Συνδεθείτε μαζί μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δροδερό νερό όλο το χρόνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο σπίτι μας στους περισσότερους από εμάς αρέσει να κάνουμε αλλαγές προς το καλύτερο έτσι ώστε να αναβαθμίζουμε την εικόνα του αλλά κυρίως την καθημερινότητα και την ίδια μας τη ζωή. Έτσι, τα τελευταία χρόνια έχουν μπει για τα καλά στην ρουτίνα μας διάφορες συσκευές όπως οι φούρνοι μικροκυμάτων, οι καταψύκτες, τα πλυντήρια πιάτων και τα στεγνωτήρια ρούχων όπως επίσης ποικίλες συσκευές θέρμανσης και κλιματισμού του χώρου μας. Σε αυτές τις συσκευές συμπεριλαμβάνονται και οι ψύκτες νερού βρύσης. Μέχρι πρότινος πολλοί και πολλές από εμάς πιστεύαμε ότι τέτοιες συσκευές έχουν εφαρμογή μόνο σε μεγάλες επιχειρήσεις ή σε ορισμένους οργανισμούς. Όμως, όλο και πιο συχνά διαπιστώνουμε ότι μια τέτοια λύση μπορεί να χρειαστεί και σε ένα οποιοδήποτε σπιτικό μιας μεγάλης ή και μικρότερης οικογένειας.

Βλέπετε, οι ψύκτες νερού δικτύου δεν είναι κιόλας η πλέον περίπλοκη των συσκευών ούτε τελικά καταλαμβάνει πάρα πολύ χώρο. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, οι ψύκτες νερού αν θέλουμε να τους κατηγοριοποιήσουμε ουσιαστικά, ταξινομούνται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι οι τύπου φιάλης και η δεύτερη οι τύπου δικτύου. Εμείς σε αυτό το κείμενο θα ασχοληθούμε βασικά με τους δεύτερους. Αυτοί οι ψύκτες ξεκινούν από τα 35€ περίπου και μπορούν να φτάσουν έως και τις 3.000€. Εξυπακούεται ότι για ένα διαμέρισμα δεν θα χρειαστεί να δαπανήσουμε χιλιάδες ευρώ προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες του. Μια αγορά της τάξης των 200 ή 300€ μάλλον θα μας υπερκαλύψει.

Μάλιστα, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των συσκευών είναι φτιαγμένες από ανοξείδωτο ατσάλι ή άλλο παρόμοιο μέταλλο και έτσι εξασφαλίζουμε ότι θα διαρκέσουν πάρα πολλά χρόνια και δεν θα εμφανίσουν στο άμεσο μέλλον προβλήματα οξείδωσης. Αυτού του είδους οι ψύκτες ξεκινούν περίπου από τα 200€ και φτάνουν έως και τα 1.000€. Είναι αυτονόητο ότι εδώ μιλάμε για καταπληκτικά μηχανήματα ικανά να μας εξυπηρετήσουν και με το παραπάνω. Κάποιοι άλλοι ψύκτες νερού βρύσης διαθέτουν μέχρι και ψυγείο ή και επιπλέον ντουλάπι χωρίς να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη επιβάρυνση στην τελική τιμή.

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για τους ψύκτες νερού

Όσον αφορά την παροχή κρύου νερού, η θερμοκρασία αυτού κυμαίνεται από 3 βαθμούς Κελσίου έως 10 βαθμούς Κελσίου. Αρκετοί όμως σύγχρονοι ψύκτες μπορούν και θερμαίνουν το νερό φτάνοντάς το σε θερμοκρασίες 85 έως 95 βαθμούς Κελσίου, λίγο πριν δηλαδή το σημείο βρασμού. Ωστόσο, κάποιες αντίστοιχες συσκευές μπορούν και παρέχουν νερό σε θερμοκρασία δωματίου (περίπου 25 βαθμούς Κελσίου) αλλά όχι πιο ζεστό. Οι ψύκτες νερού όμως αξιολογούνται κυρίως με το πόσα λίτρα κρύου ή και ζεστού νερού μπορούν να μας παρέχουν σε μία ώρα. Αυτό το νούμερο συνήθως ξεκινάει από περίπου 1 λίτρο την ώρα και φτάνει ως και τα 150 λίτρα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Αυτές οι μετρήσεις αφορούν την παροχή κρύου νερού. Οι αντίστοιχες μετρήσεις για το ζεστό νερό είναι δικαιολογημένα πολύ μικρότερες.

Όσον αφορά τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο και κατασκευάζουν τέτοιες συσκευές, αυτές είναι σχεδόν 20 σε αριθμό. Όλες αυτές οι εταιρείες έχουν ως κεντρικό στόχο την εξυπηρέτησή μας δηλαδή την ικανοποίηση του κοινού. Τα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε από τους ψύκτες νερού δικτύου είναι πραγματικά πάρα πολλά για να μπορέσουν να αναλυθούν σε τόσο λίγο χώρο. Αν πρόκειται για εταιρεία, η συνεχής παροχής κρύου νερού αλλά και σε θερμοκρασία δωματίου θα ξεδιψάσει όχι μόνο τους εργοδότες και τους εργαζόμενους αλλά θα μας δώσει και τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε και τυχόν συνεργάτες ή προμηθευτές που βρίσκονται κάποιες ώρες της ημέρας στο χώρο μας για να συζητήσουμε μελλοντικές συνεργασίες και διάφορα άλλα ζητήματα. Αν έχουμε να κάνουμε με ένα σπίτι, ένας ψύκτης θα μας φανεί πολύ χρήσιμος ειδικά αν έχουμε μικρά παιδιά ή διοργανώνουμε ένα πάρτι ή μία συνεστίαση. Όλοι οι νέοι γονείς σίγουρα καταλαβαίνουν τι εννοώ και πόσο χρήσιμο είναι να έχουμε διαθέσιμο κρύο, χλιαρό ή καυτό νερό ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκλογές ΕΟΚ: Ο Τσαρτσαρής στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Βαγγέλη Λιόλιου, ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, ο Κώστας Τσαρτσαρής δηλώνει την υποστήριξή του στο πρόσωπό του, μέσω προσωπικής του δήλωσης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Όπως όλοι γνωρίζετε, στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Η προσφορά της τωρινής διοίκησης, υπήρξε για πολλά χρόνια καθοριστική για την εξέλιξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

Ήρθε όμως η στιγμή για αλλαγή.

Για νέες ιδέες, φρέσκα πρόσωπα, ανασύνταξη και ανασυγκρότηση σε όλα τα επίπεδα, ώστε να δούμε και πάλι το μπάσκετ μας εκεί που του αρμόζει.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Από τη μία η προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ μέσω του Προμηθέα Πατρών και της πρωτοποριακής ακαδημίας του. Από την άλλη η επιχειρηματική του εμπειρία, που είναι απαραίτητη στη διοίκηση μιας ομοσπονδίας και σε συνδυασμό με το ξεκάθαρο και ρεαλιστικό πλάνο του για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ, έκαναν πολύ εύκολη την απόφασή μου να στηρίξω την προσπάθειά του και να είμαι στο πλευρό του.

Ήρθε η ώρα να δώσω πίσω στο μπάσκετ τα εφόδια που αποκόμισα και εγώ από αυτό, από την πρώτη μέρα που έπιασα την μπάλα του μπάσκετ στη Βέροια, μέχρι την τελευταία της επαγγελματικής μου καριέρας.

Καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους“.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

ΠΑΤΡΑ: Ποιος άνω των 50 δεν είχε διασκεδάσει σε αυτήν την κορυφαία DISCO στην παραλιακή; ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Από τον Ανδρέα ΑνδριόπουλοDisco Dionysos 1977-1984. Ηρώων Πολυτεχνείου και Κύπρου η ιστορική disco του Λευτέρη Φιλιππίδη ήταν για 7 χρόνια στέγη για την διασκέδαση και τους καλοκαιρινούς μας διεθνείς έρωτες, με Τσουπία στο μπαρ και Αντώνη Γιαννακάκη στο dj booth.

Χαρακτηριστικός ο φοίνικας στην μέση του μαγαζιού, οι τσιμεντένιες τετράγωνες πλάκες που αντικαταστάθηκαν αργότερα από δάπεδο άσπρο και μαύρο τύπου σκακιέρας, η κληματαριά στο δεξιό μέρος και τα φώτα τύπου γιρλάντας, υπήρχε δε και φαγητό με σεφ τον Μήτσο Κυριαζή.

Ο Διόνυσος έκλεισε από την ασφάλεια το 1984 για διατάραξη κοινής ησυχίας και ο Φιλιππίδης μετέφερε όλη την ομάδα Γεροκωστοπούλου και Ηφαίστου στην Flashdance.

Σπάνια και πρωτοεμφανιζόμενη φωτογραφία από την συλλογή του Λευτέρη Φιλιππίδη. Σ.Σ.

Σήμερα εκεί βρίσκεται η μεγάλη λευκή πολυκατοικία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

flamis.gr

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σε τροχαίο

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν, κατά τη διάρκεια τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στη συμβολή της Λ. Αλεξάνδρας με τη Λ. Κηφισίας.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το ατύχημα σημειώθηκε όταν οδηγός αυτοκινήτου παραβίασε το κόκκινο φανάρι και χτύπησε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ.

Και οι δυο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401, ο ένας με κάταγμα στο πλευρό, και ο άλλος με ελαφρά τραύματα.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρας κατέρρευσε στην οδό Βότση – Ο Δήμαρχος Πατρέων του έδωσε τις πρώτες βοήθειες – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Τον άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Ένας άνδρας κατέρρευσε νωρίτερα έξω από το Δημαρχείο στη συμβολή των οδών Βότση και Μαιζώνος.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και δίπλα στον άνδρα βρέθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης όπου του έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Επί τόπου βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άνδρα έχοντας τις αισθήσεις του και τον διακόμισε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ52 λεπτά πριν

Εκλογές ΕΟΚ: Ο Τσαρτσαρής στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου

ΖΩΗ1 ώρα πριν

ΠΑΤΡΑ: Ποιος άνω των 50 δεν είχε διασκεδάσει σε αυτήν την κορυφαία DISCO στην παραλιακή; ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ώρα πριν

Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σε τροχαίο

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες πριν

Άνδρας κατέρρευσε στην οδό Βότση – Ο Δήμαρχος Πατρέων του έδωσε τις πρώτες βοήθειες – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες πριν

Νέα τροπή – Αυτοκτονία δείχνουν τα μηνύματα της 30χρονης που έπεσε σε χαράδρα στον άνδρα της

ΚΟΙΝΩΝΙΑ7 ώρες πριν

ΕΛ.ΑΣ.: Έρχονται κάμερες στις στολές και ντουντούκες στις διαδηλώσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ7 ώρες πριν

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε πόσα ζητά η Ολυμπία Οδός ως “αποζημίωση” από το δημόσιο για μειωμένα έσοδα στα διόδια λόγω κορονοϊού

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ! Απόπειρα αυτοκτονίας για γνωστή φαρμακοποιό! Την βρήκαν στο σπίτι της!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

Λουκέτο σε 39 σχολεία της Πάτρας- Συνεχίζονται οι καταλήψεις

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ8 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Ξεκινούν σύντομα οι εργασέις στο Εργοστάσιο Τέχνης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 2,5 δισ.ευρώ «λύτρα» «έδωσε» η Ελλάδα στην Τουρκία για να απομακρυνθεί το Oruc Reis

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Μάχη με πύρινη κόλαση – Οριοθετήθηκε η φωτιά- «Έγινε αγώνας να μην καούν σπίτια» – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Αχαΐα: Μητέρα 4 παιδιών η 30χρονη Μέγκι που σκοτώθηκε πέφτοντας με αυτοκίνητό της σε γκρεμό

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Νέα τραγωδία στην Πατρών – Πύργου: Νεκρός ο 32χρονος Νίκος Μουρούτης

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Υπεξαίρεση 500.000 ευρώ στην ΔΕΗ της Πάτρας – Εχουν πεθάνει… οι μισοί! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Δείτε σε χάρτη… τις μας περιμένει σήμερα! Σε πλήρη ετοιμότητα η Περιφέρεια και ο Δήμος

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ Φωτιά – Συχαινά – Δραματική έκκληση κατοίκου: “Ελάτε να βοηθήσετε… Ξυπνάτε”

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Υπό κατάληψη 11 σχολεία της Πάτρας για μάσκες και αποστάσεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Τραγωδία! Αυτοκτόνησε 38χρονη στην Πάτρα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ4 ημέρες πριν

“Ιανός”: Με άγριες διαθέσεις καταφτάνει η κακοκαιρία – Ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” – Δείτε LIVE πώς κινείται

ΚΟΙΝΩΝΙΑ21 ώρες πριν

Καίνε ξανά το ΚΥΤ της Σάμου! – Νέα φωτιά εντός του περιφραγμένου χώρου – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

nEUROn: Η “φονική απάντηση” της Ελλάδας απέναντι στα τουρκικά Bayraktar

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Άσκηση στον Έβρο: Και όμως οι Έλληνες με LEO2A4 νίκησαν τους Αμερικανούς με Μ1Α2 ABRAMS! – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

“Ιανός”: Δύο νεκροί από την κακοκαιρία – Μεγάλες ζημιές και προβλήματα – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Γέμισε αφρούς η παραλία στις Φρίκες στην Ιθάκη – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ3 ημέρες πριν

Ζάκυνθος: Το βίντεο του Νίκου Μαρούδα, μέσα από σκάφος εν μέσω κακοκαιρίας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Κακοκαιρία ”Ιανός”: Κρίσιμες οι επόμενες εννέα ώρες – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

“Ιανός”: Ο κυκλώνας έφτασε στη Δυτική Ελλάδα – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Ιόνιο, Αχαΐα, Ηλεία – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ4 ημέρες πριν

“Ιανός”: Με άγριες διαθέσεις καταφτάνει η κακοκαιρία – Ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” – Δείτε LIVE πώς κινείται

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Ένταση στο 2ο Λύκειο Πάτρας- «Ήξεραν ότι μητέρα έχει κορωνοϊό, δεν μας προστάτευσαν» – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση