Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους έκαψαν σπίτια και ψυχές: Εικόνες καταστροφής στα Βίλια – Τα λάθη της κυβέρνησης για την αποτέφρωση της Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ελλάδα καίγεται εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες και η κυβέρνηση αντί να ζητάει συγγνώμη και να ανακοινώνει παραιτήσεις «αυτοθαυμάζεται», καθώς βλέπουμε τα στελέχη της να λένε ούτε λίγο ούτε πολύ, πως η κυβέρνηση τα πήγε… τέλεια στην αντιμετώπιση της φωτιάς διότι σκοτώθηκε «μόνο» ένας άνθρωπος.

Η φωτιά όμως συνεχίζει να καίει την Ελλάδα και μέχρι στιγμής έχουν καεί πάνω από 1,4 εκατ. στρέμματα και πάρα πολλά σπίτια. Τα Βίλια βρίσκονται στις φλόγες για 5η συνεχόμενη ημέρα και η καταστροφή είναι τεράστια. Το ίδιο και οι ευθύνες της κυβέρνησης εάν αναλογιστεί κανείς πως ήδη είχαν καεί πολλές περιοχές της χώρας και πως θα έπρεπε να είχε πάρει ένα μάθημα. Όμως μάλλον το μόνο που γνωρίζει είναι να κατηγορεί την κλιματική αλλαγή… 

Η οικολογική καταστροφή εξαιτίας της φωτιάς στα Βίλια είναι τεράστια, ενώ από το πύρινο μέτωπο κάηκαν ολοσχερώς και περιουσίες. Πλέον οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν αρχίζει να μετρούν τις πληγές τους, ενώ μόλις σβήσει η φωτιά θα ξεκινήσει η αναλυτική καταγραφή των ζημιών.

Χαρακτηριστικές της κατάστασης στα Βίλια είναι οι αποκαρδιωτικές εικόνες από την περιοχή Καραούλι. Κόποι μιας ζωής, αλλά και πυκνό παρθένο δάσος έγιναν στάχτη το πέρασμα της πυρκαγιάς η οποία έχει κάψει πάνω από 90.000 στρέμματα.

Δείτε εικόνες καταστροφής από τα Βίλια 

Τα λάθη της κυβέρνησης 

1] Δεν γίνεται επέμβαση κατά τα πρώτα κρίσιμα είκοσι λεπτά από την εκδήλωση της πυρκαγιάς με αποτέλεσμα τα πύρινα μέτωπα να γιγαντώνονται και η φωτιά να βγαίνει εκτός ελέγχου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η χώρα μας φέτος κατέχει τη «μαύρη» πρωτιά ανάμεσα στις χώρες της Μεσογείου, με τον μεγαλύτερο αριθμό καμένων εκτάσεων ανά πυρκαγιά. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου 58 μεγάλες δασικές πυρκαγιές έκαψαν 1.161.650 στρέμματα.

2] Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δεν επιχειρούν μέσα στα δάση που αποτελούν ακόμα και σήμερα terra incognita για τους πυροσβέστες. Έτσι οι φωτιές φτάνουν στους οικισμούς στα χωριά και ακόμα και στις παρυφές πόλεων, πράγμα αδιανόητο.

3] Σχεδόν σε όλες τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές παρατηρήθηκε σοβαρό έλλειμα συντονισμού από τους επιτελείς τόσο στις επίγειες όσο και στις εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό με το θηριώδες Ilyushin Il-76 που αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή η σύγκρουσή του με άλλα εναέρια μέσα στα Βίλια. Χαρακτηριστικό είναι και το ξέσπασμα του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Δασοφυλάκων που έκανε λόγο για «ηλίθιους και ανίκανους» και για άσχετους που έχουν αναλάβει τον συντονισμό κατάσβεσης.

4] Παρατηρείται από τους επιτελείς  εντελώς λανθασμένη εκτίμηση για την επικινδυνότητα ορισμένων πυρκαγιών με αποτέλεσμα η υποτίμηση των μετώπων να κάνει παρανάλωμα την Εύβοια και τα Βίλια. 

5] Οι δασοπυροσβέστες γνώριζαν το δάσος σπιθαμή προς σπιθαμή και ο δασάρχης που είχε το γενικό πρόσταγμα είχε αντίληψη, ανάλογα με τη βλάστηση της περιοχής, προς τα πού θα κινηθεί η φωτιά καθώς και εάν θα επιβραδυνθεί ή θα επιταχυνθεί. Έτσι έστηναν μπλόκα σε σημεία πριν φτάσει το πύρινο μέτωπο.

6] Οι εποχικοί δασοπυροσβέστες προσλαμβάνονταν με το κριτήριο της εντοπιότητας καθώς γνώριζαν το δάσος, τα περάσματα και τις οδούς διαφυγής. Στις φωτιές των τελευταίων ημερών είδαμε να έχουν μεταφερθεί πυροσβεστικές δυνάμεις από τη βόρεια Ελλάδα για να επιχειρήσουν στην άγνωστη γι’ αυτούς γη της Βαρυμπόμπης, των Αφιδνών,της Πάρνηθας

7] Δυνάμεις δασοπυροσβεστών παρέμεναν στις περιοχές όπου η φωτιά είχε σβήσει για τον κίνδυνο των αναζωπυρώσεων. Στις φωτιές των τελευταίων ημερών από αναζωπύρωση έγινε η μεγάλη καταστροφή στην Αττική, στην Αχαΐα όπου από τη Ζήρια έφτασε στη θάλασσα καθώς και στη Βόρεια Εύβοια, την Ηλεία, τη Μεσσηνία, την Αρκαδία. ΟΙ αναζωπυρώσεις αποτέλεσαν το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Κερατέα και τα Βίλια

8] Όταν το πρόσταγμα είχε το δασαρχείο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας συνέδραμαν υπό την καθοδήγηση του δασάρχη και βρίσκονταν στα όρια των οικισμών ώστε να επέμβουν στην περίπτωση που η φωτιά ξέφευγε

9] Τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης έγιναν κεντρική επιχειρησιακή επιλογή ενώ δεν σβήνουν τις φωτιές. Ο ρόλος τους είναι κρίσιμος για την οριοθέτηση του μετώπου και για την επιχείρηση σε απόκρημνες περιοχές. Αντίθετα υποτιμήθηκε ο κυρίαρχος ρόλος των επίγειων δυνάμεων με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση στην κατάσβεση και συνεχείς αναζωπυρώσεις

10] Η κυβέρνηση ενώ έκανε επικοινωνιακή επένδυση στα εναέρια μέσα μετά το επιχειρησιακό φιάσκο υποχρεώθηκε να παραδεχθεί ότι από τα 73 πτητικά μέσα, τα 67 είναι για κατάσβεση και μπορούν να επιχειρούν ταυτόχρονα μόνο 20, ενώ στην Εύβοια ο Ν.Χαρδαλιάς παραδέχθηκε πως δεν πέταξε κανένα. Έτσι δικαιώνονται τραγικά οι κάτοικοι που κατήγγειλαν ότι δεν είχαν βοήθεια από εναέρια μέσα και τους απαντούσαν ότι δεν τα… βλέπουν.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Ηράκλειο – Νέες καταρρεύσεις κτιρίων – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Νέος σεισμός 5,3 Ρίχτερ έγινε πριν από λίγα λεπτά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το εστιακό βάθος σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο είναι στα 13,3 χλμ, ενώ το επίκεντρο 22χλμ νότιο-ανατολικά του Ηρακλείου.

Σεισμός

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος, Όλγα Δραμουντάνη σε αρκετά κτίσματα που είχαν υποστεί ζημιές εμφανίζονται νέες καταρρεύσεις.

Στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος η νέα σεισμική δόνηση προκάλεσε εκ νέου αναστάτωση, ενώ σε αρκετές περιοχές της ανατολικής Κρήτης που έγινε αισθητός ο σεισμός, πολίτες βγήκαν στους δρόμους.

Δύσκολη η νύχτα στο Αρκαλοχώρι – Στις σκηνές ξύπνησαν οι κάτοικοι

Στήθηκαν 80 σκηνές, χωρητικότητας 20 ατόμων έκαστη, ενώ σήμερα αναμένεται να μεταφερθούν κι άλλες.

Οι ζημιές ειδικά σε παλαιότερα σπίτια είναι μεγάλη και χθες το τοπίο στο Αρκαλοχώρι έμοιαζε «βομβαρδισμένο». Σύσταση των σεισμολόγων ήταν εξαρχής να μην παραμείνουν ή να μην επιστρέψουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι που έχουν παλιές κατοικίες.

Σεισμός- Αρκαλοχώρι- σκηνές

Θα παραμείνουν δε σε σκηνές μέχρι να ελεγχθεί η στατικότητα των σπιτιών τους ή να γίνουν εργασίες αποκατάστασης σε όσα έχουν υποστεί ζημιές.

Σεισμός-Αρκαλοχώρι

Το μεσημέρι θα βρεθεί στο Ηράκλειο και στις πληγείσες περιοχές ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής.

«Δεν έμεινε ποτήρι για να πιούμε νερό» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Πολλοί κάτοικοι κοιμήθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους είτε στις σκηνές που στήθηκαν.

«Πάρα πολύ δύσκολη νύχτα. Η κατάσταση είναι τραγική. Φοβόμασταν να κοιμηθούμε σπίτι. Πήραμε κάτι κουβέρτες. Εσωτερικά δεν έμεινε τίποτα όρθιο σπίτι. Ένα ποτήρι για να πιούμε νερό δεν έχουμε. Τηλεόραση, καθρέφτη» δήλωσε στο MEGA κάτοικος των Ρουσσοχωρίων.

Πολλά σπίτια, και ιδιαίτερα τα παλιά, έχουν καταστραφεί. Στα χωριά γίνονται περιπολίες ώστε να μην γίνουν κλοπές στα σπίτια που άδειασαν.

«Τα  σπίτια είναι ακατοίκητα. Δεν μπορούμε να μπούμε μέσα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Ποιος θα φτιάξει τα σπίτια; Έρχεται χειμώνας» υπογράμμισε ο κ. Μανώλης, άλλος κάτοικος του ίδιου χωριού.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Μανώλης, στους κατοίκους του χωριού δεν έχει προσφερθεί φαγητό ακόμα.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ: Με προβληματίζει η Δυτική Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

«Στα χωριά, τα σπίτια που έχουν υποστεί κάποιο βαθμό αστοχίας, κάποια ρωγμή, αν δεν έχουν πάρει το οκέυ από μηχανικούς, να αποφύγουν να μείνουν τις μέρες αυτές μέσα, καθώς αν υπάρχει αστοχία, ισχυροί μετασεισμοί μπορεί να φέρουν κατάρρευση», προειδοποίησε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα, ο σεισμολόγος, Άκης Τσελέντης.

«Είναι ξεκάθαρη η εικόνα στην περιοχή γιατί έχω βάλει εκεί πάρα πολλά όργανα, πριν 3-4 μήνες απ’ όταν ξεκίνησε η σεισμική ακολουθία. Έγινε πάνω σε γνωστό ρήγμα, του Καστελίου, το οποίο έχει δυναμικότητα το πολύ 6 ρίχτερ, άρα ο σεισμός που έγινε είναι ο κυρίως. Ωστόσο θα έχουμε πολλούς μετασεισμούς, μέχρι και 5,4 ρίχτερ».

Είχε συστήσει οδηγία στο Αρκαλοχώρι ο κ. Τσελέντης, ότι πρέπει να αποφεύγουν τα παλιά πέτρινα σπίτια. «Στο Ηράκλειο μέσα να μην ανησυχούν, να μείνουν στα σπίτια τους το βράδυ, γιατί έχουμε σχετικά ρήγματα εκεί».

«Μας έπιασε εξ απήνης ο σεισμός, γιατί δεν είχε δώσει ποτέ τόσο μεγάλο γεγονός». Το 1950 υπήρξε το ίδιο φαινόμενο με πολλούς μικρούς σεισμούς που έληξαν με τον κύριο, ο οποίος ωστόσο δεν είχε ξεπεράσει τα 5 ρίχτερ.

Σε σχέση με την πιθανότητα, το συγκεκριμένο ρήγμα, να επηρεάσει άλλα γειτονικά, ο κ. Τσελέντης, απαντά ότι στην σεισμολογία, όλα είναι πιθανά. «Τώρα δεν βλέπουμε μετατόπιση σε άλλο ρήγμα».

Ο κ. Τσελέντης μίλησε και για τις άλλες περιοχές της Ελλάδας που προβληματίζουν τους σεισμολόγους. 

Η Θήβα είναι μία από αυτές τις περιοχές. «Αυτό δεν σημαίνει ότι περιμένω κάποιο μεγάλο σεισμό, αλλά έχει μια όχι τόσο καλή δόμηση και έχουμε συνεχείς μικροσεισμούς. Κοντά στη Θήβα έχουμε πολύ μεγάλα ρήγματα, τα οποία δεν βλέπουμε να έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη.

Μια άλλη περιοχή που μας προβληματίζει είναι τα Ιόνια νησιά, η Κεφαλονιά και η Ζάκυνθος, αλλά αυτά είναι πολύ καλά δομημένα, διευκρίνισε ο κ. Τσελέντης.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός Κρήτη: Ο γιος είδε τον πατέρα του να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Είδε τον πατέρα του να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια του, κατά τη διάρκεια του ισχυρού σεισμού που χτύπησε σήμερα το πρωί στην Κρήτη. Ο 62χρονος Ιάκωβος Τζαγκαράκης που έχασε τη  ζωή, όταν καταπλακώθηκε από τον τρούλο της μικρής εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι του νομού Ηρακλείου. Ο 30χρονος γιος που βρίσκονταν μπροστά στο τραγικό συμβάν ήταν αυτό που έσπευσε πρώτος να βγάλει τον πατέρα του από τα συντρίμμια.   

«Μια κακή εβδομάδα ξεκινάει για όλο τον νομό. Δυστυχώς ο ένας νεκρός είναι προσωπικός μου φίλος και συνδημότης μου. Έμενε σε ένα χωριό κοντά» λέει στο newsit.gr, o δήμαρχος της κοινότητας Βιάννου, Νίκος Σταυρακάκης και συνεχίζοντας προσθέτει: «Απ’ όσο γνωρίζω εκτελούσε εργασίες αποκατάστασης και τον πέτυχε ο κύριος σεισμός εν ώρα εργασίας , έπεσε ο τρούλος και τον πλάκωσε».  

Ο γιος του αδικοχαμένου άνδρα ήταν αυτός που ειδοποίησε τις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές. Παρέμεινε στο σημείο έως τη στιγμή που οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ανακοίνωσαν το τραγικό συμβάν. Ότι ο πατέρας του, ανασύρθηκε από τα χαλάσματα νεκρός.  

«Μαζί του στην εκκλησία ήταν και ο γιος του και ένα άλλο παιδί οι οποίοι τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφριά. Ο γιος ήταν μπροστά. Αυτός πήρε την ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό. Ο γιος είναι 30 ετών και ο εκλιπών συμμαθητής μου 62 ετών», λέει στο newsit.gr, o δήμαρχος Βιάννου, Νίκος Σταυρακάκης.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νεκρός από τον μεγάλο σεισμό 5,8 Ρίχτερ στην Κρήτη: Καταπλακώθηκε από οροφή

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ένας άνδρας που καταπλακώθηκε από οροφή εκκλησίας στο Αρκαλοχώρι είναι νεκρός. Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες για έναν ακόμη τραυματία από τον ισχυρό σεισμό, ο οποίος είναι επίσης στο Αρκαλοχώρι, αλλά και για δύο εγκλωβισμένους, ο ένας στο Αρκαλοχώρι και ο ένας στο Πατσίδερο.

Το τοπικό μέσο ενημέρωσης neakriti, μεταφέρει πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία σπεύδει στο σημείο και γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ6 ώρες πριν

Αναδρομικά: Την Τετάρτη η πληρωμή σε 133.692 συνταξιούχους – Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ6 ώρες πριν

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Ηράκλειο – Νέες καταρρεύσεις κτιρίων – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες πριν

Πάτρα: Κάθε μέρα και καλύτερα ο μικρός Φώτης – Μιλά πλέον κανονικά

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Το facebook αποχαιρετά τον Δημήτρη Γραμματίκα – “Βροχή” τα μηνύματα θλίψης!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Πάτρα: Ο Δημήτρης Γραμματίκας, τραπεζικός, το θύμα του τροχαίου στην Ακτή Δυμαίων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες πριν

Πάτρα: Τραγωδία στην Ακτή Δυμαίων- Νεκρός ποδηλάτης που παρασύρθηκε από όχημα – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες πριν

Τραγωδία: Πάτρα- Αυτοκτόνησε 40χρονος μέσα στο σπίτι του – Τον βρήκε η μητέρα του

ΚΟΙΝΩΝΙΑ23 ώρες πριν

ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ: Με προβληματίζει η Δυτική Ελλάδα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ23 ώρες πριν

Σεισμός Κρήτη: Ο γιος είδε τον πατέρα του να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ1 ημέρα πριν

Μας ετοιμάζουν για το νέο lockdown οι «ειδικοί»: «Έρχεται το 5ο κύμα τέλη Οκτωβρίου» λέει ο Ν.Θωμαΐδης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Στήνουν ανεμογεννήτριες στη βόρεια Εύβοια! – Οργισμένη αντίδραση των τοπικών φορέων: «Ο αγώνας θα είναι καθολικός»

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: Κυκλοφορούσε με κελεμπία… χωρίς εσώρουχο! Τα ‘κανε λίμπα σε ψησταριά

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Θα κλείσει όλη τη μέρα αύριο η Ολυμπία οδός! – Στο δρόμο οι Αιγιώτες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ4 ημέρες πριν

Super Cup: Προπονητές και αρχηγοί συμφώνησαν σε ένα πράγμα – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Η στιγμή που ο 6χρονος Φώτης άνοιξε τα μάτια του στη ΜΕΘ Παίδων της Πάτρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ημέρες πριν

Σαρηγιάννης: Θα πιεστούν τα παιδιατρικά νοσοκομεία – Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου πρέπει να ματαιωθεί

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Έρχεται το έργο για την ανακαίνιση των ιστορικών σκαλιών της Πάτρας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: Παρέσυρε 13χρονο με τη μηχανή και τον εγκατέλειψε

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, κυνηγάει και συλλαμβάνει κλέφτη που μπήκε σε σπίτι ηλικιωμένης – Κατηγορείται για έξι ακόμη κλοπές!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ημέρες πριν

Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ 88-71: Την «πάτησε» και θέλει… repeat – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Ο συγκλονιστικός Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Αμυνταίου σε Λυκειάρχη: «Ντροπή σας να λέτε ότι ο Σταυρός μολύνει» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Μάνα κατακεραυνώνει on air τον Θ.Βασιλακόπουλο: «Τα προσφυγόπουλα δεν νοσούν & θα νοσήσει το δικό μου παιδί;»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 εβδομάδες πριν

Έντονες αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη στη Μητρόπολη Αθηνών! – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ3 εβδομάδες πριν

Βίντεο-ντοκουμέντο! – Η στιγμή που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο της Πόρσε!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Υγειονομικός στο Ιπποκράτειο: «Αρνούμαι να εμβολιαστώ γιατί είμαι ελεύθερος – Δεν είμαι σκλάβος» – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 εβδομάδες πριν

«Βόμβα» Παυλάκη για τα σχολεία! – Αν δεν κλείνουν στο πρώτο κρούσμα θα κολλήσουν όλα τα παιδιά! – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ4 εβδομάδες πριν

Mad Clip: Συγκλονιστικό βίντεο λίγα δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο δυστύχημα – Καρέ καρέ η κόντρα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 μήνα πριν

ΓΣΕΒΕΕ: Σε άτυπο lockdown η εστίαση από 13 Σεπτεμβρίου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 μήνα πριν

Πάτρα: Ανεμβολίαστη φαρμακοποιός στον “Αγ. Ανδρέα”: «Ύποπτο που τα εμβόλια μας έρχονται χωρίς φύλλο οδηγιών» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ1 μήνα πριν

Χάος στη Καμπούλ: Πάνω από 60 νεκροί και 140 τραυματίες – Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη – Σκληρές εικόνες

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση