Αυτοί οι πέντε έσπασαν το «φράγμα» των 2.000 σταυρών στην Πάτρα – Patratora
Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοί οι πέντε έσπασαν το «φράγμα» των 2.000 σταυρών στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Πελετίδη κατάφεραν να «σπάσουν» το φράγμα των 2.000 σταυρών στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου στο Δήμο Πατρέων. Πρόκειται για έμπειρα στελέχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που οι ψηφοφόροι προφανώς επιβράβευσαν για το έργο τους.

Πρόκειται τους Χρήστο Κορδά, Παναγιώτη Μελά, Τάκη Πετρόπουλο και Διονύση Πλέσσα, όλοι αντιδήμαρχοι της δημοτικής Αρχής, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει η Τασία Τογιοπούλου, η οποία έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα με τον Κώστα Πελετίδη προερχόμενη από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ως σύμβουλος του Απόστολου Κατσιφάρα και εξελέγη στη Μεσσάτιδα.

Η πολύ καλή επίδοση των πέντε αποτελεί, αναγνώριση τόσο της πορείας τους, όσο και της δουλειάς που έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα στην Αυτοδιοίκηση. Και αυτό προκύπτει από τα στοιχεία. Η παράταξη Πελετίδη έλαβε στον πρώτο γύρο των εκλογών 40.489 ψήφους και ποσοστό 40,6%, με αποτέλεσμα να εκλέγει 20 δημοτικούς συμβούλους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Την ίδια ώρα το ΚΚΕ, από το οποίο προέρχεται η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στις ευρωεκλογές – που έγιναν την ίδια ημέρα, έλαβε 7.676 ψήφους και ποσοστό 7,62%.

Από την παραπάνω σύγκριση προκύπτει, αβίαστα, το συμπέρασμα ότι η εκλογική επίδοση των πέντε ξεφεύγει από τα στενά κομματικά όρια του ΚΚΕ το οποίο έχει «παράδοση» ενίσχυσης συγκεκριμένων υποψηφίων.

Αλλά ας δούμε έναν – έναν τους υποψηφίους που κατάφεραν να διακριθούν:

Χρήστος Κορδάς

Ο Χρήστος Κορδάς ήρθε πρώτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων της παράταξης Πελετίδη, λαμβάνοντας 2.298 σταυρούς. Η επίδοση αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας αποτελεί ένα από τα παλαιότερα στελέχη της παράταξης και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 1998. Στα «πέτρινα χρόνια» του συνδυασμού, όταν ήταν στην ελάσσονα αντιπολίτευση, ο Χρήστος Κορδάς μαζί με τον Κώστα Πελετίδη, ήταν τα δύο κεντρικά πρόσωπα που είχαν σηκώσει όλο το βάρος να παρουσιάσουν τις θέσεις της παράταξης στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όταν η παράταξη Πελετίδη, το 2014, ανέλαβε τη δημοτική Αρχή ο κ. Κορδάς, ανέλαβε το νευραλγικό τομέα της Καθαριότητας, του μηχανολογικού εξοπλισμού, αλλά και των Έργων, ως Αντιδήμαρχος. Θέση την οποία διατηρηθεί έως σήμερα. Το έργο του, στον τομέα αυτό, προφανώς, αναγνωρίστηκε από τους Πατρινούς και γι αυτό εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς.

Παναγιώτης Μελάς

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης Μελάς, έλαβε 2.269 σταυρούς. Ο κ. Μελάς διατηρεί τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών από την αρχή της θητείας της δημοτικής Αρχής και όπως φάνηκε η απόφαση του Κώστα Πελετίδη να του αναθέσει αυτή την ευθύνη, του «βγήκε». Ο Παναγιώτης Μελάς ως ελεύθερος επαγγελματίας, γνωρίζει πολύ καλά το τι συμβαίνει στην αγορά και τού πιστώνεται το γεγονός πως «κατάφερε να βάλει τάξη στα οικονομικά του Δήμου», όπως χαρακτηριστικά λένε στελέχη της Δημοτικής Αρχής και πώς άρχισε να πληρώνει στους επαγγελματίες που έχουν συναλλαγές με το Δήμο, χρέη παρελθόντων ετών. Επίσης, κατάφερε να αναπτύξει διαύλους συνεργασίας και συνεννόησης με καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής, οι οποίοι πάντα είχαν ανοιχτά μέτωπα με τις εκάστοτε δημοτικές Αρχές. Αυτά φάνηκε πώς μέτρησαν και στην κάλπη και οι ψηφοφόροι του έδωσαν 2.269 σταυρούς.

Τασία Τογιοπούλου

Η Τασία Τογιοπούλου, με μακρά αυτοδιοικητή πείρα, αποτέλεσε την έκπληξη στην παράταξη Πελετίδη, καθώς δεν προέρχεται από το χώρο του ΚΚΕ, ενώ στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε εκλεγεί περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Κατσιφάρα και μάλιστα είχε διατελέσει πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η κυρία Τογιοπούλου, ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια στο Δήμο Πατρέων στα τέλη Μαρτίου του 2019. Η απόφασή της αυτή είχε προκαλέσει έκπληξη στην τοπική κοινωνία, η οποία, όμως, την επιβράβευσε για την επιλογή της, καθώς εξελέγη δημοτική σύμβουλος από τη Μεσσάτιδα, λαμβάνοντας 2.228 σταυρούς.

Η πολύ καλή επίδοση της Τασίας Τογιοπούλου ερμηνεύεται και ως επιδοκιμασία της τοπικής κοινωνίας της Μεσσάτιδας στο «άνοιγμα» Πελετίδη, μιας και η κυρία Τογιοπούλου, δεν προέρχεται από το ΚΚΕ. Μάλιστα είναι η μόνη της πεντάδας η οποία δεν είναι στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Τάκης Πετρόπουλος

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και πρόεδρος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Τάκης Πετρόπουλος, έλαβε 2.167 σταυρούς. Η πολύ καλή επίδοσή του, αποδίδεται όχι μόνο στο γεγονός ότι αποτελεί ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία, από την ενασχόλησή του με το μπάσκετ ως παίχτης και αργότερα ως προπονητής, αλλά κυρίως στο σημαντικό έργο που έκανε αρχικά στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και αργότερα στον Πολιτισμό.

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τη θέση του προέδρου στο στάδιο, ο Τάκης Πετρόπουλος έθεσε ως στόχο να ξανακάνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις λειτουργικές, καθώς το γήπεδο είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του, και τα κατάφερε.

Μάλιστα, ο Τάκης Πετρόπουλος πέτυχε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο, με ελάχιστο κόστος για τον προϋπολογισμό του Δήμου, κινητοποιώντας τις δυνάμεις των εργαζομένων του γηπέδου, οι οποίοι έδωσαν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να λειτουργεί άψογα η αθλητική εγκατάσταση – κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Το thebest.gr, μάλιστα, είχε φιλοξενήσει κατά καιρούς ρεπορτάζ με το «αθόρυβο» έργο που γίνεται στο Παμπελοποννησιακό. Σήμερα, χιλιάδες Πατρινόπουλα χρησιμοποιούν δωρεάν τις εγκαταστάσεις του και δεκάδες αθλητικά σωματεία του μαζικού αθλητισμού απολαμβάνουν τις δομές του Σταδίου.

Αλλά και στον Τομέα του Πολιτισμού, που ανέλαβε τον Ιούλιο του 2018, τού αναγνωρίζεται θετικό έργο. Παρά τις δυσκολίες που συνάντησε από τα χρέη των προηγούμενων δημοτικών Αρχών και την ελλιπή κρατική χρηματοδότηση, τού αναγνωρίζεται ότι κατάφερε να κρατήσει όρθιο τον Πολιτιστικό Τομέα, αλλά και να διαχειριστεί με επιτυχία τις κρίσεις που προέκυψαν.

Πλέσσας Διονύσης

Ο αντιδήμαρχος Διοίκησης του Δήμου Πατρέων Διονύσης Πλέσσας έλαβε 2.027 σταυρούς. Ο κ. Πλέσσας έχει αναλάβει την ευθύνη της Διοίκησης του Δήμου από την αρχή της παρούσας θητείας και έχει διαχειριστεί ως υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων αρκετές έκτακτες καταστάσεις, από την πρώτη γραμμή. Ο Διονύσης Πλέσσας, είναι ένας συμπαθής και ήπιων τόνων άνθρωπος, έχοντας μια καλή φήμη να τον ακολουθεί τόσο από τη συνδικαλιστική του δραστηριοποίηση, όσο και από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Ειρήνης.

thebest.gr

Διαφήμιση
Σχόλια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου: Ο κ. Βρούτσης ανέλαβε το τιμόνι του οδοστρωτήρα των δικαιωμάτων και των μέτρων προστασίας των εργαζομένων

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

«Η ταύτιση της ΝΔ με τον ΣΕΒ και η άμεση ικανοποίηση των απαιτήσεών του, με απαράδεκτες μάλιστα διαδικασίες στη Βουλή, αποκάλυψαν ποιες είναι οι «πολλές και καλές δουλειές» που υποσχόταν ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά» αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Η ίδια αναφέρει επίσης ότι «ο οδοστρωτήρας των εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, που επίσης ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν προεκλογικά, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η ισοπέδωση δικαιωμάτων και μέτρων προστασίας των εργαζομένων. Το τιμόνι του οδοστρωτήρα ανέλαβε ο κ. Βρούτσης, ο οποίος κρυπτόμενος από την πολιτική αντιπαράθεση, ξεκίνησε το μόνο έργο που ξέρει να κάνει, να καταργεί εργατικά δικαιώματα.

Κατάργησαν την υποχρέωση των εργοδοτών να αιτιολογούν τις απολύσεις, κατάργησαν την προστασία των εργαζομένων στις εργολαβίες, κατάργησαν τις θετικές προθεσμίες για όσους διεκδικούν τα δικαιώματά τους μέσω του ΣΕΠΕ: μέτρα που θέσπισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του κόσμου της εργασίας.

Οι τοποθετήσεις του κ. Βρούτση, που προσπαθεί απελπισμένα να κάνει το μαύρο άσπρο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, προκαλούν τον κοινό νου».

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαρρήκτες «ξάφρισαν» τον Βίκτωρα Πολύδωρα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας.

Συγκεκριμένα το σπίτι άγνωστοι διέρηξαν την Τρίτη, το σπίτι του κ. Πολύδωρα στο δήμο Ζαχάρως

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι νωρίς το πρωί, την ώρα που ο κ. Πολύδωρας βρισκόταν στην εκκλησία και απέσπασαν κοσμήματα μεγάλης αξίας, ενώ πήραν και το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού, το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Για το περιστατικό έχουν κοινοποιηθεί οι αστυνομικές Αρχές σε Ηλεία, Μεσσηνία και Αρκαδία καθώς στόχος είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέρασε από το Περιφερειακό Συμβούλιο το κτίριο της Νομικής- Κόντρα για τα 5,5εκ. ευρώ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Κατά τάχθηκε η παράταξη Φαρμάκη

Πέρασε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας η πρόταση της πλειοψηφίας για έγκριση 5,5εκ. ευρώ που προορίζονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την μελέτη και την κατασκευή κτιρίου Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Και τούτο παρά την ξεκάθαρη πλέον βούληση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να καταργήσει την ίδρυση της Σχολής. Την πρόταση καταψήφισε η παράταξη του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη ο οποίος ουσιαστικά αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας για το θέμα ο κ. Κατσιφάρας ανέφερε ότι η ίδρυση της Σχολής είναι μια ιστορική κατάκτηση και πρόσθεσε πως θα είναι πολιτικό λάθος η κατάργησή της από την κυβέρνηση. «Δεν δίδονται ξανά τέτοιες ευκαιρίες.

Με τη σημερινή απόφαση ολοκληρώνουμε το χρέος μας, ως προς την διεκδίκηση. Δεν πρόκειται για ένταξη έργου αλλά για πρόταση. Πρόκειται για μια σωστή και ορθολογική διαδικασία», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσιφάρας.

Από την πλευρά του κ. Φαρμάκης υποστήριξε ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί ένα τόσο σημαντικό χρηματικό πόσο εφόσον αναμένεται να ψηφιστεί η κατάργηση της Νομικής και πρόσθεσε ότι τα 5,5εκ ευρώ μπορεί να λείψουν από άλλα έργα που μπορεί να είναι πιο αναγκαία και χρήσιμα για την περιοχή.

Πάντως εκ της πλειοψηφίας αναδείχθηκε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο με την απόφασή του θα προτείνει την ένταξη στο αρμόδιο Υπουργείο το οποίο και θα έχει τον τελικό λόγο και απόφαση.  

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βόμβα» Βαρουφάκη: Επί Ρουμπάτη στην ΕΥΠ το σκοτεινό κράτος λειτουργούσε εναντίον ακόμη και της κυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Την κατηγορηματική αντίθεση του κόμματος του στην φιλοσοφία του νομοσχεδίου για το επιτελικό κράτος εξέφρασε από το βήμα της Βουλής, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης.

«Ο κ. Μητσοτάκης θα ήθελε να έχει καταγραφεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού σαν μεταρρυθμιστής αλλά διαβάζοντας το νομοσχέδιο νομίζω ότι συμπεριφέρεται ως νεαρός Άγιος Αυγουστίνος που προσευχόταν θερμά στον Θεό λέγοντας «κάνε με αγνό αλλά όχι ακόμη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης και πρόσθεσε: «Βλέπουμε μια σειρά από συνηθισμένες πρακτικές. Νομοσχέδια που ενώ αφορούν ζωτικά ζητήματα είναι αποσπασματικά ή να χρησιμοποιούνται κατεπείγουσες διαδικασίες για επείγουσες ανάγκες αλλά μόνο αυτές δεν εξυπηρετούνται».

«Πίσω από το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος υπάρχει μια φιλοσοφία. Δεν είναι δική σας, την έχετε δανειστεί από το αγγλοσαξωνικό μοντέλο ίσως. Διαχωρίζετε τις πολιτικές αποφάσεις από την εκτέλεσή τους εκχωρώντας την εκτέλεση σε τεχνοκράτες», είπε ο κ. Βαρουφάκης και τόνισε: «Απορρίπτουμε τη φιλοσοφία του νομοσχεδίου για τον εξής λόγο. Στη μηχανολογία όταν πρόκειται να κτίσεις μια γέφυρα την αναθέτεις σε ένα τεχνοκράτη. Μια δημοκρατικά κατασκευασμένη γέφυρα θα καταρρεύσει. Όταν πρόκειται για δημόσια διοίκηση δεν υπάρχει απολίτικη τεχνοκρατική λύση. Η πλάνη της διάκρισης μεταξύ πολιτικού σκοπού και τεχνοκρατικού μέσου βρίσκεται στη βάση του νεοφιλελευθερισμού. Η προσποίηση ότι πολιτικές αποφάσεις μπορούν να γίνουν με απολίτικο τρόπο οδηγεί σε επιλογές πολιτικά ανεπαρκείς, ταξικές και τοξικές. Κάθε φορά που επιβάλλεται το νεοφιλελεύθερο δόγμα του διαχωρισμού πολιτικών σκοπών και τεχνοκρατικών μέσων είναι πάντοτε τεχνικά ανεπαρκείς».

Συνεχίζοντας ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ότι οι επιλογές αυτές οδηγούν σε ένα μεγαλύτερο, λιγότερο λειτουργικό και αυταρχικό κράτος στο όνομα ενός μικρού επιτελικού κράτους.

-«Ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Προσπαθούμε να συρρικνώσουμε το κράτος, μεταφέροντας αρμοδιότητες από το επίπεδο της πολιτικής διοίκησης στην υπηρεσιακή διοίκηση», είπε παρεμβαίνοντας ο υπουργός Επικρατείας Γεώργιος Γεραπετρίτης.

-«Νομίζω ότι αυτή είναι πρόθεσή σας. Όμως θα νοιώσετε πολύ μόνος σε αυτή την κυβέρνηση όπως και εγώ ένοιωσα μοναξιά σε μια άλλη κυβέρνηση», απάντησε ο κ. Βαρουφάκης. «Άλλο ο συντονισμός και άλλο η διόγκωση της εξουσίας του πρωθυπουργού», ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης ενώ αναφερόμενος στο θέμα της αξιολόγησης είπε ότι όλοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι καθηγητές πανεπιστημίου, οι δάσκαλοι, θέλουμε να αξιολογούμαστε αλλά το ερώτημα είναι πως θα γίνει», είπε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 και πρόσθεσε: «Καταδικάζουμε την ιδέα μιας απολίτικης αξιολόγησης. Προτείνουμε ενδυνάμωση θεσμών και μορφών κοινωνικού ελέγχου που να στηρίζονται σε επιτροπές κρίσης από κληρωτούς δημοσίους υπαλλήλους και κληρωτούς πολίτες».

«Μην ξαναμιλήσετε για τον ΣΔΟΕ εσείς τον καταργήσατε με εντολή της τρόικας», είπε στο τέλος της ομιλίας του απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μη μιλάτε για την ΕΥΠ», είπε και κατηγόρησε τον κ. Ρουμπάτη ότι παρενέβαινε στο έργο της τότε κυβέρνησης και τον κ. Δραγασάκη ότι ως αντιπρόεδρος το 2015 είχε σχηματίσει «παράλληλη κυβέρνηση».

«Άκουσα τον κ. Τσίπρα να αναφέρεται στην περίοδο του κ. Ρουμπάτη ως μια χρυσή περίοδο. Δεν ήταν χρυσή περίοδο. Προσωπικά έχω γνώση ότι επί κ. Ρουμπάτη,το σκοτεινό κράτος λειτουργούσε εναντίον ακόμα και της κυβέρνησής μας -γιατί ήμασταν μαζί τότε- με τον κ. Ρουμπάτη να παίζει σημαντικό ρόλο. Το έχω καταγγείλει στο βιβλίο μου, ας έρθει κάποιος να με μηνύσει για αυτά που έγραψα, εγώ θα ζητήσω την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας. Μην μιλάμε λοιπόν για την ΕΥΠ».

Τέλος, κατηγόρησε την ηγεσία της ΝΔ ότι «κτίζει μια νέα παρασιτική ολιγαρχία στο τέταρτο μνημόνιο που οικοδόμησε ο ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι το να απελευθερωθεί η ΝΔ από αυτό είναι το ίδιο αδύνατο με το να απελευθερωθούν τα ψάρια από το νερό».

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 ώρες πριν

200 ευρώ το μήνα (για ένα χρόνο) από τον ΟΑΕΔ – Δείτε πως γίνεται

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ώρες πριν

Αποκλειστική εικόνα ΣΟΚ! Μεταφέρουν παιδιά σε κλουβί μέρα μεσημέρι

ΖΩΗ5 ώρες πριν

Πέθανε ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Κολώκας – Το βράδυ στον Τερλέγκα και το πρωί…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ5 ώρες πριν

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Δύο σύμβολα της Πάτρας στα μετάλλια των Μεσογειακών Αγώνων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

Ανατροπή αυτοκινήτου στο Πετρωτό

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Το τελευταίο χειροκρότημα για τον Λευτέρη – Απαρηγόρητη η σύζυγος – Τραγικές φιγούρες οι γονείς – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες πριν

Θλίψη στο Αίγιο για το χαμό του 54χρονου Ανδρέα Τασόπουλου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες πριν

ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΑΝ… Ηλεία: Άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος ο «νταής» εμπρηστής που επιτέθηκε στους πυροσβέστες…

ΖΩΗ11 ώρες πριν

Νέα παρέα για τον πατρινό καραγκιοζοπαίκτη Χρήστο Πατρινό

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Έσφαξε τη γυναίκα του με ξυράφι στην κεντρική πλατεία – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Μετανάστες έβαλαν φωτιά στα Καρδάμυλα της Χίου για να προκαλέσουν τη διάσωσή τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ4 ημέρες πριν

Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην Πάτρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ημέρες πριν

Πλαζ: Που θα απαγορεύεται το μπάνιο – Λήψη μέτρων για τη διεξαγωγή των Παράκτιων Αγώνων

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Οι τσούχτρες επανεμφανίστηκαν! Δείτε σε ποιες παραλίες

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Αχαΐα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Διονύσης Κανελλόπουλος στα 42 του χρόνια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Συγκίνηση για το Διονύση που δεν το έβαλε κάτω μέχρι την τελευταία στιγμή

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Προσκύνημα στην Παναγία τη Γηροκομίτισσα – Πλήθος πιστών απόψε κι αύριο στο ιστορικό μοναστήρι της Πάτρας

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ4 ημέρες πριν

Αλλάζει ο καιρός από τον Δεκαπενταύγουστο -Έκτακτο δελτίο για βροχές, καταιγίδες και χαλάζι!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Αυτή είναι η Κάλλια – Η 32χρονη που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο

ΖΩΗ6 ημέρες πριν

Μπουνιές και κλωτσιές σε εξτρά του Μαζωνάκη – Φυγαδεύτηκε ο τραγουδιστής – BINTEO

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Σύγκρουση σκαφών στο Πόρτο Χέλι – Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

«Βόμβα» Βαρουφάκη: Επί Ρουμπάτη στην ΕΥΠ το σκοτεινό κράτος λειτουργούσε εναντίον ακόμη και της κυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πριν

ΣΟΚ! Ελικόπτερο πέφτει σε αυλή σπιτιού λίγα μέτρα από παιδικό πάρτι!

Λαγοκέφαλος
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ2 εβδομάδες πριν

Λαγοκέφαλος επιτέθηκε σε 16χρονο – Έκοψε κομμάτι από το πόδι του! – ΒΙΝΤΕΟ

ΜΟΥΣΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Χριστίνα Ζώτου – »Ο Δικός μου Αλήτης»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Πως ο ερχομός ενός παιδιού , μπορεί να επηρεάσει τη ζωή ενός ζευγαριού;

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Συγκλονίζει η γυναίκα που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στα Χανιά: “Σκύβω μπροστά και βλέπω αίματα” – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Έπεσε ξύλο σε beach bar έξω από τη Ναύπακτο – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Η στιγμή του σεισμού των 5,2 Ρίχτερ στην Κρήτη – ΒΙΝΤΕΟ από κάμερα ασφαλείας

Facebook Patratora

Διαφήμιση