Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΚΕΑΝΑ για το 24% στον καφέ: “Μας κορόιδεψαν…” – Θραύση κάνει το βίντεο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το βίντεο αναφέρεται με καυστικό τρόπο στις εξαγγελίες και στις δεσμεύσεις που έκανε προεκλογικά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για το ΦΠΑ στην εστίαση, δεσμεύσεις που προφανώς μάλλον ξέχασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όταν έγινε κυβέρνηση.

Η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της τότε είχαν ξεκαθαρίσει ότι όταν θα έρχονταν στην εξουσία θα κατέβαινε το ΦΠΑ στο 13% όχι μόνο για το φαγητό, όπως είχε υλοποιήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν από την κάλπη, μετά από την κινητοποίηση που είχε το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ στην Πάτρα με τον Αλέξη Τσίπρα (αν θυμάστε το πανό που είχαν σηκώσει τα μέλη του και είχε κάνει αίσθηση στη συγκέντρωση στο γήπεδο του Απόλλωνα), αλλά και για τον καφέ και τα αναψυκτικά.

Μάλιστα, τότε είχαν βγει στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που είχαν κατηγορήσει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ για την φορολογική εισπρακτική του πολιτική, όπως την είχαν χαρακτηρίσει, και υπόσχονταν ένα ενιαίο ΦΠΑ για όλο τον κλάδο της εστίασης τουλάχιστον στο 13%.

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη όταν είχε έρθει στην Πάτρα στην πανελλήνια σύσκεψη του κλάδου που είχε κάνει ο ΣΚΕΑΝΑ είχε αφήσει ένα παραθυράκι για το 11%.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και στις συναντήσεις που είχαν μαζί τους τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ και εκπρόσωποι άλλων συνδικαλιστικών φορέων του χώρου από διάφορες άλλες περιοχές, εντός της Βουλής, με την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και τους τότε τομεάρχες.

Τίποτα βέβαια από όλα αυτά δεν έγινε. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. “Μας κορόιδεψαν προεκλογικά και μας και έναν ολόκληρο κλάδο” τονίζει επί του θέματος ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου. “Μας είπαν αυτά που μας είπαν, μας έκαναν να τους πιστέψουμε και μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει ούτε ένα βήμα για να μας δείξουν ότι θα υλοποιήσουν και θα κάνουν αληθινές τις υποσχέσεις τους.

Το 24% ΦΠΑ στον καφέ και στα αναψυκτικά είναι απαγορευτικό για την λειτουργία των μαγαζιών και στην ουσία τους δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα βιωσιμότητας. Πρέπει να αλλάξει…”.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έτοιμο το σχέδιο του Δήμου – Αυτοί οι δρόμοι θα γίνουν… και ποδηλατόδρομοι!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ο Δήμος της Πάτρας είναι πλέον στην τελική ευθεία για την δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε ποδηλατόδρομους στην παραλιακή ζώνη αλλά και στο κέντρο της πόλης. Το σχέδιο έχει ήδη εκπονηθεί., χρήματα υπάρχουν και σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του μεγάλου έργου – πνοής για την πόλη. Οι δρόμοι στους οποίους θα φτιαχτούν ποδηλατοδρόμοι με αντίστοιχες λωρίδες και ειδικό δάπεδο, θα είναι αυτοί της Αγίου Νικολάου, της Γεροκωστοπούλου, της Παντανάσσης, της Κανάρη και της Τριών Ναυάρχων.

Εκείνοι που είναι ήδη πεζόδρομοι (η Κανάρη μάλιστα υποτίθεται ότι είναι ένας δρόμος ειδικά για ποδήλατα) θα μετατραπούν και σε ποδηλατοδρόμους, έχοντας όμως ένα ξεχωριστό πεδίο, για την ασφάλεια των πεζών, αλλά και των ποδηλάτων.

Στο «τέρμα» τους θα διασταυρώνονται με τον παραλιακό ποδηλατόδρομο που θα ξεκινά από την Κανελλοπούλου και θα καταλήγει στο ύψος της Παπαφλέσσα, ένα έργο που είναι και αυτό στην τελική ευθεία, έτοιμο για να ξεκινήσει, έχοντας ήδη δημοπρατηθεί.

Ο παραλιακός ποδηλατόδρομος θα συνδέεται και αυτός με την σειρά του με αυτόν του Έλους της Αγυιάς και της Πλαζ, ενώ στην άλλη μεριά του, με αυτόν του Νότιου Πάρκου φτάνοντας έτσι στο νέο λιμάνι, κοντά στο Γλαύκο.

Πέρα όμως από τις κάθετες οδούς, ποδηλατοδρόμοι θα φτιαχτούν σε συγκεκριμένες οδούς του κέντρου που αναμένεται με βάση τη μελέτη που υπάρχει να πάρουν τη μορφή της ήπιας πεζοδρόμησης.

Έτσι, ένας ακόμη θα δημιουργηθεί στην οδό Αλεξάνδρου Υψηλάντου, από το ύψος του Μαρκάτου μέχρι τη Βότση, ενώ την ίδια μορφή θα αποκτήσει και η οδός Σισίνη, συνδέοντας έτσι την Άνω πόλη με τα Ψηλαλώνια και από εκεί με την Τριών Ναυάρχων και τον Άγιο Ανδρέα.

Εξάλλου στην Άνω πόλη, πάντα με βάση το σχέδιο της ανάπλασης, θα πεζοδρομηθεί η οδός Παντοκράτορος, από το ύψος της Αγίου Γεωργίου μέχρι τον ναό του Παντοκράτορα.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο σκηνικό σε σχολείο της Πάτρας! – Μαθητής της Στ’ Δημοτικού έστειλε στο Νοσοκομείο «πρωτάκι»

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Το περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας και καταδεικνύει περίτρανα πως ακόμη και στις μικρές ηλικίες το buylling μπορεί να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις. Φυσικά δεν έχουν δοθεί πολλές λεπτομέρειες για το συμβάν, όμως πρωταγωνιστές του είναι δύο αγοράκια, το ένα 11 και το άλλο ούτε 7 ετών. Μαθητής της Στ’ Δημοτικού το πρώτο αγόρι και το δεύτερο… της πρώτης! Για άγνωστο λόγο οι δύο μαθητές τσακώθηκαν στο προαύλιο του σχολείου και το μεγαλύτερο χτύπησε το μικρότερο.

Σύμφωνα με καταγγελίες το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων με τον μικρό μαθητή να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Για το θέμα παρενέβη και η σχολική κοινότητα, δάσκαλοι και Σύλλογος Γονέων και μάλιστα με διακριτικότητα, καθώς δεν πρόκειται μόνο για ανήλικους, αλλά για πιτσιρίκια τα οποία θα πρέπει να προστατευθούν. Ωστόσο οι γονείς του μαθητή της Α’ Δημοτικού είναι δικαιολογημένα έξαλλοι, αφού όπως ειπώθηκε το παιδί τους στην κυριολεξία… γλίτωσε τα χειρότερα!

Στην γειτονιά αναφέρεται πως στο σχολείο μετέβη και Εισαγγελέας Ανηλίκων σε μία προσπάθεια να «προστατευθεί» ακόμη περισσότερο το παιδί της Α’ Δημοτικού, όχι μόνο από το «εκτάκι» αλλά πιθανόν και από  άλλους μαθητές!

Στο σχολείο επικράτησε αναστάτωση, αν και έγινε προσπάθεια να «πέσουν οι τόνοι»! Δεν γνωρίζουμε πάντως την επόμενη κίνηση που έχουν επιλέξει να κάνουν οι γονείς του μικρού.

Αλλάζουν όλα στα σχολεία – Το σχέδιο της υπουργού

Το υπουργείο Παιδείας, μετά τα αλλεπάλληλα, βίαια περιστατικά που καταγράφονται ακόμα και σε δημοτικά σχολεία της χώρας προωθεί νέους κανονισμούς για την αντιμετώπιση του bullying στα σχολεία.

Το υπουργείο Παιδείας προετοιμάζει τη σύνταξη κανόνων που θα διέπουν τη ζωή στο σχολείο, και θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά από μαθητές, δασκάλους αλλά και γονείς. Θα δοθούν σαφείς οδηγίες στους μαθητές για το πώς πρέπει να αντιδρούν όταν αντιλαμβάνονται κάποιο περιστατικό ενδοσχολικής βίας: σε ποιον να το πουν και πώς να ενεργήσουν οι ίδιοι απέναντι στους συμμαθητές τους.

Μεταξύ των προβλεπόμενων μέτρων που θα τεθούν σε εφαρμογή από τον Σεπτέμβριο, είναι η ενίσχυση της επιτήρησης στον περιβάλλοντα χώρο των σχολείων που παρατηρούνται παραβατικές συμπεριφορές, η επαναφορά του «δασκάλου εμπιστοσύνης» στον οποίο θα μπορούν να απευθύνονται οι μαθητές ατομικά ή ομαδικά και η υποστήριξη από το δίκτυο ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών.

Ένας στους τρεις μαθητές έχει δεχτεί bullying 

Το 27% των Ελλήνων μαθητών αναφέρει ότι πέφτει θύμα bullying πάνω από μία φορά μέσα στον μήνα, ενώ ο αντίστοιχος μέσος όρος του ΟΟΣΑ είναι στο 23% (στοιχεία 2019) και από τον Σεπτέμβριο, στόχος είναι να εφαρμοστεί πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας και του σχολικού εκφοβισμού.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Γέμιζαν την Πάτρα ποτά – μπόμπες

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην παράνομη εισαγωγή στη χώρα μας από τη Βουλγαρία μεγάλων ποσοτήτων αλκοολούχων ποτών και αιθυλικής αλκοόλης, τα οποία αποθήκευαν, επεξεργάζονταν και στη συνέχεια διέθεταν σε κάβες ποτών.

Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες στις 20 Φεβρουαρίου, συνελήφθησαν 14 μέλη της οργάνωσης, από τα οποία 10 ημεδαποί και 4 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό μέλος.

Σε βάρος τους και δύο ακόμα συνεργών τους, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και τη νομοθεσία για τη ρύθμιση αγοράς προϊόντων, τα σήματα και τον Εθνικό Τελωνειακό Κώδικα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η οργάνωση τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα μετέφερε με φορτηγά οχήματα αλκοολούχα ποτά ή ποσότητες οινοπνεύματος, χωρίς νόμιμα παραστατικά σε 6 χώρους 2 παράνομα παρασκευαστήρια αλκοολούχων ποτών και 4 αποθήκες που διαχειριζόταν.

Στη συνέχεια αφαιρούσαν τις αλλοδαπές ετικέτες και επανατοποθετούσαν πλαστές ελληνικές ετικέτες επώνυμων εταιρειών ή προχωρούσαν στην παρασκευή αλκοολούχων ποτών με πρώτη ύλη τις ποσότητες οινοπνεύματος που εισήγαγαν.

Ακολούθως διέθεταν τα αλκοολούχα ποτά στην εγχώρια αγορά, φροντίζοντας για τη διανομή τους σε σημεία λιανικής πώλησης (κάβες) στην Αττική ή μέσω μεταφορικών εταιρειών σε διάφορα σημεία της χώρας, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο την καταβολή των αναλογούντων φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων στο ελληνικό Δημόσιο.

Πιο αναλυτικά, το αρχηγικό μέλος είχε διαμορφώσει κατάλληλη εσωτερική δομή έτσι ώστε η εγκληματική οργάνωση να διαρθρώνεται σε δύο 2 ανεξάρτητες υποομάδες.

Παράλληλα είχε αναπτύξει συνεργασία με άτομα στη Βουλγαρία, που μετέφεραν με φορτηγά οχήματα αλκοολούχα ποτά, χωρίς παραστατικά καθώς και δεξαμενές οινοπνεύματος για την παράνομη παρασκευή αλκοολούχων ποτών, στη χώρα μας.

Η μεταφόρτωση πραγματοποιούνταν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης φορτηγών οχημάτων στην Αττική. Μάλιστα στάθμευαν πάντα κατά τέτοιο τρόπο ώστε η μεταφόρτωση των παλετών αλκοολούχων ποτών ή οινοπνεύματος, από το Βουλγάρικο όχημα σε έτερο όχημα της οργάνωσης, να είναι δυσεπιτήρητη ενώ πραγματοποιούνταν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για να μην γίνουν αντιληπτοί από τις διωκτικές Αρχές.

Επιπρόσθετα για να μην εντοπίζονται εύκολα τα λαθραία ποτά ή το οινόπνευμα κατά την μεταφορά τους, τα κάλυπταν στο εσωτερικό των φορτηγών, με άλλα προϊόντα τα οποία μετέφεραν με νόμιμα παραστατικά.

Τα μέλη της πρώτης υποομάδας αναλάμβαναν την αποθήκευση, επεξεργασία, αλλαγή ετικετών και μεταπώληση στη λιανική αγορά λαθραίων αλκοολούχων ποτών που παραλάμβαναν από τη Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα μέλος της υποομάδας, υπό τις οδηγίες του αρχηγού της οργάνωσης, μετέφερε το λαθραίο εμπόρευμα με φορτηγό όχημα ιδιοκτησίας του σε αποθήκη στο Αιγάλεω, όπου προέβαιναν στην αντικατάσταση των ξένων ετικετών τοποθετώντας πλαστές ελληνικές επώνυμων εταιρειών. Ακολούθως μεταπωλούσαν τα λαθραία ποτά σε κάβες, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και διάφορες εταιρείες.

Η δεύτερη υποομάδα, λειτουργούσε υπό τις οδηγίες ημεδαπού, μέλους της οργάνωσης, ο οποίος προμηθευόταν λαθραία εμπορεύματα από το αρχηγικό μέλος. Τα μέλη της διαχειρίζονταν δύο αποθήκες σε Παγκράτι και Βύρωνα, όπου αποκολλούσαν και αντικαθιστούσαν ετικέτες επισήμανσης, καθώς και δύο παρασκευαστήρια αλκοολούχων ποτών όπου παρασκεύαζαν αλκοολούχα ποτά.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, αποθήκες και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και Αχαΐας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(19.140) λίτρα αιθυλικής αλκοόλης,
(3.431,45) λοιπών αλκοολούχων υγρών,
(21.901) φιάλες περιέχουσες (16.084,90) αλκοολούχων ποτών,
(3) φορτηγά οχήματα,

(2) ημιφορτηγά τύπου (VAN) και ΙΧΕ όχημα,
μηχανολογικός εξοπλισμός – καζάνια, κινητά τηλέφωνα,
πλήθος πλαστών ετικετών και το χρηματικό ποσό των (3.805) ευρώ.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή Τελωνειακών υπαλλήλων και του Γενικού Χημείου του Κράτους, υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου των προϊόντων που υπόκεινται σε Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης της Α.Α.Δ.Ε.

Οι ποσότητες αλκοολούχων ποτών και αιθυλικής αλκοόλης (οινόπνευμα) που κατασχέθηκαν θα παραδοθούν στις Τελωνειακές Αρχές για να καταλογισθούν οι διαφυγόντες φόροι, που εκτιμάται ότι ανέρχονται στις 810.000 ευρώ, ενώ το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Παράλληλα, λήφθηκαν δείγματα από την Χημική Υπηρεσία και παραγγέλθηκε η εξέτασή τους από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση του πατρινού Γιάννη Οικονομόπουλου στο Λονδίνο

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Αγνοείται από τις 18 Φεβρουαρίου

Ο Γιάννης Οικονομόπουλος 34 χρόνων από την Πάτρα, έμενε τον τελευταίο χρόνο στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τη δήλωση της συντρόφου του, αγνοείται από την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου από το σπίτι όπου έμεναν μαζί στο Ίλφορντ. Εκείνο το πρωινό γύρω στις 8.30, η σύντροφός του έφυγε για την εργασία της αφήνοντας πίσω τον Γιάννη. Όταν επέστρεψε, δεν τον βρήκε και η πόρτα του διαμερίσματός τους ήταν ανοικτή.

Έχει ύψος 1.80 περίπου και όταν χάθηκε φορούσε μαύρη φόρμα μάρκας Αντίντας, λευκά αθλητικά παπούτσια, μαύρο μπουφάν και θαλασσί καπέλο.

Η σύντροφος και οι γονείς του που ζουν στην Αχαΐα παρακαλούν θερμά τους Έλληνες του Λονδίνου να βοηθήσουν για τον εντοπισμό του γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Πηγή:anikolouli

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ5 ώρες πριν

Matrix 4 : Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ11 ώρες πριν

Άρση βαρών σε πάγκο: Χρυσός ο Δήμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ11 ώρες πριν

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα – Η αναλυτική πρόγνωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ13 ώρες πριν

Επιστροφή στις νίκες με τον… αέρα της αλλαγής

ΚΟΣΜΟΣ13 ώρες πριν

Συναγερμός στην Ιταλία για τον κοροναϊό: 132 τα κρούσματα – Σταματά το καρναβάλι της Βενετίας;

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ17 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Η νυχτερινή ποδαράτη του καρναβαλιού των μικρών – ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ17 ώρες πριν

Η κατάθεση του Κυριάκου Κουκουλομάτη-Του οδηγού της Corvette

ΖΩΗ17 ώρες πριν

Η Πάτρα έσπασε το ρεκόρ γκίνες σε χορό DISCO – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Πάτρα: Έτοιμο το σχέδιο του Δήμου – Αυτοί οι δρόμοι θα γίνουν… και ποδηλατόδρομοι!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ17 ώρες πριν

Καρναβάλι των Μικρών: «Χείμαρρος» ενθουσιασμού, φαντασίας και χρωμάτων – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – BINTEO

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του αγωνιστή Μιχάλη Βασιλάκη – Γέμισε κόσμο το Α’ Νεκροταφείο

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Μηνύει το νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” ο πατέρας της 27χρονης Πατρινής: “Αν μας είχαν ειδοποιήσει δεν θα γινόταν ό,τι έγινε”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

«Έσβησε» 5χρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με πυρετό

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Συγκίνηση στο Προεδρικό Μέγαρο, στο τρισάγιο για τον πατρινό εύζωνα Σπύρο Θωμά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Η καλλονή Αναστασία Μαυροειδή για τον καρκίνο- “Μου έδιναν 5 χρόνια ζωής αλλά εγώ έζησα”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Τραγικός θάνατος ηλικιωμένης παραμονή Τσικνοπέμπτης – Πνίγηκε τρώγοντας σουβλάκι

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, στα 35 της, η Χάριετ Γκοτσοπούλου – Νέο σοκ για την πόλη

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Η 23χρονη Νίκη δίνει ζωή με τον θάνατό της

ΖΩΗ4 ημέρες πριν

Ρε τη Μαρία την αγρότισσα: Με δερμάτινα και να αχνοφαίνεται το στήθoς της σε νέα φωτογράφιση! – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Παραμένει άταφο στο ψυγείο του νεκροτομείου το βρέφος της Πλαζ – Σήμερα στη φυλακή η 27χρονη

ΚΟΣΜΟΣ2 μήνες πριν

Βίντεο-ντοκουμέντο από την σύγκρουση κρουαζιερόπλοιων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 μήνες πριν

ΣΚΕΑΝΑ για το 24% στον καφέ: “Μας κορόιδεψαν…” – Θραύση κάνει το βίντεο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 μήνες πριν

Μητέρα 11χρονου μαθητή που ξυλοκοπήθηκε: Το παιδί πονούσε παντού, δεν φοβάμαι

ΖΩΗ3 μήνες πριν

Επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στα μπουζούκια στη Λάρισα – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ3 μήνες πριν

Γουρούνι κυνηγούσε τον ρεπόρτερ του Παπαδάκη – Τον δάγκωσε και ούρλιαζε στον αέρα – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Έδειραν φοιτητές σε συνέλευση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο! – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Πάτρα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο που έπεσε στο κενό – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ3 μήνες πριν

Βίντεο: Κορυφώνεται απόψε η εντυπωσιακή βροχή μετεωριτών – Εντυπωσιακό θέαμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Σοκ! Νάρκωσε και βίασε 14χρονη σε οικοδομή! – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ3 μήνες πριν

Πώς θα κινηθεί η «Βικτώρια» που θα χτυπήσει στην Δυτική Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση