Συνδεθείτε μαζί μας

ΖΩΗ

Βόμβα-Φυλάκιση 7 μηνών στον Παύλο Βαρδινογιάννη- Τι συνέβη;

Δημοσιεύθηκε

στις

Δίχως τέλος είναι η κόντρα της Τζίνας Αλοιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη, που «βρίσκονται» πλέον σχεδόν κάθε εβδομάδα στις δικαστικές αίθουσες. Αυτήν τη φορά η υπόθεση δεν ήταν αστικής φύσεως, αλλά ποινικής, με τον γνωστό επιχειρηματία να καταδικάζεται σε φυλάκιση 7 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της μη συμμόρφωσης σε προσωρινή διαταγή δικαστή!

Αρχικά η πλευρά του επιχειρηματία ζήτησε, μέσω τρίτου προσώπου που εμφανίστηκε ως άγγελος, την αναβολή της υπόθεσης λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου του, αλλά το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, προχωρώντας κανονικά στην εκδίκασή της, με αποτέλεσμα ο Παύλος Βαρδινογιάννης να καταδικαστεί στην πραγματικότητα ερήμην. Η Τζίνα Αλοιμόνου βρισκόταν -όπως πάντα- στη δικαστική αίθουσα και κλήθηκε να εξηγήσει στο δικαστήριο τον λόγο για τον οποίο υπέβαλε τη μήνυση, αλλά και ποια απόφαση είχε παραβιάσει ο εν διαστάσει σύζυγός της.

«Εχω τέσσερα παιδιά. Ενα 10 χρόνων και τα άλλα τρία είναι 6,5. Το καλοκαίρι του 2017 ήμασταν σε διάσταση και είχαμε συνεπιμέλεια εκείνη την εποχή. Είχα ζητήσει από τον εν διαστάσει σύζυγό μου να πάμε όλοι μαζί διακοπές για το καλό των παιδιών. Δεν ήθελε εκείνος γιατί θα έφερνε τη σύντροφό του από την Αμερική στη Μύκονο. Εγώ το σεβάστηκα και αποφασίσαμε να πάνε τα παιδιά μόνα τους. Εγώ πήγα με το ελικόπτερο στη Μύκονο για να τα συνοδεύσω και να τα εγκαταστήσω. Στο μεταξύ, βγήκε μια προσωρινή δικαστική απόφαση που του άφηνε τα παιδιά για διακοπές μέχρι τις 10 Αυγούστου και μου είπε να σηκωθώ να φύγω, όπως και έκανα», είπε στο δικαστήριο η Τζίνα Αλοιμόνου.

Ωστόσο, όπως περιέγραψε, λόγω της κακής σχέσης που έχουν μεταξύ τους οι δύο σύζυγοι, η επικοινωνία με τα παιδιά ήταν δύσκολη. «Δεν είχαμε καλή επικοινωνία και αναγκάστηκα να πάω ένα διήμερο για να τα δω, αλλά με άφησε μόλις μία ώρα να μιλήσω μαζί τους», εξήγησε στο δικαστήριο, καταλήγοντας ότι στις 10 Αυγούστου έπρεπε τα παιδιά να επιστρέψουν στην Αθήνα, στο σπίτι τους στη Φιλοθέη. «Εκείνος όμως στις 8 Αυγούστου, δηλαδή δύο ημέρες πριν από την επιστροφή τους, κατέθεσε αίτηση για νέα προσωρινή διαταγή, προκειμένου να παραταθεί η παραμονή των παιδιών στη Μύκονο μαζί του και να τα επιστρέψει στο τέλος του Αυγούστου. Ομως, το αίτημά του απορρίφθηκε από τον δικαστή».

Παρά τη δικαστική απόφαση, ο Παύλος Βαρδινογιάννης δεν επέστρεψε τα παιδιά, παρά τρεις ημέρες αργότερα και αφού προηγουμένως η Τζίνα Αλοιμόνου προέβη στην κατάθεση μήνυσης εις βάρος του για παραβίαση δικαστικής απόφασης. «Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι δεν έχει δει καμία απόφαση. Δεν ήθελε να συνεργαστεί. Στις 12 Αυγούστου έκανα μήνυση και 13 Αυγούστου μού τα επέστρεψε. Νομίζω ότι, αν δεν είχα κάνει μήνυση, δεν θα τα είχε επιστρέψει. Δεν υπήρχε επικοινωνία ούτε καλή διάθεση συνεννόησης», κατέληξε η κ. Αλοιμόνου.

Στη συνέχεια το δικαστήριο προχώρησε στη διαδικασία ανάγνωσης εγγράφων, όπου στην αίθουσα διαβάστηκαν τα μηνύματα που είχε στείλει η ηθοποιός στον επιχειρηματία προκειμένου να τις επιστρέψει τα παιδιά. «Περιμένω από το πρωί τα νέα σου, δεν έχω απάντηση στο e-mail. Στις 10 Αυγούστου έπρεπε να τα έχεις επιστρέψει. Μαθαίνω ότι στις 8 έκανες νέα αίτηση ασφαλιστικών», έγραφε το μήνυμά της, στο οποίο ο επιχειρηματίας απάντησε μετά την κατάθεση μήνυσης από μέρους της. Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του Παύλου Βαρδινογιάννη, με το δικαστήριο να συμφωνεί και να του επιβάλλει ποινή 7 μηνών με τριετή αναστολή.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού βρίσκεται πλέον στην κορύφωσή της, με την πλευρά του επιχειρηματία να εξακολουθεί να προσάπτει ακατάλληλη συμπεριφορά μητέρας στην Τζίνα Αλοιμόνου, παρά τις απορριπτικές για εκείνον αποφάσεις. Ηδη εκδικάστηκε πριν από περίπου έναν μήνα η αγωγή διαζυγίου του ζευγαριού, μία εβδομάδα αργότερα κάποια ασφαλιστικά μέτρα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται στον Αρειο Πάγο και η υπόθεση περί αρπαγής των τέκνων από τη μητέρα τους, με αίτημα του Παύλου Βαρδινογιάννη να πάνε τα παιδιά μαζί του στις ΗΠΑ.

Το ζευγάρι από τη στιγμή που αποφάσισε να χωρίσει έχει φτάσει στις δικαστικές αίθουσες περισσότερες από 30 φορές, με την όμορφη ηθοποιό να υποστηρίζει πως η διάσπαση στη συμβίωση ήρθε λόγω της δύσκολης ζωής στην Αμερική. Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος Βαρδινογιάννης φέρεται να υποστηρίζει ότι η διάσπαση της σχέσης τους οφείλεται, μεταξύ άλλων, στις σπατάλες της ηθοποιού και την εν γένει συμπεριφορά της. Οπως φαίνεται, την οριστική λύση σε όλα τα ζητήματα επιμέλειας, διατροφής και σε ό,τι αφορά τις μεταξύ τους σχέσεις θα τη δώσει η Δικαιοσύνη, αφού το άλλοτε αγαπημένο ζεύγος φαίνεται πως είναι αδύνατο να βρει κοινό τόπο για την επίλυση των ζητημάτων.

Πληροφορίες απο Ελεύθερο Τύπο.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΖΩΗ

Τελευταία ενημέρωση-Αυτή είναι η λεία των κακοποιών- Τι περιείχε το χρηματοκιβώτιο-Το χαστούκι στην Γαρμπή

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια εξιχνίασης του εγκλήματος θα παίξει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχει κατοικία, καθώς επίσης και γενετικό υλικό που ενδεχομένως να εντοπίσει η σήμανση μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας απο αυτούς χτύπησε την Γαρμπή.

Και οι δύο τραγουδιστές είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένοι από τα όσα έζησαν.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, φαίνεται ότι πήραν περίπου 50.000 χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα-ρολόγια μεγάλης αξίας, φεύγοντας και αφήνοντας τους δύο καλλιτέχνες δεμένους και φιμωμένους.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

TI ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ! Η Πάτρα θα καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες στην DISCO

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μετά το ρεκόρ με τον χορό zumba η Πάτρα ετοιμάζεται να καταρρίψει και το ρεκόρ στην disco. Στο Καρναβάλι του 2020, η Πάτρα θα πραγματοποιήσει την προσπάθεια για το μεγαλύτερο disco χορό του κόσμου, βάζοντας την αχαϊκή πρωτεύουσα στις χρυσές σελίδες του βιβλίου Guiness.

Οι διοργανωτές, αναφέρουν: “Περιμένουμε τουλάχιστον 500 ζευγάρια να συντονιστούν και να εκτελέσουν με ακρίβεια τη χορογραφία, έτσι ώστε να σπάσουμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ σε έναν από τους διάσημους χορούς στον κόσμο και σε μία από τις πιο αγαπημένες μουσικές όλων των εποχών.

Περισσότερες από 50 σχολές χορού-σύλλογοι-ομάδες χορού από όλη την Δυτική Ελλάδα, θα καλεστούν να χορέψουν σε αυτό το μοναδικό καρναβαλικό γεγονός.

Το μεγαλύτερο Καρναβάλι της χώρας, θα χορέψει το μεγαλύτερο disco χορό του κόσμου.

Μια μοναδική εμπειρία, μια ακόμα ιστορική στιγμή για την Πάτρα”.

Το ιστορικό

Τον Μάρτιο του 2016, 740 χορευτές κατέρριψαν το Παγκόσμιο Ρεκόρ που κατείχε η Σεβίλη της Ισπανίας και η Καλαμάτα κατοχύρωσε την μεγαλύτερη Bachata στον κόσμο στην Guinness Records. 320 ζευγάρια από όλη τη χώρα βρέθηκαν στην Καλαμάτα και χόρεψαν συντονισμένα για 15 λεπτά χαρίζοντας σε 4000 θεατές συναισθήματα ενότητας και συγκίνησης. Ακολούθησε ένα τεράστιο πάρτι στην κεντρική Πλατεία.

Το Ρεκόρ μεταδόθηκε σε περισσότερα από 30 κεντρικά δελτία ειδήσεων στην χώρα συμπεριλαβομένων όλων των μέσων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τα άρθρα την επομένη για το Ρεκόρ ξεπέρασαν τα 1000, γεγονός που επιβεβαιώνεται μέχρι και σήμερα με μια απλή αναζήτηση στο Google.

Ένα μήνα μετά η Καλαμάτα ξαναχόρεψε LIVE στην Πρεμιέρα του “Bravo Roula” στο κανάλι Ε και μετά από έναν μαραθώνιο του καναλιού κατέκτησε την πρώτη θέση χαρίζοντας στα ιδρύματα της πόλης 6000 ευρώ.

Ενάμιση χρόνο μετά ακολούθησε ο μεγαλύτερος καλαματιανός χορός το καλοκαίρι στην μαρίνα της Καλαμάτας.

Toν Μάρτιο του 2019 η Πάτρα στην πόλη της Πάτρας διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία το μεγαλύτερο Danza Kuduro Dance μέσα στο Πατρινό Καρναβάλι στους χώρους του Royal Theater όπου 500 άτομα κατοχυρώνουν το πρώτο χορευτικό ρεκόρ της αχαϊκής πρωτεύουσας σε πανηγυρικό κλίμα, ενώ ακολούθησε ένα φανταστικό βράδυ με τους Alchatrash στο εσωτερικό του Royal Theater.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

Έφυγε από τη ζωή η Έρρικα Μπρόγιερ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών έπειτα από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο η γνωστή ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ.

Η Έρρικα Μπρόγιερ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1942 από Έλληνα πατέρα και μητέρα Αυστριακή. Ο πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Τέλης Ανθίδης (Αριστοτέλης Μαστραπάς), όμως η Έρρικα, όπως και η αδελφή της Μαργαρίτα, κράτησαν το επίθετο της μητέρας τους για την καριέρα τους.

Η Έρρικα Μπρόγιερ μεσουράνησε στον χώρο του ελληνικού κινηματογράφου, ως ντουέτο με την αδελφή της, Μαργαρίτα, αλλά και αργότερα μόνη της. Τραγουδούσε, χόρευε και έπαιζε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Μαζί με την αδελφή της ξεκίνησαν ως δίδυμο στο τραγούδι και τον χορό το 1961. Έναν χρόνο μετά έκαναν και την παρθενική της εμφάνιση στο σινεμά στην ταινία “Όταν λείπει η γάτα” του Αλέκου Σακελλάριου.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

Το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα της Πάτρας κατέκλυσε το facebook – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας είναι εντυπωσιακό και το χθεσινό απεδείχθη ακόμα περισσότερο. Το facebook κατακλύστηκε από εικόνες. Δείτε μερικές από αυτές.

Ο Νίκος Τσούκαλης έγραψε: Με ένα από τα πλέον μεγαλειώδη ηλιοβασιλέματα μας ευχήθηκε ” Καλή Χρονιά”,η Πάτρα!!

Λες να είναι γούρι;;; και ανέβασε τις δύο ακόλουθες φωτογραφίες

ΦΩΤΟ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Εντυπωσιακή και η φωτογραφία της Βιβής Παπατσώρη

ΦΩΤΟ ΒΙΒΗΣ ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ

Μαγευτικές οι εικόνες και της Γιώτας Φίλια – Τριανταφύλλου που τις κοινοποίησε και στην ομάδα του fb Πάτρα η πόλη της Καρδιάς μας

Ξεχωριστό το στιγμιότυπο και της Αλίκης Φιλιππάτου στο instagram

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ώρες πριν

Αυτός είναι ο νεκρός 34χρονος-Έκλεισαν για πάντα τα μάτια του Κώστα Μάρκου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πριν

Εντυπωσιακή η παρέλαση για την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, στο Αίγιο

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πριν

BMW “στούκαρε” πάνω σε φανάρι στην Παπανδρέου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ17 ώρες πριν

Έξαλλος ο Γιατράς με τη διαιτησία: “Το έδειχνε κι η τηλεόραση το παιχνίδι”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ17 ώρες πριν

Έφεραν πάνω από έναν τόνο κοκαΐνης από την Καραϊβική

ΖΩΗ17 ώρες πριν

Τελευταία ενημέρωση-Αυτή είναι η λεία των κακοποιών- Τι περιείχε το χρηματοκιβώτιο-Το χαστούκι στην Γαρμπή

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Αχαΐα: Μόνο μία Εφορία σε όλο το νομό; – Συγχώνευση της Α’ με την Γ’ ΔΟΥ Πάτρας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Πάτρα: Της άρπαξε την τσάντα και έγινε καπνός!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ23 ώρες πριν

Εχασε ο Προμηθέας, φωνάζει για τους «γκρίζους»

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες πριν

Απειλούσαν για μήνες τη ζωή Πατρινού δικηγόρου και τον εκβίαζαν! Ζητούσαν χρήματα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Θρήνος για τον θάνατο της 25χρονης Ραφαέλλας Παττίχη-Τα μηνύματα και…ο γάμος που δεν πρόλαβε

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: “Εφιάλτης” για 30χρονη στα στενά του “Prakticer”! Tην κυνηγούσε άνδρας – οδηγός αυτοκινήτου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Νεκρός ο 38χρονος αστυνομικός Χρήστος Τσίγκας-Κατέρρευσε όταν…

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Νεκρά γατάκια από φόλα στην Ανθούπολη

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Παράσυρση πεζού στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Σφυρίζει το τρένο για την Κάτω Αχαΐα – Βολές Σπηλιόπουλου – Κατσιφάρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΙΕΡΕΩΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ: Φανατικός κατά του Καρνάβαλου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Περίπου 60.000 ευρώ άρπαξαν από το ΑΤΜ στην Οβρυά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ημέρα πριν

Κατέληξε 4χρονο παιδί από τη γρίπη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Μαθητές ανάγκασαν συμμαθήτριά τους να γλείψει τούρκικη τουαλέτα

ΚΟΣΜΟΣ1 μήνα πριν

Βίντεο-ντοκουμέντο από την σύγκρουση κρουαζιερόπλοιων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 μήνες πριν

ΣΚΕΑΝΑ για το 24% στον καφέ: “Μας κορόιδεψαν…” – Θραύση κάνει το βίντεο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 μήνες πριν

Μητέρα 11χρονου μαθητή που ξυλοκοπήθηκε: Το παιδί πονούσε παντού, δεν φοβάμαι

ΖΩΗ2 μήνες πριν

Επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στα μπουζούκια στη Λάρισα – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ2 μήνες πριν

Γουρούνι κυνηγούσε τον ρεπόρτερ του Παπαδάκη – Τον δάγκωσε και ούρλιαζε στον αέρα – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 μήνες πριν

Έδειραν φοιτητές σε συνέλευση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο! – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 μήνες πριν

Πάτρα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο που έπεσε στο κενό – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ2 μήνες πριν

Βίντεο: Κορυφώνεται απόψε η εντυπωσιακή βροχή μετεωριτών – Εντυπωσιακό θέαμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 μήνες πριν

Σοκ! Νάρκωσε και βίασε 14χρονη σε οικοδομή! – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ3 μήνες πριν

Πώς θα κινηθεί η «Βικτώρια» που θα χτυπήσει στην Δυτική Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση