Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΟΣΜΟΣ

Πανδημίες χωρίς τέλος- Ο Α.Φάουτσι ζητά δισεκατομμύρια για δημιουργία προληπτικών εμβολίων: «Υπάρχουν ύποπτοι ιοί»!

Δημοσιεύθηκε

στις

Πανδημίες χωρίς τέλος φαίνεται να υπόσχονται οι Αμερικανοί. Τώρα πως μετά τον κορωνοϊό και την δημιουργία αυτών των γρήγορων εμβολίων έχουν προκύψει τουλάχιστον ακόμα 20 “βασικοί ύποπτοι ιοί” όπως λέει ο γνωστός και μη εξαιρετέος πλέον Α.Φάουτσι μόνο ορισμένοι γνωρίζουν.

Αυτό πάντως που ζητά είναι 2 δισεκατομμύρια για να δημιουργηθούν προληπτικά εμβόλια!

Η πανδημία θα αντιμετωπιστεί μάλλον σύντομα(!), αλλά οι Αμερικανοί θέλουν να είναι έτοιμοι για την επόμενη, ακόμα και σε ό,τι αφορά τα εμβόλια. Ο καθηγητής Ανοσολογίας και διευθυντής του Κέντρου Λοιμώξεων και Αλλεργιών των ΗΠΑ Αντόνιο Φάουτσι δήλωσε  στους New York Times ότι μέσα στο 2022 θα αρχίσει η αναζήτηση εμβολίων που θα αντιμετωπίζουν 20 βασικούς ύποπτους και εν δυνάμει επικίνδυνους για νέα πανδημία ιούς.

«Πιστεύω ότι το κονδύλιο που απαιτείται, περίπου 2 δισ. δολάρια, θα εγκριθεί και η προσπάθεια θα αρχίσει μέσα στο 2022. Έχω συζητήσει το θέμα και με τον πρόεδρο και άλλους», είπε. 

Ο καθηγητής Γενετικής και διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Υγείας των ΗΠΑ Φράνσις Κόλινς συμφωνεί ότι τα κονδύλια θα εγκριθούν και θεωρεί το σχέδιο πολύ ενδιαφέρον. «Καθώς βλέπουμε στο μέλλον το επιτυχές τέλος της τρέχουσας πανδημίας, δεν θα πρέπει εν συνεχεία να επανέλθουμε στον προηγούμενο εφησυχασμό μας», είπε.

Το σκεφτικό είναι ότι μόλις τα δίκτυα επιτήρησης και επαγρύπνησης εντοπίσουν ένα νέο ιό να μεταφέρεται από τα ζώα στους ανθρώπους, η πολιτεία θα μπορεί να τον περιορίσει στην περιοχή και να φρενάρει την εξάπλωση παράγοντας εγκαίρως το εμβόλιο που θα είναι (αν υλοποιηθεί το πρόγραμμα επιτυχώς) έτοιμο.

Δηλαδή μιλάμε για μια παγκόσμια υγειονομική αστυνομία που θα έχει υπερεθνικές αρμοδιότητες με σκοπό να επιβάλλει Lockdown όπου κρίνει ότι πρέπει χωρίς να ρωτά τα κράτη.

Δεν θα χάνεται πολύτιμος χρόνος, όπως συνέβη με τον κορωνοϊό που στέρησε αμέτρητες ζωές και πάγωσε την παγκόσμια οικονομικά λέει ο Α.Φάουτσι. Έχει μεγάλη σημασία να έχουμε το εμβόλιο “στο χέρι”.

Στόχος είναι να περιορίζονται αυτές οι εξάρσεις σε μικρές περιοχές και να μην αντιμετωπίσουμε ξανά παγκόσμια απειλή. Τα “προληπτικά” εμβόλια ήταν ιδέα του καθηγητή Μπάρνεϊ Γκράχαμ, υποδιευθυντή στο Κέντρο Ερευνών Εμβολίου στο Εθνικό Ίδρυμα Αλλεργιών και Λοιμώξεων των ΗΠΑ. Είχε πρωτομιλήσει για αυτό το 2017, σε μια συνάντηση των επικεφαλής των ιδρυμάτων υγείας των ΗΠΑ.

Παλιότερα πιο αραιά, αλλά πλέον όλο και πιο συχνά, κάποιος ιός ξεπηδάει από το πουθενά και απειλεί να προκαλέσει πανδημίας. Το 1997 ήταν η γρίπη των πτηνών, το 2002 o SARS (οξύ αναπνευστικό σύνδρομο) από κορωνοϊό, το 2009 ήταν το στέλεχος H1N1 της γρίπης των χοίρων, το 2012 ήταν ο ιός Chikungunya (από κουνούπια) το 2013 ήταν ο MERS (κορωνοϊός, Αναπνευστικό Σύνδρομο Μέσης Ανατολής με θνητότητα 33%), το 2014 ο Έμπολα, το 2016 ο Zίκα.

Σε κάθε πρωτοεμφανιζόμενη απειλή οι επιστήμονες έπεφταν με τα μούτρα στην προσπάθεια παρασκευής εμβολίου, αλλά μόλις η έξαρση περιοριζόταν και δεν εξελισσόταν σε πανδημία, οι προσπάθειες ατονούσαν γιατί σταματούσε και η απαραίτητη για τις έρευνες χρηματοδότηση τους (κρίμα ήθελαν να έχουμε πανδημία διαρκείας για να παράγουμε τα εμβόλια).

Πέτυχαν να κάνουν μόνον ένα εμβόλιο για τον Έμπολα, που όμως ήταν αποτελεσματικό μόνον για ένα στέλεχος και για καμία από τις μεταλλάξεις του. Όμως, ούτε για τον Έμπολα που παρουσιάζει 50% θνητότητα θα τους άφηναν να συνεχίσουν τις έρευνες αν δεν ήταν τόσο σταθερά επανεμφανιζόμενος και αν δεν τους απασχολούσαν οι πολλοί μετανάστες από την Αφρική.

Τώρα το αμερικανικό Ίδρυμα Μελετών Μεταδοτικών Ασθενειών κατάρτησε μια λίστα με τις 20 οικογένειες ιών που θεωρούνται πιο απειλητικές για πρόκληση επιδημιών ή πανδημιών.

Οι επιστήμονες γνωρίζουν πλέον λεπτομέρειες για την αρχιτεκτονική δομή και τα ευάλωτα σημεία κάθε μίας ιικής φαμίλιας. Υπάρχουν ήδη επαρκή στοιχεία για να προχωρήσουν τα εμβόλια για τον αιμορραγικό πυρετό της Λάσα αλλά όχι ακόμα για τον ιούς Chikungunya και Ζίκα που μεταδίδονται από κουνούπια.

Για να προχωρήσουν οι έρευνες στους 20 βασικούς ιούς που είναι “κόκκινο πανί” πρέπει να χρηματοδοτηθούν τα πανεπιστήμια και οι ερευνητές τους, «αλλά και να υπογραφούν συμφωνίες συνεργασίας με τις φαρμακευτικές εταιρίες για την μαζική παραγωγή εμβολίων σε περίπτωση ανάγκης», είπε ο Άντονι Φάουτσι.

Ο Φάουτσι επιμένει να γίνει το ίδιο τουλάχιστον για 10 από τις 20 επικίνδυνες οικογένειες ιών μέσα στην επόμενη πενταετία όπως με το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Έτσι θα υπάρχει ένα “πατρόν” για άμεση παρασκευή εμβολίου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος αισιοδοξεί παρότι απαιτούνται κατ΄ αρχήν 2 δισ. δολάρια. «Είναι όντως πολλά τα λεφτά», λέει o Φάουτσι, συμπληρώνοντας όμως «αλλά μετά από αυτά που πάθαμε, μάλλον θα τα δώσουν».

Διαφήμιση
Σχόλια

ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός στην Ρωσία: Φοιτητές πηδούν από τα παράθυρα για να γλιτώσουν από πυροβολισμούς ενόπλου – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Πανικός επικρατεί στην Ρωσία καθώς σε πανεπιστήμιο έχει εισβάλει ένοπλος ο οποίος πυροβολεί αδιακρίτως με αποτέλεσμα οι φοιτητές να πηδούν από τα παράθυρα για να σωθούν.

Όπως δημοσιεύει το rt.com η επίθεση λαμβάνει χώρα στην ρωσική πόλη Περμ στην Σιβηρία και δημοσιεύει βίντεο τα οποία απεικονίζουν μαθητές να πηδούν από τα παράθυρα προκειμένου να ξεφύγουν από την δολοφονική μανία του επιτιθέμενου.

Πρόκειται για έναν 18χρονο ονόματι Timur Bekmansurov και έχει παγιδευτεί σε μια αίθουσα αμφιθεάτρου. Ορισμένα μέσα ενημέρωσης επικαλούνται πηγές που λένε ότι ο ένοπλος σκοτώθηκε από αστυνομικούς

Στο VKontakte είπε ότι ήταν το όνειρό να διεξάγει ένα μακελειό και πως διατηρούσε οπλισμό από το Γυμνάσιο.

Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, υπάρχουν τουλάχιστον πέντε νεκροί και έξι τραυματίες.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του πανεπιστημίου ειδοποίησαν όλους όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πανεπιστημιούπολη να φύγουν εάν είναι δυνατόν ή να κλειστούν μέσα σε ένα δωμάτιο.

Το μήνυμα έλεγε σε όσους πήγαιναν στην πανεπιστημιούπολη να επιστρέψουν αμέσως πίσω.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΣΜΟΣ

16χρονη ζητά τη ζωή της πίσω: Με νευρολογικά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Άλλη μια 16χρονη υγιής έφηβη, η Αμερικανίδα Σάρα Γκριν, παρουσίασε νευρολογικά προβλήματα, τρέμουλα, τικ και εξουθενωτικές ημικρανίες, μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer κατά του Covid-19.

Μιλώντας στο «The Defender», η Σάρα και η μητέρα της, Μαρί Γκριν, δήλωσαν ότι αισθάνονται αβοήθητες, επειδή κανείς δεν θα αναγνωρίσει πως όλα αυτά προήλθαν από το εμβόλιο.

Η Σάρα έλαβε την δεύτερη δόση Pfizer στις 4 Μαΐου και αμέσως αντιμετώπισε πονοκέφαλο στην βάση του λαιμού της που επιδεινώθηκε στους κροτάφους της. Είπε ότι ένιωθε σαν «χτυπήθηκε από λεωφορείο». Κοιμήθηκε με την ελπίδα ότι θα ξεκουραστεί και θα περάσει.

Οι πονοκέφαλοι, όμως, δεν εξαφανίστηκαν ποτέ και στις επόμενες τρεις εβδομάδες, η Σάρα ανέπτυξε μικρές συσπάσεις στο πρόσωπο.

«Το βράδυ της 23ης Μαΐου, πήγα στον μπαμπά μου επειδή ο λαιμός μου είχε αρχίσει να σφίγγεται κάθε 15 δευτερόλεπτα», είπε η Σάρα.

Καθώς τα συμπτώματα της Σάρα επιδεινώθηκαν, οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο Johnston Health στο Smithfield της Βόρειας Καρολίνας. Κατά την άφιξη οι γιατροί παρατήρησαν ότι η Σάρα είχε συνεχή τρέμουλα. Η μητέρα της είπε ότι ο γιατρός κοίταξε κάτω και παρατήρησε ότι το δεξί πόδι της Σάρα είχε επίσης τρέμουλο, αλλά δεν είχαν παιδικό νευρολόγο, αλλού.

H μαγνητική και οι αξονικές της τομογραφίες ήταν φυσιολογικές. Μετά από δύο μέρες γιατρός είπε ότι η Σάρα είχε νευρικό σπασμό και έπρεπε να δει έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας.

Κατά την διάρκεια της μαγνητικής τομογραφίας η μητέρα της Σάρα είπε ότι σταμάτησε να αναπνέει και έπρεπε να τραβηχτεί από το μηχάνημα και να διασωληνωθεί. Δύο ώρες αργότερα μπήκε ο γιατρός και είπε ότι επρόκειτο να στείλουν την Σάρα στο σπίτι.

«Δεν επρόκειτο καν να την παραπέμψουν σε νευρολόγο», είπε η κα Green. «Είπαν ότι ήταν απλώς ένα νευρικό ξέσπασμα και ότι έπρεπε να δει έναν θεραπευτή».

Όταν η Γκρίν ρώτησε τον γιατρό αν το εμβόλιο θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάσταση της κόρης της, έγινε πολύ επιθετικός και της είπε: «Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τα πάντα για το εμβόλιο».

Όταν η Σάρα μπήκε τελικά σε νευρολόγο στις 6 Ιουνίου, η κα Γκριν ρώτησε ξανά, αν η κατάσταση της Σάρας σχετίζεται με το εμβόλιο. Ο γιατρός απάντησε ότι η Σάρα είχε διαταραχή λειτουργικής κίνησης και δεν σχετίζεται με το εμβόλιο – αν και είπε ότι έχει δει περισσότερα περιστατικά από τότε που εγκρίθηκαν τα εμβόλια για τον COVID, επειδή οι άνθρωποι «αγχώνουν τον εαυτό τους για το εμβόλιο και είναι ψυχοσωματικό».

Η κα Γκριν δεν συμφωνεί με την εκτίμηση του γιατρού ότι η αντίδραση της Σάρα ήταν «ψυχοσωματική»: «Όταν προσπάθησα να το εξηγήσω στον νευρολόγο της, είπε ότι έπρεπε να σταματήσω να επικεντρώνομαι στο τι προκάλεσε την ασθένεια και να επικεντρωθώ στο να γίνει καλά η κόρη μου».

Η μητέρα είπε ότι η Σάρα έκανε το εμβόλιο από μόνη της επειδή στη Βόρεια Καρολίνα, αυτό μπορεί να γίνει χωρίς την γονική συναίνεση!

«Δουλεύει σε φαστ φουντ κάτι που θεωρείται πρώτη γραμμή και τους έπεισαν ότι, στο τέλος, το εμβόλιο θα επιβληθεί», είπε η κα Γκριν. «Ως δώρο τους έδιναν μία ντουζίνα ντόνατ, έτσι τα παιδιά πήγαν και έκαναν το εμβόλιο», συμπλήρωσε.

Η κα Green είπε ότι ούτε εκείνη ούτε ο σύζυγός της έκαναν εμβόλιο για τον COVID. Όταν η Σάρα είπε ότι ήθελε να το πάρει, η κα Γκρίν της εξήγησε τις επιφυλάξεις της.

«Μας έχουν ρωτήσει πολλές φορές γιατί το έκανε και εμείς όχι. Ήρθε όντως σε εμάς και μας είπε ότι το ήθελε, αλλά δεν ξέραμε ότι το είχε αποφασίσει. Είχαμε μια συζήτηση για αυτό, αλλά η δουλειά της και τα δωρεάν κίνητρα που απευθύνονταν στους νέους – η Krispy Kreme τους πρόσφερε δώδεκα δωρεάν λουκουμάδες – πραγματικά επηρέασε την απόφασή της», είπε η άτυχη μητέρα.

Έχουν περάσει μήνες και η Σάρα δεν είναι ακόμα καλά. Έπρεπε να εγκαταλείψει δύο μαθήματα κολλεγίου αυτό το εξάμηνο λόγω των συμπτωμάτων της. «Μόλις είχε αρχίσει να οδηγεί αλλά δεν μπορεί να οδηγήσει, γιατί δεν μπορεί να κοιτάξει ψηλά ή να γυρίσει το κεφάλι της προς τα δεξιά χωρίς αυτό να προκαλέσει σπαστικά τρέμουλα. Επίσης, δεν μπορεί να γράψει», είπε κα Γκριν και κατέληξε: «Έχει συνεχείς συσπάσεις, όπως κάποιος που πάσχει από την νόσο του Πάρκινσον».

Η μικρή Σάρα εύχεται πλέον να πάρει την ζωή της πίσω!

Τα συμπτώματα της Σάρα επιδεινώθηκαν σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, αλλά η μόνη θεραπευτική επιλογή που της συνέστησαν ήταν ένα φάρμακο παρόμοιο με το Benadryl.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΣΜΟΣ

Έτσι «μαγειρεύουν» τους αριθμούς των ασθενών COVID-19 – «Να γίνουμε τρομακτικοί – Να τους πούμε ότι θα πεθάνουν» – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά τη διαρροή τηλεδιάσκεψης μεταξύ  ανώτατων στελεχών του ιατρικού ομίλου Novant Heath ο οποίος περιλαμβάνει 20 νοσοκομεία στη βόρεια και νότια Καρολίνα.

Σε αυτή η Dr. Mary Rudyk και απευθυνόμενη στην διευθυντήρια μάρκετινγκ Carolyn Fisher και σε ένα ακόμη στέλεχος του νοσοκομείου ζητά το προσωπικό να εκφοβίζει πιο πολύ το κοινό, να φουσκώνει τους αριθμούς των ασθενών COVID-19 και να χρησιμοποιούν στις επαφές τους με το κοινό τη φράση ότι «εάν δεν εμβολιαστείτε θα πεθάνετε».

Το βίντεο από την τηλεδιάσκεψη διέρρευσε, όπως αποκαλύπτει το nationalfile.com από μια εσωτερική πηγή στον όμιλο του Novant Health και η σύσκεψη είχε γίνει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Μετά την πρώτη ομιλήτρια την Fisher αναφορικά με το πώς πρέπει να μετρούν του ασθενείς COVID και πως πρέπει να καταμετρούνται η Rudyk παιρνει το λόγο λέγοντας:

«Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γίνουμε λίγο πιο πολύ τρομακτικοί στο κοινό» και στη συνέχεια εισάγει την ιδέα να φουσκώνουν τον αριθμό των σθενών από COVID μετρώντας και αυτούς που έχουν ήδη θεραπευτεί.

«Υπάρχουν πολλοί ακόμη που νοσηλεύονται αλλά τους θεωρούμε θεραπευμένους (post-COVID) και δεν τους υπολογίζουμε στους ασθενείς. Οπότε το ερώτημα είναι πως θα συμπεριλάβουμε τους αριθμούς αυτούς στους ήδη νοσηλευόμενους;» συμπλήρωσε, εννοώντας και στους διασωληνωμένους..

Στο σημείο αυτό η Fisher, προφανώς μπερδεμένη ρωτά το νοσοκομείο θα δώσει στη δημοσιότητα το συνολικό αριθμό των ασθενών από την αρχή της επιδημίας, για να απαντήσει η Rudyk:

«Αυτό είναι καλό να γίνει, παρ΄ όλα αυτά οι αριθμοί είναι σημαντικοί. Υπάρχουν ασθενείς εκτός μονάδας COVID αλλά εξακολουθούν να καταλαμβάνουν χώρο για άλλες αιτίες», πριν ένας γιατρός την διακόψει: «Αυτοί θεωρούνται ήδη θεραπευμένοι», αλλά η Rudyk επιμένει:

«Νομίζω ότι αυτό πρέπει να υπογραμμιστεί, επίσης, γιατί όταν βγαίνεις από την εντατική σε βγάζουν από τους αριθμούς των ασθενών».

Σε εκείνο το σημείο ο  γιατρός την διακόψει απευθυνόμενος στη Fisher λέγοντας να συζητήσουν το θέμα αυτό εκτός σύνδεσης, πριν η Rudyk, λάβει ξανά το λόγο:

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να γίνουμε πιο ωμοί. Πρέπει να γίνουμε πιο δυναμικοί και πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι “Εα΄ν δεν εμβολιαστείς πρέπει να ξέρεις ότι θα πεθάνεις”», είπε η γιατρός γελώντας για να σμυπληρώσει:

«Εννοώ ας γίνουμε ωμοί με αυτούς του ανθρώπους», εννοώντας τα 80 εκατ. Αμερικανών που αρνούνται να εμβολιαστούν.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ο Όμιλος εξηέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι οι γιατορί είναι ήδη στρεσαροισμένοι με την όλκη κατάσταση και αυτό που εννοούσαν είναι ότι μέχρι τώρα δεν υπολογίζονταν  οι θεραπευμένοι από COVID στους αριθμούς των ασθενών οι οποίοι όμως πρέπει να υπολογίζονται καθώς πολλοί εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε άλλες τμήματα από επιπλοκές που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΣΜΟΣ

Σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς το πορνογραφικό υλικό με ανήλικους που βρέθηκε στην κατοχή μουσικού!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Όλα ξεκίνησαν όταν 15χρονο κορίτσι από την Ιταλία ενημέρωσε τις εκεί αρχές κι εκείνες με τη σειρά τους τις ελληνικές για συνταξιούχο μουσικό, ο οποίος την είχε προσεγγίσει χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ και εμφανιζόμενος ως συνομήλικός της.

Ο μουσικός αντάλλαζε με το 15χρονο κορίτσι, που πίστευε ότι μιλούσε με αγόρι της ηλικίας της, γυμνές φωτογραφίες.

Όταν αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα, οι ιταλικές αρχές ενημέρωσαν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και άρχισε έρευνα.

Από τα ηλεκτρονικά του ίχνη, οι Έλληνες αστυνομικοί έφτασαν στον 60χρονο συνταξιούχο μουσικό.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του συνταξιούχου μουσικού, κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και σκληροί δίσκοι, στους οποίους εντοπίστηκε πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) πορνογραφίας ανηλίκων.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ6 ώρες πριν

Αναδρομικά: Την Τετάρτη η πληρωμή σε 133.692 συνταξιούχους – Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ7 ώρες πριν

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Ηράκλειο – Νέες καταρρεύσεις κτιρίων – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες πριν

Πάτρα: Κάθε μέρα και καλύτερα ο μικρός Φώτης – Μιλά πλέον κανονικά

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Το facebook αποχαιρετά τον Δημήτρη Γραμματίκα – “Βροχή” τα μηνύματα θλίψης!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες πριν

Πάτρα: Ο Δημήτρης Γραμματίκας, τραπεζικός, το θύμα του τροχαίου στην Ακτή Δυμαίων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες πριν

Πάτρα: Τραγωδία στην Ακτή Δυμαίων- Νεκρός ποδηλάτης που παρασύρθηκε από όχημα – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες πριν

Τραγωδία: Πάτρα- Αυτοκτόνησε 40χρονος μέσα στο σπίτι του – Τον βρήκε η μητέρα του

ΚΟΙΝΩΝΙΑ23 ώρες πριν

ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ: Με προβληματίζει η Δυτική Ελλάδα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ23 ώρες πριν

Σεισμός Κρήτη: Ο γιος είδε τον πατέρα του να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ1 ημέρα πριν

Μας ετοιμάζουν για το νέο lockdown οι «ειδικοί»: «Έρχεται το 5ο κύμα τέλη Οκτωβρίου» λέει ο Ν.Θωμαΐδης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Στήνουν ανεμογεννήτριες στη βόρεια Εύβοια! – Οργισμένη αντίδραση των τοπικών φορέων: «Ο αγώνας θα είναι καθολικός»

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: Κυκλοφορούσε με κελεμπία… χωρίς εσώρουχο! Τα ‘κανε λίμπα σε ψησταριά

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Θα κλείσει όλη τη μέρα αύριο η Ολυμπία οδός! – Στο δρόμο οι Αιγιώτες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ4 ημέρες πριν

Super Cup: Προπονητές και αρχηγοί συμφώνησαν σε ένα πράγμα – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Η στιγμή που ο 6χρονος Φώτης άνοιξε τα μάτια του στη ΜΕΘ Παίδων της Πάτρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ημέρες πριν

Σαρηγιάννης: Θα πιεστούν τα παιδιατρικά νοσοκομεία – Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου πρέπει να ματαιωθεί

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Έρχεται το έργο για την ανακαίνιση των ιστορικών σκαλιών της Πάτρας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: Παρέσυρε 13χρονο με τη μηχανή και τον εγκατέλειψε

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, κυνηγάει και συλλαμβάνει κλέφτη που μπήκε σε σπίτι ηλικιωμένης – Κατηγορείται για έξι ακόμη κλοπές!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ημέρες πριν

Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ 88-71: Την «πάτησε» και θέλει… repeat – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Ο συγκλονιστικός Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Αμυνταίου σε Λυκειάρχη: «Ντροπή σας να λέτε ότι ο Σταυρός μολύνει» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Μάνα κατακεραυνώνει on air τον Θ.Βασιλακόπουλο: «Τα προσφυγόπουλα δεν νοσούν & θα νοσήσει το δικό μου παιδί;»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 εβδομάδες πριν

Έντονες αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη στη Μητρόπολη Αθηνών! – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ3 εβδομάδες πριν

Βίντεο-ντοκουμέντο! – Η στιγμή που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο της Πόρσε!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Υγειονομικός στο Ιπποκράτειο: «Αρνούμαι να εμβολιαστώ γιατί είμαι ελεύθερος – Δεν είμαι σκλάβος» – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 εβδομάδες πριν

«Βόμβα» Παυλάκη για τα σχολεία! – Αν δεν κλείνουν στο πρώτο κρούσμα θα κολλήσουν όλα τα παιδιά! – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ4 εβδομάδες πριν

Mad Clip: Συγκλονιστικό βίντεο λίγα δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο δυστύχημα – Καρέ καρέ η κόντρα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 μήνα πριν

ΓΣΕΒΕΕ: Σε άτυπο lockdown η εστίαση από 13 Σεπτεμβρίου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 μήνα πριν

Πάτρα: Ανεμβολίαστη φαρμακοποιός στον “Αγ. Ανδρέα”: «Ύποπτο που τα εμβόλια μας έρχονται χωρίς φύλλο οδηγιών» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ1 μήνα πριν

Χάος στη Καμπούλ: Πάνω από 60 νεκροί και 140 τραυματίες – Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη – Σκληρές εικόνες

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση