Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΟΣΜΟΣ

Δεν είναι μόνο η Ελλάδα! Τι ισχύει για τους ανεμβολίαστους στις Ευρωπαϊκές χώρες

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα νέα μέτρα έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ και οι ανεμβολίαστοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Αυτό όμως δεν ίσχυει μόνο στη χώρα μας, καθώς πολλές ευρωπαικές χώρες, το έλεος του τέταρτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού κυρίως λόγω των ανεμβολίαστων και των αρνητών του εμβολίου, επαναφέρουν σε ισχύ μέτρα και προωθούν εκστρατείες για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων με στόχο να μπει ένα φρένο στην αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων και τα αρνητικά ρεκόρ σε νοσηλείες και θανάτους.

Γερμανία

Με τα κρούσματα του κορωνοϊού να καλπάζουν στη Γερμανία και να προκαλεί έντονη ανησυχία η κατάσταση στους οίκους ευγηρίας καθώς μολύνεται ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός εμβολιασμένων, βουλευτές συζητούν πως θα μειωθεί ο κίνδυνος των μολύνσεων.

Ο υπουργός Υγείας, Γιενς Σπαν εκτιμά ότι η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας θα αποκλιμακωθεί περί τα τέλη του μήνα, ωστόσο δεν υπάρχει ορατό τέλος στα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ. Ο Σπαν ηγείται τώρα της προσπάθειας για χορήγηση αναμνηστικών δόσεων σε όλους όσοι συμπληρώνουν έξι μήνες από τον πρωτογενή εμβολιασμό τους – ειδικά στους άνω των 70 ετών, αλλά επιμένει να απορρίπτει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους εργαζόμενους στα γηροκομεία. Αντίθετα θα υπάρχουν υποχρεωτικά rapid test για τους επισκέπτες και το προσωπικό των οίκων ευγηρίας, περιλαμβανομένων των εμβολιασμένων, ώστε να μειωθούν οι μολύνσεις εκεί. Ο υπουργός Υγείας απηύθυνε έκκληση για τον εμβολιασμό του πληθυσμού και τις ενισχυτικές δόσεις, ενώ έχει ταχθεί υπέρ του αποκλεισμού των ανεμβολίαστων από συγκεκριμένες δραστηριότητες ειδικά σε περιοχές με μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο, ενώ ζητά να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο τιμών. Ωστόσο οι προτάσεις του έχουν διχάσει την κοινή γνώμη στη Γερμανία.

Η Σαξονία είναι το πρώτο γερμανικό κρατίδιο που εφαρμόζει από τη Δευτέρα αυστηρότερους κανονισμούς. Πρόσβαση σε κλειστούς χώρους όπως καταστήματα εστίασης, ξενοδοχεία, ντισκοτέκ, μουσεία, σινεμά αλλά και σε γήπεδα θα έχουν μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και δεν θα αρκεί πλέον το αρνητικό τεστ. Από αυτή τη ρύθμιση εξαιρούνται λιανεμπόριο, φαρμακεία και ναοί. Η ίδια πρακτική εφαρμόζεται ήδη σε μεμονωμένες περιοχές της Βαυαρίας με υψηλούς αριθμούς κρουσμάτων. Την καθιέρωση αυτού του κανόνα σε ολόκληρη τη Γερμανία ζητούν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των Σοσιαλδημοκρατών για θέματα υγείας, Κάρλ Λάουντερμπαχ, η Ένωση Γερμανικών Δήμων όπως και ο Ομοσπονδιακός Ιατρικός Σύλλογος. «Στην ανάγκη» θα πρέπει να επιβληθούν μέτρα lockdown για ανεμβολίαστους, υποστήριξε ο πρόεδρος της οργάνωσης, Κλάους Ράινχαρντ.

Άλλοι ιατρικοί σύλλογοι αλλά και ο Βαυαρός πρωθυπουργός, Μάρκους Ζέντερ,  ζητούν την επιστροφή στα δωρεάν τεστ κορωνοϊού, τα οποία είχαν καταργηθεί τον περασμένο μήνα. Εκτός αυτού, θεωρούν αναγκαίο να υποβάλλονται σε τεστ και οι εμβολιασμένοι, επειδή και αυτοί μπορούν να είναι φορείς του Covid-19.

Ιταλία

Η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι στην Ιταλία ήταν μία από τις πρώτες που επέβαλαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Από τα τέλη Μαϊου οι υγειονομικοί υποχρεούνται να εμβολιαστούν, ειδάλλως αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο προσωρινής απομάκρυνσης από τον χώρο εργασίας (με διακοπή της καταβολής του μισθού) μέχρι και απόλυσης. Σύμφωνα με την Ιατρικό Σύλλογο της χώρας FNOMCeO μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου πάνω από 2.000 γιατροί βρίσκονταν σε αναστολή εργασίας, αλλά κάπου 500 επέστρεψαν στις δουλειές τους από τη στιγμή που έκαναν το εμβόλιο.

Από τον Σεπτέμβριο όλοι οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα υποχρεούνται να επιδεικνύουν «πράσινο πάσο», που πιστοποιεί ότι εμβολιάστηκαν, ανέρρωσαν πρόσφατα από την Covid-19 και άρα διαθέτουν φυσική ανοσία ή ότι διαγνώστηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό το προηγούμενο 48ωρο. Το κράτος καλύπτει μόνον τα έξοδα των διαγνωστικών τεστ για εκείνους που αδυνατούν να εμβολιαστούν για λόγους υγείας. Το «πράσινο πάσο» είναι υποχρεωτικό και σε κινηματογράφους, μουσεία και εσωτερικούς αθλητικούς χώρους ή σε εσωτερικούς χώρους εστιατορίων.

Γαλλία

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ισχύει από τα μέσα Σεπτεμβρίου στη Γαλλία όχι μόνον για τους υγειονομικούς, αλλά και για άλλες κατηγορίες εργαζομένων, όπως οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες υποχρεούνται να κάνουν το εμβόλιο. Οι εργοδότες τους, όπως και στην Ιταλία, δεν μπορούν να απολύσουν τους ανεμβολίαστους, αλλά μπορούν να τους βάλουν σε αναστολή με διακοπή καταβολής των μισθών τους.

Παράλληλα, επιστρέφει στο Παρίσι η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία.

Βρετανία

Στις αρχές Νοεμβρίου ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, όπου σαρώνει το νέο κύμα της πανδημίας, ανακοίνωσε ότι θα εφαρμοστεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στα κρατικά νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας από τον ερχόμενο… Απρίλιο ομολογώντας έτσι εμπράκτως ότι γνωρίζει ότι πολλά μέλη του προσωπικού θα αντιδράσουν στον εμβολιασμό και το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) της χώρας θα αντιμετώπιζε μεγαλύτερες ελλείψεις προσωπικού μεσούντος του χειμώνα εφόσον το μέτρο εφαρμοζόταν νωρίτερα.

Προς το παρόν, πάντως, το μέτρο θα ισχύσει μόνον στην Αγγλία και δεν σχεδιάζονται μέχρι τώρα ανάλογα βήματα στην Ουαλία, τη Σκωτία ή τη Βόρεια Ιρλανδία.

Ισπανία

Στην Ισπανία, που ενέκρινε προ ημερών τον εμβολιασμό με αναμνηστική δόση για τους άνω των 70, έχει ανάψει η κουβέντα για τα κατά πόσον θα ισχύσει υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους εργαζομένους και όχι μόνον εκείνους του κλάδου Υγείας. Η ένωση εργοδοτών της χώρας τάσσεται υπέρ του μέτρου, αλλά διαφωνεί – τουλάχιστον προς το παρόν – η υπουργός Υγείας Καρολίνα Ντάριας.

Ορισμένες αυτόνομες περιοχές έχουν προτείνει νομοσχέδια για την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά δεν έχουν τεθεί σε ισχύ. Η περιοχή της Γαλικίας ήθελε να εφαρμόσει ένα σύστημα με «πράσινο πάσο» παρόμοιο με εκείνο της Ιταλίας, αλλά απέσυρε την πρότασή της όταν η κυβέρνηση Σάντσεθ στη Μαδρίτη ζήτησε από το Συνταγματικό Δικαστήριο το καλοκαίρι να εξετάσει τη νομιμότητα του μέτρου.

Δεδομένου του υψηλού ποσοστού εμβολιαστικής κάλυψης (άνω του 85% στα άτομα ηλικίας 20 έως 69 ετών και σχεδόν 100% στους υγειονομικούς) θα ήταν μάλλον δύσκολο να θεωρήσει το Δικαστήριο το μέτρο σύννομο με το Ισπανικό Σύνταγμα, που θέτει υψηλά τον πήχη αναφορικά με τους περιορισμούς των ελευθεριών των πολιτών.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΚΟΣΜΟΣ

Καθολικό lockdown και υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους στην Αυστρία!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σε καθολικό lockdown το οποίο θα αφορά και σε ανεμβολίαστους, αλλά και σε εμβολιασμένους, προχωρά, από τη Δευτέρα και το πολύ για 20 μέρες, η Αυστρία.

Παράλληλα, από την 1η Φεβρουαρίου κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους τους πολίτες.

Το νέο εθνικό lockdown ανακοίνωσε ο καγκελάριος της Αυστρίας Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Τυρόλο, έπειτα από συνομιλίες με τους κυβερνήτες των περιφερειών.

Ο Σάλενμπεργκ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το lockdown να παραταθεί αν τα κρούσματα δεν μειωθούν δραματικά τις επόμενες 10 μέρες! Επέμεινε όμως ότι δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 20 μέρες.

Η Αυστρία έγινε η πρώτη χώρα της δυτικής Ευρώπης που επιβάλλει και πάλι ολικό, εθνικό lockdown.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΣΜΟΣ

Δύο εμβολιασμένα αδέλφια πέθαναν με διαφορά δύο μηνών από ανακοπή καρδιάς – Διατάχθηκε έρευνα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Συνεχίζεται η «πανδημία» των αθλητών, καθώς δύο εμβολιασμένα αδέλφια από την Ιταλία, τα οποία αγωνίζονταν ως ποδοσφαιριστές έχασαν τη ζωή τους. 

Η 23χρονη ποδοσφαιρίστρια Vittoria Campo πέθανε στο Παλέρμο από καρδιακή ανακοπή την 1η Νοεμβρίου, μόλις δύο μήνες αφότου ο 25χρονος αδερφός της Αλεσάντρο πέθανε δύο ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer για τον COVID-19.

Και οι δύο δεν είχαν υποφέρει ποτέ από κάποια ασθένεια και ήταν υγιείς και δραστήριοι αθλητές σύμφωνα με την οικογένεια και τους φίλους. Το Sky News Italy αναφέρει ότι ένας εισαγγελέας στο Παλέρμο διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας στο σώμα της Vittoria.

Αλεσάντρο Κάμπο

Ο Αλεσάντρο Κάμπο, 25 ετών, φοιτητής νομικής και μανιώδης ποδοσφαιριστής, πέθανε την 1η Σεπτεμβρίου μετά την πρώτη του δόση του εμβολίου Pfizer για τον COVID-19. Η αυτοψία αποκάλυψε ότι είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή στον ύπνο του στο σπίτι του στη Favignana.

Σύμφωνα με τους φίλους του, έλαβε το εμβόλιο 2 ημέρες πριν από τον θάνατό του.

Για να προσθέσει στη θλίψη τους, η οικογένεια Κάμπο γνώρισε σύντομα μια άλλη τραγωδία. Δύο μήνες αργότερα, η αδερφή του Allesandro, η 23χρονη Vittoria Campo φέρεται να υπέστη επίσης μια ανεπιθύμητη ενέργεια στον εμβολιασμό κατά του COVID-19. Η Vittoria πέθανε στο νοσοκομείο Ingrassia στο Παλέρμο μετά από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή την 1η Νοεμβρίου.

Η Palermo FC, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος στον οποίο έπαιζε η Vittoria, έγραψε σε ένα αφιέρωμα:

«Καμία λέξη δεν μπορεί ποτέ να περιγράψει τον πόνο και την απογοήτευση για την πρόωρη απώλεια μιας νεαρής γυναίκας και ποδοσφαιριστή. Η σκέψη μας είναι με τους γονείς που πρέπει να ζήσουν με αυτόν τον νέο και αμέτρητο πόνο. Vittoria, είσαι και θα παραμείνεις πάντα στις καρδιές μας. Ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που μας χάρισες».

Ο αιφνίδιος θάνατός της διερευνάται ακόμη.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΣΜΟΣ

Έπεσε η πρώτη «βόμβα»: Lockdown στην Ολλανδία των 85% εμβολιασμένων – Ακολουθεί και η Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Η Ολλανδία είναι η πρώτη χώρα της δυτικής Ευρώπης που επιβάλλει lockdown μετά το καλοκαίρι, παρόλο που έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού το 85% του ενήλικου πληθυσμού. 

Όπως μετάδωσε σήμερα ο κρατικός ολλανδικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός NOS η Ολλανδία μπαίνει σε μερικό lokdown από αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Από αύριο Σάββατο τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα μη απαραίτητα καταστήματα θα κλείνουν στις 19:00 για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με το NOS, το οποίο επικαλέστηκε κυβερνητική πηγή.

Τι θα προβλέπει το νέο μερικό lockdown στην Ολλανδία

Οι πολίτες θα κληθούν να εργάζονται από το σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο και δεν θα επιτρέπονται θεατές στις αθλητικές διοργανώσεις. Τα σχολεία, τα θέατρα και οι κινηματογράφοι θα παραμείνουν ανοικτά.

Η κυβέρνηση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε θα λάβει την τελική απόφαση αργότερα σήμερα και θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας και η οποία θα μεταδοθεί από την τηλεόραση.

Τα κρούσματα της covid-19 έχουν αυξηθεί ραγδαία στη χώρα των 17,5 εκατομμυρίων κατοίκων τον τελευταίο καιρό και χθες Πέμπτη ο ημερήσιος αριθμός μολύνσεων έφτασε τις 16.264, ο υψηλότερος που έχει καταγραφεί από την αρχή της πανδημίας.

Το νέο κύμα των κρουσμάτων έχει αυξήσει την πίεση στα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, αναγκάζοντάς τα να αναστείλουν την παροχή των τακτικών τους υπηρεσιών για να αναλάβουν τους ασθενείς με covid-19.

Η ομάδα ειδικών που συμβουλεύει την ολλανδική κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας είχε συστήσει χθες Πέμπτη την επιβολή μερικού lockdown και τον περιορισμό της πρόσβασης σε δημόσιους χώρους όσων δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή δεν έχουν νοσήσει από covid-19.

H επιβολή νέου lockdown θα σημάνει δραστική αλλαγή πολιτικής για την ολλανδική κυβέρνηση, η οποία μέχρι τον Οκτώβριο πίστευε ότι το σχετικά υψηλό ποσοστό εμβολιασμένων θα της επέτρεπε να χαλαρώσει και άλλο τα περιοριστικά μέτρα προς το τέλος του έτους.

Η Ολλανδία δεν είναι η μόνη χώρα που εξετάζει να επιβάλει αυστηρά μέτρα μπροστά στην έκρηξη των κρουσμάτων της covid-19. Η Αυστρία ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι βρίσκεται μερικές ημέρες μακριά από την επιβολή lockdown για τους εκατομμύρια ανεμβολίαστους πολίτες της.

Πολλές ανεπτυγμένες χώρες βασίζονται στη χορήγηση αναμνηστικής δόσης εμβολίου κατά της covid-19 για να ενισχύσουν την ανοσία της αγέλης και να αποφύγουν την κατάρρευση των συστημάτων υγείας τους στη διάρκεια του χειμώνα.

Περίπου το 85% των ενηλίκων στην Ολλανδία έχει εμβολιαστεί κατά της covid-19.

Τον Οκτώβριο περίπου το 45% των ασθενών στα ολλανδικά νοσοκομεία ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. 

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΣΜΟΣ

lockdown μόνο για ανεμβολίαστους σε Αυστρία και Γερμανία

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Οι ειδήσεις που μας έρχονται από την Αυστρία αλλά και το κρατίδιο της Σαξωνίας στον Γερμανικό νότο μας προϊδεάζουν σχετικά με το τι πρόκειται να επακολουθήσει και στην χώρα μας με τους ανεμβολίαστους και τα μέτρα της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα σε lockdown επιστρέφει η Αυστρία που όμως θα επηρεάζει μόνον όσους πολίτες δεν έχουν εμβολιαστεί. Η περιφέρεια της Άνω Αυστρίας καταγράφει το υψηλότερο ποσοστό διάδοσης του κορωνοϊού και ως εκ τούτου η σχεδιάζει να επιβάλει lockdown για τους ανεμβολίαστους, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η πανδημία.

Θα βγαίνουν από το σπίτι μόνο για δουλειά ή σούπερ μάρκετ

Έτσι, όσοι πολίτες της περιοχής της Αυστρίας δεν έχουν εμβολιαστεί θα μπορούν να βγαίνουν από το σπίτι τους μόνο για να μεταβούν στην εργασία τους ή και να προμηθευτούν αγαθά πρώτης ανάγκης, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα.

Παρόμοια μέτρα παίρνονται και στην Γερμανία. Στο Βερολίνο σύμφωνα με δημοσίευμα της Τagesspiegel οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να επισκεφτούν κομμωτήρια, γυμναστήρια, καφετέριες ούτε ακόμα και με ράπιντ τεστ. Το ίδιο ισχυρίζονται γερμανικά δημοσιεύματα πρόκειται να αποφασιστεί και σε άλλα κρατίδια της χώρας πάντοτε με την επίκληση του υγειονομικού κινδύνου.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

Σοκ στην Πάτρα- Έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Μπίρμπας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ-ΤΩΡΑ: Τροχαίο στον Αγ. Ιωάννη Πράτσικα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ11 ώρες πριν

Δυτ. Ελλάδα: 373 νέα κρούσματα, στην Αχαΐα τα 220- Ο χάρτης της διασποράς

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ14 ώρες πριν

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ DRONE: Σοκολατένια η θάλασσα στο Ρίον

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες πριν

“Πόλεμος” για το πορτόνι στην οδό Αναπαύσεως στο Ρίο – Το βράδυ το… αποτέλειωσαν – ΦΩΤΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ17 ώρες πριν

Επενδυτές από το Κατάρ για την πίστα F1 στη Χαλανδρίτσα;

ΚΟΙΝΩΝΙΑ18 ώρες πριν

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για την 23χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη – «Την πατούσαν στην κοιλιά για να αποβάλει»

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ: Ανεμβολίαστη υπάλληλος εντοπίστηκε «θετική» και οι άλλοι… έτρεχαν!

ΖΩΗ18 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Είχε κορονοϊό σε καφέ… και το ‘κρυβε

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Πάνω από 1.500 άτομα σε καραντίνα στην Πάτρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

ΑΙΓΙΟ: ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Δεν θα επιτρέψω είσοδο στους Ναούς με rapid test

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΟΣΕ: Υπόγειο τρένο μόνο για τα 5 χιλιόμετρα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Νέες απαγορεύσεις για τους ανεμβολίαστους: Δεν θα μπαίνουν… πουθενά – Η τελευταία πράξη πριν το ολικό lockdown

ΖΩΗ4 ημέρες πριν

Φαίη Σκορδά: Νόσησε δύο φορές από Covid-19 αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένη! – Τί είπε στην εκπομπή της

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Κρούσμα covid στην Alpha Bank

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Εννέα μέλη της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ δεν στηρίζουν Γιώργο Παπανδρέου – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Στη φυλακή γνωστός ποδοσφαιριστής που ζει στην Πάτρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Τους… “έκανε καλά” ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Αυτοκίνητο τούμπαρε, σύρθηκε στην Πατρών Πύργου και βγήκε ανάποδα… εκτός δρόμου! ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” στον “Αγιο Ανδρέα” μετά από 24 ημέρες “μάχης” με τον κορονοϊό γνωστός επιχειρηματίας – ΦΩΤΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ14 ώρες πριν

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ DRONE: Σοκολατένια η θάλασσα στο Ρίον

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ημέρα πριν

Βίντεο φρίκης από το Κερατσίνι: Έβλεπαν την 8χρονη να ξεψυχάει και την… κλωτσούσαν να δουν αν είναι ζωντανή!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

Η συνέντευξη Τύπου της “Εστίαση Πάτρας” για την κινητοποίηση στις 16 Νοεμβρίου- ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

THΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΤΡΑΣ: “Δεν φτυς τα …”- ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 εβδομάδες πριν

Νέα βόμβα από τους «ειδικούς» – Ι.Κιούμης: «Δεν αποκλείεται και τέταρτη δόση»

ΚΟΣΜΟΣ3 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ από τη βίαιη σύλληψη του Έλληνα – Τι επισημαίνουν διπλωματικές πηγές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ4 εβδομάδες πριν

Νέα μέτρα! Καμπάνια όχι καμπάνα η νέα τακτική της κυβέρνησης – Με τεστ ανεμβολίαστοι Δημόσιοι & Ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι ιερείς στις εκκλησίες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Βίντεο-σοκ από το «λιώσιμο» του Έλληνα βιοπαλαιστή από τον 21χρονο οδηγό

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Σάλος με το σχόλιο Πορτοσάλτε για τον νεκρό ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη – Προκλητικός ξανά ο δημοσιογράφος – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ4 εβδομάδες πριν

Έφη Σαρρή: Η αποχή από το σεξ είναι το ελιξίριο της νεότητας

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση