Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοί οι πέντε έσπασαν το «φράγμα» των 2.000 σταυρών στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Πελετίδη κατάφεραν να «σπάσουν» το φράγμα των 2.000 σταυρών στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου στο Δήμο Πατρέων. Πρόκειται για έμπειρα στελέχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που οι ψηφοφόροι προφανώς επιβράβευσαν για το έργο τους.

Πρόκειται τους Χρήστο Κορδά, Παναγιώτη Μελά, Τάκη Πετρόπουλο και Διονύση Πλέσσα, όλοι αντιδήμαρχοι της δημοτικής Αρχής, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει η Τασία Τογιοπούλου, η οποία έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα με τον Κώστα Πελετίδη προερχόμενη από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ως σύμβουλος του Απόστολου Κατσιφάρα και εξελέγη στη Μεσσάτιδα.

Η πολύ καλή επίδοση των πέντε αποτελεί, αναγνώριση τόσο της πορείας τους, όσο και της δουλειάς που έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα στην Αυτοδιοίκηση. Και αυτό προκύπτει από τα στοιχεία. Η παράταξη Πελετίδη έλαβε στον πρώτο γύρο των εκλογών 40.489 ψήφους και ποσοστό 40,6%, με αποτέλεσμα να εκλέγει 20 δημοτικούς συμβούλους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Την ίδια ώρα το ΚΚΕ, από το οποίο προέρχεται η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στις ευρωεκλογές – που έγιναν την ίδια ημέρα, έλαβε 7.676 ψήφους και ποσοστό 7,62%.

Από την παραπάνω σύγκριση προκύπτει, αβίαστα, το συμπέρασμα ότι η εκλογική επίδοση των πέντε ξεφεύγει από τα στενά κομματικά όρια του ΚΚΕ το οποίο έχει «παράδοση» ενίσχυσης συγκεκριμένων υποψηφίων.

Αλλά ας δούμε έναν – έναν τους υποψηφίους που κατάφεραν να διακριθούν:

Χρήστος Κορδάς

Ο Χρήστος Κορδάς ήρθε πρώτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων της παράταξης Πελετίδη, λαμβάνοντας 2.298 σταυρούς. Η επίδοση αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας αποτελεί ένα από τα παλαιότερα στελέχη της παράταξης και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 1998. Στα «πέτρινα χρόνια» του συνδυασμού, όταν ήταν στην ελάσσονα αντιπολίτευση, ο Χρήστος Κορδάς μαζί με τον Κώστα Πελετίδη, ήταν τα δύο κεντρικά πρόσωπα που είχαν σηκώσει όλο το βάρος να παρουσιάσουν τις θέσεις της παράταξης στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όταν η παράταξη Πελετίδη, το 2014, ανέλαβε τη δημοτική Αρχή ο κ. Κορδάς, ανέλαβε το νευραλγικό τομέα της Καθαριότητας, του μηχανολογικού εξοπλισμού, αλλά και των Έργων, ως Αντιδήμαρχος. Θέση την οποία διατηρηθεί έως σήμερα. Το έργο του, στον τομέα αυτό, προφανώς, αναγνωρίστηκε από τους Πατρινούς και γι αυτό εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς.

Παναγιώτης Μελάς

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης Μελάς, έλαβε 2.269 σταυρούς. Ο κ. Μελάς διατηρεί τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών από την αρχή της θητείας της δημοτικής Αρχής και όπως φάνηκε η απόφαση του Κώστα Πελετίδη να του αναθέσει αυτή την ευθύνη, του «βγήκε». Ο Παναγιώτης Μελάς ως ελεύθερος επαγγελματίας, γνωρίζει πολύ καλά το τι συμβαίνει στην αγορά και τού πιστώνεται το γεγονός πως “κατάφερε να βάλει τάξη στα οικονομικά του Δήμου”, όπως χαρακτηριστικά λένε στελέχη της Δημοτικής Αρχής και πώς άρχισε να πληρώνει στους επαγγελματίες που έχουν συναλλαγές με το Δήμο, χρέη παρελθόντων ετών. Επίσης, κατάφερε να αναπτύξει διαύλους συνεργασίας και συνεννόησης με καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής, οι οποίοι πάντα είχαν ανοιχτά μέτωπα με τις εκάστοτε δημοτικές Αρχές. Αυτά φάνηκε πώς μέτρησαν και στην κάλπη και οι ψηφοφόροι του έδωσαν 2.269 σταυρούς.

Τασία Τογιοπούλου

Η Τασία Τογιοπούλου, με μακρά αυτοδιοικητή πείρα, αποτέλεσε την έκπληξη στην παράταξη Πελετίδη, καθώς δεν προέρχεται από το χώρο του ΚΚΕ, ενώ στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε εκλεγεί περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Κατσιφάρα και μάλιστα είχε διατελέσει πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η κυρία Τογιοπούλου, ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια στο Δήμο Πατρέων στα τέλη Μαρτίου του 2019. Η απόφασή της αυτή είχε προκαλέσει έκπληξη στην τοπική κοινωνία, η οποία, όμως, την επιβράβευσε για την επιλογή της, καθώς εξελέγη δημοτική σύμβουλος από τη Μεσσάτιδα, λαμβάνοντας 2.228 σταυρούς.

Η πολύ καλή επίδοση της Τασίας Τογιοπούλου ερμηνεύεται και ως επιδοκιμασία της τοπικής κοινωνίας της Μεσσάτιδας στο «άνοιγμα» Πελετίδη, μιας και η κυρία Τογιοπούλου, δεν προέρχεται από το ΚΚΕ. Μάλιστα είναι η μόνη της πεντάδας η οποία δεν είναι στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Τάκης Πετρόπουλος

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και πρόεδρος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Τάκης Πετρόπουλος, έλαβε 2.167 σταυρούς. Η πολύ καλή επίδοσή του, αποδίδεται όχι μόνο στο γεγονός ότι αποτελεί ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία, από την ενασχόλησή του με το μπάσκετ ως παίχτης και αργότερα ως προπονητής, αλλά κυρίως στο σημαντικό έργο που έκανε αρχικά στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και αργότερα στον Πολιτισμό.

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τη θέση του προέδρου στο στάδιο, ο Τάκης Πετρόπουλος έθεσε ως στόχο να ξανακάνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις λειτουργικές, καθώς το γήπεδο είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του, και τα κατάφερε.

Μάλιστα, ο Τάκης Πετρόπουλος πέτυχε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο, με ελάχιστο κόστος για τον προϋπολογισμό του Δήμου, κινητοποιώντας τις δυνάμεις των εργαζομένων του γηπέδου, οι οποίοι έδωσαν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να λειτουργεί άψογα η αθλητική εγκατάσταση – κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Το thebest.gr, μάλιστα, είχε φιλοξενήσει κατά καιρούς ρεπορτάζ με το «αθόρυβο» έργο που γίνεται στο Παμπελοποννησιακό. Σήμερα, χιλιάδες Πατρινόπουλα χρησιμοποιούν δωρεάν τις εγκαταστάσεις του και δεκάδες αθλητικά σωματεία του μαζικού αθλητισμού απολαμβάνουν τις δομές του Σταδίου.

Αλλά και στον Τομέα του Πολιτισμού, που ανέλαβε τον Ιούλιο του 2018, τού αναγνωρίζεται θετικό έργο. Παρά τις δυσκολίες που συνάντησε από τα χρέη των προηγούμενων δημοτικών Αρχών και την ελλιπή κρατική χρηματοδότηση, τού αναγνωρίζεται ότι κατάφερε να κρατήσει όρθιο τον Πολιτιστικό Τομέα, αλλά και να διαχειριστεί με επιτυχία τις κρίσεις που προέκυψαν.

Πλέσσας Διονύσης

Ο αντιδήμαρχος Διοίκησης του Δήμου Πατρέων Διονύσης Πλέσσας έλαβε 2.027 σταυρούς. Ο κ. Πλέσσας έχει αναλάβει την ευθύνη της Διοίκησης του Δήμου από την αρχή της παρούσας θητείας και έχει διαχειριστεί ως υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων αρκετές έκτακτες καταστάσεις, από την πρώτη γραμμή. Ο Διονύσης Πλέσσας, είναι ένας συμπαθής και ήπιων τόνων άνθρωπος, έχοντας μια καλή φήμη να τον ακολουθεί τόσο από τη συνδικαλιστική του δραστηριοποίηση, όσο και από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Ειρήνης.

thebest.gr

Διαφήμιση
Σχόλια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ.Βορίδης: «Να κάνουμε άμεσα το σπίτι του Κεμάλ μουσείο μνήμης Γενοκτονίας του ελληνισμού»

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μιλώντας στην εκπομπή «ΜEGA Σαββατοκύριακο» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης σημείωσε πως «η Τουρκία φερόταν διαφορετικά όσο είχε ευρωπαϊκές φιλοδοξίες και προσανατολισμό. Πρόκειται για μια άθλια απόφαση, καθώς φαίνεται ότι η Τουρκία δεν ενδιαφέρεται πλέον να έχει καλές σχέσεις με οποιοδήποτε δυτικό κράτος και διεθνές σύστημα».

«Οργή, αγανάκτηση, στενοχώρια ειδικά στην Ελλάδα και αίσθηση βαθύτατης προσβολής. Η Αγία Σοφία δεν είναι απλώς ένα παγκόσμιο μνημείο πολιτισμού, αλλά ένα παγκόσμιο χριστιανικό, ορθόδοξο σύμβολο» συμπλήρωσε ο κ. Βορίδης.

«Χρειάζονται απαντήσεις από την διεθνή κοινότητα και φυσικά από την Ελλάδα».

Ερωτηθείς μάλιστα για το είδος των απαντήσεων που θα πρέπει να δοθούν από ελληνικής πλευράς, ο κ. Βορίδης σχολίασε πως ένα από αυτά που μπορούν να γίνουν άμεσα και θα ήταν μια κίνηση «εξόχως συμβολική», έχει να κάνει με το μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη και τη μετατροπή του σε μουσείο μνήμης Γενοκτονίας του ελληνισμού.

«Θεωρώ ότι μπορεί και πρέπει να γίνει άμεσα» είπε χαρακτηριστικά.

Θα πρέπει επίσης να αναθεωρηθεί η πολιτική σε διεθνές επίπεδο των «ανοιχτών διαύλων» με την Τουρκία.

Η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η Τουρκία αποτελεί κίνδυνο για τη διεθνή σταθερότητα και θα πρέπει να σταλούν μηνύματα από τη Δύση ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο, ώστε να υποστεί τις συνέπειες της αναδιάταξής της. 

Για διαδηλώσεις – αγροτικές αποζημιώσεις

Ερωτηθείς ο κ. Βορίδης κατά πόσο οι αντεγκλήσεις για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις μπορεί να δημιουργούν εσωτερικά προβλήματα την ώρα που υπάρχουν εξελίξεις στην Τουρκία, απάντησε πως«η εθνική ενότητα δεν κλονίζεται και δεν αναιρείται από τα εσωτερικά πολιτικά θέματα». Και συμπλήρωσε πως το θέμα με τις διαδηλώσεις χρειαζόταν να ρυθμιστεί.

Σε ό,τι αφορά θέματα του υπουργείου του και τον ΕΛΓΑ, είπε ότι οι παραγωγοί θα λάβουν το σύνολο του ποσού των αποζημιώσεων μέχρι αρχές Αυγούστου.

«Αδύνατον να μην ήξερε ο Τσίπρας για τις μεθοδεύσεις Παππά»

Ο κ. Βορίδης ρωτηθηκε και για το ενδεχόμενο να υπάρξει εξεταστική επιτροπή στη Βουλή  – κάτι που υπονόησε στην ομιλία του στη Βουλή ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, μείζον είναι ο κ. Ν. Παππάς να απαντήσει στο εξής ερώτημα: πώς γίνεται να μην καταθέτει μήνυση, τη στιγμή που ο πρώην υπουργός καταγγέλει παραποίηση και συρραφή ηχητικών ντοκουμέντων (ηχητικό ντοκουμέντο Σ. Μιωνή). Επίσης πώς γίνεται να μην καταθέτει μήνυση για  την καταγγελία (Καλογρίτσα) ότι έδινε οδηγίες για ποσά 3 εκατομμυρίων για τηλεοπτική συχνότητα.

«Γιατί δεν κάνει μηνύσεις ο κ. Παππάς, αφού ισχυρίζεται ότι κάποιοι λένε ψέματα;» αναρωτήθηκε ο κ. Βορίδης.

Στο ερώτημα αν πρέπει να μπει στο «κάδρο» και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την εμπλοκή του ονόματος του στις υποθέσεις του «τριγώνου» Παπαγγελόπουλου, Παππά, Καλογρίτσα, ο κ. Βορίδης απάντησε πως «ο μέσος συνετός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι όλα αυτά είναι αδύνατον να συνέβαιναν χωρίς γνώση του πρωθυπουργού. Είναι αδύνατον να μην ήξερε ο Τσίπρας για όλες αυτές τις μεθοδεύσεις».

«Πρόκειται για κάτι που κατά τη γνώμη μου πρέπει να ερευνηθεί γιατί είναι ξεκάθαρο, με βάση σωρεία στοιχείων, ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο και συγκεκριμένος τρόπος λειτουργίας στοχοποίησης και εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων χρησιμοποιώντας με παρακρατικό τρόπο μηχανισμούς του κράτους για να πετύχουν άθλιους σκοπούς».

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είμαι στο εργοτάξιο στο Ελληνικό, το γκρεμίζω τούβλο – τούβλο – Γι αυτό μαύρισα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μαυρισμένος εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης στην εκπομπή του Alpha Εκτός Γραμμής με τον Τάκ Χατζή.

Αφού τα είπαν για τη… βαθμολογία της κυβέρνησης και το κατά πόσο θέλει ή όχι “φρεσκάρισμα” με ανασχηματισμό, η κουβέντα όταν έφτανε προς το τέλος της, από μεριάς του δημοσιγοράφου στράφηκε και σε μια “προσωπική ερώτηση” όπως είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο… μαύρισμα του υπουργού.

Πότε προλαβαίνετε και κάνετε μπάνια γιατί σας βλέπω μαυρισμένο, ρώτησε ο Τ. Χατζής για να λάβει την αφοπλιστική απάντηση από τον Αδ. Γεωργιάδη ότι “ένα μπάνιο έχω κάνει”. Δικαιολογώντας δε το μαύρισμά του το απέδωσε στο ότι…”είμαι στο εργοτάξιο στο Ελληνικό και το γκρεμίζω τούβλο-τούβλο”!
Και φυσικά έσκασαν όλοι στα γέλια…

Δείτε στο βίντεο μετά το 22.00

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση: Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ έναν χρόνο μετά τις εκλογές

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ποια προβλήματα θεωρούν ως σημαντικότερα οι πολίτες σύμφωνα με έρευνα της Metron Analysis για «Το Βήμα της Κυριακής»
Δύο ημέρες πριν την συμπλήρωση ενός χρόνου από τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, παρουσιάστηκε νέα δημοσκόπηση από «Το Βήμα της Κυριακής».

Η έρευνα διενεργήθηκε κατά την περίοδο 24-29 Ιουνίου σε δείγμα 1.202 ατόμων.

Σύμφωνα με τα ευρήματά της, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 37,7% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19,3% (διαφορά 18,4 μονάδες). Ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,7%, το Κίνημα Αλλαγής με 5,2%, το ΜέΡΑ25με 3%, η Ελληνική Λύση με 2,9%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1% ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι στο 9,9%.

Αναφορικά με τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει το 50% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας το 15%.

Σε ερώτηση ποιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα, οι πολίτες απαντούν: Η οικονομία σε ποσοστό 40%, η ανεργία με 16%, ο κοροναϊός με 14%, το προσφυγικό με 9% και η εξωτερική πολιτική με 7%.

Τέλος, αναφορικά με το έργο της κυβέρνησης έως τώρα, το 55% το αξιολογεί θετικά έναντι ενός ποσοστού 33% που το αξιολογεί αρνητικά.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόταση Καραμανλή – Έτσι θα περνάει το τρένο από την Πάτρα- Υπογειοποίηση 5,16 χιλιομέτρων – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Στην Πάτρα βρίσκεται ο υπουργός Υποδομών Κωνσταντίνος Καραμανλής, στο πλαίσιο των εργασιών του 8th Regional Growth Conference.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε για την περιοχή μας η τοποθέτησή του για το θέμα της σιδηροδρομικής γραμμής στην Πάτρα. Όπου ο υπουργός ανέλυσε τον νέο σχεδιασμό.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των βασικών αξόνων και του νέου σχεδίου της σιδηροδρομικής γραμμής, ο υπουργός, επισήμανε ότι η δημοπράτητη του σημαντικού έργου για την Πάτρα, θα γίνει το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Όπως φαίνεται στους βασικούς άξονες, η διέλευση του τρένου από την Πάτρα προβλέπει υπογειοποίηση 5,16 χλμ.

Όπως έχει δηλώσει ο κ. Καραμανλής, πρόκειται για ένα έργο, για το οποίο η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει. “Θέλουμε τη γνώμη σας. Ήρθε η ώρα να σταματήσει η πόλη να διχάζεται”, είπε ο υπουργός στο πλαίσιο της ομιλίας του. Υπολογίζεται τον πρώτο χρόνο η επιβατική κίνηση να ανέλθει σε 1.100.000 επιβάτες. Το ταξίδι από την Αθήνα ως το νέο λιμάνι Πάτρας θα διαρκεί 1 ώρα και 40 λεπτά!

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΣΜΟΣ45 λεπτά πριν

«Black Lives Matter»: Εκτέλεσαν λευκή γυναίκα επειδή τόλμησε να πει «Όλες οι ζωές έχουν σημασία» – ΒΙΝΤΕΟ

Κοροναϊός
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ50 λεπτά πριν

Κορωνοϊός: Και πέμπτο κρούσμα στο νοσοκομείο του Ρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ59 λεπτά πριν

Το τρένο θα περάσει μέσα από το «παλάτι» του Προμηθέα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Συνωστισμός και απόλυτο χάος σε μπιτς μπαρ στην Κάτω Αχαΐα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ώρες πριν

Κορωνοϊός: “Πονοκέφαλος” τα πανηγύρια, η χαλάρωση των μέτρων και η αύξηση των κρουσμάτων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

Ηλεία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

Πάτρα: Δεκάδες δηλητηριασμένα περιστέρια… Λόντου και Σταματίου Βουλγάρεως – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: “Ξεσκόνισαν” μαγαζιά σε Ρίο, Αγιο Βασίλειο και Ηρώων Πολυτεχνείου την Κυριακή!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες πριν

Εκτροπή μηχανής στην Ηρώων Πολυτεχνείου – Δύο τραυματίες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ημέρα πριν

Κορωνοϊός: ΔΕΙΤΕ γιατί οι επιστήμονες βλέπουν αναζωπύρωση λόγω τουρισμού

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΡΙΟ: Πάνω από 15 εργαζόμενοι εκτέθηκαν στον ιό! Περιέφεραν ασθενή που νόσησε για 2η φορά… από κλινική σε κλινική

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

27χρονη για το νεκρό βρέφος της στην Πλαζ: Με εγκατέλειψαν, το εγκατέλειψα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: Προσωρινό λουκέτο σε δύο καφετέριες της Ρήγα Φεραίου

ΖΩΗ4 ημέρες πριν

Πάτρα-Γιώργος Κατσίποδος: Ο σούπερ παππούς επέστρεψε και δίνει χρώμα στους γκρίζους τοίχους των σχολείων

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ: Η συμμορία των… 59: Οι πορτοφολάδες που δρούσαν στα μέσα μεταφοράς – Δείτε πώς «ξάφριζαν» τα θύματά τους

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα: Έκρυβαν αλλοδαπούς σε φορτηγό με καρπούζια για να τους στείλουν παράνομα στην Ιταλία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ4 ημέρες πριν

«Εφυγε» ο Τάσος Παναγιωτόπουλος -Μία από τις μεγάλες μορφές του Αχαϊκού ποδοσφαίρου

ΚΟΣΜΟΣ5 ημέρες πριν

Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Αγία Σοφία θα γίνει τζαμί» – Απίστευτες ύβρεις κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Ερέτρια: Αυτός είναι ο 51χρονος δάσκαλος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Επιτυχία της Ασφάλειας Πατρών Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις για κλοπές και υποθέσεις μαστροπείας

ΚΟΣΜΟΣ45 λεπτά πριν

«Black Lives Matter»: Εκτέλεσαν λευκή γυναίκα επειδή τόλμησε να πει «Όλες οι ζωές έχουν σημασία» – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Συνωστισμός και απόλυτο χάος σε μπιτς μπαρ στην Κάτω Αχαΐα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Είμαι στο εργοτάξιο στο Ελληνικό, το γκρεμίζω τούβλο – τούβλο – Γι αυτό μαύρισα

ΚΟΣΜΟΣ4 ημέρες πριν

Νέο βίντεο: Τα τελευταία λόγια του Τζορτζ Φλόιντ: «Μαμά σ’αγαπώ – Πες στα παιδιά ότι τα αγαπώ – Είμαι νεκρός»

ΚΟΣΜΟΣ6 ημέρες πριν

Βοηθήστε μας να σώσουμε τα μάτια της Marta – Προσπάθησε να φτιάξει καλλυντικά και τυφλώθηκε

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Επίγεια από το Νότιο Πάρκο της Πάτρας θα περνάει το τρένο- ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ1 εβδομάδα πριν

Σιάτλ: Πέθανε η γυναίκα που τη χτύπησε αυτοκίνητο σε διαδήλωση – Σάλος μετά το βίντεο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Πρωτοφανές: Σεκιουριτάς σε υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ έδειρε ηλικιωμένο γιατί δεν τήρησε τα μέτρα για τον κορωνοϊό – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Πρόταση Καραμανλή – Έτσι θα περνάει το τρένο από την Πάτρα- Υπογειοποίηση 5,16 χιλιομέτρων – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ1 εβδομάδα πριν

Σοβαρό τροχαίο για την Αμαλία Κωστοπούλου – Στην Αμερική η Τζένη Μπαλατσινού

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση