Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΠΟΨΗ

Η φανέλα με το νούμερο 7

Δημοσιεύθηκε

στις

Η μάχη τελικά είναι για τη «φανέλα», είναι για τη Νέα Δημοκρατία,
όπως είπε ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Και εγώ για τη «φανέλα» κατέβηκα να παίξω. Βεβαίως και θέλω να
εκλεγώ και μάλιστα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αλλά δεν είναι εκεί το
πρόβλημά μου. Το ζήτημα είναι να καταγραφεί η μεγάλη νίκη της «Νέας
Δημοκρατίας».
Το βράδυ της 26 ης Μαϊου θα έχουμε στείλει ένα μεγάλο και ηχηρό
μήνυμα.
Αυτή όμως θα είναι η νίκη μόνο του α΄ημιχρόνου. Το β΄ημίχρονο θα
είναι οι εθνικές εκλογές. Από το αποτέλεσμα όμως του α΄ημιχρόνου, από
το εύρος της νίκης μας στις ευρωεκλογές, θα κριθούν πολλά.
Πρώτα απ’όλα με τί σύστημα θα κατέβουν οι αντίπαλοι.
Είναι σίγουρο ότι ο θρίαμβός μας στο α΄ημίχρονο δεν θα τους αφήσει
περιθώρια για δημιουργικό και παραγωγικό παιχνίδι. Θα προτιμήσουν το
καταδικασμένο πλέον «κατενάτσιο», δηλαδή το ανούσιο, καταστροφικό
παιχνίδι της καμένης γης. Αυτό που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τους
οδηγήσει στην συντριβή.
Τεράστιοι παίχτες που έγραψαν ιστορία στο ποδόσφαιρο (π.χ.Γκαρίντσα,
Ζαϊρζίνιο, Μπεστ) φόρεσαν το νούμερο 7 στην πλάτη. Θέλει ψυχή,
φαντασία, και γνώση για να φορέσει κάποιος το νούμερο 7.
Αυτή είναι η δική μου φανέλα.
Είμαι το νούμερο 7 στο ευρωψηφοδέλτιο της νίκης!

Διαφήμιση

ΑΠΟΨΗ

Το Πολυτεχνείο φάρος του σήμερα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι η ναυαρχίδα διαμόρφωσης της ταυτότητας της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας. Εδώ και 47 χρόνια κάθε μέρα το γεγονός του Πολυτεχνείου είναι σύμβολο των δημοκρατικών ιδανικών και θεσμών.

Ο φετινός εορτασμός του Πολυτεχνείου δεν είναι μόνο επίκαιρος, αλλά αποτελεί φάρο μέσα στα σκοτεινά μονοπάτια που επιδιώκει να ωθήσει η ΝΔ τους πολίτες με τις κατασταλτικές πολιτικές και τα ημίμετρα που νομοθετεί. Η ελληνική κοινωνία, που για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται στη δίνη της πανδημίας είναι αντιμέτωπη με τη φτωχοποίηση, τη στοχοποίηση και την ενοχοποίηση με ευθύνες που πολλές φορές δεν της αναλογούν. Μια πολιτική αποκλειστικής εφαρμογής μέτρων από την κυβέρνηση δίχως να συμπαραστέκεται ελαφρύνοντας τα λαϊκά στρώματα. Αντίθετα εναρμονίζεται πλήρως με την υψηλή ιεράρχηση των «δικών» τους λίγων και αρίστων, και για αυτό τίθεται υπό διαρκή και δικαιολογημένη αμφισβήτηση από τους πολίτες. 

Η κορύφωση των μέτρων κοινωνικής απομόνωσης συνοδεύεται από περιστολή των συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών. Την ώρα που η κυβέρνηση προχωρά σε αυτές τις ενέργειες, ήρθε η ηχηρή απάντηση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων περί αντισυνταγματικότητας της απαγόρευσης των συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων. Θα πίστευε κανείς ότι το 2020 θα επαναφέρονταν μέτρα χουντικής κοπής και πόσο μάλλον οι άνθρωποι που έζησαν την περίοδο ‘67-’74;

Όλα εκείνα τα γεγονότα που συνέβησαν σε όλη τη χώρα τότε ήταν αποτέλεσμα του θαρραλέου πείσματος του νεολαιίστικου κινήματος. Η κάμψη της περαιτέρω επικράτησης της Χούντας στη χώρα, συγκέντρωσε όλη την ελληνική κοινωνία. Σήμερα οι νέοι και νέες αναμένουν και προσδοκούν την ευκαιρία να ονειρευτούν με ξεγνοιασιά το μέλλον, αφού οι συνθήκες ευνοούν μόνο το φόβο.

Η φωνής της κοινωνίας για «ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ορθώνεται ακόμη πιο έντονα σήμερα, αφού η κυβέρνηση κωφεύει συστηματικά νομοθετώντας, δίχως επίγνωση των αναγκών της κοινωνίας. Σειρά πολιτικών αποφάσεων στην υγεία, στην παιδεία, στα εργασιακά  δείχνουν την κυβέρνηση ανήμπορη να διαχειριστεί την επιδημία. Η κοινωνία οφείλει να διεκδικεί και να μην παραμένει σε εφησυχασμό. Περαιτέρω αμφισβήτηση και ενοχοποίηση της δεν θα περάσει. Η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό μετά από προκλήσεις της κυβέρνησης. Ας αφήσει λοιπόν τις απαγορεύσεις και την καταστολή και ας ενεργήσει επιτέλους για την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη διασφάλιση θέσεων εργασίας που χάνονται καθημερινά και  την απρόσκοπτη συνέχιση στη μάθηση για τους μαθητές και τους φοιτητές. Περαιτέρω όξυνση δεν θα φέρει κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Γραμματέας της ΟΜ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

Συνέχισε να διαβάζεις

ΑΠΟΨΗ

Μήνυμα του Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Τάσου Σταυρογιαννόπουλου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Συμπληρώνονται φέτος 47 χρόνια από την εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου, το Νοέμβριο του 1973, ενάντια στη δικτατορία της 21ης Απριλίου. Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα τιμής και μνήμηςγια τον απανταχού ελληνισμό. Τα ιστορικά γεγονότα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αποτελούν ορόσημο στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.Ο ξεσηκωμός των φοιτητών ήταν αποτέλεσμα της συσσωρευμένης αγανάκτησης και αντίστασης του ελληνικού λαού, ειδικά της νεολαίας και του φοιτητικού κινήματος, απέναντι σε ένα απολυταρχικό και φασιστικό καθεστώς. Τα συνθήματα «Ψωμί-Παιδεία- Ελευθερία» συμπυκνώνουν την έκφραση της δίψας ενός ολόκληρου λαού για ελευθερία, ειρήνη, ανθρώπινα δικαιώματα και δημοκρατία.

Τα μηνύματα του αγώνα και της αντίστασης εκείνης της εποχής παραμένουν διαχρονικά και επίκαιρα. Αποτελούν οδηγό όλων μας για δημοκρατική επαγρύπνηση, ενίσχυση των θεσμών και θωράκιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Σε αυτήν την κατεύθυνση οφείλουμε ως κοινωνία να θέσουμε προτεραιότητα στην παιδεία, στην αγωγή και στην εκπαίδευση. Ιδιαίτερα, στις μέρες μας, που η φονική πανδημία απειλεί πέρα από τη ζωή των ανθρώπων και το εκπαιδευτικό σύστημα, όλοι οι εκπαιδευτικοί οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

Η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου βρίσκει το λαό μας, όπως και όλη την ανθρωπότητα, σε μια μεγάλη δοκιμασία λόγω του covid 19. Συνεπώς, ο εορτασμός υποχρεωτικά διαφέρει από τις προηγούμενες χρονιές. Η εξάπλωση της πανδημίας και ο αυτοπεριορισμός των πολιτών δεν επιτρέπουνστα σχολεία γιορτές, ποιήματα και τραγούδια. Ωστόσο,τούτο καθόλου δεν πρέπει να μας πτοεί.Το Πολυτεχνείο ζει στις καρδιές μας ως μια αιμάτινη υποθήκη μιας ολόκληρης γενιάς,που συνεχώς μας θυμίζει τις αξίες της δημοκρατίας και της ελευθερίας και μας εμπνέει για συνεχείς αγώνες για τη διαφύλαξή τους.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΑΠΟΨΗ

Άρθρο Αντώνη Χαροκόπου για την ελεύθερη διέλευση των αναπηρικών οχημάτων από τα διόδια

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

«Να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους: Ελεύθερη διέλευση των αναπηρικών οχημάτων από τους σταθμούς διοδίων.»

  Η αλλαγή του τρόπου διέλευσης των αναπηρικών οχημάτων από τους σταθμούς διοδίων στους αυτοκινητόδρομους της χώρας έχει προκαλέσει επιπρόσθετη ταλαιπωρία στα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις εξαιτίας της δυσκολίας να προβούν στις απαιτούμενες διαδικασίες προμήθειας των ηλεκτρονικών καρτών, εν μέσω της πανδημίας του ιού covid-19.      

  Το αναπηρικό κίνημα, μέσω των εκπροσώπων του, έχει παρέμβει για να αναδείξει την ανάγκη θεσμικής λύσης στην προβληματική έως σήμερα εφαρμογή του μέτρου απαλλαγής των αναπηρικών αυτοκινήτων από τα διόδια της χώρας, σε όλους τους αυτοκινητόδρομους, χωρίς εξαιρέσεις. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη να προβεί άμεσα η Πολιτεία στις απαραίτητες θεσμικές ενέργειες και με διατάξεις νόμων, προκειμένου να επιτρέπεται η ελεύθερη διέλευσή τους σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας (Νέα Οδός, Ολυμπία Οδός, Ιονία Οδός, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Αττικής Οδός, Γέφυρα Α.Ε., Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας- Ε65, Αυτοκινητόδρομος Μωρέας κλπ.).

  Η ενιαία ισχύ της ελεύθερης διέλευσης πρόκειται να βάλει ένα τέλος στην επιπρόσθετη ταλαιπωρία που υφίστανται τα άτομα με αναπηρία καθώς όπως είναι γνωστό εξαιτίας της απουσίας προσβάσιμου μεταφορικού δικτύου είναι αναγκασμένα να χρησιμοποιούν σχεδόν αποκλειστικά ιδιωτικά οχήματα.

  Επιπλέον, η καθιέρωση ενιαίου e-pass σε όλους τους οδικούς άξονες θα διευθετούσε οριστικά και το σοβαρό ζήτημα της μη υποχρεωτικής φυσικής παρουσίας του δικαιούχου στο όχημα κατά την διέλευση, καθώς πολλά άτομα με αναπηρία εξυπηρετούνται από τις οικογένειές τους καλύπτοντας βασικές προσωπικές ανάγκες (θεραπείες, ιατρικά ραντεβού, εκπαίδευση, απασχόληση, κ.α.).

  Τέλος, η χρήση του e-pass αποτελεί και το ασφαλέστερο μέτρο διέλευσης ειδικά εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού καθώς δεν υπάρχει καμία επαφή με τον υπάλληλο του σταθμού.

  Τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά σοβαρά προβλήματα προσβασιμότητας και αποκλεισμού από μέσα μαζικής μεταφοράς διεκδικούν το αυτονόητο, να μετακινούνται αυτόνομα και με αξιοπρέπεια.

Χαροκόπος Αντώνιος

Γ΄ Αντιπρόεδρος Ε.Σ.ΑμεΑ

Πρόεδρος Π.ΟΜ.ΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων

Συνέχισε να διαβάζεις

ΑΠΟΨΗ

Η σύγκρουση Μακρόν- Ερντογάν και το κρίσιμο διακύβευμα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΟΛΩΜΟΥ

Η σύγκρουση Μακρόν- Ερντογάν είναι προφανές ότι εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους με κυρίαρχο αυτόν ενός «ιερού πολέμου» ο οποίος θα μπορούσε να έχει τη μορφή εντεινόμενων τρομοκρατικών ενεργειών. Αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά όχι μόνο τη Γαλλία, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία έχει κατά καιρούς δεχθεί την οργή του Ισλάμ. Την οργή που με κάθε τρόπο προσπαθεί να ενεργοποιήσει ο Ερντογάν, έχοντας απέναντί του έναν Μακρόν που αναδεικνύεται σε υπερασπιστή των κοινών ευρωπαϊκών αξιών και συμφερόντων, έχοντας και  τη στήριξη των ευρωπαίων ηγετών.

Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ανάφλεξη δεν έχει να κάνει αμιγώς με τον θρησκευτικό φανατισμό και την ελευθερία του λόγου, τη σύγκρουση δηλαδή που κυριαρχεί σε πρώτο πλάνο και έχει και αυτή το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον της. Πίσω από τη σύγκρουση βρίσκονται και «ορατά» πολιτικά κίνητρα που καθιστούν εξίσου ενδιαφέρουσα μια δεύτερη ανάγνωση, από την οποία φυσικά δεν λείπει και το ενδιαφέρον για ζητήματα που αφορούν τη χώρα μας. 

Σε ό,τι αφορά τον Μακρόν, η σκληρή γλώσσα του εναντίον του Ερντογάν και η απόφασή του να αναρτηθούν σε κυβερνητικά κτίρια σκίτσα του Charlie Hebdo, δεν είναι άσχετη με την επιδίωξή του να ανακόψει την άνοδο της ακροδεξιάς στη Γαλλία, δίνοντας απάντηση  με την επιθετική του στάση έναντι των ισλαμιστών, σε όσους απαιτούν ασφάλεια με δραστική αντιμετώπιση των ισλαμιστικών πυρήνων.

Θα έλεγε κανείς δηλαδή ότι η μουσουλμανική πρόκληση έδωσε μια ευκαιρία στον Γάλλο Πρόεδρο να σηκώσει πολιτικά το γάντι στον Ερντογάν περνώντας παράλληλα και τα δικά του μηνύματα στο εσωτερικό της χώρας του. 

Υπ΄ αυτή την έννοια η κίνησή του θα μπορούσε να εκληφθεί ως μια προληπτικού χαρακτήρα κίνηση, η οποία ωστόσο ενέχει τον κίνδυνο της πυροδότησης ισλαμιστικών  πυρήνων εντός αλλά και εκτός Γαλλίας.

Στο βάθος αυτής της αντιπαράθεσης υπάρχει και το σημείο που ενδιαφέρει τη χώρας μας και μάλιστα άμεσα: Ο Μακρόν διαμηνύει  ότι η Γαλλία, η πρώτη χώρα που στάθηκε στο πλευρό της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου απέναντι στις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να παραχωρήσει στον Ερντογάν το παιχνίδι στην Ανατολική Μεσόγειο. Ούτε βεβαίως να δεχθεί την κραυγαλέα εμπλοκή της Άγκυρας σε Συρία, Λιβύη και Ναγκόρνο Καραμπάχ.   

Στην άλλη άκρη της σύγκρουσης, ο Ερντογάν παίζει το δια γυμνού οφθαλμού ορατό παιχνίδι  της προσπάθειας κυριαρχίας του στον μουσουλμανικό κόσμο, ως αυτόκλητος εκφραστής και προστάτης του.  

Και παράλληλα, βρήκε μια λαμπρή ευκαιρία να πάρει τα φώτα από τις  ανοιχτές διαφωνίες του με τις ΗΠΑ και το ενδεχόμενο των κυρώσεων από την Ευρώπη για την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδας και Κύπρου.

Να πάρει δηλαδή τα βλέμματα από την απομόνωση της Τουρκίας και να τα ρίξει στον Ισλαμικό κόσμο του οποίου επιθυμεί διακαώς να ηγηθεί επιδιώκοντας εμπλοκή του έτσι ώστε να μην είναι μονάχος και απομονωμένος.

Πόσο επικίνδυνο είναι αυτό; Πολύ θα έλεγε κανείς. 

Η Ευρώπη δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παίξει το παιχνίδι της Τουρκίας για ανάφλεξη του Ισλάμ.  Πρέπει σε όλους τους τόνους να κάνει σαφές ότι η σύγκρουση αυτή δεν αφορά τη Ευρώπη και τους Μουσουλμάνους, αλλά είναι το παιχνίδι ενός υπερφύαλου ηγέτη που θέλει να κάνει κουμάντο στην Ανατολική Μεσόγειο και παράλληλα να διασώσει το τρωθέν γόητρό του εντός της χώρας του από την οικονομία που καταρρέει. 

Οι Δυτικές κοινωνίες οφείλουν να συσπειρωθούν για να υπερασπιστούν τις αξίες τους. Οφείλουν όμως και να προστατέψουν τους πολίτες τους και να δημιουργήσουν ένα τείχος απέναντι στην ανεξέλεγκτη τρέλα του Ερντογάν χωρίς να οδηγήσουν σε ανάφλεξη όλο το Ισλάμ.

Το διακύβευμα είναι κρίσιμο. Και η χώρα μας λόγω των ελληνοτουρκικών είναι μοιραία σε πρώτο πλάνο.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ώρες πριν

Όλα τα μέτρα για το Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν οι Εκκλησίες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ώρες πριν

ΑΧΑΪΑ: Νέα “βουτιά” στα κρούσματα της Τρίτης – Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο με μηχανή στα Βραχνέϊκα- Ένας τραυματίας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ8 ώρες πριν

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στις 4 Μαΐου ανοίγει τελικά η εστίαση!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

Αχαϊα: ΔΕΙΤΕ τι είδους εμβόλια γίνονται ανά εμβολιαστικό κέντρο στο νομό

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Επεσαν μπουνιές στην Πανεπιστημίου! Καταδίωξη από το Ρίο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ10 ώρες πριν

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΖΙΑΣ: Μια σχέση διαλογικής επινόησης

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες πριν

Χαμός με κρούσματα σε χωριό της Αχαϊας! – Κόλλησε και ο παπάς! – Ενήμερος ο Δήμαρχος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ11 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΕΚΤΑΚΤΟ: Θα είναι υποχρεωτικό το self-test και σε μαθητές δημοτικών, γυμνασίων

ΚΟΣΜΟΣ1 ημέρα πριν

“Αφρισε” η Τουρκική Μιλιέτ για όσα έκανε ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ανδραβίδα – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Τον Σεπτέμβριο ξεκινούν οι πτήσεις των υδροπλάνων στην Πάτρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Ξεσπούν οι επιχειρηματίες εστίασης! Μας κοροϊδεύουν… μπροστά στα μάτια μας! – Γίνεται καρναβάλι κάθε μέρα σε 5 σημεία

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: 50χρονος Πατρινός ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα του μώλου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Ντροπή! Πετάει σκουπίδια από τον 2ο και λέει στην καθαρίστρια «δουλειά σου είναι» – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ2 ημέρες πριν

Πάτρα: Βροχή, χαλάζι και βροντές – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

“ΦΡΕΝΟ” ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ισχύσουν

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Όταν η Πάτρα βίωνε τον εφιάλτη της «τυφλής τρομοκρατίας» – 30χρόνια μετά ξυπνούν μνήμες από την φονική έκρηξη της Βότση με έξι νεκρούς

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Πανικός από εκρήξεις σε σχολείο – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Από το λιμάνι της Πάτρας ανοίγει την Δευτέρα ο τουρισμός – Αίρεται η καραντίνα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Τίμησαν τους νεκρούς της οδού Βότση 14 – ΦΩΤΟ

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ2 ημέρες πριν

Σιβηρία: Φορώντας μαγιό 1.700 σκιέρ είπαν «αντίο» στην χειμερινή σεζόν – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Ντροπή! Πετάει σκουπίδια από τον 2ο και λέει στην καθαρίστρια «δουλειά σου είναι» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ4 ημέρες πριν

Κηδεύτηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος – Σκεπασμένο με τον ελληνικό σταυρό το φέρετρο ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα: Μετέφερε κοκαΐνη αξίας 956.000 ευρώ! ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ6 ημέρες πριν

Τι άλλο θα δούμε! Γυναίκες «πλακώθηκαν» έξω από κατάστημα ρούχων! – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Γιώργος Καραϊβάζ: Απέραντη θλίψη στην κηδεία του – Συγκλόνισε ο γιος του στον επικήδειο λόγο – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Δολοφονία Καραϊβάζ: Βίντεο ντοκουμέντο με τους εκτελεστές πάνω στην μηχανή

ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πριν

Πέθανε ο Πρίγκιπας Φίλιππος της Αγγλίας

ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πριν

Ναρκωτικά και πορνό: Χαμός με «πιπεράτα» βίντεο στον υπολογιστή του γιού του Τ.Μπάιντεν! – Δείτε αποκαλυπτικές φωτό

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

Βίντεο-ντοκουμέντο από την εκτέλεση του 39χρονου στην Κυπαρισσία- ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση