Συνδεθείτε μαζί μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιατρική Κάνναβη: Πως Θεραπεύει Τον Καρκίνο, Την Παιδική Επιληψία, Και Οχι Μονο…

Η Ινδική Κάνναβη αποτελούσε ένα κύριο θεραπευτικό συστατικό για πολλούς αιώνες, για την καταπολέμηση πολύ σοβαρών ασθενειών και όχι μόνο, μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται ο καρκίνος όπως και παθήσεις που έχουν να κάνουν με τα νευρικό σύστημα και όχι μόνο.

Δημοσιεύθηκε

στις

Το patratora για πρωτη φορά πανελλαδικά δημοσίευσε το 2015 τις ευεργετικές ιδιότητες του Hemp Oil (Εκχύλισμα Κάνναβης ή Λαδί κάνναβης**) με δυο δημοσιεύσεις. Δυστυχώς τοτε δεν ηταν ακόμα γνωστές η ευεργετικές ιδιότητες της Κάνναβης. Σήμερα τα άρθρα αναδημοσιεύονται και  πάλι αφου είχαν διαγραφεί μετα από πόλεμο που δεχτήκαμε.

Αρχείο 2015 Link1 , Link2

Πλέον ο κόσμος γνωρίζει και ενημερώνεται περισσοτερο για τις ευεργετικές ιδιότητες της Κάνναβης που κάποτε ηταν βασικό συστατικό πολλών φαρμάκων πριν ποινικοποιηθεί εντέχνως και τεθεί στο περιθώριο. Σήμερα η καλλιέργεια της Ιατρικής κάνναβη εχει νομιμοποιηθεί στην Ελλάδα.

Η Ινδική Κάνναβη αποτελούσε ένα κύριο θεραπευτικό συστατικό για πολλούς αιώνες, για την καταπολέμηση πολύ σοβαρών ασθενειών και όχι μόνο, μέσα σε αυτές είναι  ο καρκίνος όπως και παθήσεις που έχουν να κάνουν με τα νευρικό σύστημα και όχι μόνο.

Για αιώνες οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν την κάνναβη και κάθε γιατρός, μέχρι το 1936 είχε λάδι κάνναβης στην ιατρική του τσάντα, μέχρι που οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες επειδή δεν μπορούσαν να το πατεντάρουν το κατέπνιξαν και το ποινικοποίησαν προκειμένου να εξαφανιστεί διαπαντός. Για κακή τους τύχη όμως εδώ και δεκαετίες οι ιδιότητες της Ινδικής κάνναβης έχουν ανησυχήσει παγκοσμίως πολλούς ερευνητές και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα σοβαρό άλμα στην έρευνα και στην αποποινικοποίηση της Ιατρικής Ινδικής Κάνναβης σε αρκετές χώρες μία απο αυτές είναι πλεον και η Ελλάδα.

Πρόσφατα διοργανώθηκε στην Αθήνα και το «Athens Cannabis Expo», που όσοι πήγαν, είχαν την χαρα να συναντήσουν από κοντά τον ακτιβιστή και  πρωτεργάτη της επανεμφάνισης της Ιατρικής Κάνναβης Rick Simpson.

Τα δύο βασικά συστατικά της Κάνναβης (THC και CBD), βρέθηκαν για πρώτη φορά στο Ισραήλ απο τον ερευνητή και καθηγητή  Raphael Mechoulam, ο οποίος για χρόνια ερευνούσε τις θεραπευτικές μεθόδους της Ινδικής Κάνναβης. Στο Ισραήλ σήμερα η Κάνναβη είναι αποδεκτή σε πολλές ιατρικές θεραπείες – για τον πόνο, για τον καρκίνο (καρκινικοί όγκοι, καρκίνο του πνεύμονα, του δέρματος και άλλες μορφές), για προβλήματα ύπνου, επιληψία, πεπτικά προβλήματα, πάρκινσον και τοσύνδρομο Tourette. Ο κατάλογος όλο και διευρύνεται αλλά δεν είναι παντού εύκολη η έρευνα  σε ασθενείς, επειδή είναι πολύ δύσκολη η καλλιέργεια και η προμήθεια σε αρκετές χώρες.

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει εκπληκτικά αποτελέσματα για την θεραπεία της επιληψίας σε παιδιά. Το εκχύλισμα Ινδική κάνναβη με χαμηλή THC είναι κατάλληλο για τα παιδιά;

Η απάντηση είναι ναι, άλλα χορηγείται από ειδικό γιατρό σε συγκεκριμένη ποσότητα που επιτρέπεται για τα παιδιά.

Ο Josh Stanley απο το Κολοράντο ,  δίνει την μάχη με την προπαγάνδα, τον φόβο που έχει ο κόσμος για την  Ιατρική Κάναβη. Στο CNN, ο Josh και τα αδέρφια του έδειξαν, την ανάπτυξη ενός μη ψυχοτροπικού στελέχους μαριχουάνας που είναι δραστική στην μείωση των επιληπτικών κρίσεων σε πολλά παιδιά με επιληψία στο Κολοράντο.  Ο Josh σκιαγραφεί τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για την κοινωνική αλλαγή απέναντι στην Ιατρική Κάνναβη. H Charlotte της διαγνώστηκε όταν ήταν 3 μηνών, μια πολύ σπάνια και βίαιη μορφή επιληψίας γνωστή ως σύνδρομο Dravet . Βίωνε έναν πολύ μεγάλο αριθμό κρίσεων όπου ονομάζονται tonic-clonic grand mal κρίσεις – περίπου μία κρίση κάθε 20 με 25 λεπτά. Αυτές οι επιληπτικές κρίσεις διαρκούσαν από 15 έως 25 λεπτά. Όταν ο Charlotte ήταν 5 ετών, οι κρίσης είχαν φτάσει στο χειρότερο. Η ιατρική ομάδα που την παρακολουθούσε είπε στην οικογένεια: «Ξεκινήστε να προετοιμάζετε για τον θάνατό της. «.. Με την Ιατρική Κάνναβη όμως όλα αρχίσαν να αλλάζουν προς το καλύτερο.

Παρακάτω το βιντεο του Josh Stanley  για την Charlotte στο Tedx:

Ποια η διαφορά του λαδιού Κάνναβης που υπάρχει απο παλιά στην αγορά και το Εκχύλισμα  Κάνναβης (Hemp Oil);

Η διαφορά είναι μεγάλη, το πρώτο παράγεται απο τους καναβόσπορους και το δεύτερο απο το ίδιο το φυτό όταν αυτό έχει ωριμάσει, που με μια κατάλληλη επεξεργασία παράγεται το λεγόμενο (HEMP OIL) το οποίο λέγεται και αυτό λάδι κάνναβης αλλά δεν είναι το ίδιο. Είναι μια σκουρόχρωμη πάστα που αποθηκεύεται σε σωληνάρια με μεζούρα προκειμένου να χορηγηθεί στον ασθενή σε μικρές ποσότητες. Ο ποιος γνωστός παρασκευαστής που πρωτοξεκίνησε την παραγωγή για ιδιωτική χρήση επειδή υπέφερε απο καρκίνο του δέρματος είναι ο Rick Simpson , ένας Αμερικάνος ακτιβιστής που έφερε τα πάνω κάτω στην Αμερική, χορηγώντας Hemp Oil σε ασθενείς οι οποίοι θεραπεύτηκαν ολοκληρωτικά από διάφορες μορφές καρκίνου, ο ίδιος θεραπευτικέ απο καρκίνο του δέρματος. Ο Rick Simpson έχει διωχθεί , φυλακιστεί και πολλές φορές έχει απειληθεί η ζωή του, μόνο που δεν το βάζει κάτω συνεχίζει να βοηθάει τον κόσμο και να μοιράζεται τον τρόπο παρασκευής, έχοντας δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο ακτιβιστών και μιλώντας σε αρκετά συνέδρια σε όλο τον κόσμο. Σήμερα Βρίσκεται στην Αφρική όπου και συνεχίζει τον αγώνα του.

Το 2003, ο Rick Simpson βρήκε την θεραπεία για τον καρκίνο, όταν θεράπευσε επιτυχώς τον δικό του καρκίνο του δέρματος με λάδι Ινδικής κάνναβης (Hemp Oil). Προσπάθησε να μιλήσει στον θεράπων ιατρό του, ακόμα και σε μερικές οργανώσεις που «μάχονται» κατά του καρκίνου, αλλά κανείς δεν ήθελε να ασχοληθεί με την Ιατρική Κάνναβη. Έτσι, πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Ξεκίνησε να καλλιεργεί την δική του κάνναβη έκανε παραγωγή του δικού του Λαδιού κάνναβης. Το έδωσε δωρεάν σε όποιον ήταν άρρωστος. Έχουν θεραπευτεί  πάνω από 5000 άτομα με αυτό το καταπληκτικό φάρμακο. Ο Rick Simpson είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έδειξε γενναιότητα και πήρε θέση πανω στην θεραπεία του Καρκίνου απο την Ινδική Κάνναβη.

Η Ομιλία του Rick Simpson στην Αθήνα

Συνεχίζει τον αγώνα του για το Λάδι κάνναβης (Hemp Oil). θα σταθούμε μαζί του σε αυτό τον αγώνα. Μαζί θα αγωνιστούμε για να νομιμοποιηθεί η κάνναβη. Πρέπει να πάρουμε πίσω το δικαίωμά μας σε αυτό το καταπληκτικό φυτό.

Το πρώτο Βίντεο που έβγαλε ο Rick Simpson με Ελληνικούς Υπότιτλους

Που μπορώ να προμηθευτώ το Hemp Oil;

Υπάρχουν πολύ που παρασκευάζουν ακόμα και στο σπίτι τους το Λάδι Κάνναβης , όπου αυτό επιτρέπεται , αλλά υπάρχουν και κάποιες εταιρείες που το φτιάχνουν και είναι και Ιατρικά αλλαγμένο, αλλά όχι και φτηνό. καλό θα ήταν πριν ξεκινήσετε την θεραπεία να ψάξετε αρκετά στο διαδίκτυο προκειμένου να βρείτε Λάδι κάνναβης σύμφωνα με τα πρότυπα του Rick Simpson.

Στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να πουλάνε Ιατρική Κάνναβη και μπορείτε να την βρείτε σε εξειδικευμένα καταστήματα.. https://hempoilshop.gr/el/

Πως γίνεται η παρασκευή του Hemp Oil και ποια ειναι τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να υπάρχουν:


Περισσότερες πληροφορίες για την Θεραπεία του Καρκίνου μπορείτε να βρείτε:

http://phoenixtears.ca/

http://www.kathimerini.gr/777178/article/epikairothta/kosmos/8a-kalliergoyn-kannavh-gia-iatrikoys-logoys

Πού μπορώ να βρω μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν θεραπευτεί;

Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες για θεραπείες απο τον Καρκίνο όπως και απο άλλες ασθένειες, ψάξτε αυτό που σας ενδιαφέρει στο youtube, βάζοντας:

Δυστυχώς οι περισσότερες πληροφορίες είναι στα Αγγλικά , υπάρχουν πληροφορίες και στα Ελληνικά αλλά είναι ακόμα ελλιπείς .

Διαφήμιση
Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμηθέας – Κολοσσός 81-80: Άντεξαν οι Πατρινοί χάρη στο δίδυμο Μπαμπ – Αγραβάνη

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ποιος να το περίμενε ότι το ματς της τέταρτης αγωνιστικής θα γίνει στην Πάτρα… Και όμως, ο Κολοσσός ήταν εκπληκτικός, πίεσε τον Προμηθέα στα όριά του, στο τέλος όμως οι γηπεδούχοι «επιβίωσαν» και πήραν την τρίτη τους νίκη στη Basket League 2019/20 με το 81-80 να δείχνει πως πραγματικά η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στις βολές και σε ένα άστοχο σουτ του Μπρέιζελτον, στην ποιότητα του Κρις Μπαμπ και το κρύο αίμα του Δημήτρη Αγραβάνη. Η ομάδα του Γιατρά στάθηκε όρθια, εκείνη του Λυκογιάννη κέρδισε όμως το χειροκρότημα για το πείσμα και την επιμονή της μέχρι το φινάλε.

O MVP

Μεγάλο ματς από τον Κρις Μπαμπ, τον οποίο ο Μάκης Γιατράς θα προτιμούσε να ξεκουράσει σε αυτό το παιχνίδι. Ο Αμερικανός έκανε εκπληκτική εμφάνιση, σκόραρε 22 πόντους από 3/3 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 7/8 βολές σε 29 λεπτά συμμετοχής και είχε άξιο συμπαραστάτη τον Δημήτρη Αγραβάνη των 17 πόντων και των πέντε ριμπάουντ σε 21 λεπτά.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ

22 ασίστ για μόλις έξι λάθη είχε ο Προμηθέας, που όμως έκλεισε τον αγώνα με 7/24 τρίποντα και δέκα χαμένες βολές. Ο Κολοσσός, από την άλλη, σούταρε με 50/50-77, αλλά έκανε 13 λάθη και από αυτά ο Προμηθέας πέτυχε 22 πόντους που ήταν κάτι περισσότερο από πολύτιμοι.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Δεν ήταν το ματς που περιμέναμε ότι θα γίνει ντέρμπι, ο Κολοσσός όμως είχε διαφορετική γνώμη. Προηγήθηκε (10-12) στο πέμπτο λεπτό με τους Κρομά – Τουτζιαράκη και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω (21-17) στο τέλος της περιόδου, είχε εκπληκτική αντίδραση. Μείωσε στον πόντο (23-22), ισοφάρισε (27-27) με τον Τζάκσον να έχει πάρει φωτιά, πήρε προβάδισμα επτά πόντων (31-38) στο 17′ και είχε τον απόλυτο έλεγχο με εξαιρετικά ποσοστά στο τρίποντο, με 13/13 βολές, με ψυχραιμία την ώρα που ο Μάκης Γιατράς τα έβαζε με τους διαιτητές και έβλεπε τους παίκτες του να έχουν 0/8 τρίποντα.

Οι Πατρινοί μπήκαν με φόρα στο τρίτο δεκάλεπτο και έβαλαν τα πρώτα τους περιφερειακά σουτ, προσπάθησαν να πιέσουν τον Κολοσσό, όμως και πάλι οι Ροδίτες άντεξαν. Ντάνιελς και Τζάκσον έγραψαν το 52-59 στο 26′, ο πρώτος ήταν αυτός που «χτύπησε» τους γηπεδούχους και για το 56-62 στο 28′, ο Αγκμπελέζε έγραψε το 58-64 και όσο η ώρα περνούσε, τόσο περισσότερη γινόταν η πίεση στις πλάτες των γηπεδούχων. Ενα τρίποντο του Αγραβάνη (66-68) βοήθησε τον Προμηθέα να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ένταση, με το τρίποντο του Μπαμπ και ένα λέι-απ του Χολ να βάζουν μπροστά την ομάδα τους (71-68). Το 78-70 δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας στον Κολοσσό, που όμως έκανε την προσπάθειά του.

Με σερί 7-0 μείωσε στον πόντο και είχε και την ευκαιρία να κλέψει τη νίκη, όμως το σουτ του Μπρέιζελτον με το σκορ στο 79-77 ήταν άστοχο και ο Προμηθέας πήρε έστω και με περιπετειώδη τρόπο την τρίτη φετινή του νίκη σε τέσσερις αγώνες.

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: Μισογεμάτο ήταν το Τόφαλος το απόγευμα του Σαββάτου.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπήτης, Αναστόπουλος Α., Παγώνης

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-17, 39-45, 58-64, 81-80

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Κατσίβελης 4, Μπόγρης 2, Λίποβι 5 (2/7 σουτ, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Μαντζούκας 4, Φίλερ 4 (5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Κασελάκης 6 (1), Αγραβάνης 17 (2), Χολ 7 (1/8 σουτ, 7 ασίστ), Έλις 10 (5/5 δίποντα), Καφέζας, Μπαμπ 22 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 7/8 βολές), Κουρουπάκης

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Λυκογιάννης): Κρομά 11 (1), Τσουτζιαράκης 10 (4/5 δίποντα, 5 ριμπάουντ), Μπρέιζελτον 10 (2), Μπρούσεβιτς 2, Παύλος 3 (1), Μωραΐτης 2 (8 ασίστ, 4 λάθη), Πουλιανίτης 4, Ντάνιελς 5 (1), Αγκμπελέζε 11 (4/5 δίποντα, 7 ριμπάουντ), Τζάκσον 22 (3/8 δίποντα, 5/8 τρίποντα)

Τα ομαδικά στατιστικά του Προμηθέα: 19/33 δίποντα, 7/24 τρίποντα, 22/32 βολές, 33 ριμπάουντ (23 αμυντικά – 10 επιθετικά), 22 ασίστ, 9 κλεψίματα, 3 μπλοκ, 6 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά του Κολοσσού: 18/36 δίποντα, 10/20 τρίποντα, 14/18 βολές, 31 ριμπάουντ (23 αμυντικά – 8 επιθετικά), 18 ασίστ, 5 κλεψίματα, 13 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των ομάδων: Ο Προμηθέας θα πάει στη Λήμνο για να αντιμετωπίσει τον Ήφαιστο (26/10 στις 15:45), ενώ ο Κολοσσός θα υποδεχθεί στη Ρόδο τον ΠΑΟΚ την ίδια μέρα και την ίδια ώρα.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΧΑΪΑ: 4 μονάδες για κέντρα φιλοξενίας προσφύγων – Αποκλείονται τα στρατόπεδα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν χθες, οι πρώτοι ξενοδόχοι της Αχαΐας έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον, για να διαθέσουν τις τουριστικές τους μονάδες, για τη φιλοξενία προσφύγων, στο πλαίσιο του σχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Το σχέδιο προβλέπει ότι 10.000 πρόσφυγες θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία ανά την ηπειρωτική επικράτεια. Για τον σκοπό αυτό ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος πραγματοποιεί επαφές με δημάρχους προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες ξενοδοχειακές υποδομές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, στην Αχαΐα προβλέπεται η φιλοξενία προσφύγων σε τουλάχιστον τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες, και συγκεκριμένα στην Πάτρα, στο Ρίο, στην Αγυιά και κοντά στο Βουπράσιο, στα όρια με την Ηλεία, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ξενοδόχοι στο χωριό Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας.

Προφανώς πρόκειται για το ξενοδοχείο Rio Beach και ένα ακόμη παλιό ξενοδοχείο στην Παραλία Πατρών.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΣΜΟΣ

«Ώρα μηδέν» για Brexit με ή χωρίς συμφωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Το Βρετανικό Κοινοβούλιο ψηφίζει σήμερα για την έγκριση ή την απόρριψη της συμφωνίας του Μπόρις Τζόνσον με τις Βρυξέλλες
Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η έξοδος της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ μετά τη συμφωνία του Μπόρις Τζόνσον με τις Βρυξέλλες, με την Βουλή των Κοινοτήτων στο Λονδίνο να καλείται σήμερα Σάββατο να πάρει την τελική απόφαση.

Δύο προτάσεις έχει καταθέσει η βρετανική κυβέρνηση προς συζήτηση στην έκτακτη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου, μία που ζητά την έγκριση του σώματος για τη νέα συμφωνία του Μπόρις Τζόνσον και η μία που ζητά την έγκριση για ένα Brexit χωρίς συμφωνία. Τη δεύτερη πρόταση αναμένεται να προωθήσει η κυβέρνηση προς έγκριση από το Σώμα, μόνο σε περίπτωση που απορριφθεί η πρώτη πρόταση.

Στην δεύτερη αυτή πρόταση, οι βουλευτές του Εργατικού κόμματος, Πίτερ Κάιλ και Φιλ Γουίλσον, προτείνουν τροπολογία, που ζητά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Συγκεκριμένα, προβλέπεται ότι εάν η συμφωνία δεν κερδίσει την πλειοψηφία του Κοινοβουλίου, τότε οι βουλευτές θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν πάνω στην τροπολογία των Κάιλ-Γουίλσον και η οποία εάν εγκριθεί, θα ζητά από την κυβέρνηση να θέσει στην επιλογή των πολιτών οποιουσδήποτε όρους για το Brexit.

Μία ακόμη τροπολογία προτείνει ο πρώην βουλευτής του Συντηρητικού κόμματος, Όλιβερ Λέτουιν, την οποία χαρακτηρίζει ως «ασφαλιστική δικλείδα» στο νόμο Μπεν, που υποχρεώνει τον πρωθυπουργό να ζητήσει παράταση στο Brexit, εάν δεν υπάρξει έγκριση της συμφωνίας αποχώρησης. Η τροπολογία αυτή προβλέπει, ότι ακόμη και εάν το Κοινοβούλιο εγκρίνει τη νέα συμφωνία, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ζητήσει παράταση στο Brexit, μέχρι να ολοκληρωθεί η νομοθεσία για την αποχώρηση και από τα δύο σώματα της Βουλής. Τη συγκεκριμένη τροπολογία υπογράφουν μεταξύ άλλων, οι πρώην υπουργοί Οικονομικών και Δικαιοσύνης που διαγράφηκαν, Φίλιπ Χάμοντ και Ντέιβιντ Γκοκ.

Σε επιστολή του, ο Λέτουιν εξηγεί, ότι σκοπεύει να υπερψηφίσει τη συμφωνία που θα φέρει αύριο ο πρωθυπουργός, ωστόσο αυτό που επιδιώκει με την τροπολογία είναι να παραμείνει ενεργός ο νόμος για την παράταση ως ασφαλιστική δικλείδα, μέχρις ότου επικυρωθεί ο νόμος για την αποχώρηση. Προσθέτει ότι σε καμία περίπτωση δεν προτείνει την καθυστέρηση της αποχώρησης του ΗΒ από την ΕΕ, απλά διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει κατά λάθος άτακτη έξοδος στις 31 Οκτωβρίου, εάν κάτι πάει στραβά στην έγκριση του νομοσχεδίου αποχώρησης.

Σημειώνεται, ότι η επιλογή των τροπολογιών που θα κατατεθούν, εναπόκεινται στην ευχέρεια του προέδρου της Βουλής για να συζητηθούν και να ψηφιστούν.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Την έσυραν έξω από το αυτοκίνητο και την λήστεψαν- Σοκ για γυναίκα στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Την επίθεση δύο ανδρών που ήθελαν να την ληστέψουν δέχθηκε μία γυναίκα δυτική Αχαΐα ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο της.

Πώς έδρασαν οι δύο ληστές

Ο ένας πλησίασε την πόρτα του οδηγού και ο δεύτερος κατάφερε να παραβιάσει την πόρτα του συνοδηγού και να αρπάξει τη τσάντα ενώ αρχικά της ζητούσε φαγητό.

Η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί και να κρατήσει τη τσάντα της, όταν ο πρώτος την έσυρε έξω από το αμάξι και την πέταξε στο πεζοδρόμιο.

Στη συνέχει οι δύο δράστες, άνοιξαν τη τσάντα, άρπαξαν χρήματα και έγγραφα και εξαφανίστηκαν. Η γυναίκα μετά το πρώτο σοκ που υπέστη, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία αναζητά τους δράστες, βάσει των χαρακτηριστικών που ανέφερε το θύμα.

Ευτυχώς, η γυναίκα δεν τραυματίστηκε κατά την πτώση ενώ συνελήφθη ο ένας από τους δύο άνδρες.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ14 ώρες πριν

Προμηθέας – Κολοσσός 81-80: Άντεξαν οι Πατρινοί χάρη στο δίδυμο Μπαμπ – Αγραβάνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ14 ώρες πριν

ΑΧΑΪΑ: 4 μονάδες για κέντρα φιλοξενίας προσφύγων – Αποκλείονται τα στρατόπεδα

ΚΟΣΜΟΣ23 ώρες πριν

«Ώρα μηδέν» για Brexit με ή χωρίς συμφωνία

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες πριν

Την έσυραν έξω από το αυτοκίνητο και την λήστεψαν- Σοκ για γυναίκα στην Αχαΐα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ23 ώρες πριν

Δυτική Ελλάδα: Πρώην Δήμαρχος απείλησε να κόψει τις φλέβες του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες πριν

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΒΙΝΤΕΟ: Οι μυστηριώδεις θάνατοι στο Μεσολόγγι, το κυνήγι θησαυρών και οι λαθρανασκαφές

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες πριν

Πάτρα: Έτοιμο το υδατοδρόμιο μέχρι το 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ23 ώρες πριν

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: πάσχει από την ίδια ασθένεια με τον Παναγιώτη Ραφαήλ – Ζητά να τον Ακούσουμε

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες πριν

ΕΛ.ΑΣ: «Έσπασε» το κύκλωμα που εξαπατούσε ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων – Η «εγκέφαλος» συνελήφθη στην Πάτρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες πριν

Νταλίκα με ανταλλακτικά πολυτελών Ι.Χ. «πιάστηκε» στο Λιμάνι της Πάτρας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Οριστικό «όχι» από Κικίλια-ΕΟΠΥΥ για τη θεραπεία του μικρού Ραφαήλ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Υπάρχουν και αυτοί οι δήμαρχοι! Δημόσια συγγνώμη και τέσσερις μήνες δωρεάν νερό επειδή καθυστέρησε έργα ύδρευσης!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Ανήλικοι τσάκισαν στο ξύλο συνομήλικο τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ημέρες πριν

Ουλμ – Προμηθέας 67-70: «Ιπτάμενος» Έλις – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Σοκαριστικός τραυματισμός Αγρινιώτη αστυνομικού από σκύλο!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Καθηγητής σπρώχνει μαθητή που έμεινε πίσω στην παρέλαση! – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

47χρονος βίαζε την γυναίκα του και βασάνιζε την κόρη του με πιρούνι

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα- ΣΟΚ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ: Της είπαν οτι το νεκρό παιδί της ενεπλάκη σε τροχαίο…

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα: «Έφυγε» στα 55 της η Μαρία – Κριστίνα Τζιούστι

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Μπορούμε: Έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής: 1.400.000€ για τον μικρό Ραφαήλ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Βίντεο-σοκ! Η στιγμή που αυτοκίνητο χτυπά πεζή!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Καθηγητής σπρώχνει μαθητή που έμεινε πίσω στην παρέλαση! – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ7 ημέρες πριν

Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ – Περιγράφει πως το κράτος τους γύρισε την πλάτη -ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ την αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου

ΖΩΗ1 εβδομάδα πριν

Η Μόνικα Μπελούτσι Έδειξε Στα 54 Της Πώς Μια Γυναίκα Μπορεί Να Είναι Διαχρονικά Πανέμορφη – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

«Βόμβες» Παπαγγελόπουλου: Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον κ. Σαμαρά και στο σπίτι του και σε ταβέρνες – Δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά -ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 εβδομάδες πριν

ΒΙΝΤΕΟ που κόβει την ανάσα: Μηχανή περνάει τη Γέφυρα με 300χλμ.!

ΚΟΣΜΟΣ3 εβδομάδες πριν

Εξοργιστικό βίντεο: Πατέρας βασανίζει και δέρνει την κορούλα του για να της μάθει να περπατάει

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες πριν

Ηλεία: Ισχυρές καταιγίδες και διακοπή ρεύματος – Προβλήματα και στην Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες πριν

16χρονος μαθητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Πάτρα λόγω bullying

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση