Συνδεθείτε μαζί μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναερόβια άθληση και κίνδυνοι

Δημοσιεύθηκε

στις

ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Πάρα πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας επιχειρούν να χάσουν κιλά με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο. Οι περισσότεροι βέβαια σκεπτόμενοι λογικά επισκέπτονται κάποιον γνωστό ειδικό όπως είναι ένας διαιτολόγος έτσι ώστε να λάβουν όχι απλά ένα πλήρες διατροφικό πλάνο εβδομάδων ή και μηνών αλλά μια δίαιτα απόλυτα προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις και στις ανάγκες τους. Παράλληλα, εννοείται, αρκετοί ξεκινούν να αθλούνται επιλέγοντας είτε την αερόβια είτε την αναερόβια άθληση ή και ένα συνδυασμό των δύο. Στις παρακάτω γραμμές θα μιλήσουμε για την πρώτη αλλά κυρίως για τη δεύτερη άσκηση από αυτές που προαναφέραμε έτσι ώστε ο καθένας να εντοπίσει ποια εξ’ αυτών του ταιριάζει περισσότερο.

Η αερόβια άθληση αναφέρεται σε γυμναστική η οποία περιλαμβάνει κίνηση και δοκιμάζει το καρδιακό αλλά και το αναπνευστικό μας σύστημα. Συνήθως εστιάζει σε μεγάλες ομάδες μυών όπως είναι αυτοί των ποδιών, του κορμού και της πλάτης. Στόχος της αερόβιας άσκησης είναι να μας κάνει να ανεβάσουμε πολλούς καρδιακούς παλμούς, να ιδρώσουμε, να διασκεδάσουμε και φυσικά να προπονηθούμε. Η αερόβια άθληση διεξάγεται σε κλειστούς χώρους όπως στο σπίτι ή σε κάποιο γυμναστήριο. Τα όργανα που χρησιμοποιούνται κυρίως είναι το ποδήλατο, ο διάδρομος ή το ελλειπτικό μηχάνημα. Όλα αυτά προσομοιώνουν κινήσεις και εργασίες της καθημερινότητας σε πιο έντονο βαθμό και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Φυσικά δεν πρέπει να αποκλείσουμε και τα διάφορα είδη χορού που είναι απολύτως εκπαιδευτικά ενώ παράλληλα μας κρατούν σε φόρμα. Η αερόβια όμως άθληση μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο ύπαιθρο με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που καθημερινά τόσοι και τόσοι συμπολίτες μας αθλούνται δίπλα στη φύση απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα κάνοντας τζόκινγκ. Αυτός ο τύπος γυμναστικής αν και δεν εστιάζει πάρα πολύ σε κάποιο συγκεκριμένο μυ μας χαρίζει μια κομψή σιλουέτα.

Η δίαιτα του λιχούδη - Μείον 5 κιλά με σουβλάκι και σούπα - The Body

ΕΙΔΗ ΑΝΑΕΡΟΒΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Με τον όρο αναερόβια άθληση μιλάμε για ασκήσεις που δεν ανεβάζουν ιδιαίτερα τους παλμούς της καρδιάς ούτε μας κάνουν να ιδρώνουμε ή να λαχανιάζουμε τόσο πολύ. Δεν απαιτούνται φοβερές αντοχές για να ξεκινήσει κάποιος να γυμνάζεται με βάρη που είναι και τα πλέον συνηθισμένα. Αρκεί να ξεκινήσει με λίγες επαναλήψεις και λίγα κιλά τη φορά. Οι κάμψεις και τα καθίσματα είναι ακόμη μερικά είδη αναερόβιας άσκησης όπως και οι έλξεις κι άλλες ασκήσεις σε μονόζυγο.

Η αναερόβια εκγύμναση βελτιώνει τη φυσική μας κατάσταση αφού μας προσθέτει μυϊκή μάζα, δύναμη και εκρηκτικότητα. Παράλληλα, μας γραμμώνει και κάνει τα κόκκαλα μας πιο ανθεκτικά ενώ διώχνει και το άγχος. Πολύ χαρακτηριστικό αυτού του τύπου γυμναστικής είναι ότι πολύ άμεσα βλέπουμε αποτελέσματα αφού οι μύες αναγκάζονται να διογκωθούν ταχύτατα για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις. Έτσι, οι σωματότυποι δύο αθλητών που ο ένας εστιάζει στην αερόβια και ο άλλος στην αναερόβια διαφέρουν κατά πολύ.

ΠΙΘΑΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Παρόλο αυτά η αναερόβια άσκηση εγκυμονεί κάποιες παγίδες τις οποίες θα πρέπει να αποφύγουμε. Πιο συγκεκριμένα, πριν από κάθε τέτοια προπόνηση επιβάλλεται να έχουμε κάνει ένα πεντάλεπτο ζέσταμα. Αυτό θα ενεργοποιήσει όλο μας το σώμα και την καρδιά αλλά και τους μύες. Κατά συνέπεια, μειώνονται οι πιθανότητες τραυματισμού μας την ώρα που εκτελούμε το πρόγραμμά μας. Εκτός αυτού, στο τέλος κάθε προπόνησης και όχι μόνο της αναερόβιας θα πρέπει να ακολουθούν κάποια λεπτά stretching. Αυτά θα εμποδίσουν το «πιάσιμο» κάποιων ομάδων μυών που ίσως μας αφήσει εκτός προπονήσεων για καιρό. Τέλος, ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες του χώρου είναι ο κόσμος των αναβολικών ουσιών. Αυτές οι χημικές ενώσεις πέρα του ότι είναι παράνομες είναι απολύτως εθιστικές και βλαβερές, τα οφέλη τους είναι στιγμιαία και επιφανειακά. Δηλαδή, οδηγούν το σώμα του αθλητή σε ένα τεχνητό «φούσκωμα» το οποίο παρέρχεται μετά την επίδραση της ουσίας. Η μακροχρόνια χρήση αναβολικών είναι πασίγνωστο ότι οδηγεί σε καρδιαγγειακές παθήσεις που μπορούν να επιφέρουν μέχρι και το θάνατο σε νεαρή ηλικά μέσω ενός ισχαιμικού επεισοδίου.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Airbnb – «Βουτιά» στα άπατα η ζήτηση στην Δυτική Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Κάθετη πτώση έχει η ζήτηση των καταλυμάτων στην βραχυχρόνια μίσθωση και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Airbnb, το φετινό καλοκαίρι και ενώ βρισκόμαστε στην υποτιθέμενη καρδιά της τουριστικής περιόδου.

Η πτώση αυτή, σύμφωνα με ιδιοκτήτες, που έχουν μπει εδώ και πάνω από τρία χρόνια στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, νοικιάζοντας το ακίνητο που διατηρούν σε παραθεριστικά θέρετρα της περιοχής, φτάνει σε σύγκριση με τα προηγούμενα καλοκαίρια, το 70 % με 75%.

Τη διαπίστωση αυτή μπορεί να την κάνει εύκολα κανείς κάνοντας μία μικρή αναζήτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Airbnb. Η πλειοψηφία των καταλυμάτων σε περιοχής που παρουσιάζουν κίνηση την καλοκαιρινή περίοδο είναι αδιάθετα.

Πιο συγκεκριμένα και ενώ βρισκόμαστε στις αρχές Αυγούστου, που είναι η περίοδος των διακοπών του περισσότερου κόσμου και οι κρατήσεις γίνονται συνήθως τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα, τα καταλύματα που μπορεί να εντοπίσει ένας ενδιαφερόμενος, είναι δεκάδες.

Η αναζήτηση που έκαναν οι «7 Μέρες Ενημέρωση»  (τρεις μέρες πριν από τη δημοσίευση του φύλλου) αφορούσαν τις δύο κύριες παράκτιες γραμμές έξω από την Πάτρα, την Αιγιαλεία και την Δυτική Αχαΐα, αλλά και την Ναυπακτία, ένα μέρος που παραδοσιακά παρουσιάζει μία αξιόλογη τουριστική κίνηση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον εσωτερικό τουρισμό.

Η κατάσταση στην Αιγιάλεια

Στην Αιγιάλεια την περίοδο 6 με 10 Αυγούστου (χωρίσαμε τον μήνα σε πέντε τετραήμερες περιόδους, προκειμένου να πάρουμε κάποια τυπικά δείγματα) τα διαθέσιμα καταλύματα είναι 208. Στις 10 με 14 Αυγούστου είναι 215, στις 16 με 20 του μήνα είναι 223 και στις 20 -24 Αυγούστου, ο αριθμός των ελεύθερων καταλυμάτων φτάνει τα 260, ενώ στις 24 με 28 Αυγούστου ανεβαίνει στα 300.

Άδεια και στη Δυτική Αχαΐα

Στην Δυτική Αχαΐα  (εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε πολλές καταχωρήσεις υπάρχουν ορισμένα ακίνητα που αναφέρονται σε περιοχές της Πάτρας) την ημερολογιακή περίοδο 6 με 10 Αυγούστου ο αριθμός των καταλυμάτων ανέρχεται στα 108, στις 10 με 14 στα 126, στις 16 με 20, στα 140, στις 20 με 24 στα 138 και στις 24 με 28, στα 169.

Κενά και  στην άλλοτε περιζήτητη Ναύπακτο

Αρκετός όμως είναι και ο αριθμός των καταλυμάτων που μπορεί να βρει κανείς τον Αύγουστο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Airbnb και στην περιοχή της Ναυπακτίας που θεωρείται ένα μέρος που έχει περισσότερες βάσεις στην τουριστική ανάπτυξη της από ότι η Αχαΐα.

Πιο αναλυτικά ο αριθμός των καταλυμάτων που μπορεί να βρει κανείς στην Ναυπακτία στις 6 με 10 Αυγούστου φτάνει τα 77, στις 10 με 14 Αυγούστου τα 76, στις 16 με 20 Αυγούστου, τα 82, στις 20 με 24 τα 110 και στις 24 με 28 τα 164.

Όμως μείωση της ζήτησης βλέπει κανείς και στην ακόμα πιο τουριστική Ηλεία, βλέποντας ότι τα καταλύματα που μπορεί να βρει για την περίοδο 6 με 28 Αυγούστου φτάνουν τα 112.

Ο τουρισμός στο … απόσπασμα

Σύμφωνα με ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν επενδύσει τα τελευταία χρόνια στην βραχυχρόνια μίσθωση, μετά την ανάπτυξη που είχε πάρει αυτή από το 2016 και μετά σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, πρόκειται για μία σημαντική μείωση της ζήτησης, καθώς τα καλοκαίρια του 2017, του 2018, αλλά του 2019, τα καταλύματα που ήταν αδιάθετα στις αρχές Αυγούστου ήταν λιγότερα από τα μισά που βρίσκει κανείς τώρα.

Το γεγονός αυτό έρχεται  να επιβεβαιώσει την πτώση της τουριστικής κίνησης του φετινού καλοκαιριού εξαιτίας του κορωνοϊού, με τη μείωση των εισερχόμενων εκ του εξωτερικού τουριστών (είναι γνωστό ότι η Airbnb είχε κατορθώσει και είχε πάρει ένα κομμάτι της πίτας από τα καταλύματα των ξενοδοχείων από τους τουρίστες που έρχονταν στη χώρα μας και ζητούσαν πιο πριβέ διαμονή).

Δείχνει επίσης ότι ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων δεν θα πάει φέτος διακοπές ή άφησε το όλο θέμα για την τελευταία στιγμή γνωρίζοντας ότι όποτε και αν το θελήσει μπορεί να βρει κατάλυμα.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, σύμφωνα πάντα με τους ιδιοκτήτες που έχουν επενδύσει στον τομέα, ότι τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μία τάση που θέλει την μέση παραδοσιακή αστική οικογένεια να παραθερίζει ή να κάνει διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας  σε κοντινά ηπειρωτικά μέρη, αποφεύγοντας τα νησιά και τους τοπ τουριστικούς προορισμούς.

Μια σημαντική πτυχή της τάσης αυτής οφειλόταν και στο Airbnb, ανάλογα βέβαια με το είδους του καταλύματος και τις οικονομικές δυνατότητες της ενδιαφερόμενης οικογένειας. Όλα αυτά ο κορωνοϊός τα έκανε τουλάχιστον για το φετινό καλοκαίρι στην άκρη και έτσι η βραχυχρόνια μίσθωση πληρώνει και αυτή από την πλευρά της την γενικότερη πτώση της τουριστικής κίνησης,.

Κάτι σε έναν βαθμό φυσιολογικό, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν το όλο θέμα,  από την στιγμή που η μέχρι τώρα η ανοδική πορεία της πλατφόρμας οφειλόταν στην τουριστική δυναμική της κάθε περιοχής.

Αυτό που θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε είναι ότι η πτώση της ζήτησης έρχεται για να συνδυαστεί με τη μείωση των τιμών της εκμίσθωσης του κάθε ακινήτου, μία μείωση που κατά μέσο όρο φτάνει το 15% με 20% ανάλογα πάντα με το είδος του ακινήτου και την περιοχή που βρίσκεται.

Όμως φαίνεται ότι ο φόβος του κορωνοϊού και οι γενικότερες συνέπειές του κυριαρχούν  και στον σχεδιασμό των διακοπών μας.

Κ.Α.

(από την εφημερίδα “7 Μέρες Ενημέρωση”).

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρος: «Πεθαμένη» πολιτεία! Ολική καταστροφή της τοπικής οικονομίας από το lockdown!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μετά την επιβολή των «δρακόντειων» απαγορεύσεων από κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους για μερικά κρούσματα κορωνοϊού, η οικονομία του Πόρου καταστράφηκε, καθώς οι τουρίστες αποχωρούν μαζικά.

Πλέον το νησί θυμίζει «νεκρή ζώνη» αφού στους δρόμους δεν κυκλοφορούν ούτε… γάτες.

Το ανησυχητικό είναι πως τα καταστροφικά μέτρα που επιβλήθηκαν στον Πόρο αναμένεται από Δευτέρα να επιβληθούν σε πολλά μέρη της επικράτειας.

«Έχουμε αποχωρήσεις επισκεπτών και ακυρώσεις κρατήσεων ενόψει του Δεκαπενταύγουστου», είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πόρου, Δημήτρης Συξέρης.

Την ίδια στιγμή οι κατεστραμμένοι οικονομικά επιχειρηματίες του νησιού στέλνουν επιστολή- «κραυγή αγωνίας» προς την κυβέρνηση. 

Με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα  στον Πόρο, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου και ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, απέστειλαν επιστολή στους υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση και Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη ζητώντας τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Στην επιστολή εκφράζεται η εκτίμηση ότι οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί «θα αντιμετωπίσουν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, όλοι οι οικονομικοί δείκτες της περιοχής θα υποχωρήσουν και οι περιορισμοί στις συναθροίσεις και στην λειτουργία των τοπικών υπηρεσιών θα θέσουν τίτλους τέλους στην φετινή τουριστική δραστηριότητα».

Σημειώνουν ότι η επέκταση των αναστολών των συμβάσεων εργαζομένων για όσο χρόνο κρατάει το τοπικό lockdown δεν αρκεί, ότι «απαιτείται μια νέα και τοπικά εντοπισμένη ολιστική αντίληψη υποστήριξης των τοπικών επιχειρήσεων, η οποία θα περιλαμβάνει γενικά μέτρα».

«Στο πλαίσιο αυτό, ζητούμε για το σύνολο των επιχειρήσεων του Πόρου, ανεξαρτήτως ΚΑΔ, εκτός των αυτονόητων φορολογικών και ασφαλιστικών αναστολών, όλα εκείνα τα μέτρα που ήδη ισχύουν για την τουριστική διαμονή με επίκεντρο την μείωση των ενοικίων για όλες τις επιχειρήσεις, την αναστολή των συμβάσεων των εργαζομένων, την παροχή νέας αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε επιχειρηματίες και εργαζομένους και την αναστολή σφράγισης των επιταγών.

Αντίστοιχα, για να στηριχθούν πραγματικά οι επιχειρήσεις που πλήττονται από τοπικά lockdown, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί γι’ αυτές ειδικός σχεδιασμός στην νέα φάση της Επιστρεπτέας Προκαταβολής που αναμένεται περί το τέλος Αυγούστου με ενισχύσεις που θα μπορέσουν προσωρινά να αντισταθμίσουν τις ολικές απώλειες και θα κρατήσουν τις επιχειρήσεις ζωντανές» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση προσλαμβάνει 280 συνοριοφύλακες για την… Αττική & την Πελοπόννησο!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έδωσε στη δημοσιότητα προκήρυξη για την πρόσληψη 480 ιδιωτών (ανδρών-γυναικών) ως συνοριακών φυλάκων ορισμένου χρόνου, οι περισσότεροι από τους οποίος θα φυλούν τα σύνορα της.. Αθήνας και της Κορίνθου.

Και σίγουρα δεν θα άξιζε ιδιαίτερης προσοχής το γεγονός αν στην προκήρυξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού δεν προκαλούσε ερωτήματα το γεγονός πως, από το σύνολο των συνοριοφυλάκων που θα προσληφθούν, οι 280 θα υπηρετήσουν σε περιοχές που μόνο μεθοριακές δεν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις

Συγκεκριμένα, από τους 480 συνοριοφύλακες, οι 100 θα τοποθετηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, οι 80 στον Νότιο Τομέα Αθηνών, άλλοι 100 στην Κορινθία! 

Με λίγα λόγια 280 νέοι συνοριοφύλακες θα επιτηρούν τα σύνορα της Νέα Σμύρνης, της Κορίνθου και της… Βουλιαγμένης.

Μόνο οι υπόλοιποι 200 θα υπηρετήσουν σε μεθωριακούς σταθμούς της Δράμας και της Ξάνθης. 

Αυτό μάλιστα τη στιγμή που υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την είσοδο παράνομων μεταναστών από τον Έβρο, ο οποίος από τη στιγμή που έφυγαν οι κάμερες μετατράπηκε ξανά σε ξέφραγο αμπέλι με χιλιάδες παράνομους μετανάστες να εισέρχονται καθημερινά.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να προσληφθούν λιμενικοί για τον… Όλυμπο.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός- Τούμπαρε το αυτοκίνητό του κοντά στην Κανελλοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Νεαρός οδηγός επιχείρησε να προσπεράσει άλλο όχημα από αριστερά, στην είσοδο της Πάτρας κοντά στην Κανελλοπούλου, όταν το όχημά του έπεσε στην πίσω ρόδα του. Το mini couper που οδηγούσε “σηκώνεται” στην ρόδα του και ανατρέπεται. Στη συνέχεια το όχημα σέρνεται για περίπου 100 μέτρα και πέφτει πάνω σε μια κολόνα.

Ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του μέσα στο αυτοκίνητο, κατάφερε με τη βοήθεια άλλων να βγει σώος και αβλαβής από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Επι τόπου έσπευσαν αμέσως αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 λεπτά πριν

Airbnb – «Βουτιά» στα άπατα η ζήτηση στην Δυτική Ελλάδα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ18 ώρες πριν

Πόρος: «Πεθαμένη» πολιτεία! Ολική καταστροφή της τοπικής οικονομίας από το lockdown!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ19 ώρες πριν

Η κυβέρνηση προσλαμβάνει 280 συνοριοφύλακες για την… Αττική & την Πελοπόννησο!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες πριν

Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός- Τούμπαρε το αυτοκίνητό του κοντά στην Κανελλοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ23 ώρες πριν

Κλείδωσε τα παιδιά της στο σπίτι και έφυγε – Εκείνα ειδοποίησαν το Χαμόγελο του Παιδιού

ΚΟΙΝΩΝΙΑ23 ώρες πριν

Απομάκρυναν τον διοικητή του ΑΤ Πόρου επειδή δεν έκανε αρκετούς ελέγχους για κορωνοϊό

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες πριν

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η 57χρονη Χριστίνα Μαυρέλη

κορονοϊός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ24 ώρες πριν

«Μοντέλο Πόρου» για όποιες περιοχές χτυπήσουν «κόκκινο»! Ο κορωνοϊός «τρώει» τη ΔΕΘ! Η κρίσιμη σύσκεψη της Δευτέρας!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: “Πιέζουν” γιατρούς να τους δίνουν “απαλλακτικό” για να μην φορούν μάσκα! Παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ2 ημέρες πριν

Δημήτρης Ιτούδης: Θετικός στον κορωνοϊό

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Θλίψη στην Πάτρα- «Έσβησε» η 36χρονη Λευκοθέα Φρούντα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα: Αγνοείται 36χρονη

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Λύνεται το μυστήριο με τον θάνατο της Αναστασίας Κόλλια- Δίωξη για ανθρωποκτονία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Ξύλο σε παραλία για την ανέλκυση μιας βάρκας! – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Γυναίκα με αναπηρία έπεσε μέσα στο σπίτι της στα Ψηλαλώνια – Επιχείρηση από την Πυροσβεστική

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Την «πρόδωσε» η καρδιά της! Θρήνος για 31χρονη

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα: Πέθανε ο 41χρονος που έπεσε από μπαλκόνι 2ου ορόφου

ΚΟΣΜΟΣ5 ημέρες πριν

Μοντέλο από την Ουκρανία καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό της σε παραλιακό κλαμπ της Τουρκίας – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Δεκαπενταύγουστο χωρίς λιτανείες και γάμους με 50 το πολύ καλεσμένους ζητά ο Σύψας!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες πριν

Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός- Τούμπαρε το αυτοκίνητό του κοντά στην Κανελλοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Τι συμφώνησαν Ελλάδα και Αίγυπτος για την ΑΟΖ – Τα μηνύματα Μητσοτάκη και Δένδια – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Χαράλαμπος Γώγος: Βρισκόμαστε σε μια ισχυρή έκρηξη της πανδημίας

ΚΟΣΜΟΣ4 ημέρες πριν

Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στη Βηρυτό! Οικιακή βοηθός σώζει παιδάκι και νύφη τρέχει να σωθεί!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Εικόνες σοκ από το τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη! Σε αυτό το κλεμμένο αυτοκίνητο είχαν στοιβαχτεί 12 άνθρωποι! 7 νεκροί!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: 121 νέα κρούσματα- LIVE η ενημέρωση Σωτήρη Τσιόδρα – Νίκου Χαρδαλιά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Ξύλο σε παραλία για την ανέλκυση μιας βάρκας! – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ5 ημέρες πριν

Μοντέλο από την Ουκρανία καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό της σε παραλιακό κλαμπ της Τουρκίας – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ6 ημέρες πριν

Προειδοποίηση για «κόκκινη γραμμή» από τον Καθηγητή Γώγο

ΚΟΣΜΟΣ1 εβδομάδα πριν

Ισπανία: Πολίτες ξυλοκοπούν άγρια παράνομο μετανάστη που άρπαξε κοριτσάκι ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση