Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώρισε Το Νεφρό Στην Αδελφή Του Και Της Έσωσε Τη Ζωή – Μια Σπουδαία Πράξη Αγάπης Για Την Αδερφή Του

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια σπουδαία πράξη προέβη ένας συνάνθρωπός μας από την Ξάνθη προκειμένου να σωθεί η ίδια του η αδερφή. Μάλιστα, με την πράξη του κατάφερε να συγκινήσει χιλιάδες κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός γνωστοποίησε μέσω των social media η αδελφή του, η οποία μάλιστα στάθηκε, με αφορμή την πράξη αυτή του αδελφού της, στη σπουδαιότητα της δωρεάς οργάνων.

Σχετικά αναφέρει:

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ!!

Μέσα από μία μεγάλη δοκιμασία που μου επιφύλαξε η ζωή, προσπάθησα να μην πέσω, να μην λυγίσω και με αξιοπρέπεια να αντιμετωπίσω το δώρο του Θεού, γιατί λένε κάθε φορά που ο πόνος επισκέπτεται τον άνθρωπο, του κάνει επίσκεψη ο Χριστός, ενώ όταν ο άνθρωπος δεν περνάει καμία δυσκολία, είναι σαν μια εγκατάλειψη του θεού ούτε ξωφλαει ούτε αποταμιεύει.
Από την αρχή είχα μία μεγάλη δύναμη, αισιοδοξία ,χαμόγελο, η θεία χάρη μου τα έδωσε δεν οφείλονται σε μένα όλα αυτά,να τα βλέπουμε, να τα εκτιμούμε και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι στη ζωή μας, να έχουμε μόνο Αγάπη Αγάπη Αγάπη για το συνάνθρωπο μας.
Αυτήν ακριβώς την αγάπη εγώ ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που την έζησα και την ΖΩ, έχοντας Δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου χάρη στην Παναγία που με είχε στην αγκαλιά της και τον Αδερφό μου τον Αντώνη Παρασχαρακη με το μεγαλείο της ψυχής του, έκανε το μεγαλύτερο λειτούργημα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Τα λόγια αποδεικνύονται πολύ μικρά μπροστά σε μία τόσο μεγάλη πράξη και οι λέξεις πολύ φτωχές,για να αποδώσουν το μεγαλείο της ψυχής πολλών συνανθρώπων μας, που έχουν προχωρήσει στη δωρεά οργάνων, άλλοτε η απόφαση για τη δωρεά οργάνων λαμβάνεται κάτω από τις πιο τραγικές συνθήκες και άλλοτε αφορά μία απόφαση που λήφθηκε με γνώμονα την Αγάπη την Ανιδιοτελή Αγάπη του Δοτη προς το Λήπτη. Δικαίως λοιπόν η δωρεά οργάνων χαρακτηρίζεται ως Υπέρτατη Πράξη Ανθρωπιάς, γιατί είναι η ίδια η ζωή που δωρίζεται. Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ένα τεράστιο ΣΑΓΑΠΩ είναι τα λιγότερα που μπορώ να πω αδερφέ μου Αντώνη , μου έκανες αυτό το δώρο χωρίς καν να σου ζητήσω η ίδια, από την πρώτη στιγμή μου είπες να μη φοβηθώ και ότι θα είσαι δίπλα μου και όλα έγιναν με πράξεις,σε Λατρεύω και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Να ευχαριστήσω το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης το Διευθυντή της μονάδας τεχνικού νεφρού κυρίο Χατζηδημητρίου Χρήστο που τα λόγια περιττεύουν για αυτόν τον άνθρωπο, από την αρχή δίπλα μου σαν πατέρας και όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε όλους τους αρρώστους ανεξαρτήτως πατρίδας και θρησκείας, Ανθρωπος Με Α κεφαλαίο.
Από τον επικεφαλή εξαρτάται και το προσωπικό νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που εδώ και έξι μήνες κάνοντας αιμοκάθαρσης ,Πέραν της εργασίας τους δίνουν την ψυχή τους στον συνάνθρωπό τους, όλοι μαζί μία οικογένεια , ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλη τη μονάδα, Καλή συνέχεια σε υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα και συνεχίζουν να κάνουν αιμοκάθαρσης Ελπίδα Πίστη και Δυναμη.

Να ευχαριστήσω τον Θεό,τον κύριο Ιησού Χριστό ,την Παναγία τους Αγίους τους Ηγουμένους στο Μετόχι στον Άγιο Νικόλα και την Παναγία την Παντάνασσα, της Ηγουμενισσες στην Παναγία του Έβρου, τον Σεβασμιώτατο μας κύριο κύριο Παντελεήμων Ξάνθης, από την πρώτη στιγμή να νοιάζεται και προσεύχεται για μένα,τον Πνευματικό μου Πάτερ Μηχαηλ, τον πατέρα μου Πρωτοπρεσβύτερο Ιερέα Αθανάσιο Παρασχαρακη,όλους τους Ιερείς που με διάβαζαν υπέρ υγείας, όλους τους φίλους τους γνωστούς και αγνώστους που άναψαν ένα κεράκι και με επικαλέστηκαν στις προσευχές τους,Ευχαριστώ, Ευχαριστώ Ευχαριστώ ,το λιγότερο που μπορώ να πω αυτές οι προσευχές με έσωσαν, ιδιαίτερα στο δεύτερο χειρουργείο όπου βρέθηκα στην εντατική μονάδα Ιπποκράτειου με άψογο νοσηλευτικό προσωπικό.
Την μονάδα τεχνητού νεφρού Ιπποκράτειου που ενώ ειμουν, μία περαστική από εκεί, με αγκάλιασαν σαν δικό τους παιδί.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για την άψογη και γρήγορη ετοιμασία του Προμεταμοσχευτικου μου ελέγχου, τον Διευθυντή Θώδη Ηλία, τον Πασαδακη Πλουμή και πάνω από όλους τα λόγια είναι φτωχά να ευχαριστήσω την Αξιέπαινη, καταπληκτική και πάνω από όλα Ανθρωπο που κάνει Λειτούργημα την εργασία της, την κυρία Πελαγία Κρίκη,όσα ευχαριστώ και να πω είναι λίγα προς το πρόσωπό της.

Ευχαριστώ το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο, ιδιαίτερα τη Μονάδα Μεταμοσχεύσεων Οργάνων χειρουργούς και όλα τα ικανα μέλη της ορχήστρας, ειδικούς παθολόγους ,ανοσολογους,αναισθησιολόγους, εντατικολόγους,γιατρούς εργαστηριακών τμημάτων, της νοσηλεύτριεςς μέρα-νύχτα στο πλάι μου και στα τρία χειρουργεία μου.

Να Ευχαριστήσω από καρδιάς τον κύριο Φούζα Ιωάννη Ανώτατο καθηγητή χειρουργικής και μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ Διευθυντής της χειρουργικής κλινικής μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ του Γ.Ν..Θ Ιπποκράτειου που με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, διετέλεσαν Επιτυχώς και τα τρία χειρουργεία μου και στο δεύτερο ειδικά που μου έσωσε την ζωή.Τον κύριο Παπανικολάου Βασίλειο, τον κύριο Παπαγιάννη Ανδρέα, την κυρία Κωνσταντίνα Ελένη Καρακάση και όλους τους χειρουργούς που παρευρέθηκαν.
Τον κύριο Μυσερλή Γρηγόριο Νεφρολόγο,την κυρία Σολωνάκι Φιλιώ Νεφρολόγος,Διευθύντρια ΕΣΥ Χειρουργικής κλινικής μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ Γ.Ν.Θ Ιπποκρατείου
Διευθυντής ΕΣΥ χειρουργικής κλινικής ιπποκράτειου, την κυρια Νίκοδημόπουλου Μαρία ,τους κλινικούς συντονιστές χειρουργικής μεταμοσχεύσεων του Ιπποκρατείου Λάμπης Μπαγιωτας ,Σοφία Τσακαλίδου, Κατερίνα Τσάκνη.

Ευχαριστώ όλους συγγενείς και φίλους, τους γονείς, αδέλφια και πεθερικά μου.

Τέλος το πιο μεγάλο Ευχαριστώ το οφείλω στο σύζυγό μου Κωνσταντίνο Στεργιαννιδη, το στήριγμα της ζωής μου εδώ και 21 χρόνια στον πατέρα των τριών υπέροχων παιδιών μου του Γιώργου, του Θανάση και του Φώτη, που στάθηκαν τα παλικάρια μου σαν μεγάλοι άντρες δίπλα στη μανούλα τους.Κώστα μου σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ βράχε μου, κολώνα μου ,ήξερα πάντα πόσο πολύ με Αγαπάς είμαι τυχερή που σε έχω, μόνο εγώ και εσύ ξέρουμε τι περάσαμε πραγματικά.ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ πολύ και σε Ευχαριστώ για μία ζωή Αντεξες στις καταιγίδες μου και αξίζεις να χαρείς τις λιακάδες μου θησαυρέ μου.

Ανθρωποι μη φοβόσαστε να γίνετε Δωρητές Οργάνων ,πρώτα ζώντες δότες με μεγαλείο ψυχής και δυστυχώς στην Ελλάδα μας γίνονται πολλά ατυχήματα ας σώσουμε Ζωές μέσα από τον πόνο..

Μη διστάσετε να δώσετε ζωή στον συνάνθρωπό σας

ΣΩΣΤΕ ΖΩΕΣ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΙΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ».

Διαφήμιση
Σχόλια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυτική Ελλάδα: Πρώην Δήμαρχος απείλησε να κόψει τις φλέβες του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σοβαρό και ακατανόητο επεισόδιο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, στο Δημαρχείο στον Αστακό.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες με άσχημους οιωνούς, μιας και υπήρξε έντονη επίπληξη του πρώην δημάρχου Αστακού, Παναγιώτη Στάικου, σε διαχειριστή τοπικού Blog.

staikos-dimos-xiromerou.jpg

Ο κ. Στάικος, επικεφαλής σήμερα παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης, φέρεται πως ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος για το γεγονός ότι το blog δεν δημοσίευσε επιστολή του.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν αργότερα και ενώ η συνεδρίαση βρίσκονταν προς το τέλος της, ο κ. Στάικος, άρχισε να φωνασκεί όρθιος, μιλώντας για «αχάριστους» και να απειλεί να κόψει τις φλέβες του με ένα ξυράφι που είχε στα χέρια του. Φέρεται μάλιστα να είπε πως ήθελε με το αίμα του να γράψει τη λέξη «αξιοπρέπεια»!

Μάρτυρες υποστηρίζουν πως είχε μαζί του και ένα χειρουργικό νυστέρι , ενώ γενικά βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση.

Μπροστά στο απίστευτο θέαμα, Σύμβουλοι πετάχτηκαν προς το μέρος του προσπαθώντας να τον αφοπλίσουν και να τον ηρεμήσουν.

Ο πρώην δήμαρχος βρέθηκε στο δάπεδο και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ηρεμήσει.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε άρον – άρον στη συνέχεια, ενώ το περιστατικό συζητιέται ευρύτατα στην περιοχή του Αστακού, έχοντας προβληματίσει και σοκάρει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και όσους ήταν παρόντες.

Πηγή: agriniopress.gr στο Αγρίνιο

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: πάσχει από την ίδια ασθένεια με τον Παναγιώτη Ραφαήλ – Ζητά να τον Ακούσουμε

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Όλη η Ελλάδα έχει γίνει μια γροθιά να συγκεντρωθεί το πολυπόθητο ποσό των 3.000.000 ώστε ο 18 μηνών Παναγιώτης Ραφαήλ να καταφέρει να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί σε καινοτόμο γονιδιακή θεραπεία.

Πριν λίγη ώρα την συμπαράστασή του στους γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη εξέφρασε με δήλωσή του ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής που πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία, την ίδια ασθένεια με τον Παναγιώτη Ραφαήλ προκάλεσε τους αρμόδιους διοικούντες, την ιατρική κοινότητα και το κοινωνικό σύνολο να συμμετάσχουν ενεργά στο δημόσιο διάλογο και να βοηθήσουν το παιδί ώστε να λάβει την απαιραίτητη αυτή θεραπεία.

Τάσσομαι υπέρ της εφαρμογής κάθε διαθέσιμης θεραπείας που μπορεί να βελτιώσει την ζωή του μικρού
«Με την επαγγελματική μου ιδιότητα, ως γιατρός οφείλω να τονίσω ότι οδηγός μου πάντοτε είναι η άρτια επιστημονική τεκμηρίωση για την υγεία του ασθενή. Για κάθε περίπτωση ξεχωριστά τον τελευταίο λόγο αλλά και την ευθύνη για τις οριστικές αποφάσεις έχουν οι θεράποντες ιατροί, οι οποίοι γνωματεύουν βασισμένοι στην ακαδημαϊκή βιβλιογραφία και τις πειραματικές μελέτες», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κυμπουρόπουλος.

«Ταυτόχρονα, ως άτομο που πάσχει από την ίδια ασθένεια και έχει πλήρη επίγνωση της αγωνίας των γονιών του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ θα ήθελα να δηλώσω ότι τάσσομαι υπέρ της εφαρμογής κάθε διαθέσιμης θεραπείας που μπορεί να βελτιώσει την ζωή του μικρού απόλυτα αποδεδειγμένα. Και σε αυτό αναφέρομαι για όλα τα παιδιά που έχουν ανάλογη ανάγκη, χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

Η περίπτωση του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ είναι μία από τις χιλιάδες που χρήζουν της προσοχής μας.
Η ιατρική φροντίδα και η φαρμακευτική κάλυψη οφείλουν να είναι αρωγοί όλων των ανθρώπων, ενώ παράλληλα θα πρέπει να γίνονται με σύνεση και βασιζόμενα σε επιστημονικά δεδομένα.

Οποιεσδήποτε πολιτικές, οικονομικές ή άλλες επιδιώξεις που εκφεύγουν της επιστήμης και δεν υπηρετούν το δικαίωμα του ανθρώπου στη θεραπεία θα με βρίσκουν σταθερά και ακλόνητα απέναντί τους!

Τέλος, από τη θέση του Ευρωβουλευτή και προκειμένου να εκφράσω έμπρακτα τη συμπαράστασή μου σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, με πρωτοβουλία μου ήρθα σε επαφή τις τελευταίες μέρες με εταιρείες που ασχολούνται και εξειδικεύονται στις σπάνιες ασθένειες για να ευαισθητοποιηθούν για το πρόβλημα πρόσβασης όλων των πολιτών σε οικονομικά βιώσιμες θεραπείες.

Ολοκληρώνοντας, δηλώνω ότι θα υποστηρίξω με κάθε τρόπο νομοθετικές πρωτοβουλίες και δράσεις ευαισθητοποίησης για τις σπάνιες ασθένειες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη».

Πηγή: infokids.gr

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται τα αυτόματα ταμεία στα Σούπερ Μάρκετ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ρομπότ και αυτόματα ταμεία έρχονται και στα ελληνικά σούπερ μάρκετ. Μπορεί να ακούγεται επιστημονική φαντασία, ωστόσο είναι ένα ενδεχόμενο πολύ πιο κοντινό απ’ ό,τι κάποιοι νομίζουν. Καταστήματα χωρίς ταμεία έχει λανσάρει ήδη στις ΗΠΑ η Amazon, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των καταναλωτών, ενώ τη σκυτάλη ετοιμάζεται να παραλάβει η Tescο.

Η κορυφαία αλυσίδα είναι έτοιμη να αρχίσει δοκιμαστικά σε πρώτη φάση στη Βρετανία σε συνεργασία με την Trigo Vision, μια startup από το Ισραήλ. Η ψηφιακή τεχνολογία, μάλιστα, εκτιμάται πως θα μπει ψηλά στην ατζέντα των περισσότερων αλυσίδων, στο πλαίσιο καλύτερης προσέγγισης της νέας γενιάς καταναλωτών.

Τα υφιστάμενα καταστήματα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΙΕΛΚΑ, Κωνσταντίνο Μαχαίρα, «δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για το 50% των ατόμων της νέας γενιάς», και άρα οι λιανέμποροι θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Τονίζει, μάλιστα, πως οι επιχειρήσεις που θα επενδύσουν στο ψηφιακό μετασχηματισμό θα έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων, λέγοντας πως τα big data θα οδηγήσουν τον κλάδο στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές. Καταλυτικές αλλαγές, επισημαίνει, θα υπάρξουν και στο μέγεθος των προϊόντων, το οποίο όπως είπε θα μειωθεί για να προσαρμοστεί στις ανάγκες των millennial που θέλουν μεγάλη επαναληπτικότητα.

Την αρχή ετοιμάζεται να κάνει η ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία αύριο αναμένεται να παρουσιάσει το σούπερ μάρκετ του μέλλοντος. Ένα κατάστημα που θα ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Ειδικότερα, οι τεχνολογικές καινοτομίες που εισάγονται στο δίκτυο της εταιρείας είναι οι εξής:

*Κιόσκια (Ψηφιακά σημεία πληροφοριών) για προσφορές, χρήσιμες πληροφορίες, παιχνίδια, νέα προϊόντα και συνταγές.

*Ψηφιακές οθόνες, όπου οι πελάτες θα βλέπουν προσφορές και χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα, τα νέα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

*Μηχανισμός για σειρά προτεραιότητας, με ειδοποίηση στο κινητό για την εξοικονόμηση χρόνου μέσα στο κατάστημα ΑΒ.

*Αυτόματα ταμεία για γρήγορη κι εύκολη ολοκλήρωση των καθημερινών αγορών, με μετρητά ή κάρτα.

*Pepper, το φιλικό ρομπότ που θα υποδέχεται και θα εξυπηρετεί εκείνους που εμπιστεύονται τα καταστήματά ΑΒ Ελληνικό και AB Μακεδονία.

πηγη

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία για μαζική δηλητηρίαση νεοσύλλεκτων στην Κω, διάψευση από το ΓΕΣ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Η αναφορά του «Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος»

Η ιστοσελίδα του «Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος» δημοσίευσε καταγγελία για μαζική δηλητηρίαση φαντάρων στην 80η ΕΡΜΑΕΘ στην Κω, κάτι που φέρεται να συνέβη στις 14 Οκτωβρίου.

Μεταξύ άλλων η καταγγελία αναφέρει: «τη Δευτέρα 14/10/2019, το γεύμα των νεοσύλλεκτων φαντάρων περιελάμβανε «ξινισμένο» φαγητό και πιο συγκεκριμένα μακαρόνια με κιμά». Στο site του Δικτύου ανέβηκε και μία φωτογραφία από νοσοκομείο με ανθρώπο με στρατιωτική περιβολή πάνω σε φορείο.

Η απάντηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Με ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Στρατού διέψευσε δημοσίευμα ιστοσελίδας, της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου, περί μαζικής δηλητηρίασης νεοσυλλέκτων στρατιωτών σε μονάδα της Κω.

Το συγκεκριμένο άρθρο «είναι ψευδές και συκοφαντικό και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στη συγκεκριμένη μονάδα παρουσιάστηκαν μεμονωμένα περιστατικά εποχικής ίωσης», αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση, που μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ4 ώρες πριν

Προμηθέας – Κολοσσός 81-80: Άντεξαν οι Πατρινοί χάρη στο δίδυμο Μπαμπ – Αγραβάνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ5 ώρες πριν

ΑΧΑΪΑ: 4 μονάδες για κέντρα φιλοξενίας προσφύγων – Αποκλείονται τα στρατόπεδα

ΚΟΣΜΟΣ14 ώρες πριν

«Ώρα μηδέν» για Brexit με ή χωρίς συμφωνία

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες πριν

Την έσυραν έξω από το αυτοκίνητο και την λήστεψαν- Σοκ για γυναίκα στην Αχαΐα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ14 ώρες πριν

Δυτική Ελλάδα: Πρώην Δήμαρχος απείλησε να κόψει τις φλέβες του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες πριν

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΒΙΝΤΕΟ: Οι μυστηριώδεις θάνατοι στο Μεσολόγγι, το κυνήγι θησαυρών και οι λαθρανασκαφές

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες πριν

Πάτρα: Έτοιμο το υδατοδρόμιο μέχρι το 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ14 ώρες πριν

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: πάσχει από την ίδια ασθένεια με τον Παναγιώτη Ραφαήλ – Ζητά να τον Ακούσουμε

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες πριν

ΕΛ.ΑΣ: «Έσπασε» το κύκλωμα που εξαπατούσε ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων – Η «εγκέφαλος» συνελήφθη στην Πάτρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες πριν

Νταλίκα με ανταλλακτικά πολυτελών Ι.Χ. «πιάστηκε» στο Λιμάνι της Πάτρας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Οριστικό «όχι» από Κικίλια-ΕΟΠΥΥ για τη θεραπεία του μικρού Ραφαήλ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Υπάρχουν και αυτοί οι δήμαρχοι! Δημόσια συγγνώμη και τέσσερις μήνες δωρεάν νερό επειδή καθυστέρησε έργα ύδρευσης!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Ανήλικοι τσάκισαν στο ξύλο συνομήλικο τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ3 ημέρες πριν

Ουλμ – Προμηθέας 67-70: «Ιπτάμενος» Έλις – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Σοκαριστικός τραυματισμός Αγρινιώτη αστυνομικού από σκύλο!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

47χρονος βίαζε την γυναίκα του και βασάνιζε την κόρη του με πιρούνι

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Καθηγητής σπρώχνει μαθητή που έμεινε πίσω στην παρέλαση! – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα- ΣΟΚ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ: Της είπαν οτι το νεκρό παιδί της ενεπλάκη σε τροχαίο…

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: «Έφυγε» στα 55 της η Μαρία – Κριστίνα Τζιούστι

ΖΩΗ5 ημέρες πριν

«ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»: O Κυματοθραύστης της Πάτρας φωταγωγήθηκε ροζ για μια ακόμη χρονιά – ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Βίντεο-σοκ! Η στιγμή που αυτοκίνητο χτυπά πεζή!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Καθηγητής σπρώχνει μαθητή που έμεινε πίσω στην παρέλαση! – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ6 ημέρες πριν

Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ – Περιγράφει πως το κράτος τους γύρισε την πλάτη -ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ την αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου

ΖΩΗ1 εβδομάδα πριν

Η Μόνικα Μπελούτσι Έδειξε Στα 54 Της Πώς Μια Γυναίκα Μπορεί Να Είναι Διαχρονικά Πανέμορφη – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

«Βόμβες» Παπαγγελόπουλου: Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον κ. Σαμαρά και στο σπίτι του και σε ταβέρνες – Δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά -ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 εβδομάδες πριν

ΒΙΝΤΕΟ που κόβει την ανάσα: Μηχανή περνάει τη Γέφυρα με 300χλμ.!

ΚΟΣΜΟΣ3 εβδομάδες πριν

Εξοργιστικό βίντεο: Πατέρας βασανίζει και δέρνει την κορούλα του για να της μάθει να περπατάει

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες πριν

Ηλεία: Ισχυρές καταιγίδες και διακοπή ρεύματος – Προβλήματα και στην Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες πριν

16χρονος μαθητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Πάτρα λόγω bullying

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση