσάκισαν στο ξύλο συνομήλικο τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ημέρες πριν

Ουλμ – Προμηθέας 67-70: «Ιπτάμενος» Έλις – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Σοκαριστικός τραυματισμός Αγρινιώτη αστυνομικού από σκύλο!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

47χρονος βίαζε την γυναίκα του και βασάνιζε την κόρη του με πιρούνι

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Καθηγητής σπρώχνει μαθητή που έμεινε πίσω στην παρέλαση! – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα- ΣΟΚ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ: Της είπαν οτι το νεκρό παιδί της ενεπλάκη σε τροχαίο…

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: «Έφυγε» στα 55 της η Μαρία – Κριστίνα Τζιούστι

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Μπορούμε: Έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής: 1.400.000€ για τον μικρό Ραφαήλ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Βίντεο-σοκ! Η στιγμή που αυτοκίνητο χτυπά πεζή!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Καθηγητής σπρώχνει μαθητή που έμεινε πίσω στην παρέλαση! – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ6 ημέρες πριν

Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ – Περιγράφει πως το κράτος τους γύρισε την πλάτη -ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ την αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου

ΖΩΗ1 εβδομάδα πριν

Η Μόνικα Μπελούτσι Έδειξε Στα 54 Της Πώς Μια Γυναίκα Μπορεί Να Είναι Διαχρονικά Πανέμορφη – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

«Βόμβες» Παπαγγελόπουλου: Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον κ. Σαμαρά και στο σπίτι του και σε ταβέρνες – Δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά -ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 εβδομάδες πριν

ΒΙΝΤΕΟ που κόβει την ανάσα: Μηχανή περνάει τη Γέφυρα με 300χλμ.!

ΚΟΣΜΟΣ3 εβδομάδες πριν

Εξοργιστικό βίντεο: Πατέρας βασανίζει και δέρνει την κορούλα του για να της μάθει να περπατάει

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες πριν

Ηλεία: Ισχυρές καταιγίδες και διακοπή ρεύματος – Προβλήματα και στην Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες πριν

16χρονος μαθητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Πάτρα λόγω bullying

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση