Πάτρα: Αλλαγές στους πολιτικούς γάμους – Που και πότε θα γίνονται – Patratora
Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Πάτρα: Αλλαγές στους πολιτικούς γάμους – Που και πότε θα γίνονται

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέλετε να παντρευτείτε με πολιτικό γάμο στην Πάτρα; Το ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι κατατοπιστικό γιατί, αν δεν το ξέρετε, οι τόποι και οι ημέρες τέλεσης των πολιτικών γάμων είναι συγκεκριμένοι και δεν επιλέγονται κατά το δοκούν.

Το Δημαρχιακό Μέγαρο της οδού Μαιζώνος (108) παραμένει ο βασικός τόπος τέλεσης των πολιτικών γάμων και τον συμπληρώνουν στην επικαιροποιημένη απόφαση της δημοτικής αρχής το πρώην δημοτικό κατάστημα των Βραχνείκων (Ι. και Σ. Σταυροπούλου και Ελευθερίου Βενιζέλου 41) και ο εξωτερικός χώρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Βασιλείου (Δ. Μοσχόβου και Αγίας Κυριακής).Με την ίδια απόφαση που υπογράφεται από τον Κώστα Πελετίδη ορίζονται οι ημέρες τέλεσης των πολιτικών γάμων ως εξής:

Την Πέμπτη κάθε εβδομάδας και από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 13.30 για το Δημαρχείο και το δημοτικό χώρο στα Βραχνέικα.Την Παρασκευή κάθε εβδομάδας από τις 11.00 π.μ. έως τις 12.300 μ.μ. και από τις 18.30 έως τις 20.00 για τους μήνες από Οκτώβριο έως και Μάρτιο και από ώρα 19.00 έως 20.30 για τους μήνες Απρίλιο έως και Σεπτέμβριο, για το κεντρικό δημοτικό κτίριο του Δημαρχείου και για το πρώην δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Βραχνείκων.

Το Σάββατο κάθε εβδομάδας από τις 12.00 το μεσημέρι έως 13.00 και από τις 19.00 έως τις 20.00 για τους μήνες από Οκτώβριο έως και Μάρτιο και από τις 19.00 έως τις 20.30 για τους μήνες Απρίλιο έως και Σεπτέμβριο, για το κεντρικό δημοτικό κτίριο του Δημαρχείου και για το δημοτικό χώρο των Βραχνείκων.

Την Παρασκευή κάθε εβδομάδας από τις 19.00 έως τις 20.30 για τους μήνες από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο για το πρώην κοινοτικό κατάστημα Αγίου Βασιλείου.Το Σάββατο κάθε εβδομάδας από τις 19.00 έως τις 20.30 για τους μήνες από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο για τον πρώην κοινοτικό χώρο στον Αγιο Βασίλειο.

Εφ. Πελοπόννησος

Διαφήμιση

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Τα μικρά σημεία στο σπίτι σας που χρειάζονται διακόσμηση

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του σπιτιού σας και από το στυλ διακόσμησης που σας αρέσει, σίγουρα έχετε αρκετά σημεία στο σπίτι σας τα οποία ξεχνάτε ή ενδεχομένως δε σκέφτεστε να διακοσμήσετε.

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του σπιτιού σας και από το στυλ διακόσμησης που σας αρέσει, σίγουρα έχετε αρκετά σημεία στο σπίτι σας τα οποία ξεχνάτε ή ενδεχομένως δε σκέφτεστε να διακοσμήσετε. Η αλήθεια είναι ότι αν τα παρατηρήσετε λίγο καλύτερα, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα διακοσμήσετε και έτσι να αναβαθμίσετε τη συνολική εικόνα του χώρου σας. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα σημεία ώστε να πάρετε ιδέες για τη διακόσμησή τους.

Τα μικρά σημεία στο σπίτι σας που χρειάζονται διακόσμηση

Αρχικά, ένα σημείο όπου ίσως έχετε ξεχάσει να διακοσμήσετε είναι η εξώπορτα του σπιτιού σας. Συνήθως στο σημείο αυτό ο χώρος είναι περιορισμένος, όμως πάντα μπορείτε να προσπαθήσετε να τοποθετήσετε ένα τραπεζάκι εκεί ή μερικά ράφια με τα αγαπημένα σας διακοσμητικά αντικείμενα πάνω τους. Με μερικά γατζάκια για τα παλτό καθώς και ένα όμορφο μικρό φυτό ο χώρος αυτός θα ανανεωθεί τελείως.

Στην περίπτωση όπου το σπίτι σας διαθέτει εσωτερική σκάλα, γιατί να μην τη διακοσμήσετε και αυτή; Μπορείτε κάλλιστα να τοποθετήσετε κάτω από αυτή μία γωνία διαβάσματος με μία πολυθρόνα και ένα τραπεζάκι, ή ένα μίνι μπαρ με τα αγαπημένα σας ποτά. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετήσετε ένα μικρό ράφι στον τοίχο της σκάλας με μερικά βιβλία ή διακοσμητικά αντικείμενα, καθώς και μερικά σκαμπό από κάτω. 

Στο πλαίσιο των κοινόχρηστων χώρων του σπιτιού σας είναι και τα παράθυρα, τα οποία λίγοι σκέφτονται ότι μπορούν να τα διακοσμήσουν. Καθώς όλα σχεδόν τα παράθυρα διαθέτουν ένα περβάζι στο εσωτερικό μέρος τους, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε πάνω σε αυτό ένα βάζο με χρωματιστά λουλούδια, ή έναν μικρό καθρέπτη αν ο χώρος σας το επιτρέπει.

Η κουζίνα είναι ένα από τα δωμάτια του σπιτιού όπου θα περάσετε κάποιες ώρες της ημέρας μαγειρεύοντας ή γευματίζοντας, οπότε είναι καλό να είναι όμορφη και περιποιημένη. Ταυτόχρονα, είναι ένα από τα δωμάτια του σπιτιού όπου το πιθανότερο είναι ότι έχετε ξεχάσει να διακοσμήσετε. Για αυτό και μπορείτε να μετακινήσετε ορισμένες συσκευές από τον πάγκο σας, ώστε να τοποθετήσετε μερικά διακοσμητικά που σας αρέσουν, λίγα λουλούδια ή έναν πίνακα. Ο χώρος πίσω από τον νεροχύτη σας επίσης προσφέρεται για διακόσμηση, αφού μερικά μικρά γλαστράκια σίγουρα χωράνε και θα σας φτιάξουν τη διάθεση κάθε φορά που τα βλέπετε. Εάν ειδικά περιλαμβάνουν και μερικά χρήσιμα για τη μαγειρική βότανα, θα έχετε πετύχει δύο tips σε ένα.

Το σαλόνι του σπιτιού σας αξίζει να είναι και αυτό  όμορφα διακοσμημένο. Ένας χώρος τον οποίο αμελείτε συνήθως να διακοσμήσετε είναι το σημείο πίσω από τους καναπέδες σας. Στην περίπτωση όπου ο χώρος αυτός είναι διαθέσιμος στο δικό σας σπίτι, δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε ένα τραπεζάκι, μικρότερο ή μεγαλύτερο, πάνω στο οποίο θα έχετε  κορνίζες και αγαπημένα σας διακοσμητικά.

Αναμφίβολα θα βρείτε όλα τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που θα χρειαστείτε για το σπίτι σας στα έπιπλα epiplagand.gr.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Τα έπιπλα που ταιριάζουν σε όλα τα σπίτια

Ανεξάρτητα από το αν το σπίτι που κατοικείτε είναι νοικιασμένο ή δικό σας, η επίπλωσή του αποτελεί μία σημαντική προϋπόθεση ώστε να ζείτε ευχάριστα μέσα σε αυτό και να αντανακλά το προσωπικό σας γούστο.

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ανεξάρτητα από το αν το σπίτι που κατοικείτε είναι νοικιασμένο ή δικό σας, η επίπλωσή του αποτελεί μία σημαντική προϋπόθεση ώστε να ζείτε ευχάριστα μέσα σε αυτό και να αντανακλά το προσωπικό σας γούστο. Το κάθε κομμάτι που επιλέγετε λοιπόν είναι εξίσου σημαντικό για τη συνολική του εικόνα. Όπως και να έχει, υπάρχουν μερικά έπιπλα τα οποία ταιριάζουν σε όλα τα σπίτια και έχουν τη δυνατότητα να επιτελέσουν πολλαπλές λειτουργίες. Ας δούμε ποια είναι αυτά, ώστε να προμηθευτείτε αυτά που προτιμάτε και να φτιάξετε τον κάθε χώρο του σπιτιού σας όπως ακριβώς επιθυμείτε. 

Τα έπιπλα που ταιριάζουν σε όλα τα σπίτια

Οι χώροι αποθήκευσης που διαθέτει το κάθε σπίτι είναι μία σημαντική προϋπόθεση ώστε αυτό  να είναι πρακτικό και εξυπηρετικό. Ένα πολύ πρωτότυπο και όμορφο αισθητικά έπιπλο αποθήκευσης το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι τα μπαούλα. Αυτά ταιριάζουν σε πολλά δωμάτια του σπιτιού, εκτελώντας χρέη  αποθηκευτικού χώρου και ταυτόχρονα κομοδίνου για το υπνοδωμάτιό σας ή βοηθητικού επίπλου για οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού. 

Όσον αφορά στα τραπέζια που έχετε στο σπίτι σας, μπορείτε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προμηθευτείτε ένα στρογγυλό τραπέζι σε στυλ μπιστρό, ώστε να γευματίζετε στην κουζίνα σας, χωρίς αυτό να καταλαμβάνει πολύ χώρο. Ακόμα, το τραπέζι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό σε ένα εναλλακτικό δωμάτιο του σπιτιού σας. Στην ίδια λογική είναι και ο πάγκος εργασίας, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπέζι ή βοηθητική επιφάνεια στην κουζίνα σας, αλλά και σε κάποιο διαφορετικό χώρο σας. Στην περίπτωση όπου μελλοντικά μετακομίσετε, έχοντας ένα τέτοιο τραπέζι, σας δίνεται η δυνατότητα να το τοποθετήσετε εύκολα όπου και αν πάτε. 

Εάν έχετε βαρεθεί τις κλασικές καρέκλες και αναζητάτε μία εναλλακτική λύση για να κάθεστε στο τραπέζι της κουζίνας ή της τραπεζαρίας σας, το παγκάκι είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Μπορείτε να το αποκτήσετε σε όποιο μέγεθος ταιριάζει στο χώρο σας και να το διακοσμήσετε με τα αγαπημένα σας μαξιλάρια. 

Οι γωνιακοί καναπέδες είναι ακόμα ένα έπιπλο το οποίο πρόκειται να σας βολέψει πολύ και να ταιριάξει στο καθιστικό σας, όποιο μέγεθος και αν έχει αυτό. Οι καναπέδες αυτοί είναι πολύ πρακτικοί και μοντέρνοι και πρόκειται να προσαρμοστούν στο χώρο σας πολύ εύκολα, εάν τους προμηθευτείτε στο κατάλληλο μέγεθος. 

Μία άνετη πολυθρόνα αποτελεί επίσης ένα κομμάτι που αξίζει να έχετε στο σπίτι σας, είτε αυτή βρίσκεται στο σαλόνι, στο χολ ή στο υπνοδωμάτιό σας. Ένα κλασικό σχέδιο θα σας βοηθήσει να την τοποθετήσετε όπου το επιθυμείτε. Η πολυθρόνα εξυπηρετεί πολλές ανάγκες σας μέσα στην ημέρα, καθώς θα καθίσετε σε αυτή προκειμένου να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο, να χαλαρώσετε ή να κάνετε μία γρήγορη δουλειά. 

Στην περίπτωση όπου αναρωτιέστε πού θα βρείτε όλα τα παραπάνω που χρειάζεστε για το σπίτι σας, φυσικά η απάντηση είναι τα έπιπλα sofa.gr

Συνέχισε να διαβάζεις

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Γυμνός 68χρονος πιάστηκε να ερωτοτροπεί με αγελάδα και την γλίτωσε μόνο με 8 ευρώ – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν τον λόγο από τον ηλικιωμένο εκείνος απάντησε πως «το έχουν κάνει οι φίλοι μου και μου είπαν πως είναι ωραίο».

Αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό κακοποίησης ζώου που έγινε πριν από μερικές μέρες στην Σόνκγχλα της Ταϊλάνδης.

Όλα έγιναν όταν κάτοικοι της αγροτικής περιοχής ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη μίας φάρμας πως μία από τις αγελάδες του, έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Μόλις έφτασε στο σημείο και άρχισε να ψάχνει την περιοχή, εντόπισε έναν ηλικιωμένο να κυκλοφορεί γυμνός πίσω από τα φυτά, προσπαθώντας να κρυφτεί.

«Περνούσα με το αυτοκίνητό μου και βρήκα τον ιδιοκτήτη να κλαίει, ζητώντας βοήθεια. Έτσι κατέβηκα και βοήθησα να τον πιάσουμε. Είχε σημάδια σπέρματος στα πόδια του, αλλά και στην περιοχή που ήταν η αγελάδα. Μάλλον είχε ολοκληρώσει την πράξη του λίγο πριν φτάσουμε», είπε Preecha Chaimunee

Μάλιστα όταν τον έπιασαν δεν παραδέχτηκε την πράξη του, όμως στην συνέχεια όταν έφτασε η αστυνομία, αναγκάστηκε να αλλάξει στάση και στην ερώτηση για τον λόγο που προέβη σε αυτή την πράξη, απάντησε: «Το έχουν κάνει και οι φίλοι μου, οι οποίοι μου είπαν οτι είναι ωραίο».

Μετά την παραδοχή του αυτή, τιμωρήθηκε με το προβλεπόμενο πρόστιμο, ύψους 300 μπατ, που αντιστοιχούν σε περίπου 8 ευρώ.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Ο Ελληνάρας σε νέες περιπέτειες: Περνάει με κόκκινο και απειλεί με σφαλιάρες – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Αυτή τη φορά, ο Ελληνάρας οδηγός οδηγεί μηχανάκι, περνάει με κόκκινο και ζητάει και τα ρέστα.

Oπως διαβάζουμε στο zarpa news, ένας οδηγός αυτοκινήτου που περίμενε το πρωί της 1ης Σεπτεμβρίου στα φανάρια της λεωφόρου Ικάρου, στο Ηράκλειο της Κρήτης, είδε έναν οδηγό μοτοσυκλέτας, χωρίς κράνος, να παραβιάζει άνετος το κόκκινο φανάρι και να συνεχίζει τον δρόμο του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κόρναρε φωνάζοντας «Πού πας, βρε ηλίθιε;» – χαρακτηρισμό τον οποίο, όπως ομολογεί στο βίντεο, θα μπορούσε να είχε αποφύγει – και με έκπληξη είδε τον οδηγό της μηχανής να κάνει παράνομη αναστροφή, να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και να πλησιάζει το αυτοκίνητο ζητώντας τα ρέστα.

Απολαύστε τον στο σχετικό βίντεο.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ14 ώρες πριν

Απόφαση-σταθμός! Δεσμεύεται η περιουσία του «πιστολέρο» που τραυμάτισε την μικρή Αλεξία!

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ16 ώρες πριν

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες πριν

Κηδεύτηκε ο πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Λάγιος – ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ16 ώρες πριν

19χρονη επιχείρησε να πουλήσει το μωρό της στη Νίκαια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Πάτρα: Επιχείρηση… «Καθαρή Πόλη» από την τοπική ΕΛ.ΑΣ. – Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο στόχαστρο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ17 ώρες πριν

Τι θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου σε όλα τα σχολεία της χώρας;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Νέα δημοσκόπηση: Με 14,5% μπροστά η ΝΔ – Πώς κρίνουν οι πολίτες Μητσοτάκη και Τσίπρα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ημέρα πριν

Τραγωδία: Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στην Κανελλοπούλου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Πάτρα: Νέος πνιγμός, αυτή τη φορά στα Βραχνέικα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Αυτή είναι η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία: «Θέλω κρέμασμα…»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Τραγωδία με 17χρονη! Την βρήκε κρεμασμένη η γιαγιά της

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Σε κατ΄ οίκον περιορισμό ο πατρινός με την κοκαΐνη! – Επιχείρηση των αρχών στο λιμάνι του Πειραιά

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός νεαρός οδηγός ΙΧ που έπεσε σε αυλάκι – Μεταφέρθηκε στο Ρίο για νεκροψία

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

ΑΧΑΪΑ: Θρίλερ με πτώμα 65χρονου – Τον βρήκε η γυναίκα του

ΖΩΗ5 ημέρες πριν

Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ5 ημέρες πριν

Αλλαγές από σήμερα στις πληρωμές με κάρτες – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Έφυγε από τη ζωή μετά από 50 χρόνια προσφοράς στο Άσυλο Ανιάτων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Ηταν νεκρός εδώ και 20 μέρες σε σπίτι πίσω απο το Σκαγιοπούλειο

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για χασισοφυτεία στα όρια Αχαΐας- Ηλείας!

ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πριν

Οδηγός «καρφώθηκε» σε άλλο αμάξι επειδή κοίταζε μία νεαρή κοπέλα – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ2 εβδομάδες πριν

Diamond League Βρυξέλλες: Πέταξε στη βροχή η Στεφανίδη!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 εβδομάδες πριν

Σοκαριστική μαρτυρία για το δυστύχημα στο Αίγιο: «Χόρευε ο οδηγός μετά από το τροχαίο» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ3 εβδομάδες πριν

Άγριος καβγάς σε λεωφορείο – Δύο γυναίκες επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 εβδομάδες πριν

Αίγιο: Οδύνη στην κηδεία της γιαγιάς και του εγγονιού της – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 εβδομάδες πριν

Βενεζουέλα – Ελλαδα 51-74: Πρώτη και… καλύτερη

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 εβδομάδες πριν

Σοκάρει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για το τροχαίο στο Αίγιο: Μόλις ο οδηγός είδε το παιδάκι το έβαλε στα πόδια – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

«Δώρο» ζωής από αστυνομικό σε άτομα με ειδικές ανάγκες – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στο πρώτο σκαλί με παγκόσμιο ρεκόρ ο Παπαστάμος! – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Aγριο ξύλο μεταξύ γυναικών – Την κτύπησε με μπουνιές γιατί της έκανε παρατήρηση – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση