Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πετρέλαιο θέρμανσης: Με τιμές «φωτιά» 1,10 -1,15 ευρώ ξεκινά η διάθεσή του – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυξημένη κατά 40% με 45% θα είναι σε σύγκριση με πέρυσι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου. Παράλληλα, μέτρα συνολικού κόστους σχεδόν 500 εκατ. ευρώ, προκειμένου να στηριχθούν τα νοικοκυριά που πλήττονται από το ράλι της ενέργειας ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Ειδικότερα, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην έναρξη διάθεσή του, θα είναι της τάξεως του 1,10 -1,15 ευρώ το λίτρο στα μεγάλα αστικά κέντρα, 1,20 -1,25 ευρώ στην περιφέρεια και 1,30-1,35 στις νησιωτικές περιοχές.

Την ίδια στιγμή επιταχύνονται οι διαδικασίες για την υποβολή των αιτήσεων στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ «myΘΕΡΜΑΝΣΗ» αλλά και της καταβολής σημαντικού μέρους του επιδόματος θέρμανσης, προκειμένου τα νοικοκυριά να προστατευθούν απέναντι στην εκρηκτική αύξηση των τιμών στην ενέργεια.

Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα

Η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης εκτιμάται ότι φέτος θα ανοίξει πιθανότατα εντός του Νοεμβρίου ή ακόμα και στα τέλη Οκτωβρίου προκειμένου να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους. Όσον αφορά την καταβολή του ποσού στους δικαιούχους, το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει ένα μεγάλο μέρος αυτού να καταβληθεί εντός του 2021. Το επόμενο 10ημέρο αναμένεται να εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση με τις λεπτομέρειες για τη διάθεση του φετινού επιδόματος θέρμανσης με βάση τα νέα διευρυμένα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.about:blank

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή των αιτήσεων είχε ανοίξει το Δεκέμβριο. Το ποσό του επιδόματος θέρμανσης καταβλήθηκε σε δύο δόσεις:

  • στις 29 Ιανουαρίου για το σύνολο των αγορών που είχαν τιμολογηθεί έως την 31η Δεκεμβρίου 2020.
  • στα τέλη Μαρτίου 2021 για το σύνολο των αγορών που είχαν τιμολογηθεί έως την 28η Φεβρουαρίου 2021.

Ειδικά για το φυσικό αέριο, η πληρωμή πραγματοποιήθηκε έως τα τέλη Απριλίου. Ειδικά για τη φετινή σεζόν 2021-2022 τα ποσά του επιδόματος θέρμανσης θα είναι αυξημένα έως και 68%, σε σύγκριση με το διάστημα 2020–2021 σε περισσότερα από 1.000.000 νοικοκυριά με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και ακίνητα.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πετρέλαιο θέρμανσης: Γυρίζουν την κοινωνία σε άλλες εποχές – «Θα βγάλουμε τον χειμώνα με κουβέρτες»!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σε άλλες εποχές γυρνά η χώρα. Εποχές που η φτώχεια και το κρύο κυριαρχούσε σε πολλά σπίτια , και τώρα 2021 βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο και η κυβέρνηση κοιτά αλλού, και μιλά για πράσινη ανάπτυξη και άλλα διάφορα την ίδια στιγμή που ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με το κρύο στα σπίτια τους γιατί τελικά το μόνο που πήρε “φωτιά” είναι οι τιμές του πετρελαίου.

Επίσημα ξεκίνησε  η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, όμως η αγορά είναι «παγωμένη» καθώς οι αυξήσεις φωτιά προκαλούν ιλίγγους στους καταναλωτές οι οποίοι για να γεμίσουν τις δεξαμενές τους θα επιβαρυνθούν με 40% περισσότερα χρήματα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Η πώληση του πετρελαίου θέρμανσης θα ξεκινήσει από το 1,14 ευρώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 1,24 ευρώ στην περιφέρεια και περίπου 1,30 ευρώ στη νησιωτική Ελλάδα.

Οι ενώσεις των πρατηριούχων ζητούν την μείωση των φόρων για να μπορέσει να επέλθει η ισορροπία και να μην εκλείψει από τα σπίτια το πιο βασικό αγαθό του χειμώνα που δεν είναι άλλο από την θέρμανση.

«Οι τιμές θυμίζουν θρίλερ», λέει χαρακτηριστικά η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα σε ιστοχώρο, για να συνεχίσει «Το πετρέλαιο θέρμανσης έχει αυξηθεί κατά 40% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, τινάζοντας στον αέρα τους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών. Πολλοί μου είπαν πως δεν θα πάρουν πετρέλαιο, θα προσπαθήσουν να περάσουν τον χειμώνα κουκουλωμένοι και ανοίγοντας μια σόμπα. Γυρίζουμε στην δεκαετία του ’50. Δεν υπάρχει σταθερότητα στις τιμές, οι τιμές ανεβαίνουν διαρκώς, τα τιμολόγια έρχονται με νέες τιμές άρα είμαστε υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να ανεβάσουμε τις τιμές. Είναι χρηματιστηριακό είδος το πετρέλαιο, όπως και τα υπόλοιπα είδη ενέργειας. Εδώ μίλησε ο Πούτιν την περασμένη εβδομάδα και έπεσε η τιμή του φυσικού αερίου», προσθέτει με νόημα η κα. Ζάγκα.

Σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού η ίδια προτείνει μείωση των φόρων που αφορούν τα καύσιμα.

«Η λύση είναι μία. Μείωση του ειδικού φόρου και στο πετρέλαιο κίνησης και στην αμόλυβδη αλλά και θέρμανσης. Για να μπορέσει ο κόσμος να πάρει με λιγότερα χρήματα περισσότερα λίτρα, να πουλήσουμε εμείς και θα κερδίσει και το κράτος και περισσότερο ΦΠΑ και φόρο. Αυτή είναι η σολομώντεια λύση και όχι να γίνουμε χώρα επιδοτήσεων».

Να μειωθούν οι φόροι

Από την πλευρά της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) ζήτησε από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε δραστική μείωση των φόρων στα καύσιμα για να αντισταθμιστούν επαρκώς οι τεράστιες καθημερινές αυξήσεις στην τιμή πώλησης των καυσίμων κίνησης και θέρμανσης –οι οποίες προφανώς πλέον δεν δείχνουν να είναι «παροδικές», καθώς για τους επόμενους μήνες του φετινού χειμώνα η διεθνής ζήτηση θα παραμείνει μεγαλύτερη από τη διαθεσιμότητα.

«Ειδικά για το πετρέλαιο θέρμανσης το οποίο θα αρχίσει να διατίθεται τις επόμενες ημέρες σε τιμές όπως όλα δείχνουν πάνω από 1,10 ευρώ στην Αττική, πάνω από 1,20 ευρώ στην περιφέρεια και πάνω από 1,30 ευρώ το λίτρο στα νησιά, με αύξηση από πέρσι περίπου 40% (σε συνδυασμό με τις τρομακτικές αυξήσεις στο φυσικό αέριο), μαζί με τη διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, είναι επιτακτική ανάγκη να μην ληφθούν υπόψιν και τα περιουσιακά κριτήρια, καθώς όπως διαμορφώνονται σήμερα οι τιμές, είναι ορατή η δραστική μείωση της κατανάλωσης και συνεπακόλουθα των φορολογικών εσόδων.

Η μείωση των φόρων στα καύσιμα κίνησης και θέρμανσης αποτελεί πάγιο και δίκαιο αίτημα όχι μόνο των πρατηριούχων καυσίμων, αλλά και των καταναλωτών, καθώς θα αποκαθιστούσε την αδικία για τους Έλληνες που πληρώνουν από τις υψηλότερες φορολογικές επιβαρύνσεις στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα:

-Θα μειώσει το κόστος παραγωγής και μεταφοράς των προϊόντων βελτιώνοντας συνολικά την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

– Θα επιτρέψει σε χιλιάδες νοικοκυριά να καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης με οικονομικό τρόπο τον χειμώνα

– Θα αυξήσει το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών», αναφέρει η ΠΟΠΕΚ.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανατιμήσεις – Πήρε «φωτιά» το κουλούρι – Έως 60% πάνω η τιμή του

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Έως 80 λεπτά του ευρώ έχει φτάσει να πωλείται το παραδοσιακό σουσαμένιο κουλούρι, με την τιμή να έχει αυξηθεί κατά 25-60% μέσα σε 6-7 εβδομάδες. Πάνω δηλαδή και από την αύξηση στον κατώτατο μισθό της τάξης των 52 λεπτών τη μέρα, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το 2022.

Την ίδια ώρα, στην τιμή του ψωμιού έχουν περάσει αυξήσεις 10-28%, ενώ όλα δείχνουν ότι το επόμενο διάστημα οι καταναλωτές θα δουν νέο κύμα ανατιμήσεων λόγω της συνεχιζόμενης αψωμίύξησης του κόστους της ενέργειας και των πρώτων υλών.

Ακόμη και το κουλούρι που διαθέτουν τα σημεία πώλησης (κυλικεία, αναψυκτήρια, καντίνες κ.λπ.), των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός των δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων (δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων, ημερήσιων και νυχτερινών) ακρίβυνε κατά 10 λεπτά του ευρώ φθάνοντας στα 0,50 ευρώ. Ήδη δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η σχετική απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης με την οποία τροποποιείται η  91354/24.08.2017 απόφασης  «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.).

Ακριβότερες επίσης στα σχολικά κυλικεία θα είναι οι τυρόπιτες και οι πίτες λαχανικών με την ανώτατη τιμή να πηγαίνει στο 1,20 ευρώ από 1,10 ευρώ.

Πόσο έχει αυξηθεί η τιμή του κουλουριού την τελευταία 20ετία

Η τιμή του κουλουριού λειτουργεί στο καταναλωτικό κοινό ως βαρόμετρο.

Λίγο μετά το Millennium, το κουλούρι, γνωστό και ως κουλούρι Θεσσαλονίκης, πωλούνταν στις 100 δραχμές. Από την 1η Ιανουαρίου 2002 οπότε μπήκε στη ζωή των Ελλήνων το ευρώ, το κουλούρι άρχισε να πωλείται στα 30 λεπτά του ευρώ (περίπου 102 δραχμές).

Κάπου έξι μήνες αργότερα η τιμή ανέβηκε στα 0,35 ευρώ (περί τις 119 δραχμές), αλλά ελάχιστοι ζητούσαν το 5λεπτο ρέστα.

Ένα χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, το 2003, το ταπεινό κουλούρι έφθασε να πωλείται στα 50 λεπτά του ευρώ (170,37 δραχμές), τιμή που παρέμεινε ίδια –τουλάχιστον στους υπαίθριους πάγκους και στους φούρνους της γειτονιάς – μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες.

Ενέργεια και πρώτες ύλες «καίνε» ψωμί και αρτοσκευάσματα

Οι αυξήσεις των τιμών στην ενέργεια (για ένα μέσο αρτοποιείο που καταναλώνει 10.000 κιλοβατώρες/μήνα η επιβάρυνση φτάνει πλέον τα 800-900 ευρώ), στα άλευρα (τα άλευρα από σκληρό σιτάρι έχουν ανέβει πάνω από 50%), στα βούτυρα και τα λάδια (+30%), στη ζάχαρη (στη χονδρική αυξήθηκε πάνω από 50% σε τρεις μήνες) μέχρι και στο σουσάμι, η τιμή του οποίου έχει τριπλασιαστεί, βάζουν φωτιά στο κόστος λένε οι εκπρόσωποι των αρτοποιών. Γι’ αυτό και ήδη έχουν προχωρήσει σε διψήφια ποσοστά αυξήσεων προκειμένου να απορροφήσουν υπερπολλαπλάσιες ανατιμήσεις, όπως υποστηρίζουν.

Πλέον το χωριάτικο ψωμί των 350 γραμμαρίων έχει φτάσει να πωλείται από 0,90 έως 1 ευρώ, ενώ στην περιφέρεια και ειδικά σε τουριστικές περιοχές οι τιμές έχουν φτάσει και το 1,20 ευρώ.

Άνοδος τιμών παρατηρείται και στις τυρόπιτες, τα κρουασάν, στα ψωμάκια για σάντουιτς και άλλα παρόμοια αρτοσκευάσματα.

Από την πλευρά τους οι αρτοποιοί υποστηρίζουν ότι συμμερίζονται απολύτως τις έντονες αντιδράσεις των καταναλωτών στις ανατιμήσεις και εύχονται να μην χρειαστεί να αυξήσουν κι άλλο τις τιμές, καθώς, πέραν των άλλων, βλέπουν πως τα νοικοκυριά ήδη ζορίζονται, με αποτέλεσμα ο τζίρος των μαγαζιών τους να καταγράφει απώλειες έως και 20%.

Ακριβή η Ελλάδα

Με βάση τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Αρχής (Eurostat), η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις ακριβές χώρες όσον αφορά την τιμή του ψωμιού και των σιτηρών, καθώς κινείται πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ.

Με μέσο δείκτη τιμών στην ΕΕ το 100, η «επίδοση» της Ελλάδας είναι 108,7 (στοιχεία για το 2020), που την κατατάσσει στη 12η θέση της λίστας με τις ακριβότερες χώρες. Η υψηλότερη τιμή μεταξύ των 27 κρατών της ΕΕ καταγράφεται στη Δανία (δείκτης 153), ακολουθεί η Αυστρία (135) και το Λουξεμβούργο, Φινλανδία και Σουηδία (127), ενώ στις τελευταίες θέσεις της λίστας βρίσκονται Ρουμανία (56), Βουλγαρία (67) και Πολωνία (70).

ot.gr

Συνέχισε να διαβάζεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον «αέρα» τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας – «Χτύπημα» και στο κοινωνικό μέρισμα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ο διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος περιορίζεται σημαντικά μετά τις παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της ακρίβειας, ειδικά στο κομμάτι της ενέργειας
Η ακρίβεια δεν απειλεί να τινάξει στον αέρα, μόνο τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, αλλά και τον σχεδιασμό της κυβέρνησης να προχωρήσει σε νέες παροχές, εξαιτίας της εκτιμώμενης μεγαλύτερης επίδοσης της ελληνικής οικονομίας το 2021.

Το κόστος των παρεμβάσεων στις οποίες και προχωρεί η κυβέρνηση προκειμένου να αμβλύνει τις επιπτώσεις από το αυξημένο ενεργειακό κόστος, μέχρι στιγμής έχει ανέλθει στα 500 εκατ. ευρώ, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει εκεί.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι θα υπερβεί το 1 δις και όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά… «και μακάρι να φτάσει».

Στην κυβέρνηση είχαν αποφασίσει ότι θα προχωρούσαν σε νέες παρεμβάσεις – ανάσα για τα νοικοκυριά , εφόσον επιβεβαιώνοντας οι εκτιμήσεις για υπέρ απόδοση της ελληνικής οικονομίας με ΑΕΠ πάνω από τις μέχρι σήμερα εκτιμήσεις.

Πακέτα στήριξης ακυρώνουν… άλλα πακέτα

Ωστόσο οι δυνατότητες του κρατικού προϋπολογισμού δεν είναι άπειρες, ακόμη και σε χρονιά όπως το 2021 που ισχύει ακόμη η ρήτρα διαφυγής. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας την περασμένη Παρασκευή κατά την διάρκεια των ανακοινώσεων για την στήριξη των νοικοκυριών, ότι πακέτα στήριξης είναι πολύ πιθανό να ματαιώσουν άλλες παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών.

Οι πληροφορίες ήθελαν να δίνεται κοινωνικό μέρισμα σε χαμηλοσυνταξιούχους, αλλά και σε κάποιες άλλες κοινωνικές ομάδες (π.χ. υγειονομικοί), που θα προκύψει από την επιπλέον ανάπτυξη.

Επίσης υπήρχαν σκέψεις για κάποιο μόνιμο μέτρο προς την κατεύθυνση μείωσης της φορολογίας.

Όμως πλέον ο διαθέσιμος χώρος περιορίζεται σημαντικά μετά τις παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της ακρίβειας, ειδικά στο κομμάτι της ενέργειας.

Όπως σημείωσε μάλιστα χθες ο υπουργός Οικονομικών «τα όποια επιπλέον μέτρα, μη συνδεδεμένα με έκτακτα γεγονότα τύπου μερίσματος, προφανώς θα αξιολογηθούν στη βάση του δημοσιονομικού χώρου ο οποίος «τρώγεται» από την ανάγκη η πολιτεία να στηρίξει νοικοκυριά και επιχειρήσεις».

Το κόστος στήριξης απέναντι στην ακρίβεια, ήδη έχει φτάσει τα 500 εκατ. τα οποία επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό και τα οποία δεν είχαν προβλεφθεί. Κατά συνέπεια τα κονδύλια αυτά από κάπου πρέπει να προέλθουν και επειδή τα χρήματα δεν είναι άπειρα είναι απόλυτα λογικό, να ανατρέψουν κάποιους άλλους σχεδιασμούς.

Στην κυβέρνηση είχαν αποφασίσει να προβούν και σε άλλες παρεμβάσεις υπέρ των ευάλωτων κυρίων νοικοκυριών, στην περίπτωση που η ανάπτυξη υπερβεί κατά πολύ τις υπάρχουσες εκτιμήσεις.

Στο υπουργείο Οικονομικών δεν παύουν να λένε ότι η εκτίμηση για ανάπτυξη 6,1% είναι η πλέον συντηρητική και ως εκ τούτου, χωρίς να το αναφέρουν, περιμένουν να πάει πιο ψηλά.

Ο υπουργός Οικονομικών εμφανίζεται ιδιαίτερα φειδωλός πάντως στις εκτιμήσεις του και ανέφερε ότι «η ενεργειακή κρίση χαμήλωσε λίγο τη δυναμική της ανάκαμψης ανά χώρα στην ΕΕ, αλλά σε ό,τι αφορά στο ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών προβλέπει ανάκαμψη το 2021 κατά 6,1% που είναι ίσως η πιο συντηρητική εκτίμηση που υπάρχει παγκοσμίως, ο μέσος όρος των εκτιμήσεων είναι αρκετά υψηλότερος από ότι αυτή τη στιγμή για την Ελλάδα. Η εν λόγω πρόβλεψη δεν ενσωματώνει όμως δύο αβεβαιότητες: την πορεία της υγειονομικής κρίσης και την πορεία της ενεργειακής κρίσης. Εμείς θέλουμε να είμαστε ασφαλείς και με ασφάλεια κάναμε αυτή την πρόβλεψη».

Καλύτερη πάντως εκτίμηση μπορεί να υπάρξει το αμέσως προσεχές διάστημα, όταν και θα δείξει το κατά πόσο ο πληθωρισμός θα συνεχίζει να δείχνει τα δόντια του ή οι δράσεις που ετοιμάζονται να αναλάβουν κυβερνήσεις και κεντρικές τράπεζες, έστω και με σημαντική καθυστέρηση, θα φέρουν κάποιοι αποτέλεσμα.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ οι influencers – Κάποιοι κερδίζουν ως και 15.000 ευρώ μηνιαίως

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, μοντέλα, ηθοποιοί, παρουσιαστές και αθλητές που διαφημίζουν προϊόντα μέσα από stories και αναρτήσεις από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social, αναμένεται να ελεγχθούν από τo Σ∆ΟΕ.

Μάλιστα, προβλέπεται αρχικά η κοστολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ στη συνέχεια θα ζητούνται τα στοιχεία από τις εταιρείες και θα υπάρχει διασταύρωση των ποσών με τα εισοδήματα της τελευταίας πενταετίας.

Οι influencers, άνδρες και γυναίκες, θεωρούνται πια κινητήρια δύναμη στα social media καθώς πέρα από την επικοινωνία που μας παρέχουν, οι διαφημιστικές εταιρείες πλέον τους πληρώνουν αδρά, προκειμένου να πλασάρουν κάποια από τα προϊόντα τους.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ36 λεπτά πριν

ΠΑΤΡΑ: Πατέρας και γιος αρπάχτηκαν στην Αγυιά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ46 λεπτά πριν

ΔΟΕ: Σήμερα τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων στην Αρχαία Ολυμπία – Παρών ο Μπαχ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ54 λεπτά πριν

ΠΑΤΡΑ: Ο παραλιακός ποδηλατόδρομος προχωρά

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πριν

ΠΑΤΡΑ: Ληστεία τα ξημερώματα στη Veso Mare

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες πριν

Αγρίνιο: Εκκενώθηκε ο οικισμός έγινε… Βενετία- Ανεβαίνει η στάθμη στη λίμνη Λυσιμαχεία- Αίτημα για κήρυξη σε έκτακτη ανάγκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ16 ώρες πριν

Μετά τα πανηγύρια τριπλή κατραπακιά για την κυβέρνηση! Κροσέ από Γαλλία, ντιρέκτ από Γερμανία, νοκ άουτ από ΗΠΑ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες πριν

Πάτρα: Λουκέτο σε κατάστημα εστίασης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ16 ώρες πριν

Απόλλων Πατρών-ΑΕΚ 84-68: Έκανε πλάκα στο «φάντασμα» της Ένωσης – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες πριν

Νοσοκομείο Ρίου: Μετέτρεψαν τις τουαλέτες ΑμεΑ… σε αποθήκες!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ19 ώρες πριν

Νεκρός 29χρονος που δεν είχε εμβολιαστεί – Νοσηλευόταν 2 εβδομάδες σε ΜΕΘ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες πριν

Έρχεται το έργο για την ανακαίνιση των ιστορικών σκαλιών της Πάτρας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Κόλπο grosso για να μπαίνουν ανεμβολίαστοι στα κλαμπ! Πως ξεγελούν την αστυνομία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Ισχυρός σεισμός ΤΩΡΑ στην Κρήτη – Οι πρώτες εκτιμήσεις του Ευθύμιου Λέκκα – Κατέρρευσε εκκλησάκι στη Σητεία – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ3 ημέρες πριν

Στάχτη έγινε το εστιατόριο Πατρινού – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ημέρες πριν

«Το 93,7% των όσων νοσηλεύονται σε ΜΕΘ στο ΑΧΕΠΑ είναι εμβολιασμένοι»: Ομολογία σοκ από ΜΜΕ!

ΚΟΣΜΟΣ3 ημέρες πριν

Τεράστια νίκη των απεργών στην Ιταλία – Κάνει πίσω η κυβέρνηση για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

«Καμπάνα» σε δύο γιατρούς της Πάτρας!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Τι θα γίνει με τις ανήλικες στις Πλατείες Ολγας και Γεωργίου;

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Αερογέφυρα σωτηρίας για 16χρονο από την Πάτρα στη Γερμανία – Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου

ΖΩΗ4 ημέρες πριν

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ: Θα εργαστώ στην Πάτρα χωρίς να κάνω εμβόλιο! Δεν υποκύπτω σε εκβιασμούς

ΚΟΣΜΟΣ1 ημέρα πριν

Emani: Νεκρή στα 22 της η γνωστή τραγουδίστρια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

ΠΑΤΡΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μόλυνση και στον Μείλιχο στην Αγυιά – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Κακοκαιρία Μπάλλος: Η στιγμή που οι επιβάτες βγαίνουν από το λεωφορείο που εγκλωβίστηκε στην Ποσειδώνος – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ: Σοκαριστικό τροχαίο με μία νεαρή νεκρή και 2 τραυματίες – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

«Έπνιξαν» και την Αττική και κανείς τους δεν παραιτείται – Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στη Νέα Σμύρνη – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Κακοκαιρία Μπάλλος: Σοκάρουν οι εικόνες από τα πλημμυρισμένα πανεπιστήμια – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

«Καταπέλτης» ο Γ.Πετράκος κατά των ΜΜΕ: «Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτά που είπατε» – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ3 ημέρες πριν

Στάχτη έγινε το εστιατόριο Πατρινού – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Σοκάρουν όσα καταγγέλλει μητέρα για το μαρτύριο που ζούσε ο 13χρονος γιος της από «νταήδες» στο σχολείο! – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ5 ημέρες πριν

Δείτε πώς αντέδρασαν σε ισπανικό talk show όταν έμαθαν ότι η MARC δίνει στη ΝΔ 41% στην δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση