Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα – Patratora
Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα. Στην εισήγησή της η συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του κόμματος, Μαρία Αντύπα κατά τη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, είπε τα εξής:

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για μια από τις κρισιμότερες εκλογικές μάχες των τελευταίων ετών. Πριν σας παρουσιάσω το ψηφοδέλτιο μάχης και νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο νομό Αχαΐας επιτρέψτε μου να πω λίγα εισαγωγικά λόγια.

Πέρασαν τεσσεράμισι χρόνια με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην διακυβέρνηση της χώρας, τεσσεράμισι χρόνια για τα οποία είμαστε περήφανοι. Είμαστε περήφανοι για τις μάχες που δώσαμε και κερδίσαμε κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Παραλάβαμε την χώρα σε βαθειά οικονομική, πολιτική, πολιτιστική και ανθρωπιστική κρίση.

Η ανεργία είχε εκτιναχθεί στο 27%, ενώ στους νέους ξεπερνούσε το 60%, με 1 εκατομμύριο χαμένες θέσεις εργασίας στην περίοδο 2010-2014, μετά από δύο μνημόνια και ένα μεσοπρόθεσμο, που στοίχισαν πτώση του ΑΕΠ μεγαλύτερη από 25% – ούτε σε καιρό πολέμου τέτοια πτώση. Αυτά τα χρόνια δεν κατάφεραν να περάσουν έστω και μια αξιολόγηση, ούτε να πετύχουν τους στόχους που έβαζαν. Και όλα αυτά παρά την ακραία λιτότητα που επέβαλαν σε μισθούς και συντάξεις. Περικοπή του κατώτατου μισθού κατά 22% και για τους νέους 33% με την θέσπιση του ανήθικου «υποκατώτατου», αναστολή των συλλογικών διαπραγματεύσεων και απορρύθμιση της εργατικής νομοθεσίας με ταυτόχρονη υποστελέχωση της Επιθεώρησης Εργασίας. Οι συντάξεις μετά από 12 αλλεπάλληλες περικοπές, με συνολική περικοπή 45,6 δισεκατομμύρια ευρώ, μειώθηκαν από 30 έως 50%.

Όλα αυτά στο κυνήγι της περιβόητης «ανάπτυξης». Μιας ανάπτυξης που όχι μόνο δεν ήρθε ποτέ, αλλά οδήγησε σε κλείσιμο 250.000 μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, φτωχοποιώντας την μικρομεσαία τάξη. Πάνω από 2 εκατομμύρια συμπολίτες έχασαν την ασφαλιστική τους ικανότητα, είτε γιατί απολύθηκαν είτε γιατί έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, είτε γιατί δεν είχαν την δυνατότητα να πληρώσουν τις ασφαλιστικές εισφορές τους. Καθημερινές ήταν οι αποτρόπαιες εικόνες δεκάδων πολιτών να ψάχνουν στα σκουπίδια για ένα πιάτο φαΐ. Δεκάδες παιδιά λιποθυμούσαν από την πείνα στα σχολεία. Εκατομμύρια ασθενείς δεν είχαν πρόσβαση στην δημόσια υγεία και στο φάρμακο αφού δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν. Ανάλγητο το νεοφιλελεύθερο σύστημα τους έριχνε στον Καιάδα της κοινωνικής αναλγησίας.

Το πρώτο εξάμηνο δώσαμε σκληρή μάχη να ανατρέψουμε τα μνημόνια. Βρεθήκαμε όμως μπροστά σε τοίχος και αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε σε έναν επώδυνο συμβιβασμό. Με την συμπαράσταση όμως του Ελληνικού Λαού καταφέραμε να περιορίσουμε κατά το δυνατόν τις συνέπειες του συμβιβασμού, πετυχαίνοντας σαφώς ηπιότερους δημοσιονομικούς όρους. Τον συμβιβασμό αυτόν παρουσιάσαμε με ειλικρίνεια στον Ελληνικό Λαό τον Σεπτέμβρη του 2015, μαζί με το παράλληλο πρόγραμμά μας που στόχευε κατά κύριο λόγο στην ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης. Ο Λαός μας έδωσε εντολή να προχωρήσουμε σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό και να βάλουμε τέλος στην εποχή των μνημονίων.

Καθιερώσαμε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ πρόσβαση όλων των ανασφάλιστων στην δημόσια υγεία, ενώ διαγράψαμε εκατομμύρια ευρώ νοσήλια, που είχαν χρεωθεί στους ανασφάλιστους. Καθιερώσαμε τα σχολικά γεύματα, το ΚΕΑ, το επίδομα ενοικίου, το επίδομα παιδιού. Δημιουργήσαμε στους δήμους Κέντρα Κοινότητας για να γνωρίζει ο κάθε πολίτης τι δικαιούται από προνοιακές παροχές τριπλασιάζοντας τον προϋπολογισμό της Πρόνοιας, εν μέσω μνημονίων. Αποτέλεσμα ήταν η σημαντική μείωση της φτώχειας και ιδιαίτερα της παιδικής φτώχειας σε επίπεδα προ κρίσης.

Μειώσαμε κατά 9 ολόκληρες μονάδες την ανεργία, δεν πανηγυρίζουμε γιατί η ανεργία βρίσκεται ακόμα σε υψηλά επίπεδα. Δώσαμε όμως δείγμα γραφής για τα επόμενα 4 χρόνια. Επαναφέραμε τις συλλογικές συμβάσεις, μειώσαμε την αδήλωτη εργασία, αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό 11% και καταργήσαμε τον υποκατώτατο. Ενισχύσαμε τους φορολογικούς ελέγχους με στόχο τη μείωση της φοροδιαφυγής που οδηγεί σε θεμιτό ανταγωνισμό των επιχειρήσεων και ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Σταδιακά οδηγήσαμε την χώρα στην ανάπτυξη. Ιδιαίτερα τα 2,5 τελευταία χρόνια έχουμε σταθερό και προοδευτικά αυξανόμενο ρυθμό ανάπτυξης. Το 2018 έκλεισε στο 1,9% και το 2019 προβλέπεται στο 2,2%, πολύ πάνω από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης.

Διπλασιάσαμε τις άμεσες ξένες επενδύσεις από 1% την περίοδο 1995-2015 σε 2%. Ήδη το 2018 έφτασαν σε ύψος 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή αυξημένες κατά 20% συγκριτικά με το 2008.

Ολοκληρώσαμε με πρωτοφανή ρυθμό και αποτελεσματικότητα, όλα σχεδόν τα μεγάλα έργα υποδομής, που την περίοδο 2010-2014 είχαν εγκαταλειφθεί.

Πραγματοποιήθηκε μεγάλη ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

Αναστείλαμε την συρρίκνωση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας. Ήδη έχουν προγραμματιστεί και βρίσκονται στον ΑΣΕΠ, 10000 θέσεις γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού νοσοκομειακού προσωπικού, για την περίοδο 2019-2022. Επίσης, 15000 εκπαιδευτικών σε βάθος τριετίας, με τους 4500 χιλιάδες της ειδικής αγωγής φέτος.

Με την έξοδο από την επιτροπεία τον Αύγουστο του 2018 καταργήσαμε, τις δεσμεύσεις απέναντι στο ΔΝΤ για περαιτέρω μείωση των συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου. Μειώσαμε τον ΦΠΑ στην εστίαση, στα τρόφιμα και στην ενέργεια. Θεσμοθετήσαμε, σπάζοντας την νεοφιλελεύθερη μνημονιακή επιταγή, πρόσθετη συνταξιοδοτική αποζημίωση πέρα από τις 12 συντάξεις.

Ιδιαίτερα στην περιοχή μας, στην Αχαΐα, προχώρησαν όλα τα μεγάλα έργα και υλοποιήθηκαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης.

Με την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών, με το τραίνο να φτάνει στο Ρίο και μέχρι το 2023 στο Λιμάνι, με την Ιόνια οδό, με την επανένταξη του λιμένα Πατρών στο Κεντρικό Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών μπαίνει οριστικό τέλος στην Οδική απομόνωση της Αχαΐας από την υπόλοιπη Ελλάδα και ανοίγει ο δρόμος για να γίνει η περιοχή σύγχρονος κόμβος συνδυασμένων μεταφορών ανθρώπων και εμπορευμάτων. Πραγματική και ουσιαστική πύλη της χώρας με την Δύση. Μαζί με την υλοποίηση του σταθμού του υγροποιημένου φυσικού αερίου, μπαίνουν γερές βάσεις για την ουσιαστική ανάπτυξη της περιοχής, προς όφελος των κατοίκων.

Η ολοκλήρωση του φράγματος Πείρου- Παραπείρου δίνει οριστική μακροχρόνια λύση στο πρόβλημα της ύδρευσης της πόλης της Πάτρας. Θεωρώ σίγουρο ότι θα ξεπεραστούν οι εμμονές της Δημοτικής αρχής με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Η παράδοση των 3,5 χιλιομέτρων του θαλασσίου μετώπου, έναντι των 350 μέτρων που παραχωρούσε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ανοίγει επιτέλους την πόλη στην θάλασσα και είναι στο χέρι των τοπικών αρχόντων να πάρουν τις αποφάσεις και να κάνουν εκείνες τις επιλογές που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των πολιτών της Πάτρας.

Σημαντική είναι η αναβάθμιση των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της πόλης. Η δημιουργία Νομικής και Γεωπονικής Σχολής δίνει νέα πνοή στον τομέα των ανθρωπιστικών σπουδών και του πρωτογενούς τομέα, συμπληρώνοντας την λειτουργικότητα του Ιδρύματος. Παράλληλα η αναβάθμιση του Ανοικτού Πανεπιστημίου, με την μείωση των διδάκτρων, την αύξηση των προσφερόμενων προγραμμάτων, την δημιουργία στοχευμένων προγραμμάτων για μετεκπαίδευση των εκπαιδευτικών καθώς και την ανάπτυξη της εκδοτικής δραστηριότητας δίνει νέες προοπτικές στο Ίδρυμα.

Όλοι μαζί, με τους υποψήφιους και τις υποψήφιες Βουλευτές μας δίνουμε την μάχη με αισιοδοξία και σιγουριά για την νίκη στις 7 του Ιούλη.

Για να μην γυρίσουμε πίσω στα χρόνια της διαπλοκής.

Για να μην γυρίσουμε πίσω στους κρατικοδίαιτους των offshore και της αρπαγής του δημόσιου πλούτου.

Για να μην ξαναγυρίσουμε στα χρόνια του ΔΝΤ

Για να συνεχίσουμε με ασφάλεια την θετική μας πορεία.

Γιατί τώρα ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Επικεφαλής της μάχης αυτής στην Αχαΐα είναι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργός σύντροφος Αλέξης Τσίπρας.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής Αχαΐας και με τη… βούλα ο Αλέξης Τσίπρας – Κρατάει την έδρα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Τη βουλευτική έδρα της Αχαΐας θα κρατήσει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας, ο οποίος, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα προτείνει για τη θέση του γραμματέα της ΚΟ την Όλγα Γεροβασίλη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη θέση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα προτείνει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Επιπλέον, στη θέση του διευθυντή της ΚΟ θα προτείνει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, με αναπληρωτή τον Κώστα Βασιλάκη. Για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής θα προτείνει τον Δημήτρη Βίτσα. 

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης, ενώ η Ράνια Σβίγκου θα αναλάβει υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή πολιτική.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τσακαλώτος για διάδοχος της Λαγκάρντ στο ΔΝΤ!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Το δίκτυο CNBC αναφέρει σε δημοσίευμά του τους πιθανούς διαδόχους της Κριστίν Λαγκάρντ στο τιμόνι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και έχει ένα όνομα…έκπληξη.

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος βρίσκεται στην σχετική λίστα, με την διαλογή να πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.

Οι υπουργοί της ΕΕ έχουν καταστήσει σαφές ότι θέλουν να δουν κάποιον από τη Γηραιά Ήπειρο να αναλαμβάνει τη θέση αυτή –που έχει πενταετή θητεία– και να συνεχιστεί η παράδοση του να είναι ένας Ευρωπαίος επικεφαλής του ΔΝΤ. Από τότε που συστήθηκε το Ταμείο, το 1945, ο γενικός διευθυντής προερχόταν από την Ευρώπη.

Το CNBC αναφέρει, χωρίς να επικαλείται συγκεκριμένες πηγές, ότι υπάρχουν ήδη κάποια ονόματα που κυκλοφορούν και στα οποία περιλαμβάνονται: ο Μαρκ Κάρνεϊ, διοικητής της Τράπεζα της Αγγλίας –Καναδός που έχει επίσης ιρλανδικό και βρετανικό διαβατήριο–, η Βουλγάρα Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, διευθύνουσα σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ο Ολλανδός Γερούν Ντάισελμπλουμ, πρώην υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής του Eurogroup, ο Ιταλός Μάριο Ντράγκι, απερχόμενος πρόεδρος της ΕΚΤ, ο Μπενουά Κερέ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Τσίπρα για τη Νομική της Πάτρας: Η ΝΔ δυσαρεστήθηκε με το αποτέλεσμα των εκλογών και τιμωρεί όλη την Αχαΐα!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

«Δεν θα ιδρυθεί η 4η Νομική στην Πάτρα. Σήμερα θα ανακληθεί η απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης», ανέφερε η Νίκη Κεραμέως κατά τις δηλώσεις της μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Παιδείας. Την ανακοίνωσή της δεν άργησε να σχολιάσει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ήξερα ότι δυσαρεστήθηκε η ΝΔ με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αχαΐα, αλλά δεν περίμενα ότι θα έσπευδε να τιμωρήσει έναν ολόκληρο Νομό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στη πανεπιστημιακή εκπαίδευση της πατρίδας μας» ήταν η πρώτη ανάρτηση που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Και πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας: «Η κατάργηση της νεοσύστατης Νομικής Σχολής στην Πάτρα δείχνει εύγλωττα το ριζικά διαφορετικό σχέδιό μας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εμείς φτιάχνουμε νέα ποιοτικά Δημόσια πανεπιστημιακά τμήματα και σχολές, η ΝΔ τα κλείνει προκειμένου να ανοίξουν ιδιωτικά. Δήθεν για να μη φεύγουν τα παιδιά μας έξω. Βαθιά υποκρισία».

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταργείται σήμερα η επιτροπή για τη Νομική Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

«Δεν είναι θέμα Πάτρας αλλά η χώρα δεν χρειάζεται 4η Νομική σχολή» επανέλαβε σήμερα ενώπιον του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που επισκέφθηκε το Υπουργείο Παιδείας, η Υπουργός Νίκη Κεραμέως αποκαλύπτοντας οτι εντός της ημέρας αναμένεται η έκδοση απόφασης που θα αναιρεί τη συγκρότηση της επιτροπής από την προηγούμενη κυβέρνηση για το πρόγραμμα σπουδών της νομικής στο πανεπιστήμιο Πατρών.

«Η χώρα μας έχει χιλιάδες άνεργους δικηγόρους, δεν χρειάζεται 4η Νομική», επανέλαβε χαρακτηριστικά η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Aναλυτικά:

Παράταση υποβολής μηχανογραφικού, συνέχιση των διαδικασιών για τις προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή, καθολική εφαρμογή της υποχρεωτικής δίχρονης εκπαίδευσης, αναστολή της ίδρυσης τέταρτης Νομικής, αλλαγές στην ύλη της Γ’ λυκείου, καθώς επίσης και διεργασίες ώστε να ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο χωρίς προβλήματα, είναι οι άμεσες ενέργειες στις οποίες προβαίνει το υπουργείο Παιδείας.

Η υπουργός, Νίκη Κεραμέως, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο γραφείο της στο υπουργείο Παιδείας, παρουσία των υφυπουργών, Σοφίας Ζαχαράκη και Βασίλη Διγαλάκη, αναφέρθηκε αναλυτικά σε αυτές τις ενέργειες.

«Θα δοθεί παράταση στην υποβολή των μηχανογραφικών, προκειμένου να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν αδυναμίες για τη λειτουργία των νέων τμημάτων», σημείωσε η κ. Κεραμέως και ξεκαθάρισε ότι δεν θα αλλάξει στους βασικούς άξονές του το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για τους μαθητές που θα μπουν τον Σεπτέμβριο στη Γ’ λυκειου. «Για το εξεταστικό δεν να αιφνιδιάσουμε», είπε. «Πλην, όμως, θα προχωρήσουμε άμεσα σε βελτιωτικές κινήσεις, όπως είναι ο εξορθολογισμός της ύλης, η κάλυψη της οποίας δεν είναι εφικτή», πρόσθεσε.

Ακόμη, η υπουργός τόνισε ότι στο πρώτο νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις στις 23 Ιουλίου, θα περιληφθεί ρύθμιση για την κατάργηση του ασύλου. «Ήδη έχουμε συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς για τις παραμέτρους της ρύθμισης», επισήμανε.

Εξάλλου, ανακοίνωσε την ανάκληση της σύστασης επιτροπής για τα προγράμματα σπουδών της τέταρτης Νομικής στην Πάτρα. «Είναι προεκλογική μας δέσμευση να μην προχωρήσει η τέταρτη Νομική. Έτσι, ανακαλείται σήμερα η απόφαση για τη σύσταση της επιτροπής που θα συζητήσει την ίδρυσή της. Δεν είναι θέμα Πάτρας. Είναι θέμα τεταρτης Νομικής. Η χώρα δεν χρειάζεται τέταρτη Νομική», υπογράμμισε.

Η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι δρομολογούνται οι διαδικασίες για το άνοιγμα των σχολείων, ώστε να είναι έτοιμα από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού και βιβλίων και ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσουν κανονικά οι 4.500 προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή. «Έχουμε κάνει επαφές με το ΑΣΕΠ, ώστε να γίνει γρήγορα η διαδικασία», σημείωσε.

Στους μακροπρόθεσμους στόχους του υπουργείου, εντάσσεται, όπως ανακοίνωσε η ίδια, η προετοιμασία ενός θεσμικού πλαισίου για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης «με στόχο μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία στα πανεπιστήμια».

Η υπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι υπέρ της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, ωστόσο υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξουν δομές και ανθρώπινο δυναμικό για να τη υποστηρίξουν. «Θα προβούμε σε ενέργειες με γνώμονα να μη μείνει κανένα παιδί εκτός δομής», επισήμανε και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την επίσκεψη στο υπουργείο. «Είναι μεγάλη τιμή, είναι η πρώτη επίσκεψη σε υπουργείο και συμβολίζει το βάρος που δίνει η κυβέρνηση στην Παιδεία», συμπλήρωσε.

Η κ. Κεραμέως θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και αναμένεται να συζητήσουν για την εφαρμογή της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ώρα πριν

Βία και αίμα στο κέντρο του Ναυπλίου – Απίστευτες σκηνές μέρα μεσημέρι με Ρομά που παίζουν ξύλο – BINTEO

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ώρες πριν

Σοκ! Τη χτύπησε με τσεκούρι στο κεφάλι μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πριν

Προς ακύρωση οι διαγωνισμοί για την Πατρών- Πύργου! Κινδυνεύουν να χαθούν τα 300 εκ. ευρώ του ΕΣΠΑ

ΖΩΗ5 ώρες πριν

Μία νέα πανέμορφη γυναίκα στο τιμόνι του ΚΤΕΛ Λάρισας – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ7 ώρες πριν

Απόψε η τελευταία έκλειψη σελήνης του 2019

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ7 ώρες πριν

Ο «Αντίνοος» στα Δυτικά! Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ώρες πριν

Βουλευτής Αχαΐας και με τη… βούλα ο Αλέξης Τσίπρας – Κρατάει την έδρα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ8 ώρες πριν

Το «θαύμα» του Αγίου Νεκταρίου σε δημότη των Λεχαινών

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

Δωρεά τροφίμων στο Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος»

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ8 ώρες πριν

Αντίνοος: Έτσι θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ3 ημέρες πριν

Φύτευσαν 2 εκατομμύρια δέντρα σε 20 χρόνια και μεταμόρφωσαν την ξερή γη σε επίγειο παράδεισο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Ο «Χάτσικο» της Ναυπάκτου – Ζεί εδώ και ενάμιση χρόνο στο σημείο που σκοτώθηκε το αφεντικό του

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Πρόστιμο πάνω από 200 ευρώ, αφαίρεση διπλώματος και πιναδικές για κάτι που κάνουμε το 90% των Ελλήνων οδηγών!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Η πρώτη γυναίκα αρχηγός της Σχολής Ικάρων είναι πατρινή!

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ3 ημέρες πριν

Καλλιάνος για κακοκαιρία: «Προσοχή! Εκπέμπω σήμα κινδύνου για αυτές τις 6 περιοχές»

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Θανατηφόρο στον Ψαθόπυργο – Νεκρή 54χρονη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Σήμερα στις 16.00 η κηδεία της Κατερίνας Φουσιάνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ημέρες πριν

Δυτική Ελλάδα: Ηλικιωμένος σκοτώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το αγροτικό

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Τι λέει για τον σεισμό στην Αμφιλοχία ο Ευθύμιος Λέκκας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Έδωσαν λάθος νεκρό σε κηδεία – Απειλούν με μηνύσεις οι συγγενείς

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ώρα πριν

Βία και αίμα στο κέντρο του Ναυπλίου – Απίστευτες σκηνές μέρα μεσημέρι με Ρομά που παίζουν ξύλο – BINTEO

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ7 ώρες πριν

Ο «Αντίνοος» στα Δυτικά! Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ2 ημέρες πριν

Έρχεται ο «Αντίνοος» με ισχυρές βροχές και καταιγίδες! ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Ξιφίας βγήκε στα ρηχά για να γεννήσει και οι λουόμενοι τον σκότωσαν – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πυρκαγιά στο Τρίκορφο Ναυπακτίας απειλεί κοντινό πευκόδασος – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Ο «Χάτσικο» της Ναυπάκτου – Ζεί εδώ και ενάμιση χρόνο στο σημείο που σκοτώθηκε το αφεντικό του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ημέρες πριν

Σάλος με τη Μιχαηλίδου – Μιλούσε για «ψυχική νόσο» όσων «αγιοποιούν τον αντιδικτατορικό αγώνα»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Κλείδωσε το 5χρονο παιδί της στο αυτοκίνητο και πήγε για δουλειά – Έσπασαν τα τζάμια να το ελευθερώσουν – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Έτσι η φονική καταιγίδα έφτασε στην Χαλκιδική – Δείτε βίντεο από δορυφόρο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ6 ημέρες πριν

Τραγωδία από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική – Έξι νεκροί ανάμεσα τους και ένα παιδί μόλις 2 ετών – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση