Ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας: Κύκλωμα σατανιστών παγιδεύει κορίτσια – Patratora
Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας: Κύκλωμα σατανιστών παγιδεύει κορίτσια

Δημοσιεύθηκε

στις

“Βρίσκομαι μπροστά σε κύκλωμα σατανιστών που παγιδεύει κορίτσια. Έχω αποδείξεις και μαρτυρίες. Ανακάλυψα πλέον πως όσες κοπέλες δεν υποτάσσονται στα σχέδια τους τις ‘εξουδετερώνουν’. Όπως μία φίλη της κόρης μου, που ο πατέρας της την πρόλαβε τελευταία στιγμή να μην αυτοκτονήσει. Δυστυχώς εγώ δεν πρόλαβα”.

Ο κ. Δημήτρης Ζαχαρόπουλος, για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της κόρης του, Αρετής Ζαχαροπούλου, που ο ίδιος τον χαρακτηρίζει “προγραμματισμένη αυτοκτονία”, ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει στη Realnews τα όσα ανακάλυψε από τις έρευνες που διεξήγαγε το τελευταίο δίμηνο.

Πολλά από αυτά τα στοιχεία έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση των αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που συνεχίζουν αδιάκοπα τις δικές τους έρευνες για τη διαλεύκανση της ύποπτης αυτοκτονίας της 22χρονης Αρετής στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Η πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα αυτοκτονία της φοιτήτριας, η οποία είχε καλύψει το πρόσωπο της με μία σακούλα συνδεδεμένη με έναν σωλήνα που παρείχε υποξείδιο του αζώτου, είχε προκαλέσει πανελλήνιο σοκ, με τους οικείους της να ανακαλύπτουν τις επόμενες ημέρες τη φωτογραφία της σε διαδικτυακή σελίδα σατανιστικών τελετών, καθώς και άλλα στοιχεία, με αποτέλεσμα να κάνουν λόγο για σκηνοθετημένη αυτοκτονία.

“Έχω στοιχεία για ένα κορίτσι στο οποίο τα άτομα αυτά προκάλεσαν μεγάλο κακό. Κάνει συναρπαστικές αποκαλύψεις. Ήταν φίλη της κόρης μου. Ευθύνονται τα ίδια άτομα, η ίδια ομάδα. Και το κορίτσι αυτό γλίτωσε στο παρά πέντε την αυτοκτονία πριν από ενάμιση χρόνο. Την γλίτωσε ο πατέρας της. Του έστειλε αποχαιρετιστήριο γραπτό μήνυμα, αλλά εκείνος ειδοποίησε την Αστυνομία και έτρεξαν και την πρόλαβαν. Εγώ δεν πρόλαβα”, υποστηρίζει στη Realnews ο κ. Ζαχαρόπουλος, που είχε ενημερώσει για όλα αυτά τις Αρχές στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, τα μηνύματα της 22χρονης Αρετής και στοιχεία από τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή, παρόλο που κάποιο άγνωστο χέρι τα είχε διαγράψει, και καλούν πλέον πρόσωπα του στενού φιλικού της περιβάλλοντος να καταθέσουν και να εξηγήσουν σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

“Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και συμπληρώνεται συνεχώς από νέα στοιχεία. Η Αρετή δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και έκανε όνειρα για τη ζωή και για τις σπουδές της. Μας προκαλεί κατάπληξη πώς το πρόσωπο αυτό οδηγήθηκε στη μοιραία απόφαση για τη ζωή της. Η εκδοχή να πιέστηκε και να οδηγήθηκε σε αυτό είναι η πλέον πιθανή και τα στοιχεία που συλλέγουμε την ενισχύουν συνεχώς”, τονίζει ο συνήγορος της οικογένειας, Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 22χρονης φοιτήτριας, η έρευνα που πραγματοποίησε προκειμένου να ανακαλύψει τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τον άδικο χαμό της κόρης του τον οδήγησε στο συμπέρασμα πως “όταν ένα παιδί, ένα κορίτσι, μπλέξει σε αυτό το κύκλωμα των σατανιστών και των παρανοϊκών, αν δεν ακολουθήσει και δεν γίνει ακόλουθος για να προσελκύει άτομα, δεν τους κάνει. Και όποιον δεν τους κάνει έχουν τον τρόπο να τους εξουδετερώσουν με διάφορους τρόπους. Μία από τις μεθόδους είναι και η αυτοκτονία και η υπόθεση κλείνει για πάντα”.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος είναι πλέον βέβαιος: “Η κόρη μου ήταν μία περίπτωση αυτοκτονίας που την έβγαλε το κύκλωμα των σατανιστών από τη μέση με το αέριο. Υπάρχουν και άλλα κορίτσια που τα εξώθησαν να αυτοκτονήσουν. Κάποια έχουν γλιτώσει και τις μαρτυρίες αυτές τις έχουμε δώσει στην Αστυνομία. Πώς δηλαδή τους υπέδειξαν να αυτοκτονήσουν. Υπάρχουν ντοκουμέντα που θα βγουν στην πορεία”.

Όπως σημειώνει, “όποιος πριν από χρόνια υποστήριζε ότι τρία νέα παιδιά θα διέπρατταν φόνους στον όνομα του Σατανά θα τον λέγαμε τρελό και φαντασιόπληκτο. Κι όμως, δυστυχώς, αυτά τα παιδιά έγιναν γνωστά ως συμμορία των σατανιστών της Παλλήνης. Κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει και στη δική μας την υπόθεση και θα αποκαλυφθεί”. Ο κ. Ζαχαρόπουλος τονίζει ότι η δράση του κυκλώματος εκτείνεται τις δύο τελευταίες δεκαετίες και πως η “αυτοκτονία” της κόρης του ήταν προγραμματισμένη, καθορισμένη, δομημένη με απειλητικό τρόπο και αυτό θα αποδειχθεί. Η έρευνά του περιλαμβάνει και το περιβάλλον όπου σπούδαζε η κόρη του, αν και εκεί συναντά, όπως λέει, “τοίχο σιωπής και απόκρυψης”. Ωστόσο, οι δυσκολίες δεν τον αποθαρρύνουν.

“Έχω βάλει σκοπό της ζωής μου να τους αποκαλύψω, για να γλιτώσουν όσα παιδιά κινδυνεύουν να βρεθούν στο μονοπάτι που οδήγησαν την κόρη μου”, λέει.

Πηγή: Realnews

Διαφήμιση
Σχόλια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε στα 42 του ο Δημήτρης Κάζης – Μέχρι το τέλος εκλιπαρούσε τους φίλους του να τον σώσουν

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Το διάβασα στην parallaxi και φρίκαρα. Ζητούσε επανειλημμένως από γνωστούς και φίλους (και μέσω του Facebook) να του δώσουν μια ευκαιρία να ζήσει, ψάχνοντας κάποιον συμβατό ζώντα δότη που θα έδινε ένα κομμάτι απ’ το ήπαρ του για να μπορέσει να σωθεί. Και παρότι ζήτησε και ξαναζήτησε (και στο τέλος βρέθηκε δότης) η επέμβαση δεν έγινε ποτέ για τους χειρότερους λόγους: γραφειοκρατικούς…

Τον 42χρονο Δημήτρη Κάζη, ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, ύστερα από σπάνια νόσο στο ήπαρ, αποχαιρετά η δημοτική παράταξη του δήμου Θεσσαλονίκης «Εντάξει», με την οποία είχε κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Ο Κάζης, στις 17 Ιουλίου, είχε κάνει δημόσια έκκληση μέσω Facebook για να βρεθεί υποψήφιος δότης για την περίπτωσή του. «Δώστε μου την ευκαιρία να ζήσω», είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Παιδιά γειά σας,
δυστυχώς φεύγω και φεύγω πικραμένος. Ζήτησα την βοήθεια σας και δεν ανταποκριθήκατε, κανείς δεν νοιάστηκε ούτε καν μου τηλεφώνησε, ούτε ζήτησε να πάρει πληροφορίες από τους γιατρούς.
Γνωρίζω ότι είναι μια δύσκολη απόφαση και ότι εκ πρώτης φοβίζει αλλά όταν φτάνεις στο τελικό σημείο που έχεις να ζυγίζεις την ζωή ενός ανθρώπου-φίλου με μία ταλαιπωρία δύο εβδομάδων το πολύ η ζυγαριά νόμιζα πως εύκολα θα έγερνε…
Καταρχήν οποίος ερχόταν εδώ θα έλυνε τις απορίες του διότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από τους διαφορους αφηρημένους οδηγούς του Ίντερνετ.
Ο γιατρός είναι μοναδικός στον κόσμο και κορυφή καθώς εδώ και 4,5 χρόνια(2500 μεταμοσχεύσεις) δεν έχει καμία αποτυχία-απώλεια.
Επίσης μετά την άφιξη του από εδώ κανείς δεν είναι ακόμη υποψήφιος δότης. Αυτό το αποφασίζουν οι γιατροί αφού εξετάσουν όλες τις παραμέτρους.
Σας φιλώ και περιμένω έστω την τελευταία στιγμή την ανταπόκριση σας.
Το email μου είναι dkazis@yahoo.com και μπορείτε. να με καλέσετε μέσω viber, messenger, FaceTime στο +30.

Δώστε μου την ευκαιρία να ζήσω.

Ο Δημήτρης Κάζης ήταν Διεθνολόγος, κάτοχος τριών πανεπιστημιακών πτυχίων. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε να επιδείξει ερευνητικό έργο, ενώ έχει συγγράψει επιστημονικά κείμενα που έχουν αναφερθεί σε ελληνική και ξένη βιβλιογραφία. Αρθρογραφούσε σε μπλογκς και εφημερίδες.

Ήταν Διοικητικός Υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας όπου είχε απασχοληθεί σε καίρια τμήματα υψηλών απαιτήσεων. Από τις σημαντικές πρωτοβουλίες του ήταν η ίδρυση του Κέντρου Διεθνούς Πολιτικής Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με τα Social Media και τα νέα κοινωνικά μέσα, την επιχειρηματικότητα του Διαδικτύου, ενώ είχε βοηθήσει αφιλοκερδώς κοινωφελείς οργανισμούς και επιχειρήσεις στη διαδικτυακή τους παρουσία. Είχε έντονη πολιτική δραστηριότητα και ενασχόληση με τα κοινά, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ΑμεΑ.

***

ΥΓ.

Ένα σχόλιο που μου έστειλε η αδερφή του Κατερίνα Κάζη: «Δότης τελικά βρέθηκε αλλά δυστυχώς η επέμβαση δεν έγινε ποτέ. Η διαδικασία μπλόκαρε σε γραφειοκρατικές διαδικασίες και ο Δημήτρης κατέληξε εν τέλει σε ιδ.κλινική της Θεσσαλονίκης.»

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάπνιζε σε Μονάδα Λοιμωδών – Την έπιασαν ελεγκτές και πλήρωσε 100 ευρώ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Πρόστιμο ύψους 100 ευρώ επέβαλλαν οι επιθεωρητές Δημόσιας Υγείας σε εργαζόμενη δημόσιου νοσοκομείου, η οποία κάπνιζε στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων κατά την ώρα αιφνιδιαστικού ελέγχου.

Είναι το πρώτο πρόστιμο σε παραβάτη του αντικαπνιστικού νόμου, ο οποίος πλέον, εφαρμόζεται αυστηρά.

Μία νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» είναι η πρώτη δημόσια υπάλληλος που καλείται να πληρώσει πρόστιμο για παραβίαση του νόμου.

Παρά τις αυστηρές διατάξεις για τους παραβάτες, κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι εξακολουθούν να αψηφούν τον αντικαπνιστικό νόμο.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις 9 Αυγούστου υποβλήθηκε ακόμα μία αναφορά για κάπνισμα από νοσηλεύτρια, αυτή τη φορά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Επισημαίνεται ότι πρόσφατα ο υπουργός Υγείας εξέδωσε επικαιροποιημένη εγκύκλιο για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Προανήγγειλε, ταυτόχρονα την εντατικοποίηση των ελέγχων.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: 27χρονος ληστής προσπάθησε να βιάσει ηλικιωμένη

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στα Τρίκαλα. Η ώρα ήταν γύρω στις 9:00 μ.μ. όταν δυο νεαροί, ηλικίας 27 και 29 ετών, μπήκαν στο σπίτι της 86χρονης και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και χρυσαφικά.

Οι δυο ληστές έγιναν αντιληπτοί από την ηλικιωμένη που ήταν μέσα στο σπίτι και τότε ο 27χρονος την ακινητοποίησε και προσπάθησε να τη βιάσει, ενώ ο 29χρονος φυλούσε τσίλιες έξω από το σπίτι.

Η 86χρονη όμως παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε αντιστάθηκε σθεναρά στον 27χρονο που προσπαθούσε να τη βιάσει και άρχισε να καλεί σε βοήθεια με όση δύναμη της είχε απομείνει.

Για καλή της τύχη ένας από τους γείτονες την άκουσε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Οι δυο νεαροί μόλις είδαν τους γείτονες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 27χρονος πρόλαβε και πήρε από τη γιαγιά ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι χειρός και μικρό χρηματικό ποσό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ,ΑΣ. οι οποίοι μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή κατάφεραν και εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δυο ληστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για άτομα εξαρτημένα τα οποία έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ ο 27χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού ηλικιωμένης.

Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος γιαούρτωσε τον Πάνο;

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σε καλοκαιρινό σενάριο σαπουνόπερας εκτυλίσσεται η ιστορία με τα γιαούρτια τα οποία «έφαγε» το πολυτελές σκάφος του Πάνου Καμμένου στη Μήλο.

Προσπαθώντας, προφανώς, να αντιστρέψουν την εικόνα του εξαγριωμένου πλήθους που στην είδηση ότι ο πρώην υπουργός και η οικογένειά του κάνει διακοπές στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί επιβιβαζόμενος σε σκάφος το οποίο ο μέσος έλληνας μπορεί να αγοράσε σε… δύο ζωές, μαζεύτηκε έξω από το σκάφος και εκτός από ύβρεις και κατάρες για το «Μακεδονικό» εκσφενδόνισε και γιαούρτια, κύκλοι προκείμενοι στον πρώην υπουργό διοχέτευσαν σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την πληροφορία ότι πίσω από τη συγκεκριμένη επίθεση είναι ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης και οι… μπράβοι του! 

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σκάφος του Πάνου Καμμένου «έφαγε» μερικά γιαούρτια. Κατά την εκδοχή του περιβάλλοντος Καμμένου οι ρίπτες των γιαουρτιών δεν ήταν κάτοικοι του νησιού αλλά πρόσωπα της ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος και εκείνος βρίσκεται στο νησί. Μάλιστα αναφέρεται ότι η σύζυγός του, Έλενα Τζούλη, έπεσε τραυματίστηκε από συγκεκριμένο «μπράβο» και γι αυτο τον λόγο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησίου, ενώ υποβλήθηκε και μήυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Σύρου η οποία θα επιληφθεί του συμβάντος.

Από την πλευρά του ο εφοπλιστής o oποίος αμέσως μετά το επεισόδιο αποβιβάστηκε από την θαλαμηγό του επεσήμανε ότι δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν. 

Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες…

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Το τελευταίο χειροκρότημα για τον Λευτέρη – Απαρηγόρητη η σύζυγος – Τραγικές φιγούρες οι γονείς – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

Θλίψη στο Αίγιο για το χαμό του 54χρονου Ανδρέα Τασόπουλου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΑΝ… Ηλεία: Άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος ο «νταής» εμπρηστής που επιτέθηκε στους πυροσβέστες…

ΖΩΗ5 ώρες πριν

Νέα παρέα για τον πατρινό καραγκιοζοπαίκτη Χρήστο Πατρινό

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ώρες πριν

Πέθανε στα 42 του ο Δημήτρης Κάζης – Μέχρι το τέλος εκλιπαρούσε τους φίλους του να τον σώσουν

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ5 ώρες πριν

Η …μετάλλαξη μιας Πατρινής συνοικίας μέσα σε 36 χρόνια…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ5 ώρες πριν

Φοροδιαφυγή: Πως «σβήνουν» τις αποδείξεις ακόμη και από τα POS

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ώρες πριν

Κάπνιζε σε Μονάδα Λοιμωδών – Την έπιασαν ελεγκτές και πλήρωσε 100 ευρώ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ6 ώρες πριν

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: 27χρονος ληστής προσπάθησε να βιάσει ηλικιωμένη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ6 ώρες πριν

Ποιος γιαούρτωσε τον Πάνο;

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Έσφαξε τη γυναίκα του με ξυράφι στην κεντρική πλατεία – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Λακόπετρα: Παρολίγο τραγωδία σε πισίνα ξενοδοχείου-Παιδί σώθηκε την τελευαταία στιγμή

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Μετανάστες έβαλαν φωτιά στα Καρδάμυλα της Χίου για να προκαλέσουν τη διάσωσή τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ4 ημέρες πριν

Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην Πάτρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Μεγάλη φωτιά στο Μετόχι, κοντά στην Στροφυλιά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Οι τσούχτρες επανεμφανίστηκαν! Δείτε σε ποιες παραλίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ημέρες πριν

Πλαζ: Που θα απαγορεύεται το μπάνιο – Λήψη μέτρων για τη διεξαγωγή των Παράκτιων Αγώνων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Αχαΐα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Διονύσης Κανελλόπουλος στα 42 του χρόνια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Με τα… φρένα σπασμένα- Τρελή πορεία φορτηγού στο Μεσολόγγι- ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Την τσίμπησε σφήκα στην παραλία και τώρα νοσηλεύεται σε κώμα στην Πάτρα

ΖΩΗ5 ημέρες πριν

Μπουνιές και κλωτσιές σε εξτρά του Μαζωνάκη – Φυγαδεύτηκε ο τραγουδιστής – BINTEO

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Σύγκρουση σκαφών στο Πόρτο Χέλι – Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

«Βόμβα» Βαρουφάκη: Επί Ρουμπάτη στην ΕΥΠ το σκοτεινό κράτος λειτουργούσε εναντίον ακόμη και της κυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πριν

ΣΟΚ! Ελικόπτερο πέφτει σε αυλή σπιτιού λίγα μέτρα από παιδικό πάρτι!

Λαγοκέφαλος
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ2 εβδομάδες πριν

Λαγοκέφαλος επιτέθηκε σε 16χρονο – Έκοψε κομμάτι από το πόδι του! – ΒΙΝΤΕΟ

ΜΟΥΣΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Χριστίνα Ζώτου – »Ο Δικός μου Αλήτης»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Πως ο ερχομός ενός παιδιού , μπορεί να επηρεάσει τη ζωή ενός ζευγαριού;

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Συγκλονίζει η γυναίκα που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στα Χανιά: “Σκύβω μπροστά και βλέπω αίματα” – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Έπεσε ξύλο σε beach bar έξω από τη Ναύπακτο – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Η στιγμή του σεισμού των 5,2 Ρίχτερ στην Κρήτη – ΒΙΝΤΕΟ από κάμερα ασφαλείας

Facebook Patratora

Διαφήμιση