Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Στη λίστα του Forbes με τους πιο επιτυχημένους, φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Όταν ξεκινούσε την ανάπτυξη και την εφαρμογή της καινοτόμου αγροτικής του τεχνολογίας, δεν φανταζόταν ότι μέσα σε τρία χρόνια θα παρουσιαζόταν ως ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος μιας πετυχημένης startup και θα ανέλυε συνταγές επιτυχίες σε πάνελ συνεδρίων όπως αυτό του Economist.

Από πολλούς θεωρείται ο νεότερος Έλληνας εφευρέτης, καθώς βρίσκεται στη λίστα του Forbes με τους 30 πιο επιτυχημένους ανθρώπους του πλανήτη κάτω των 30 ετών. Η εταιρεία που δημιούργησε κατόρθωσε να αποσπάσει μια σημαντική βράβευση από τη Nissan, ως μια από τις 19 startups που αλλάζουν τον κόσμο καθώς και να τιμηθεί από το Ισραήλ με το πρώτο βραβείο καινοτομίας.

O Βαγγέλης Καραθάνος από τα Τρίκαλα, είναι μόλις 21 ετών, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και άποψή του αποτελεί ότι η ανθρώπινη συμπεριφορά βασίζεται σε πρότυπα, εμπειρίες και μοντέλα σκέψης.

Σε αυτό το συμπέρασμα έφτασε από τη δική του προσωπική εμπειρία καθώς η καταγωγή και το υποβαθρο της οικογένειας του αποτέλεσε τη βάση μιας ιδέας που ανέβασε απότομα την εξέλιξή του.

Με βάση τη γεωργία, εντόπισε την ανάγκη που δημιουργήθηκε.

Τότε σχεδίασε την startup Geabit με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των αγροτικών καλλιεργειών.

Ο ίδιος εξήγησε στο sputniknews πώς λειτουργεί η ιδέα του:

«Σκεφτόμουν πως μπορώ να λύσω βασικά προβλήματα των αγροτών.  Με έναν εξελιγμένο γεωπόνο που θα είναι στην υπηρεσία του αγρότη 24 ώρες το 24ωρο. Η διαδρομή που ακολουθείται είναι συλλογή δεδομένων από τον αισθητήρα, αποστολή στον server μας και μετά επικοινωνία με τους αγρότες για το πως θα τα διαχειριστούν.

Όλα αυτά με την τεχνολογία που έχουμε φτιάξει, που θεωρείται πατέντα.

Η συσκευή δουλεύει μόνη της, χωρίς να κάνει τίποτα απολύτως ο αγρότης. Μπορεί να μην είμαστε αγροτική οικογένεια, αλλά κατάγομαι από μια περιοχή αγροτική. Είχα παππού ο οποίος ήταν γεωπόνος, έχω μεγαλώσει ανάμεσα σε καλλιέργειες οπότε ήξερα τα προβλήματα των αγροτών και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν.

Με την τεχνολογία μας λέμε στον αγρότη πότε πρέπει να ποτίσει, προβλέπουμε τον καιρό. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρει πότε θα βρέξει, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη γεωργία. Για πρώτη φορά με αισθητήρα καταφέρνουμε να μελετήσουμε τα θρεπτικά στοιχεία του εδάφους και να βρούμε τι λείπει, καθώς και τι ακριβώς χρειάζεται το έδαφος.

Πέρα από αυτά υπάρχει και η καλή ανάλυση των δεδομένων, πέρα από την αποτελεσματική συλλογή τους. Άρα λοιπόν, δεν είναι μόνο τα δεδομένα που δίνουμε στον αγρότη αλλά και ο τρόπος αξιοποίησής τους που του δίνουμε.

Ξέρω τι είναι να χάσεις όλη σου την περιουσία σε μια βραδιά από ένα χαλάζι, από μια βροχή ή ακόμα χειρότερα από μια ασθένεια», επισημαίνει  ο 21χρονος φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η startup που δημιούργησε, στελεχώνεται με δέκα άτομα. Στο πλευρό του ο αδερφός του, Γιάννης Καραθάνος, που ασχολείται με το marketing.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία που ανέπτυξε χρησιμοποιείται σε έξι χώρες: Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ισραήλ, Γαλλία και Ελλάδα.

Όπως εξηγεί, στόχος του project είναι η εξοικονόμηση πόρων, με παράλληλη αύξηση της αγροτικής παραγωγής.

«Στόχος είναι να βοηθηθούν όσοι περισσότεροι αγρότες. Μπορεί να φαίνεται ότι κάθε αγρότης που έχει χρησιμοποιήσει την τεχνολογία, έχει 30% αύξηση της παραγωγής του, της σοδειάς του με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ωστόσο αυτό που κάνουμε έχει τεράστια σημασία για τον κόσμο. Μειώνουμε τους πόρους που χρειάζεται κάποιος, το νερό που καταναλώνεται για την καλλιέργεια, τα λιπάσματα, τα χημικά, τα φυτοφάρμακα, την ενέργεια. Εξοικονομούμε», υπογραμμίζει.

«Βοηθάμε να βγει ένας καρπός, με μικρότερο ενεργειακό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή η γεωργία δεν είναι βιώσιμη. Οπότε εμείς θέλουμε να την κάνουμε βιώσιμη προωθώντας τις τεχνολογίες που θα μειώσουν τους πόρους, αυξάνοντας όμως την παραγωγή».

Η ομάδα του συνεργάζεται με αρκετές εταιρείες. «Ανήκουμε στο NVIDIA Inception Program for AI startups από όπου παίρνουμε αρκετή βοήθεια σχετικά με τεχνικά ζητήματα που έχουμε. Το ότι έχουμε πατέντα οδηγεί σε κάτι πρωτοποριακό. Αυτό είναι και η έννοια του όρου πατέντα», σημειώνει.

Θα τον ενδιέφερε η επέκταση στη Ρωσία. «Είναι ένα πεδίο που το βλέπουμε πολύ θετικά, μας ενδιαφέρει η ρωσική αγορά καθότι έχει τεράστια αγροτική παραγωγή».

«Είναι πολλές οι ώρες δουλειάς. Κάτι λογικό καθώς δεν μπορεί κάποιος να πετύχει αν δεν δουλέψει σκληρά. Αν υπάρχει κάποια αντίθετη στρατηγική και την ξέρει κάποιος, ας μου την εξηγήσει. Τη χρειάζομαι», επισημαίνει, αστειευόμενος.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πατρινός σκίπερ συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ – Μετέφεραν 30 τουριστικά σκάφη από την Γαλλία στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ο πατρινός Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος είναι ένας από τους ναυτικούς των 30 τουριστικών σκαφών που είχαν ξεκινήσει από τη Γαλλία για να τα φέρουν στην Ελλάδα, συναντώντας εμπόδια στην πορεία τους. Πίστευε ότι επιστρέφοντας στην πατρίδα θα τέλειωνε η περιπέτειά του. Αλλά, όχι…
Οταν «έδεσε» στο Λαύριο με προτροπή των αρχών και συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.
Φαίνεται πως η περιπέτεια του μακρινού ταξιδιού του έχει συνέχεια και στη στεριά. Το σκάφος που επέβαινε ο Πατρινός -και άλλα πέντε σκάφη- πήραν εντολή το προηγούμενο Σάββατο ενώ βρίσκονταν έξω από την μαρίνα του Αλίμου να κατευθυνθούν στη μαρίνα Λαυρίου. Φτάνοντας εκεί κλήθηκε ένα-ένα άτομο από τα πληρώματα των έξι σκαφών να υπογράψουν τις εκθέσεις σύλληψής τους.
Επιτόπου βρέθηκαν κλιμάκια του ΕΟΔΥ με ειδικές στολές προφύλαξης και έκαναν ελέγχους για κορονοϊό στα πληρώματα. Τα αποτελέσματα βγήκαν τη Δευτέρα και όπως λέει ο Κ. Σπυρόπουλος ήταν όλοι αρνητικοί. Ο ίδιος θεωρεί τυχερό τον εαυτό του μέσα στην ατυχία του, καθώς του επιτράπηκε να έλθει στην Πάτρα και να μπει σε οικειοθελή καραντίνα στο σπίτι του (επιτηρούμενος από την Ελληνική Αστυνομία).
Οι υπόλοιποι έχουν μπει σε καραντίνα στα σκάφη για 14 ημέρες.
Διερωτάται γιατί κινήθηκε ποινική διαδικασία σε βάρος τους, αφού ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες των αρχών και συγκεκριμένα του Λιμενικού Σώματος. «Μας διώκουν και μας τρομοκρατούν ότι μπήκαμε παράνομα στη χώρα μας… Πού να ζητήσω άσυλο; Ημασταν για περισσότερες από 20 ημέρες στη θάλασσα, ταλαιπωρημένοι, με λίγες προμήθειες και με άσχημο καιρό. Τα υπολόγισαν αυτά εκείνοι που αποφασίζουν από την αναπαυτική καρέκλα τους…».
Αισθάνεται αδικία και ξεσπάει. «Κάναμε μεταφορά σκαφών με εννέα μποφόρ. Δεν κάναμε τουρισμό. Φέρνουμε σκάφη που είναι αγορασμένα με ΕΣΠΑ και αναβαθμίζουν τον ελληνικό τουρισμό. Ας μας έλεγαν να πάμε στη Σπιναλόγκα… Αγανακτώ. Δεν νιώθω παράνομος. Οργισμένος νιώθω για τη συμπεριφορά της πολιτείας…» μας λέει. Θεωρεί αυτονόητη τη λήψη μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό από την στιγμή που θα πάταγε το πόδι του σε ελληνικό έδαφος. «Δεν έχω θέμα με την καραντίνα. Ούτε θέλω να προκαλέσω πρόβλημα. Εχω οικογένεια, έχω μητέρα. Θα έμπαινα έτσι και αλλιώς μόνος μου…». Του λένε κάποιοι ότι θα κλείσει το θέμα με τον χρόνο, αλλά ο Κ. Σπυρόπουλος δεν μπορεί να το αφήσει στην τύχη. Ο ίδιος δηλώνει στην «Π» αποφασισμένος να κινηθεί νομικά. Αισθάνεται προσβεβλημένος από την τροπή που πήρε το θέμα και υποστηρίζει ότι θίγεται τόσο η προσωπικότητά του όσο και επαγγελματικά.
Τα παράπονα του Κ. Σπυρόπουλου αφορούν το υπουργείο Ναυτιλίας, στο οποίο έχει απευθυνθεί και το συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου του (Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Ανευ Πληρώματος), ζητώντας να εξαιρεθούν για ευνόητους λόγους από την κοινή υπουργική απόφαση για τον κορονοϊό και τις κυρώσεις. Παρόλα αυτά, η απάντηση που έχει δοθεί είναι ότι δεν γίνονται εξαιρέσεις.
Στη θάλασσα με 9 μποφόρ
Τα σκάφη που βρέθηκαν στην περιπέτεια ήταν 32 στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού εταιρειών του κλάδου και αγοράστηκαν μέσω ΕΣΠΑ από ναυπηγεία της νότιας Γαλλίας. Αυτά παραδόθηκαν τώρα, καθώς το σύνολο των σκαφών που θα παραδοθούν φτάνει τα 200.
Το ταξίδι του Κ. Σπυρόπουλου για την Γαλλία ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου, πριν εφαρμοστούν οι απαγορεύσεις για την πανδημία.
Αντιπαρέβαλε τη φιλοξενία (με τα απαραίτητα μέτρα) που έτυχε στην Ιταλία (Ρέτζιο ντι Καλάμπρια) λόγω του άσχημου καιρού μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος, με την υποδοχή που γεύτηκε στην Ελλάδα. Στη γειτονική χώρα ενημερωθήκαν για τις εξελίξεις.
Παρόλα αυτά, από την στιγμή που μπήκε στη χώρα μας έδινε συνεχώς αναφορά στις λιμενικές αρχές και δεν σκέφτηκε στιγμή να κρυφτεί. Τα προβλήματα κορυφώθηκαν φτάνοντας έξω από την μαρίνα του Αλίμου, όπου καταδιώχθηκαν από σκάφους του λιμενικού. Οι λιμενικοί υποστήριζαν ότι από τις 20 Μαρτίου βρίσκεται σε εφαρμογή η απαγόρευση κατάπλου ιδιωτικών σκαφών θαλάσσιας αναψυχής σε ελληνικά λιμάνια, προερχόμενων από οποιονδήποτε γεωγραφικό προορισμό, λόγω κορονοϊού. Οι ναυτικοί ζητούσαν να τους ορίσουν που θα μπορούσαν να ελλιμενιστούν. Μετά από διαβουλεύσεις έδεσαν στο Λαύριο. Η συνέχεια είναι γνωστή και η περιπέτεια του Πατρινού συνεχίζεται.
Πελοπόννησος

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τον χτύπησε, τον άφησε με σκισμένα ρούχα στη Γούναρη, ήρθε η ΔΙΑΣ και του έβαλε και πρόστιμο!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σκηνές άγριου ξυλοδαρμού το βράδυ της Τρίτης στο ύψος της πλατείας Ομονοίας

Σκηνές άγριου ξυλοδαρμού τη νύχτα στην πλατεία Ομονοίας προφανώς λόγω προσωπικών διαφορών. Ενας άνδρας εντοπίστηκε από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στο έδαφος με σκισμένα ρούχα. Ο έτερος που τον είχε ξυλοκοπήσει άγρια είχε φύγει από το σημείο. Οι αστυνομικοί αφού συνέλεξαν στοιχεία για το συμβάν, επέβαλαν και πρόστιμο 150 ευρώ στο θύμα του ξυλοδαρμού αφού δεν είχε μαζί του ταυτότητα ή κάποιο άλλο στοιχείο.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Πατέρας και γιος σε δύο νοσοκομεία στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μία θετική απάντηση έδωσαν τα Εργαστήρια Μοριακού Ελέγχου του ΠΓΝΠ και του Πανεπιστημίου Πατρών σε σύνολο 33 που εξέτασαν ως ύποπτα για κορονοϊό.

Η θετική απάντηση αφορούσε τον πατέρα του 52χρονου που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ κορονοϊού του «Αγίου Ανδρέα».Μάλιστα ο ηλικιωμένος άντρας νοσηλεύεται στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης με αναπνευστική υποστήριξη. Πηγή μόλυνσης, πατέρα και γιου, από τον κορονοϊό, φέρεται ότι είναι επισκέπτης της οικογένειας από το εξωτερικό.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα περιστατικά που νοσηλεύονται.

Στο ΠΓΝΠ εξακολουθούν να είναι ελάχιστα. Στην Οφθαλμολογική Κλινική νοσηλεύονται 4 διαγνωσμένα κρούσματα και 2 ύποπτα στην ΩΡΛ.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Απεβίωσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Γκοτσόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Απεβίωσε χθες και κηδεύτηκε σήμερα, ο ηλικίας 86 ετών ιερέας, Πατήρ Κωνσταντίνος Γκοτσόπουλος.

Ο θανών γεννήθηκε το 1934 στο χωριό Μοίρα Πατρών.

Με τη σύζυγό του, Πρεσβυτέρα Ελένη (Έλλη) Σαβουλίδου, που απεβίωσε προ έτους, απέκτησαν οκτώ παιδιά: «Τέσσερα στον ουρανό και τέσσερα στη γη», όπως συνήθιζε να λέει: τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Αναστάσιο, Εφημέριο του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Πατρών, τον Ηλία, Διευθυντή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, τον Νεκτάριο, καθηγητή Θεολόγο και Πολιτικό Επιστήμονα, Διευθυντή του Ελληνικού Γυμνασίου-Λυκείου Μπίλεφελντ Γερμανίας και τη Μαρία, Δασκάλα του 46ου Δημ. Σχολείου Πατρών. Ευτύχησε να δει 13 εγγόνια. 

Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ τα Χριστούγεννα του 1966 χειροτονήθηκε διάκονος στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πατρών. Ένα χρόνο μετά, χειροτονηθείς Πρεσβύτερος, ανέλαβε εφημέριος στο Σανταμέρι Αχαΐας.

Διακόνησε τους Ιερούς Ναούς Αγ. Βασιλείου Βραχνεΐκων, Οσίου Λουκά Πατρών, Αγ. Σπυρίδωνος Λεύκας, Αγ. Νικολάου Πατρών, ενώ ανέλαβε και Προϊστάμενος του Ναού του Πολιούχου μας, Αγ. Αποστόλου Ανδρέα.

Διετέλεσε πρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών της επαρχίας Πατρών και επί χρόνια γραμματέας των υπηρεσιών της Μητροπόλεώς μας.

Υπήρξε πνευματικό παιδί του αειμνήστου π. Γερβασίου Παρασκευοπούλου και υπηρέτησε το έργο του, τις κατασκηνώσεις του και τα κατηχητικά της Αναπλαστικής Σχολής Πατρών, της οποίας υπήρξε πρόεδρος.

Η Εξόδιος Ακολουθία, λόγω των εκτάκτων συνθηκών, εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πατρών, κεκλεισμένων των θυρών και σε στενό οικογενειακό κύκλο, με την παρουσία τριών μητροπολιτών: του Πατρών Χρυσόστομου, του Κερνίτσης Χρύσανθου και του πρώην Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου. 

Η ταφή, κατόπιν επιθυμίας του, έγινε στο κοιμητήριο του γενέθλιου τόπου του, στο Μοίρα Πατρών.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ17 λεπτά πριν

Η θεραπεία του κορωνοϊού «κρύβεται» σε ουσία που εμπεριέχεται στα… viagra;

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ21 λεπτά πριν

Πατρινός σκίπερ συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ – Μετέφεραν 30 τουριστικά σκάφη από την Γαλλία στην Ελλάδα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ30 λεπτά πριν

Έβαλαν πιτ-μπουλ να επιτεθούν σε τεχνικούς της ΔΕΗ όταν πήγαν να κόψουν το ρεύμα – «Κατασπαράξτε τους»

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ36 λεπτά πριν

Τον χτύπησε, τον άφησε με σκισμένα ρούχα στη Γούναρη, ήρθε η ΔΙΑΣ και του έβαλε και πρόστιμο!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ46 λεπτά πριν

Κορονοϊός: Πατέρας και γιος σε δύο νοσοκομεία στην Πάτρα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ54 λεπτά πριν

Εφιάλτης στα χέρια 50χρονου για 16χρονη! Την ξυλοκόπησε και τη βίασε!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ57 λεπτά πριν

Δείτε πώς γίνονται τα τεστ για τον κορονοϊό στο σπίτι – Ξεκίνησαν οι κινητές μονάδες – ΦΩΤΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ12 ώρες πριν

Δεν τα βρήκαν στο Eurogroup: Διακοπές και διαφωνίες για το πακέτο στήριξης για τον κορωνοϊό

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ13 ώρες πριν

Η πιο μεγάλη πανσέληνος του 2020 έλαμψε στον νυχτερινό ουρανό – ΦΩΤΟ

ΖΩΗ13 ώρες πριν

Μα τι κάνει η τραγουδίστρια; Ο Κορονοϊός την τρέλανε και τα πέταξε όλα! – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ημέρες πριν

Στους Χριστιανούς κόβουν πρόστιμα ενω οι Μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν κανονικά -ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Θρήνος στην Τροχαία – Νεκρή η ταξίαρχος Βασιλική Κρικέτου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Έκλεισε ο Σκλαβενίτης: 3 εργαζόμενοι πιθανά κρούσματα κορωνοϊού

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Παραλήρημα χωρίς τέλος της Ραχήλ Μακρή – Ο κορωνοϊός είναι «μούφα» και εκείνη θα κοινωνήσει κανονικά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

«Κλειδώνουν» διπλές εθνικές κάλπες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο για να προλάβουν την πείνα…

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα: Απείλησε και εξύβρισε αστυνομικούς σε έλεγχο

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: Μάχη ζωής στο νοσοκομείο Ρίου – Ασθενής που κατέληξε δώρισε τα όργανά του για μεταμοσχεύσεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Οδηγός τα πήρε όλα μπροσταριά και σηκώθηκε και έφυγε!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από Εκκλησία – Έψαλλαν τροπάρια και ύμνους, κρατώντας σημαίες και σταυρούς – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Κορονοϊός – ΠΑΤΡΑ: 50χρονος από τα Βραχνέϊκα διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο – Τι λέει η γυναίκα του

ΖΩΗ13 ώρες πριν

Μα τι κάνει η τραγουδίστρια; Ο Κορονοϊός την τρέλανε και τα πέταξε όλα! – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ16 ώρες πριν

Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο γιατρός που είναι θετικός στον ιό μέσα από τον θάλαμο αρνητικής πίεσης στη Λάρισα

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ17 ώρες πριν

Οι κάδοι βγήκαν παγανιά- Δείτε τους κάδους να τρέχουν μόνοι τους στους δρόμους – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ2 ημέρες πριν

MasterChef 4: Αποχώρησε ο Ηλίας Κιαζόλ

ΖΩΗ2 ημέρες πριν

Ο Παπαχελάς στην εντατική: «Υποτίμησα τον κορονοϊό» – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Κορονοϊός – ΠΑΤΡΑ: 50χρονος από τα Βραχνέϊκα διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο – Τι λέει η γυναίκα του

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Κύμη: Καταστροφές και προβλήματα κοντά στην παραλία Κορασίδα από την κακοκαιρία – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Ελλάδας είναι στην Αιτωλοακαρνανία! – Οδηγείς μόνο με δική σου ευθύνη ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Μόρια: Αστυνομία και ΟΠΚΕ ζητάνε από τους μετανάστες να φύγουν και εκείνοι αρνούνται, φωνάζουν και τους κοροϊδεύουν βήχοντας – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Αιφνιδιαστική έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στα ΚΤΕΛ – Μπλόκαραν 17 παραβάτες αλλοδαπούς – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση