Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάτρα: Έγινε του… Φράγματος – Πέρασε η πρόταση της αντιπολίτευσης – «Δεν κάνουμε πίσω» λέει η δημοτική αρχή

Δημοσιεύθηκε

στις

Για άλλη μια φορά στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας ζήσαμε την ανατροπή λόγω απλής αναλογικής των ισορροπιών με τη δημοτική αρχή της Πάτρας να μειοψηφεί στο θέμα της διαχείρισης του φράγματος Πείρου-Παραπείρου.

Η πρόταση της αντιπολίτευσης η οποία και είχε εισηγηθεί το θέμα, συγκέντρωση 25 ψήφους έναντι 19 της πρότασης που κατάθεσε η δημοτική αρχή η οποία υποχρεώνεται τώρα βάση του νόμου να προωθήσει την πρόταση της αντιπολίτευσης για το διαδημοτικό φορέα διαχείρισης του φράγματος.

Πρόκειται για μια πρόταση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη θέση που ανέπτυξε η δημοτική αρχή στη διάρκεια της συνεδρίασης.

Η δημοτική αρχή της Πάτρας θέλει να αναλάβει το κράτος τη διαχείριση του νερού και ζητάει δωρεάν νερό για τους πολίτες. Η αντιπολίτευση, η θέση της οποίας και πέρασε, λέει ότι σε αυτή την περίπτωση το κράτος θα παραχωρήσει όπως έκανε και με άλλα σημαντικά έργα υποδομής το Φράγμα σε ιδιώτες και τότε οι Πατρινοί θα πληρώνουν τα διπλάσια από ό,τι σήμερα. Για αυτό και προτείνει διαδημοτικό φορέα στον οποίο το 51% θα το έχει η Αυτοδιοίκηση, με τη συμμετοχή του κράτους.

Η ΚΟΝΤΡΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ- ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Δριμεία κριτική σε βάρος της δημοτικής αρχής άσκησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος την κατηγόρησε ότι παρουσιάζει ως επίτευγμα την παράδοση της ύδρευσης σε εργολάβο (προδιαγράφοντας ότι αυτή θα είναι η εξέλιξη εάν επιμείνει η παράταξη Πελετίδη να διαφωνεί με τον διαδημοτικό φορέα). «Δεν θα συμβάλει αυτή η παράταξη με την ψήφο της στην παράδοση του νερού σε ιδιώτες» υποστήριξε και χαρακτήρισε λανθασμένη την τακτική που ακολουθεί ο Κώστας Πελετίδης.

Ο δήμαρχος τον κατηγόρησε ότι είναι αδιάβαστος και ότι άλλα έλεγε το 2014. Προηγουμένως, ο Κ. Πελετίδης υποστήριξε ότι η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση «φωτίζει με τον πιο καθαρό τρόπο τον προσανατολισμό των πολιτικών δυνάμεων και τους δύο δρόμους που ακολουθούνται». Σύμφωνα με τον Κ. Πελετίδη «από τη μία μεριά είναι ο δρόμος υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων, του πατραϊκού λαού, που στο συγκεκριμένο θέμα είναι, το νερό από το φράγμα Πείρου – Παραπείρου να έρχεται αδάπανα – δωρεάν στους Δήμους Πατρέων, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου» και «από την άλλη μεριά, είναι ο δρόμος που ακολουθούν οι πολιτικές δυνάμεις του συστήματος και που υπερασπίζονται και υλοποιούν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και που σήμερα προτείνουν, αντί να δίνεται δωρεάν το νερό από το φράγμα έως και το 2026, να το πληρώνουν οι κάτοικοι των τριών δήμων».

Ο Κ. Πελετίδης ανέφερε ότι προχωρούν οι διαδικασίες για κατασκευή συμπληρωματικών έργων, επέκταση υδροδότησης οικισμών Ερυμάνθου – Δυτικής Αχαΐας και λειτουργία του φράγματος για πέντε χρόνια υπό την εποπτεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Εργων. Ενώ η υδροδότηση, σύμφωνα με υπολογισμούς, θα ξεκινήσει αρχές του 2021, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες και η στάθμη του νερού από το υψόμετρο 178, όπου είναι σήμερα, θα φτάσει στο 207.

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ, Ο ΡΟΜΠΕΝ ΚΑΙ Ο ΖΟΡΟ

«Καλός ο Ρομπέν των Δασών και ο Ζορό αλλά αυτοί υπάρχουν μόνον στις ταινίες.» υποστήριξε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Νίκος Παπαδημάτος, εννοώντας την δημοτική αρχή και την πολιτική στάση που έχει απέναντι σε θέματα της πόλης. «Πίνουμε νερό από άλλες περιοχές γιατί να μην παράγει και η Πάτρα το δικό της νερό, να το προωθεί πανελληνίως και να ενισχύεται έτσι η οικονομία; Μας λέτε συμμαχία του «γαλάζιου», του «μαύρου», μόνο του «κόκκινου» δεν μας λέτε. Ας μην κρυβόμαστε μιλάτε εκ μέρους του ΚΚΕ. Ο Δήμος Πατρέων, όμως, και το καλό των δημοτών πρέπει να είναι πάνω από κομματικές ιδιότητες» είπε ο Ν. Παπαδημάτος. Και πρόσθεσε: «Η δημιουργία του φορέα είναι απαραίτητη. με την παρουσία των Δήμων της περιοχής και της Περιφέρειας. Δεν είναι σωστό να αποφασίζουμε εμείς για το νερό που θα πίνουμε;».

Η ΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑ

Η δημοτική αρχή επέμεινε στη θέση που είχε ψηφίσει στο δημοτικό συμβούλιο, στις 23 Νοεμβρίου 2018, όταν όμως είχε την απόλυτη πλειοψηφία στο σώμα.

Ο πυρήνας της ήταν υπέρ ενός ενιαίου κρατικού φορέα που θα παρακολουθεί έργα, θα κάνει παρεμβάσεις και ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων, θα αντιμετωπίζει το φαινόμενο της ερημοποίησης κ.λπ.

Στο ίδιο πνεύμα με τον Κ. Πελετίδη κινήθηκε στην εισήγησή του και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας. Υπενθύμισε ότι στις 26 Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε η έμφραξη της σήραγγας εκτροπής του φράγματος Πείρου – Παραπείρου, «του οποίου η κατασκευή ολοκληρώθηκε με 7 χρόνια καθυστέρηση και κόστισε πάνω από 150 εκατ. ευρώ».

Επικαλέστηκε τους υπολογισμούς των υπευθύνων που λένε ότι σε δύο χρόνια περίπου από την έμφραξη, ο ταμιευτήρας θα είναι σε θέση να υδροδοτήσει τους τρεις δήμους (Πατρέων – Δυτικής Αχαΐας Ερυμάνθου).

«Η κατασκευή του θα καλύψει τις ανάγκες υδροδότησης της περιοχής και αποτελεί απόδειξη των μεγάλων δυνατοτήτων της χώρας μας για την κάλυψη των αναγκών της. Αποκαλύπτεται ότι το κυρίαρχο αφήγημα για τις τεράστιες ελλείψεις σε νερό, χρησιμοποιείται για την περαιτέρω εμπορευματοποίησή του και τις αυξήσεις στα τιμολόγια.» είπε ο Α. Παπανικήτας.

Αναφερόμενος στην διαχείριση του νερού από Ανώνυμη Εταιρεία ή από Διαδημοτική Επιχείρηση, εξέφρασε την άποψη ότι θα έχει αποτέλεσμα την ιδιωτικοποίηση και την παραπέρα εμπορευματοποίηση του νερού, επιβαρύνοντας τα λαϊκά στρώματα με αύξηση της τιμής του νερού.

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πατρέων, ενέκρινε κατά πλειοψηφία ψήφισμα για το προσφυγικό ζήτημα, που κατέθεσε στο Σώμα ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης. Στο προτεινόμενο σχέδιο ψηφίσματος η δημοτική αρχή συμπεριέλαβε τις πάγιες πολιτικές θέσεις της σχετικά με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Αναφέρεται ακόμα στην στάση που κρατάει η κυβέρνηση Ερντογάν στην Τουρκία, αξιοποιώντας τους πρόσφυγες «για τα δικά της γεωπολιτικά παιχνίδια, αλλά και για να εκβιάζει περαιτέρω ανταλλάγματα από ΕΕ – ΝΑΤΟ- ΗΠΑ, για τη στήριξη της εισβολής της στη Συρία, που υποστηρίζει η Ρωσία από την άλλη πλευρά…». Η προσθήκη του ρόλου της Ρωσίας στο ψήφισμα που πρότεινε η δημοτική αρχή έγινε με υπόδειξη του Ν. Παπαδημάτου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να δώσει την ψήφο του εάν συμπεριλαμβανόταν σε αυτό και η Ρωσική πλευρά.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

«Ο δήμαρχος δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα υλοποιήσει την προεκλογική δέσμευση για δωρεάν νερό στους Πατρινούς» τόνισε στον «Κόσμο» ο εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής αρχής Ανδρέα Αντωνόπουλος.. Ο κ. Πελετίδης δηλώνει ότι από τη στιγμή που συστήνεται ο Φορέας Διαχείρισης σημαίνει ίδρυση Εταιρείας που πουλάει νερό στους Πατρινούς, άρα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η δημοτική αρχή, οι Πατρινοί θα πληρώνουν ακριβότερα το νερό.

«Το επόμενο βήμα της δημοτικής αρχής είναι να απευθυνθεί στο λαό και να τον ενημερώσει με καμπάνια ενημέρωσης και με συγκεντρώσεις για το τι σημαίνει ίδρυση του Φορέα και πώς θα αυξηθεί η τιμή του κυβικού που θα πληρώνει ο Πατρινός» λέει ο κ. Αντωνόπουλος.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απ. Κατσιφάρας: Η κυβέρνηση βάζει την Πατρών-Πύργου σε καραντίνα…

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

… και η Περιφερειακή αρχή στέκεται ως αμέτοχος παρατηρητής”

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κι επικεφαλής της παράταξης “Δικαίωμα στην Πρόοδο” Απόστολος Κατσιφάρας για τη διάλυση των συμβάσεων της Πατρών-Πύργου από τον υπουργό Υποδομών Κ. Καραμανλή, αναφέρει τα εξής: 

“Η κυβέρνηση διαλύει τις υφιστάμενες εργολαβίες για το δρόμο Πατρών-Πύργου χωρίς να έχει ολοκληρώσει καμία από τις ενέργειες για τις οποίες είχε ενημερώσει τους εκπροσώπους του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά το πολύπαθο έργο της Πατρών-Πύργου γίνεται αντικείμενο πολιτικών ελιγμών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων με αποκλειστική ευθύνη του Υπουργού, ο οποίος εκμεταλλεύεται τη γενικότερη κατάσταση σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Χωρίς να έχει ολοκληρώσει τη μελέτη κόστους-οφέλους για την πρόταση της σχετικά με τη μετατροπή του έργου σε ΣΔΙΤ και κατά συνέπεια να έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου δημιουργεί τετελεσμένα, ώστε να παρουσιάσει την πρόταση της ως μονόδρομο πλέον.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η Περιφερειακή Αρχή στέκεται ως αμέτοχος παρατηρητής εκτός και εάν συντάσσεται με την ακολουθούμενη πολιτική αλλά κρύβεται πίσω από αυτήν.

Δεν αξίζει στη Δυτική Ελλάδα αυτή η αντιμετώπιση.”

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός – Πέτσας: Πιθανή η παράταση για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

«Η αναστολή στις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και η ευελιξία από τις τράπεζες, δίνουν οξυγόνο στην αγορά και συμβάλλουν στην αποτροπή απολύσεων», είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι». Σε ότι αφορά το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας, ο Στέλιος Πέτσας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για παράταση, είπε ότι «το υφιστάμενο πλαίσιο λήγει στο τέλος Απριλίου. Ας προχωρήσουμε προς τα εκεί και θα δούμε».

«Δεν υπάρχει καμία παραγγελία προς την Ελλάδα που να αφορά υγειονομικό υλικό, την οποία να έχουν μπλοκάρει οι Αρχές στην Ιταλία ή αλλού, διαψεύδεται κάθε τέτοια πληροφορία», είπε ο κ., Πέτσας, αναφέροντας ότι η χώρα μας περιμένει ακόμη δύο πτήσεις με υλικό από άλλες χώρες,. που θα προσφέρουν επάρκεια σε απαραίτητα μέσα προστασίας.

Σε ότι αφορά τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και νοικοκυριών, ο Στέλιος Πέτσας είπε ότι «ο σχεδιασμός γίνεται σε δύο σκέλη: στο δημοσιονομικό, ύψους 4,7 δις μέχρι σήμερα (2,5% του ΑΕΠ), το οποίο θα συνεχίζει να διευρύνεται. Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να υπάρχει και το ρευστό για να δοθεί. Ευτυχώς υπήρχε επάρκεια από τις εκδόσεις ομολόγων του προηγούμενου διαστήματος, όμως δεν μπορεί διαρκώς να εκταμιεύονται χρήματα δίχως να εισπράττονται τα 4-5 δις τον μήνα που προβλέπονταν στον Προϋπολογισμό. Γα αυτό λέμε ότι όποιος πρέπει να πληρώσει ΦΠΑ για τον Ιανουάριο και μπορεί, να τον πληρώσει για να υπάρξει συνέχεια στα μέτρα».

«Η Ευρώπη θα βγει πιο δυνατή και από αυτήν την κρίση», είπε ο κ. Πέτσας, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητη η έκδοση ευρω-ομολόγου. Σε ότι αφορά τους επαναπατρισμούς Ελλήνων, ο Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι «στόχος είναι να μείνει μακριά από την χώρα ο κορονοϊός, για αυτό και στην χώρα θα επιστρέφουν μόνο όσοι έχουν προβλήματα υγείας».

Αναφερόμενος στους δεκάδες Έλληνες που είναι εγκλωβισμένοι σε αεροδρόμιο του Λονδίνου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι «υπάρχει ξεκάθαρη ευθύνη της αεροπορικής εταιρείας, καθώς όλοι γνώριζαν ότι είχαν διακοπεί οι πτήσεις προς την Ελλάδα», στέλνοντας μήνυμα ότι «δεν πρόκειται για ”γενική άσκηση επαναπατρισμού“» και ουσιαστικά αποκλείοντας τον επαναπατρισμό άλλων, πλην εκείνων για τους οποίους τίθενται ιατρικοί λόγοι.

Πηγή: ΑΝΤ1

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τζανακόπουλος junior διαδηλώνει στο Λονδίνο κατά της Ελληνικής κυβέρνησης

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Με το σύνθημα «ανοίξτε τα σύνορα», στη διαμαρτυρία κατά των μέτρων της ελληνικής κυβέρνησης στον Έβρο έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο, συμμετείχε ο Αντώνης Τζανακόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου (της κυβέρνησης Τσίπρα) και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Τη διαμαρτυρία διοργάνωσε  ο οργανισμός “Syrian Solidarity” με συνθήματα όπως «ανοίξτε τα σύνορα», «οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι εδώ» κ.ά.

Πηγη https://www.star.gr/

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύνοδος Κορυφής: «Τηλε-βέτο» Ιταλίας & Ισπανίας κατά Γερμανίας λόγω της άρνησης να εγκρίνει το ευρωομόλογο – Η Ελλάδα;

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε και η ισπανική κυβέρνηση απέρριψαν το προσχέδιο του κειμένου συμπερασμάτων της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής, θέτοντας βέτο στο Βερολίνο.

Αιτία, η αρνητική στάση ορισμένων χωρών μελών, δηλαδή της Γερμανίας, ως προς την ανάγκη υιοθέτησης των ευρωομολόγων, για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού.

«Μέσα σε δέκα μέρες η Ένωση πρέπει να βρει τη λύση. Αν η Ευρώπη βοηθήσει όπως έκανε στο παρελθόν, τότε θα βασιστούμε στις δυνάμεις μας», είπε ο Κόντε, σύμφωνα με την Rai και την εφημερίδα La Repubblica.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι η κίνηση Κόντε έγινε σε συνεργασία με την ισπανική κυβέρνηση η οποία και αυτή ανέμενε πιο συγκεκριμένες αποφάσεις από τη σύνοδο κορυφής.

Αιτία, η αρνητική στάση ορισμένων χωρών μελών, ως προς την ανάγκη υιοθέτησης των ευρωομολόγων, για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού.

«Μέσα σε δέκα μέρες η Ένωση πρέπει να βρει τη λύση. Αν η Ευρώπη βοηθήσει όπως έκανε στο παρελθόν, τότε θα βασιστούμε στις δυνάμεις μας», είπε ο Κόντε, σύμφωνα με την Rai και την εφημερίδα La Repubblica.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την τηλεδιάσκεψη, ο Ελληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  δεν έθεσε βέτο. Ζήτησε βέβαια η Ενωση να δημιουργήσει ομόλογα-corona για να διαθέσει σημαντικά κονδύλια μπροστά στην υγειονομική κρίση. 

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ9 ώρες πριν

Απ. Κατσιφάρας: Η κυβέρνηση βάζει την Πατρών-Πύργου σε καραντίνα…

ΚΟΣΜΟΣ9 ώρες πριν

Κορονοϊός: Οι νεκροί έφτασαν τους 10.023 στην Ιταλία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ10 ώρες πριν

Επάνω από ηπειρωτικό ελληνικό έδαφος τουρκικά F-16 πριν λίγο: Επί 27 λεπτά επάνω από τον Εβρο!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ11 ώρες πριν

Ιδιώτες γιατροί στην Πάτρα προσφέρουν το επίδομα επιμόρφωσης των 600 ευρώ στα νοσοκομεία της χώρας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ11 ώρες πριν

Άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ αυτοκτόνησε στο σπίτι του

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες πριν

Πρώτο κρούσμα κορωναιού στην Κεφαλονιά: Ανησυχία στο Πυργί, έκκληση του προέδρου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες πριν

Εισπρακτικές εταιρείες: «Έγραψαν» τον Αδωνι και τηλεφωνούσαν σε Πατρινούς… να πληρώσουν την ΔΕΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ13 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 95 νέα κρούσματα, 1061 συνολικά – 32 νεκροί και 61 σε ΜΕΘ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ15 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Νταλικέρης γύρισε από την Ισπανία, έσπασε την καραντίνα και τον «κάρφωσε» η μητέρα του

ΚΟΣΜΟΣ15 ώρες πριν

Πένθος στην Ισπανία: Άλλοι 832 θάνατοι από κοροναϊό καταγράφηκαν μέσα σε 24 ώρες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

«Ενώ εσύ ήσουν σε καραντίνα…»: Θεσμοθετήθηκαν 28 πόλεις μουσουλμάνων εποίκων σε όλη την Ελλάδα – Η υπουργική απόφαση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Διαβάστε το ποστ του Φαίδων Βόβολη που διαγράφηκε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: Δικογραφία για τον ιερέα της εκκλησίας που λειτούργησε την 25η Μαρτίου- Πρόστιμο για τους πιστούς

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Κοροναϊός: «Θα μολυνθεί το 50% του πληθυσμού της Ελλάδας»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Πένθος στην Αστυνομία-Νεκρός ο “ζητάς” Λάμπρος Δημητρουλάκος

ΚΟΣΜΟΣ2 ημέρες πριν

Κινέζος γιατρός για κορωνοϊό: «Πρόκειται για AIDS που μεταδίδεται σαν το SARS – Δημιούργησαν ένα βιολογικό όπλο»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Σοκ σε φούρνο! – Εμβρόντητη πελάτισσα βρήκε ολόκληρο ποντίκι στο ψωμί που αγόρασε! – Δείτε την αποκλειστική εικόνα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Απολύθηκαν 300 εργαζόμενοι με sms στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Τραγωδία-Νεκρό ζευγάρι στο διαμέρισμα που τυλίχτηκε στις φλόγες

ΖΩΗ2 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: Το πάρτι γιατρού στην Κηφισιά που κόλλησε όλη η Αθήνα

ΖΩΗ1 ημέρα πριν

Η σιωπή της Πάτρας από ψηλά στην εποχή του κορωνοϊού – Ένα εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Κοροναϊός: «Θα μολυνθεί το 50% του πληθυσμού της Ελλάδας»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Συγκλονίζει η γυναίκα που ήταν το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα: Φοβήθηκα για το παιδί μου, φοβήθηκα για όλους

ΚΟΣΜΟΣ2 ημέρες πριν

Κινέζος γιατρός για κορωνοϊό: «Πρόκειται για AIDS που μεταδίδεται σαν το SARS – Δημιούργησαν ένα βιολογικό όπλο»

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ3 ημέρες πριν

Έβρος – Για πολλά γέλια – Τούρκοι “κομάντο” κόλλησαν στις λάσπες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Ο πατρινός αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό: Θα ζήσουμε έναν σκληρό Απρίλη

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Καταγγελία – Εργοδότες εκβιάζουν υπαλλήλους για τη δήλωση των 800 ευρώ – Τους ζητούν 100 ευρώ

ΖΩΗ3 ημέρες πριν

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Επέστρεψε σπίτι του… νικητής! – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ3 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: Ανείπωτη τραγωδία στην Ιταλία -683 νεκροί σε ένα 24ωρο, 7.503 τα θύματα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

25η Μαρτίου-Κοζάνη: Βγήκε με τη τρομπέτα του και συγκίνησε την γειτονιά του

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση