Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγική εξέλιξη! Κατέληξε η αποκλειστική που πήδηξε από το παράθυρο για να αποφύγει τη σύλληψη

Δημοσιεύθηκε

στις

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια μιας αποκλειστικής νοσοκόμας που εργαζόταν παράνομα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, να αποφύγει τη σύλληψη.

Η άτυχη γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου για να αποφύγει τον έλεγχο της αστυνομίας γύρω στις 12 το μεσημέρι.

Από την πτώση της τραυματίστηκε σοβαρά και φέροντας πολλαπλά κατάγματα οδηγήθηκε στα επείγοντας, αλλά λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα είχε καταγωγή από την Αρμενία και είναι περίπου 50 χρονών.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχουν και αυτοί οι δήμαρχοι! Δημόσια συγγνώμη και τέσσερις μήνες δωρεάν νερό επειδή καθυστέρησε έργα ύδρευσης!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σε μια ενέργεια έμπρακτης συγγνώμης προς τους δημότες του, για την καθυστέρηση έργων ύδρευσης προχώρησε ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου.
Έτσι ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος στα Τρίκαλα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο από τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή.
Παράλληλα ο δήμαρχος επίπληξε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου που δε συνεργάστηκαν μεταξύ τους όλο αυτό το διάστημα και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους επαγγελματίες και κατοίκους της οδού Απόλλωνος, τους οποίους και ενημέρωσε ότι για τους επόμενους τέσσερις μήνες, θα έχουν δωρεάν νερό.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστικό «όχι» από Κικίλια-ΕΟΠΥΥ για τη θεραπεία του μικρού Ραφαήλ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Του γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και καταβάλουν προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστούν από τον ΕΟΠΥΥ τα έξοδα της νοσηλείας του στην Αμερική δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ωστόσο δεν φαίνεται να βρέθηκε λύση στο αίτημα των γονέων του μικρού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κικίλιας του ενημέρωσε ότι δεν είναι εφικτό να γίνεται δεκτό το αίτημά τους από τον ΕΟΠΥΥ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεραπεία του Ραφαήλ στη Βοστόνη με ενέσιμο φάρμακο είναι η μόνη αποτελεσματική θεραπεία και μπορεί να χορηγηθεί στο παιδί το αργότερο μέχρι όταν θα είναι 24 μηνών, δηλαδή μέσα στους επόμενους 5-6 μήνες.

Το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ έχει απορρίψει δύο φορές το αίτημα μετάβασης του Παναγιώτη Ραφαήλ στη Βοστόνη.

Παρά την απογοήτευση που πήραν οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ ενημέρωσαν τον υπουργό πως δεν πρόκειται να διακόψουν τον αγώνα τους. Αντιθέτως τον διαβεβαίωσαν πως θα συνεχίσουν έως ότου διασφαλιστεί η μετακίνηση του παιδιού στη Βοστόνη των ΗΠΑ, η εισαγωγή του στο νοσοκομείο και η παροχή της θεραπείας που απαιτείται.

Με πληροφορίες από zougla.gr

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθινοπωρινό πρόγραμμα μάθησης και δημιουργικής έκφρασης για μητέρες και παιδιά 7-12 ετών

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

«Η Υγεία πάνω απ’ Όλα.. στης Μαμάς την Κατσαρόλα». Φθινοπωρινό πρόγραμμα μάθησης και δημιουργικής έκφρασης για μητέρες και παιδιά 7-12 ετών δικαιούχους του ΤΕΒΑ της Κοινωνικής Σύμπραξη της Π.Ε. Αχαΐας

Μια καινοτόμος Κοινωνική Δράση Στήριξης από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών

Μία καινοτόμο και δημιουργικά «νόστιμη» δράση με μαθήματα υγιεινής μαγειρικής, παιχνίδια μαγειρικής και βιωματικά εργαστήρια σχεδιάστηκε για τις μητέρες ωφελούμενες ΤΕΒΑ Π.Ε. Αχαΐας και τα παιδιά τους (7-12 ετών) και υλοποιείται από την Ι. Μητρόπολη Πατρών στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που στοχεύουν στην ενδυνάμωση και ψυχοκοινωνική στήριξη των ωφελούμενων ΤΕΒΑ/FEAD (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους) .

Με σύνθημα, «Η Υγεία πάνω απ’ Όλα.. στης Μαμάς την Κατσαρόλα» στην δράση (από 19/10 έως 10/11/2019) θα εκπαιδευτούν 50 γυναίκες μητέρες και 50 παιδιά τους στοχεύοντας στην ενίσχυση των δεξιοτήτων υγιεινής διατροφής και διαβίωσης, παιδιών και ενηλίκων, με σύγχρονες βιωματικές μεθόδους. Οι μητέρες δικαιούχοι ΤΕΒΑ θα γνωρίσουν:

  • τεχνικές υγιεινής μαγειρικής,
  • τα κρυμμένα μυστικά των ετικετών,
  • τεχνικές για οικονομία στις αγορές τροφίμων,
  • πρόληψη για τροφικές αλλεργίες και

θα εκπαιδευτούν πρακτικά από σεφ να παρασκευάζουν συνταγές νόστιμων οικονομικών υγιεινών γευμάτων & εδεσμάτων.

Παράλληλα, για τα παιδιά, με παιδοκεντρική προσέγγιση έχουν σχεδιαστεί δράσεις δημιουργικής μαγειρικής, υγιεινής των τροφίμων, γαστρονομία με on line παιχνίδια, χρώματα, μαγειρικά πειράματα ώστε οι «μικροί σεφ» να κατανοήσουν και να εξοικειωθούν με υγιεινά γεύματα και πολυαισθητηριακά να ενισχυθούν παιδικές δεξιότητες όπως η αδρή/λεπτή κινητικότητα, συντονισμός, μνήμη, λογική, φαντασία και δημιουργικότητα.

Μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες με χιούμορ, φαντασία, ομαδικό πνεύμα, αλλά και υπευθυνότητα, θα συμμετέχουν στην γιορτινή εκδήλωση λήξης όπου θα παρασκευάσουν και θα προσφέρουν γευστικά υγιεινά εδέσματα στις οικογένειες τους ενδυναμώνοντας την κοινωνική αλληλεπίδραση και τις θετικές οικογενειακές διαπροσωπικές σχέσεις.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με την συνεργασία του ΣΚΕΑΝΑ (Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης Αναψυχής Νομού Αχαΐας, του Εκπαιδευτικού Ομίλου EUROTEAM, έμπειρων επιστημονικών εκπαιδευτών & εικαστικών ενώ θα ξεκινήσει στις Σάββατο 19 Οκτώβρη 2019 στην Πάτρα στον χώρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου EUROTEAM, στην οδό Παντανάσσης 4.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μητέρες/ κηδεμόνες, ωφελούμενοι ΤΕΒΑ, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2611 100225 ή 6940 823857. Ώρες επικοινωνίας από 9:30 έως 14:30. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με τον αδελφό της Σάσας Μπάστα – Άγνωστοι έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητό του έπειτα από τροχαίο στην Πατρών Πύργου – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, με νεκρούς δύο άνδρες ηλικίας 55 και 34 ετών και τρεις τραυματίες μεταξύ των οποίων και ο ετεροθαλής αδελφός της Σάσας Μπάστα, Δημήτρης.

Μάλιστα, ο 39χρονος που είναι παλιός γνώριμος των Αρχών καθώς έχει κατηγορηθεί για ληστείες και απάτες, φέρεται ότι ήταν εκείνος που κρατούσε το τιμόνι του μοιραίου οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο άρχισε να χτυπά ανεξέλεγκτο το στηθαίο προτού συγκρουστεί μετωπικά με το διερχόμενο αυτοκίνητο των δύο άτυχων ανδρών που βρήκαν ακαριαίο θάνατο. Στο πλευρό του ο 39χρονος είχε φιλικό του πρόσωπο που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ πάνω τους έπεσε και τρίτο αυτοκίνητο με οδηγό μια 33χρονη η οποία επίσης νοσηλεύεται.
Μια νέα εξέλιξη όμως, έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα. Και αυτό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τα τρία οχήματα απομακρύνθηκαν από το σημείο και μεταφέρθηκαν σε μάνδρα στην Πάτρα για να εξεταστούν από τους πραγματογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ. άγνωστοι φέρεται ότι έκαναν φύλλο και φτερό του Δημήτρη Μπάστα. Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά το τροχαίο άγνωστοι εντόπισαν στη μάνδρα το όχημα του 39χρονου και άρχισαν να το ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί έντονο προβληματισμό στις Αρχές που εξετάζουν αν η συγκεκριμένη ενέργεια σχετίζεται με τις περιπέτειες του Δημήτρη Μπάστα στο παρελθόν. Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, οι άνδρες της Τροχαίας που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος εξέτασαν και τα τρία εμπλεκόμενα οχήματα, χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο. Αυτό δεν αποκλείει να υπήρχε κάποια κρύπτη ή κρυφό σημείο στο όχημα, που δεν διαπιστώθηκε κατά τον πρώτο έλεγχο καθώς οι αστυνομικοί εστίασαν στο τροχαίο σημείωναν οι ίδιες πηγές, οι οποίες συνεκτιμώντας την εμπλοκή του 39χρονου με τον νόμο, αφήνουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Δημήτρη Μπάστα είχε σταθεί και η αιτία για τις κακές σχέσεις με την ετεροθαλή αδελφή του, Σάσα. Η ίδια μετά τη σύλληψή του το 2017 είχε δηλώσει ότι τον έχει δει μόνο μια φορά στη ζωή της και δεν έχει σχέσεις μαζί του, ενώ είχε ευχηθεί «ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο».

Με πληροφορίες από εφημερίδα «Espresso»

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες πριν

Πάτρα: «Έφυγε» στα 55 της η Μαρία – Κριστίνα Τζιούστι

ΚΟΙΝΩΝΙΑ21 ώρες πριν

Υπάρχουν και αυτοί οι δήμαρχοι! Δημόσια συγγνώμη και τέσσερις μήνες δωρεάν νερό επειδή καθυστέρησε έργα ύδρευσης!

ΖΩΗ21 ώρες πριν

«ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»: O Κυματοθραύστης της Πάτρας φωταγωγήθηκε ροζ για μια ακόμη χρονιά – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες πριν

Πάτρα: Και οι Αστυνομικοί δίπλα στον Παναγιώτη – Ραφαήλ – Η πρωτοβουλία που συγκίνησε

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες πριν

Πάτρα- ΣΟΚ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ: Της είπαν οτι το νεκρό παιδί της ενεπλάκη σε τροχαίο…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ23 ώρες πριν

Οριστικό «όχι» από Κικίλια-ΕΟΠΥΥ για τη θεραπεία του μικρού Ραφαήλ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ23 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Για ποτό με νέους ο Αλέξης Τσίπρας

ΚΟΣΜΟΣ1 ημέρα πριν

BBC News – Kορίτσια ηλικίας έως και 9 ετών πωλούνται για σεξουαλική επαφή

ΜΟΥΣΙΚΗ2 ημέρες πριν

Το 11ο Street Mode Festival περνάει στην ιστορία.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Φθινοπωρινό πρόγραμμα μάθησης και δημιουργικής έκφρασης για μητέρες και παιδιά 7-12 ετών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ5 ημέρες πριν

Τι πραγματικά συνέβη με την εξαγορά της Ολυμπιακής

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Καλεσμένη σε γάμο έκλεψε τα φακελάκια κι έκρυψε τα χρήματα στο εσώρουχό της

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Tροχαίο στην Περιμετρική της Πάτρας – «Εφυγε» ο τράκτορας – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Θρήνος σε Πάτρα, Σαγέικα κι Αχαϊκό για τον Νίκο και τον Δημήτρη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Τροχαίο με ντελιβερά: Ξεσπά η μάνα «Το Παιδί μου δεν παραβίασε “STOP”» «Έγκυος η γυναίκα του, Θα Ζήσει να το Μεγαλώσει;»

ΚΟΣΜΟΣ5 ημέρες πριν

Όλα τα Μέλης της Οικογένεια της Κιμ Καρντάσιαν, Βαφτίστηκαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι στην Αρμενία – ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Οι «πρόσφυγες» πετάνε το φαγητό στα σκουπίδια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον Νίκο Μουγκογιάννη που έχασε τη ζωή του στην Πατρών Πύργου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΑΧΑΪΑ: Θρήνος για τον 26χρονο Αντώνη! Καταπλακώθηκε απο δένδρο! Συγκλονίζει η σύζυγός του

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Έσβησε στα 55 της χρόνια η γνωστή Πατρινή έμπορος Ιωάννα Μαραγκού – Ρουμελιώτη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ – Περιγράφει πως το κράτος τους γύρισε την πλάτη -ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ την αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου

ΖΩΗ5 ημέρες πριν

Η Μόνικα Μπελούτσι Έδειξε Στα 54 Της Πώς Μια Γυναίκα Μπορεί Να Είναι Διαχρονικά Πανέμορφη – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ημέρες πριν

«Βόμβες» Παπαγγελόπουλου: Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον κ. Σαμαρά και στο σπίτι του και σε ταβέρνες – Δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά -ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

ΒΙΝΤΕΟ που κόβει την ανάσα: Μηχανή περνάει τη Γέφυρα με 300χλμ.!

ΚΟΣΜΟΣ3 εβδομάδες πριν

Εξοργιστικό βίντεο: Πατέρας βασανίζει και δέρνει την κορούλα του για να της μάθει να περπατάει

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 εβδομάδες πριν

Ηλεία: Ισχυρές καταιγίδες και διακοπή ρεύματος – Προβλήματα και στην Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 εβδομάδες πριν

16χρονος μαθητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Πάτρα λόγω bullying

ΚΟΣΜΟΣ3 εβδομάδες πριν

Τραγωδία: Πνίγηκε ενώ έκανε… υποβρύχια πρόταση γάμου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Καθηγητής βρίζει τον Κολοκοτρώνη και τον Παύλο Μελά μπροστα σε μαθητές

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση