Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώρισε Το Νεφρό Στην Αδελφή Του Και Της Έσωσε Τη Ζωή – Μια Σπουδαία Πράξη Αγάπης Για Την Αδερφή Του

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια σπουδαία πράξη προέβη ένας συνάνθρωπός μας από την Ξάνθη προκειμένου να σωθεί η ίδια του η αδερφή. Μάλιστα, με την πράξη του κατάφερε να συγκινήσει χιλιάδες κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός γνωστοποίησε μέσω των social media η αδελφή του, η οποία μάλιστα στάθηκε, με αφορμή την πράξη αυτή του αδελφού της, στη σπουδαιότητα της δωρεάς οργάνων.

Σχετικά αναφέρει:

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ!!

Μέσα από μία μεγάλη δοκιμασία που μου επιφύλαξε η ζωή, προσπάθησα να μην πέσω, να μην λυγίσω και με αξιοπρέπεια να αντιμετωπίσω το δώρο του Θεού, γιατί λένε κάθε φορά που ο πόνος επισκέπτεται τον άνθρωπο, του κάνει επίσκεψη ο Χριστός, ενώ όταν ο άνθρωπος δεν περνάει καμία δυσκολία, είναι σαν μια εγκατάλειψη του θεού ούτε ξωφλαει ούτε αποταμιεύει.
Από την αρχή είχα μία μεγάλη δύναμη, αισιοδοξία ,χαμόγελο, η θεία χάρη μου τα έδωσε δεν οφείλονται σε μένα όλα αυτά,να τα βλέπουμε, να τα εκτιμούμε και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι στη ζωή μας, να έχουμε μόνο Αγάπη Αγάπη Αγάπη για το συνάνθρωπο μας.
Αυτήν ακριβώς την αγάπη εγώ ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που την έζησα και την ΖΩ, έχοντας Δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου χάρη στην Παναγία που με είχε στην αγκαλιά της και τον Αδερφό μου τον Αντώνη Παρασχαρακη με το μεγαλείο της ψυχής του, έκανε το μεγαλύτερο λειτούργημα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Τα λόγια αποδεικνύονται πολύ μικρά μπροστά σε μία τόσο μεγάλη πράξη και οι λέξεις πολύ φτωχές,για να αποδώσουν το μεγαλείο της ψυχής πολλών συνανθρώπων μας, που έχουν προχωρήσει στη δωρεά οργάνων, άλλοτε η απόφαση για τη δωρεά οργάνων λαμβάνεται κάτω από τις πιο τραγικές συνθήκες και άλλοτε αφορά μία απόφαση που λήφθηκε με γνώμονα την Αγάπη την Ανιδιοτελή Αγάπη του Δοτη προς το Λήπτη. Δικαίως λοιπόν η δωρεά οργάνων χαρακτηρίζεται ως Υπέρτατη Πράξη Ανθρωπιάς, γιατί είναι η ίδια η ζωή που δωρίζεται. Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ένα τεράστιο ΣΑΓΑΠΩ είναι τα λιγότερα που μπορώ να πω αδερφέ μου Αντώνη , μου έκανες αυτό το δώρο χωρίς καν να σου ζητήσω η ίδια, από την πρώτη στιγμή μου είπες να μη φοβηθώ και ότι θα είσαι δίπλα μου και όλα έγιναν με πράξεις,σε Λατρεύω και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Να ευχαριστήσω το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης το Διευθυντή της μονάδας τεχνικού νεφρού κυρίο Χατζηδημητρίου Χρήστο που τα λόγια περιττεύουν για αυτόν τον άνθρωπο, από την αρχή δίπλα μου σαν πατέρας και όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε όλους τους αρρώστους ανεξαρτήτως πατρίδας και θρησκείας, Ανθρωπος Με Α κεφαλαίο.
Από τον επικεφαλή εξαρτάται και το προσωπικό νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που εδώ και έξι μήνες κάνοντας αιμοκάθαρσης ,Πέραν της εργασίας τους δίνουν την ψυχή τους στον συνάνθρωπό τους, όλοι μαζί μία οικογένεια , ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλη τη μονάδα, Καλή συνέχεια σε υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα και συνεχίζουν να κάνουν αιμοκάθαρσης Ελπίδα Πίστη και Δυναμη.

Να ευχαριστήσω τον Θεό,τον κύριο Ιησού Χριστό ,την Παναγία τους Αγίους τους Ηγουμένους στο Μετόχι στον Άγιο Νικόλα και την Παναγία την Παντάνασσα, της Ηγουμενισσες στην Παναγία του Έβρου, τον Σεβασμιώτατο μας κύριο κύριο Παντελεήμων Ξάνθης, από την πρώτη στιγμή να νοιάζεται και προσεύχεται για μένα,τον Πνευματικό μου Πάτερ Μηχαηλ, τον πατέρα μου Πρωτοπρεσβύτερο Ιερέα Αθανάσιο Παρασχαρακη,όλους τους Ιερείς που με διάβαζαν υπέρ υγείας, όλους τους φίλους τους γνωστούς και αγνώστους που άναψαν ένα κεράκι και με επικαλέστηκαν στις προσευχές τους,Ευχαριστώ, Ευχαριστώ Ευχαριστώ ,το λιγότερο που μπορώ να πω αυτές οι προσευχές με έσωσαν, ιδιαίτερα στο δεύτερο χειρουργείο όπου βρέθηκα στην εντατική μονάδα Ιπποκράτειου με άψογο νοσηλευτικό προσωπικό.
Την μονάδα τεχνητού νεφρού Ιπποκράτειου που ενώ ειμουν, μία περαστική από εκεί, με αγκάλιασαν σαν δικό τους παιδί.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για την άψογη και γρήγορη ετοιμασία του Προμεταμοσχευτικου μου ελέγχου, τον Διευθυντή Θώδη Ηλία, τον Πασαδακη Πλουμή και πάνω από όλους τα λόγια είναι φτωχά να ευχαριστήσω την Αξιέπαινη, καταπληκτική και πάνω από όλα Ανθρωπο που κάνει Λειτούργημα την εργασία της, την κυρία Πελαγία Κρίκη,όσα ευχαριστώ και να πω είναι λίγα προς το πρόσωπό της.

Ευχαριστώ το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο, ιδιαίτερα τη Μονάδα Μεταμοσχεύσεων Οργάνων χειρουργούς και όλα τα ικανα μέλη της ορχήστρας, ειδικούς παθολόγους ,ανοσολογους,αναισθησιολόγους, εντατικολόγους,γιατρούς εργαστηριακών τμημάτων, της νοσηλεύτριεςς μέρα-νύχτα στο πλάι μου και στα τρία χειρουργεία μου.

Να Ευχαριστήσω από καρδιάς τον κύριο Φούζα Ιωάννη Ανώτατο καθηγητή χειρουργικής και μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ Διευθυντής της χειρουργικής κλινικής μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ του Γ.Ν..Θ Ιπποκράτειου που με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, διετέλεσαν Επιτυχώς και τα τρία χειρουργεία μου και στο δεύτερο ειδικά που μου έσωσε την ζωή.Τον κύριο Παπανικολάου Βασίλειο, τον κύριο Παπαγιάννη Ανδρέα, την κυρία Κωνσταντίνα Ελένη Καρακάση και όλους τους χειρουργούς που παρευρέθηκαν.
Τον κύριο Μυσερλή Γρηγόριο Νεφρολόγο,την κυρία Σολωνάκι Φιλιώ Νεφρολόγος,Διευθύντρια ΕΣΥ Χειρουργικής κλινικής μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ Γ.Ν.Θ Ιπποκρατείου
Διευθυντής ΕΣΥ χειρουργικής κλινικής ιπποκράτειου, την κυρια Νίκοδημόπουλου Μαρία ,τους κλινικούς συντονιστές χειρουργικής μεταμοσχεύσεων του Ιπποκρατείου Λάμπης Μπαγιωτας ,Σοφία Τσακαλίδου, Κατερίνα Τσάκνη.

Ευχαριστώ όλους συγγενείς και φίλους, τους γονείς, αδέλφια και πεθερικά μου.

Τέλος το πιο μεγάλο Ευχαριστώ το οφείλω στο σύζυγό μου Κωνσταντίνο Στεργιαννιδη, το στήριγμα της ζωής μου εδώ και 21 χρόνια στον πατέρα των τριών υπέροχων παιδιών μου του Γιώργου, του Θανάση και του Φώτη, που στάθηκαν τα παλικάρια μου σαν μεγάλοι άντρες δίπλα στη μανούλα τους.Κώστα μου σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ βράχε μου, κολώνα μου ,ήξερα πάντα πόσο πολύ με Αγαπάς είμαι τυχερή που σε έχω, μόνο εγώ και εσύ ξέρουμε τι περάσαμε πραγματικά.ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ πολύ και σε Ευχαριστώ για μία ζωή Αντεξες στις καταιγίδες μου και αξίζεις να χαρείς τις λιακάδες μου θησαυρέ μου.

Ανθρωποι μη φοβόσαστε να γίνετε Δωρητές Οργάνων ,πρώτα ζώντες δότες με μεγαλείο ψυχής και δυστυχώς στην Ελλάδα μας γίνονται πολλά ατυχήματα ας σώσουμε Ζωές μέσα από τον πόνο..

Μη διστάσετε να δώσετε ζωή στον συνάνθρωπό σας

ΣΩΣΤΕ ΖΩΕΣ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΙΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ».

Διαφήμιση
Σχόλια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέφος πέθανε – Βρέθηκαν σημάδια σεξουαλικής παρενόχλησης!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Τα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Ένα κοριτσάκι 11 μηνών έχασε τη ζωή του από εγκεφαλίτιδα, στο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, αυτό ωστόσο που προκαλεί φρίκη, είναι η διαπίστωση του ιατροδικαστή κατά τη νεκροψία, πως το βρέφος έφερε σημάδια σεξουαλικής παρενόχλησης. Το κοριτσάκι από τη Συρία, διακομίστηκε στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί από τον πατέρα του, όπου και εξέπνευσε.

Στη συνέχεια ο ιατροδικαστής διαπίστωσε τα σημάδια σεξουαλικής παρενόχλησης και η Αστυνομία συνέλαβε τους γονείς του βρέφους αλλά και ένα ακόμα ζευγάρι με το οποίο συγκατοικούσαν. Η προανάκριση για το περιστατικό εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωνοϊός – Δύο Έλληνες στο κρουαζεριόπλοιο «Diamond Princess» που βρίσκεται σε καραντίνα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επαναπατριστούν από την Ιαπωνία
Επιχείρηση επαναπατρισμού δυο Ελλήνων που βρίσκονται στο κρουαζεριόπλοιο Diamond Princess, που βρίσκεται σε καραντίνα στην Ιαπωνία, θα γίνει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΪ.

«Ήδη συντονίζουμε και οργανώνουμε μια επιχείρηση ενδεχομένως για την άλλη εβδομάδα επαναπατρισμού αυτών των δυο Ελλήνων σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και όλους τους συναρμόδιους φορείς», τόνισε ο κ. Κικίλιας. Ο υπουργός Υγείας δεν αποκάλυψε περισσότερα για τους δύο Έλληνες που βρίσκονται στο κρουαζιερόπλοιο, στο οποίο επιβαίνουν πάνω από 3.700 άτομα και έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό 355.

Αναφέρθηκε στον επιτυχή επαναπατρισμό δυο Ελλήνων από την Κίνα μέσω Μεγάλης Βρετανίας και Ιταλίας, τους οποίους και ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τους με το προσωπικό του νοσοκομείου «Σωτηρία» όπου μπήκαν σε καραντίνα. «Όποιον συμπατριώτη μας χρειαστεί από τις τέσσερις άκρες του κόσμου θα τον επαναπατρίσουμε, σωστά, δομημένα, οργανωμένα», διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας.

Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, ο κ. Κικίλιας είπε πως ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ενημερώνει, ελέγχει, δίνει ειδικές οδηγίες για στα λιμάνια, στα ξενοδοχεία, στους χώρους εξόδου – εισόδου στη χώρα. Πρόσθεσε ωστόσο, ότι είναι μια πραγματικότητα πως μπορεί να φτάσει και στην Ελλάδα ο ιός. Σε τέτοια περίπτωση είπε ότι το περιστατικό θα αντιμετωπιστεί «με ψυχραιμία και επαγγελματικά και με τις οδηγίες των επιστημόνων, όχι υπό το κράτος του πανικού και της κακής αναμετάδοσης των fake news».

«Θα αντιμετωπίσουμε στη ρίζα της, την αλυσίδα της μετάδοσης. Θα την ανακόψουμε. θα απομονώσουμε το περιστατικό», τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας της μικρής Βαλεντίν: Με συνέλαβαν και με βασάνισαν, έτσι αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

«Νόμιζα ότι η μητέρα της είχε πεθάνει»
Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν αφέθηκε ελεύθερος χθες, Παρασκευή αλλά με περιοριστικούς όρους.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μαζί σου», ο πατέρας της Βαλεντίν, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Παγκράτι παραμονές των Χριστουγέννων του 2019, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αφήσει τη χώρα του και να έρθει στην Ελλάδα.

«Ο λόγος που έφυγα από τη χώρα μου είναι πως ήμουν φυλακισμένος. Δεν είμαι πολιτικός αλλά φίλοι μου είχαν διαδηλώσει με πολιτικούς σκοπούς. Τους είχα ζητήσει να πάρω μερικές φωτογραφίες από τη διαδήλωση. Όταν λοιπόν φτάσαμε στο μέρος που θα ήταν η διαδήλωση, άρχισαν εκείνοι να διαδηλώνουν και εγώ τραβούσα φωτογραφίες. Ήρθε η αστυνομία και άρχισε να συλλαμβάνει και να πετάει δακρυγόνα. Εγώ συνέχισα να φιλμογραφώ».

Αναφερόμενος στα βασανιστήρια που υπέστη μετά τη σύλληψη και έφυγε από τη χώρα του, είπε: «Την πρώτη μέρα που με συνέλαβαν με πήγαν σε ένα μέρος όπου πέρασε μια νύχτα και τη δεύτερη μέρα μας πήγαν από εκεί κάπου αλλού, σε άλλο μέρες. Εκεί πέρασε επτά μέρες βασανιστηρίων. Την πρώτη μέρα στο δεύτερο μέρος το κεφάλι μου ήταν προς τα κάτω και τα πόδια πάνω για σχεδόν οκτώ ώρες. Ήμουν κρεμασμένος ανάποδα. Μου έδιναν κλωτσιές. Με χτυπούσαν. Δεκάξι μέρες συνολικά κράτησε αυτό έτσι αποφάσισαν να έρθω στην Ελλάδα».

Ο πατέρας της 7κορης Βαλεντίν τόνισε πως δεν ήταν ζευγάρι με τη μαμά της Βαλεντίν όταν έγινε αυτό το περιστατικό: «Με τη μαμά της, δεν ήμασταν ποτέ παντρεμένοι, ήταν μια φίλη μου και ζούσε σπίτι της και εγώ στο δικό μου. Όταν φύγαμε από το Κογκό, η κόρη μου ήταν δυο χρονών. Μεγάλωνα μόνος μου τη Βαλεντίν. Η μαμά μας είχε αφήσει. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πως αγαπώ τη κόρη μου. Τότε ήξερα πως η μαμά της έχει πεθάνει. Δεν μπορούσα να φύγω από το Κογκό και να αφήσω πίσω τη κόρη μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη γι’αυτή μου την πράξη. Προσπαθήστε να με συγχωρέσετε. Το έκανα γιατί πίστευα, δεν ήθελα να φύγω εκτός Ελλάδος όταν η κόρη μου είχε φύγει. Όσοι με ήξεραν εδώ με ρωτούσαν για την κόρη μου και δεν ήξερα τι να πω. Είχε βγει παράνομα από τη χώρα η κόρη μου. Ήξερα ότι θα με βασάνιζαν αν έλεγα την αλήθεια, γι’αυτό μηχανεύτηκα αυτό. Ζητώ συγγνώμη» ανέφερε ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν.

«Το μόνο που θέλω είναι να μπορέσω να δουλέψω για να στηρίξω την κόρη μου οικονομικά» ανέφερε ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν μιλώντας για το μέλλον.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος-Νεκρή η 24χρονη Γιολάντα Τσώνη-Πέθανε απο νευρική ανορεξία

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Θρήνος επικρατεί, τις τελευταίες ώρες, στο χωριό Δύστος του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου από τον θάνατο της 24χρονης, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έπασχε από νευρική ανορεξία…

Η άτυχη Γιολάντα Τσώνη άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο των Αθηνών και η κηδεία της έγινε χθες στο Δύστο.

Ένα ακόμη νεαρό κορίτσι που παρασύρθηκε απο την μόδα της εποχής… και δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Κουράγιο και δύναμη στους γονείς της!

Πηγή Eviazoom

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες πριν

Συγκλονίζει η μητέρα της 27χρονης – “Η κόρη μου πέταξε το βρέφος στη θάλασσα και γύρισε σπίτι να ξαπλώσει”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ9 ώρες πριν

Έπεσε σαν ήρωας ο Προμηθέας – Ήττα από την ΑΕΚ σε συγκλονιστικό τελικό Κυπέλλου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ12 ώρες πριν

Βρέφος πέθανε – Βρέθηκαν σημάδια σεξουαλικής παρενόχλησης!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ13 ώρες πριν

Κορωνοϊός – Δύο Έλληνες στο κρουαζεριόπλοιο «Diamond Princess» που βρίσκεται σε καραντίνα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες πριν

Τι λένε οι σεισμολόγοι για τον νυχτερινό σεισμό των 3,4 Ρίχτερ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες πριν

Ξεσπά η μάνα της 27χρονης: Της έλεγα ότι αυτός ο άνδρας θα σε καταστρέψει

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματία τα ξημερώματα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: 68 πινακίδες πήρε χθες η Τροχαία! Μέτρα και την Δευτέρα! Αφαίρεση … χωρίς δεύτερη κουβέντα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ17 ώρες πριν

Σήμερα (17:00) ο Προμηθέας γράφει ιστορία – Έτοιμος για την πρώτη… κούπα!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ: Σεισμός 3,4 ρίχτερ στο Ρίο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ημέρες πριν

Θρήνος-Νεκρή η 24χρονη Γιολάντα Τσώνη-Πέθανε απο νευρική ανορεξία

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Τι είπε στον δικηγόρο της η 27χρονη Πατρινή που άφησε το μωρό στην πλαζ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Χαμός στην Κορίνθου – Το αυτοκίνητο έφερε στροφές – Ένας τραυματίας – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ- ΣΟΚ! Νεκρό το τριών μηνών μωρό που ξέβρασε η θάλασσα στην Πλαζ – ΦΩΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ4 ημέρες πριν

Προμηθέας – Περιστέρι 67-61: Στον τελικό ο Προμηθέας, στο πόδι η Πάτρα!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Θρήνος για τον πρόωρο χαμό της Πατρινής εκπαιδευτικού Γεωργίας Γκοτσοπούλου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα: Άφησε το πορτοφόλι με 8.700 ευρώ στο αυτοκίνητο και “πέταξε”, αλλά….

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΕΙΡΗΝΗ Ν: Ψυχίατρος θα εξετάσει τη μάνα που σκότωσε το παιδί της! Ποια είναι η νεαρή από τα Ζαρουχλέικα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Σαν σήμερα σκοτώθηκε ο Πατρινός Αρχιφύλακας Σταμάτης Γαλανός

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΤΡΑΣ: Εγκρίθηκε ομόφωνα η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης

ΚΟΣΜΟΣ2 μήνες πριν

Βίντεο-ντοκουμέντο από την σύγκρουση κρουαζιερόπλοιων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 μήνες πριν

ΣΚΕΑΝΑ για το 24% στον καφέ: “Μας κορόιδεψαν…” – Θραύση κάνει το βίντεο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 μήνες πριν

Μητέρα 11χρονου μαθητή που ξυλοκοπήθηκε: Το παιδί πονούσε παντού, δεν φοβάμαι

ΖΩΗ3 μήνες πριν

Επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στα μπουζούκια στη Λάρισα – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ3 μήνες πριν

Γουρούνι κυνηγούσε τον ρεπόρτερ του Παπαδάκη – Τον δάγκωσε και ούρλιαζε στον αέρα – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Έδειραν φοιτητές σε συνέλευση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο! – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Πάτρα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο που έπεσε στο κενό – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ3 μήνες πριν

Βίντεο: Κορυφώνεται απόψε η εντυπωσιακή βροχή μετεωριτών – Εντυπωσιακό θέαμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 μήνες πριν

Σοκ! Νάρκωσε και βίασε 14χρονη σε οικοδομή! – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ3 μήνες πριν

Πώς θα κινηθεί η «Βικτώρια» που θα χτυπήσει στην Δυτική Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση