Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η 38χρονη επιχειρηματίας-φορέας του Κορονοϊου – Το δρομολογιο και οι δημοσιογράφοι

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιχειρηματίας 38 ετών με πολλά κονέ και στην δημοσιογραφική πιάτσα είναι η ασθενής που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Αυτη την ώρα νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Η 38χρονη που ασχολείται πολύ με τα κοινά στην Θεσσαλονίκη και ήταν υποψήφια με κορυφαίο συνδυασμό της πόλης, αλλά δεν εξελέγη, είναι το πρώτο θετικό δείγμα κορονοϊού στην Ελλάδα.

Είναι με άλλα λόγια ο ασθενής μηδέν. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, η 38χρονη που ασχολείται με το design είχε μεταβεί με άλλους Έλληνες ανάμεσά τους και δημοσιογράφους αεροπορικώς στο Μιλάνο για την εβδομάδα μόδας. Βρέθηκε στην Ιταλία για τέσσερις ημέρες προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το fashionweek.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωνοϊός: “Πονοκέφαλος” τα πανηγύρια, η χαλάρωση των μέτρων και η αύξηση των κρουσμάτων

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο απαγόρευσης των πανηγυριών σε όλη την χώρα, κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου, μετά μάλιστα και από τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από τοπικά γλέντια, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το πάρτι που στήθηκε το Σάββατο βράδυ στην Ανθούσα Αττικής. Όπως κατέγραψε ο φακός του OPEN TV, τα μέτρα για τον κορονοϊό πήγαν… περίπατο με μικρούς και μεγάλους να σηκώνονται και να χορεύουν αδιάκοπα. Όπως φαίνεται και από τις σχετικές εικόνες, οι τραγουδιστές φαίνονται να βρίσκονται πάνω στη πίστα, ενώ ο κόσμος έχει στήσει χορό γύρω από τα τραπέζια.

Παρόμοια είναι η εικόνα και σε πανηγύρι στο Άλσος Στράτου στο Γουδί, με τους παρευρισκόμενους να αδυνατούν να τηρήσουν τις αποστάσεις παρά τις εκκλήσεις των διοργανωτών. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε τις προηγούμενες μέρες από συνωστισμό σε πανηγύρι από με την Γωγώ Τσαμπά, σε άλλο πανηγύρι, οι διοργανωτές προσπάθησαν να εφαρμόσουν νέα μέτρα. Κατάργησαν την πίστα για να μην ανεβαίνει ο κόσμος, ενώ παράλληλα έβαλαν τα τραπέζια σε απόσταση ασφαλείας. Και εκεί όταν το γλέντι άναψε τα μέτρα όπως φαίνεται στην κάμερα του OPEN TV, πήγαν.. περίπατο. Ο συνωστισμός στα γλέντια προκαλεί προβληματισμό στην κυβέρνηση καθώς εντείνεται ο φόβος για διασπορά του κορονοϊού. Στα σενάρια που εξετάζονται βρίσκεται ακόμη και το ενδεχόμενο τέτοιου είδους εκδηλώσεων.

Ο Νίκος Παπαθανάσης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα κι απαγόρευσης των πανηγυριών αν δεν… αραιώσει ο κόσμος και δεν επανέλθει η ατομική ευθύνη. Ο ίδιος αναφέρθηκε στα περιοριστικά μέτρα, που θα ανακοινωθούν Δευτέρα ή Τρίτη και θα αφορούν μεταξύ άλλων και στα πανηγύρια. «Τα ελεγκτικά κλιμάκια είναι κάθε μέρα στον δρόμο», τόνισε ο υφυπουργός και πρόσθεσε ότι εάν διαπιστωθούν αυτές τις ημέρες παραβάσεις, το αμέσως προσεχές διάστημα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει περιοριστικά μέτρα. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι όπου παρατηρείται συνωστισμός και δεν τηρούνται οι αποστάσεις, με αποτέλεσμα να εξελίσσονται σε εστίες διάδοσης του κορονοϊού, θα επιβάλλονται κυρώσεις.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωνοϊός: ΔΕΙΤΕ γιατί οι επιστήμονες βλέπουν αναζωπύρωση λόγω τουρισμού

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Με τη χρήση ειδικών υπολογιστικών εργαλείων διαχείρισης κινδύνου, επιστήμονες από το εργαστήριο Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο εφιάλτης του κορωνοϊού επιστρέφει στην Ελλάδα, με αναζυπύρωση κρουσμάτων και θανάτων στα μέσα του καλοκαιριού.

Ο Καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης, με τη συνεργασία της ομάδας HERACLES για το Εκθεσίωμα και την Ανθρώπινη Υγεία του Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας και Καινοτομίας (ΚΕΔΕΚ), σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια Προηγμένων Σπουδών στην Παβία και την Πίζα της Ιταλίας, μελέτησαν τη διασπορά του κορωνοϊού στην Ελλάδα και αξιολόγησαν την αποτελεσματικότητα των μέτρων περιορισμού της μετάδοσης του.

Η εκτίμηση υγειονομικού κινδύνου στον ελληνικό πληθυσμό, οδήγησε τους επιστήμονες σε πολύ σημαντικά, όσο και ανησυχητικά συμπεράσματα: η αυξητική τάση που υπάρχει στα νέα κρούσματα το τελευταίο διάστημα, οφείλεται στα εισερχόμενα κρούσματα, ενώ παρά τη μείωση της μεταδοτικότητας λόγω των καλοκαιρινών θερμοκρασιών, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει αναζωπύρωση του COVID-19, με σημαντική αύξηση των κρουσμάτων τοπικά, από τα τέλη Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου.

Κορωνοϊό: Ο καιρός βοηθάει, αλλά δεν εμποδίζει την πανδημία

Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, παρά τη μείωση της μεταδοτικότητας λόγω της καλοκαιρινής περιόδου η είσοδος του ίδιου αριθμού ασυμπτωματικών ή προσυμπτωματικών φορέων που υπολογίζεται να έχουμε με τα σημερινά δεδομένα (~50-55 ασυμπτωματικούς ή προσυμπτωματικούς φορείς ημερησίως), θα μπορούσε να συντελέσει σε πρόωρη αναζωπύρωση και σημαντική αύξηση των κρουσμάτων τοπικά από τα τέλη Ιουλίου.

“Υπολογίστηκε ότι για να έχουμε τον αριθμό κρουσμάτων που έχουμε την τελευταία εβδομάδα, αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 55 ασυμπτωματικούς φορείς που μπαίνουν στη χώρα (τουρίστες και γηγενείς που επιστρέφουν) την ημέρα. Αυτό οδηγεί σε αναζωπύρωση από το τέλος Ιούλη μέχρι το Δεκαπενταύγουστο”, αναφέρουν οι επιστήμονες στην έκθεσή τους.

Το νέο υπολογιστικό εργαλείο που προβλέπει με ακρίβεια τις εξελίξεις

Για να φτάσουν στα συμπεράσματα αυτά, οι επιστήμονες ανέπτυξαν ένα νέο υπολογισικό εργαλείο διαχείρισης κινδύνου στη δημόσια υγεία από τον COVID-19 (Covid-19 Risk Evaluation model), το οποίο αποτελεί εξέλιξη των πιο προηγμένων υπαρχόντων μοντέλων SEIR [1] & SEIR-X

Το μοντέλο διασποράς SEIR-X που είναι και ο κινητήρας υπολογισμού της διασποράς έχει επεκταθεί σε ένα μοντέλο πολλαπλών καταστάσεων του πληθυσμού, έτσι ώστε να περιγράφονται αναλυτικά οι διαφορετικές πιθανές καταστάσεις του εκτεθειμένου στον COVID-19 πληθυσμού με βάση την τυπολογία και σοβαρότητα των συμπτωμάτων της νόσου που αυτός παρουσιάζει . Το υπολογιστικό αυτό εργαλείο εφαρμόζεται με επιτυχία σε όλες τις περιφέρειες της Β. Ιταλίας και στην Ελλάδα μέχρι τώρα.

Έτσι, η μεταδοτικότητα του νέου κορωναϊού περιγράφεται πλέον ως συνάρτηση των ημερήσιων μετεωρολογικών συνθηκών, καθώς επίσης και ως συνάρτηση του ιϊκού φορτίου των κρουσμάτων στα διάφορα στάδια εκδήλωσης της νόσου.

Οι επιστήμονες αναφέρουν συμπερασματικά στην έκθεσή τους: “Φαίνεται ότι η άνοδος της θερμοκρασίας, σε συνδυασμό με την αύξηση της υπεριώδους ακτινοβολίας και τη μεταβολή της υγρασίας κατά τη θερινή περίοδο, συντελούν στη μείωση της μεταδοτικότητας κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Οι κλιματικοί αυτοί παράγοντες συνδυαστικά μπορούν εν μέρει να αντισταθμίσουν την πιθανή αύξηση του Rt λόγω της άρσης των μέτρων, αλλά δεν μπορούν να «ισοπεδώσουν» την καμπύλη διασποράς του ιού στην κοινότητα”.

Μεταβολές λόγω εισόδου τουριστών

Η ειδική επιστήμονες αξιολογώντας τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η αυξητική τάση νέων κρουσμάτων στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, κυρίως οφείλεται σε φορείς προερχόμενους από το εξωτερικό.

“Παρά τη μείωση της μεταδοτικότητας λόγω της καλοκαιρινής περιόδου και της επίδρασης της θερμοκρασίας, της υπεριώδους ακτινοβολίας και της υγρασίας, η είσοδος του ίδιου αριθμού ασυμπτωματικών ή προσυμπτωματικών φορέων που υπολογίζεται να έχουμε με τα σημερινά δεδομένα (~50-55 ασυμπτωματικούς ή προσυμπτωματικούς φορείς ημερησίως), θα μπορούσε να συντελέσει σε πρόωρη αναζωπύρωση, ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγαλύτερο τουριστικό ενδιαφέρον, η οποία θα μπορούσε να μεταφραστεί σε σημαντική αύξηση των κρουσμάτων τοπικά από τα τέλη Ιουλίου”, τονίζουν.

Από την ανάλυση των -μέχρι τώρα- αποτελεσμάτων και προβλέψεων, όπως αναφέρουν, “γίνεται προφανής η σημασία τόσο της τήρησης των βασικών μέτρων προστασίας, όσο και του ελέγχου των τουριστών που θα εισέρχονται στη χώρα”.

Ταυτόχρονα, συστήνουν τη συνέχιση των ελέγχων στον πληθυσμό, έτσι ώστε σε περίπτωση εντοπισμού τοπικών εστιών διάδοσης, να γίνονται στοχευμένες παρεμβάσεις άμεσου περιορισμού των επαφών, καθώς και ταχεία και σε βάθος ιχνηλάτιση των επαφών για αποφυγή περαιτέρω διάδοσης.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2020: Βατερλώ σε τέσσερα μαθήματα – Σε ποιες σχολές πέφτουν οι βάσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ένας στους δύο έγραψε κάτω από τη βάση σε Αρχαία, Μαθηματικά, Ιστορία και Χημεία, ενώ η «πρεμιέρα» της συνεξέτασης Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας αποτέλεσε μια δυσάρεστη έκπληξη για τους μαθητές.

Η ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για το 2020 έκρυβε πολλά απρόσμενα όπως την αύξηση των αριστούχων σε αρκετά μαθήματα σε σχέση με πέρσι, αλλά και τη γεωμετρική άνοδο του ποσοστού των υποψηφίων κάτω από τη βάση.

«Κατεγράφη το φαινόμενο του εκπαιδευτικού χάσματος, ένα εντυπωσιακό φαινόμενο που δείχνει τον ανταγωνιστικό μαθητή να αντέχει και να αριστεύει σε δύσκολα διαγωνίσματα όπως της Φυσικής και της Χημείας και του μέτριου να καταρρέει βαθμολογικά», σημειώνει ο εκπαιδευτικός αναλυτής Γιώργος Χατζητέγας στον «Ε.Τ.», ο οποίος σημειώνει ότι αυτό ίσως να είναι και το «αποτύπωμα» της δίμηνης καραντίνας και της θυελλώδους χρονιάς που έζησαν φέτος οι υποψήφιοι λόγω του κορονοϊού.

Και στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ενώ διαχρονικά 1 στους 5 έγραφε από 16 και πάνω, φέτος 1 στους 20 πέτυχε αυτές τις επιδόσεις.

Σαφής είναι η πτωτική πορεία των Ιατρικών στις φετινές βάσεις, λόγω των κακών επιδόσεων των υποψηφίων στη Βιολογία, μείωση στα μόρια εισαγωγής ακόμα και στις υψηλόβαθμες των Ανθρωπιστικών Σπουδών όπως Νομικές και Ψυχολογίες, αλλά και πτωτικές τάσεις στις πολυτεχνικές σχολές και στις Οικονομικές και της Πληροφορικής.

Οι υποψήφιοι που διεκδικούν 77.970 θέσεις στα ελληνικά αμφιθέατρα, ανάλογα με το επιστημονικό πεδίο που διεκδικούν αντιμετωπίζουν τις δικές τους δυσκολίες, καθώς στο 1ο επιστημονικό πεδίο (Ανθρωπιστικών Σπουδών) και στο 3ο επιστημονικό πεδίο (Επιστημών Υγείας) ο ανταγωνισμός είναι υψηλότερος λόγω μειωμένων θέσεων, ενώ αντίθετα στο 2ο επιστημονικό πεδίο (Θετικών και Τεχνολογικών Σπουδών) και στο 4ο επιστημονικό πεδίο (Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) επικρατούν συνθήκες ελεύθερης πρόσβασης. Η κατάργηση των συντελεστών βαρύτητας δυσκολεύει την εκτίμηση των βάσεων, καθώς πλέον ο μέσος όρος προκύπτει ισόποσα από τον μέσο όρο και των τεσσάρων μαθημάτων, με τις χαμηλές επιδόσεις στη Νεοελληνική Εκθεση και Λογοτεχνία να συμπαρασύρουν προς τα κάτω όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς αποτελεί το μοναδικό κοινό μάθημα.

1ο πεδίο – Ανθρωπιστικές Σπουδές

Θεαματικά χαμηλότερες ήταν οι επιδόσεις των υποψηφίων του 1ου επιστημονικού πεδίου στα Αρχαία, με σχεδόν έναν στους 2 να γράφει κάτω από τη βάση. Ειδικότερα, πέρσι το 31,72% έγραψε κάτω από τη βάση, ενώ φέτος το 47,18%. Στον αντίποδα, οι αριστούχοι ήταν 100 περισσότεροι σε σχέση με πέρσι. Μοιραίο μάθημα η Εκθεση, όπου οι αριστούχοι συρρικνώθηκαν φέτος, με μόλις 112 να καταγράφουν βαθμούς από 18 έως 20. Αντίθετα, τα μεγαλύτερα ποσοστά συγκεντρώνονται σε βαθμούς από 13 έως 15.

Η «πρεμιέρα» της Κοινωνιολογίας βοήθησε τους διαβασμένους μαθητές με το 28,8% αυτών, δηλαδή 6.077 υποψηφίους να γράφουν από 18 έως 20, όμως αυξημένος σε σχέση με πέρσι ήταν ο αριθμός αυτών που έγραψαν κάτω από τη βάση. Συγκεκριμένα, το 37,97% έγραψε κάτω από τη βάση, όταν πέρσι στα Λατινικά (σ.σ. που αντικαταστάθηκε από την Κοινωνιολογία) ήταν στο 30%.

Η Ιστορία κατέγραψε 1.000 αριστούχους περισσότερους από πέρσι, με πολύ καλές επιδόσεις στους καλούς μαθητές, παρά το γεγονός ότι ένας στους δύο έγραψε κάτω από τη βάση.

2ο πεδίο – Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες

Περισσότεροι αριστούχοι αλλά και αύξηση του ποσοστού υποψηφίων που έγραψαν κάτω από τη βάση καταγράφεται στο 2ο επιστημονικό πεδίο. Παρά τη δυσκολία των θεμάτων, ειδικά στη Χημεία, η οποία προκάλεσε και σοβαρές αντιδράσεις από εκπαιδευτικούς, οι αριστούχοι ήταν κατά 1.000 περισσότεροι σε σχέση με πέρσι. Αυξημένο, όμως, κατά 7% ήταν το ποσοστό που έγραψε κάτω από τη βάση (48,28%), ενώ πέρσι ήταν το 40%.

Και στη Φυσική οι επιδόσεις ήταν χαμηλές με το 57,06% να γράφει κάτω από τη βάση (σ.σ. ποσοστό χειρότερο από πέρσι που ήταν 60%), αν και πάλι καταγράφεται το φαινόμενο οι αριστούχοι (18-20) να αγγίζουν το 15,85% (4.137 σε απόλυτα νούμερα).

Στα Μαθηματικά σχεδόν 6 στους 10 έγραψαν κάτω από τη βάση, με μόλις το 41,16% να γράφει από 10 και πάνω. Κακές επιδόσεις που όμως είναι καλύτερες από τις περσινές, που μόλις το 38,97% έγραψε πάνω από τη βάση. Και πάλι όμως οι αριστούχοι ήταν περισσότεροι, με το 6,74% να γράφει από 18 και πάνω, ενώ πέρσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 5,44%.

Μοιραίο μάθημα για το συγκεκριμένο πεδίο θα αποδειχθεί η Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία που μόλις 53 έγραψαν από 18-20, ενώ οι περισσότεροι συνωστίζονται σε βαθμούς από 11 έως 16.

3ο πεδίο – Επιστήμες Υγείας

Η Βιολογία έκρυβε παγίδες για τους υποψηφίους του πιο ανταγωνιστικού επιστημονικού πεδίου που παλεύουν για μια θέση στις Ιατρικές. Αισθητά μειωμένοι οι αριστούχοι με μόλις το 15,21% να γράφει από 18 έως 20 όταν πέρσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 28,14%. Σε απόλυτους αριθμούς αυτό σημαίνει ότι οι αριστούχοι είναι 1.670 όταν πέρσι ήταν 4.316. Στη Φυσική οι επιδόσεις ήταν καλύτερες για τους υποψηφίους του εν λόγω επιστημονικού πεδίου, με τους αριστούχους να φτάνουν τους 1.700, σε αντίθεση με τη Χημεία που μόλις 740 πέτυχαν βαθμό από 18 και πάνω. Υψηλά τα ποσοστά και σε αυτό το πεδίο των υποψηφίων που έγραψαν κάτω από τη βάση στα μαθήματα της Φυσικής και της Χημείας.

4ο πεδίο – Οικονομικών Σπουδών και Πληροφορικής

Το πλέον ανταγωνιστικό πεδίο αναδεικνύεται το 4ο, από τις επιδόσεις των μαθητών, με το μάθημα της Οικονομίας σχεδόν να τριπλασιάζει τους αριστούχους της μέσα σ’ ένα χρόνο. Στους 6.345 έφτασαν οι υποψήφιοι που έγραψαν από 18 έως 20, όταν πέρσι ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 2.906. Ελαφρώς μειωμένα ήταν και τα ποσοστά κάτω από τη βάση στο εν λόγω μάθημα με το 39,76% να γράφει φέτος κάτω από 10, όταν πέρσι ήταν το 43,03%.

Στον αντίποδα, η Πληροφορική δεν κατέγραψε τόσο καλά αποτελέσματα, καθώς το ποσοστό των αριστούχων περιορίστηκε στο 16,48%, όταν πέρσι ήταν στο 20,67%.

Τα Μαθηματικά αποδείχθηκαν «βατερλώ» για τους υποψηφίους του εν λόγω επιστημονικού πεδίου, καθώς μόλις το 24,41% έγραψε πάνω από τη βάση, ενώ το 75,59% κάτω από 10. Μόλις το 1,73% έγραψε από 18 και πάνω, δηλαδή 404 υποψήφιοι, όταν 11.485 από τους συνολικά 23.269 έγραψαν από 0 έως 5.

Ελεύθερος τύπος

Συνέχισε να διαβάζεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερέτρια: Αυτός είναι ο 51χρονος δάσκαλος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ύστερα από σχετική διάταξή της η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 51χρονου δάσκαλου από την Ερέτρια, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 51χρονος συνελήφθη στις 7 Ιουλίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη. Πρόκειται για το ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ, του Πέτρου και της Μαρίας, γεννηθείς στις 7 Δεκεμβρίου του 1969 στην Πάφο Κύπρου.

Κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με 14χρονη μαθήτρια. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, από 10/07/2020 έως και 10/10/2020 σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2221024574 και 2221037033, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΣΜΟΣ14 ώρες πριν

«Black Lives Matter»: Εκτέλεσαν λευκή γυναίκα επειδή τόλμησε να πει «Όλες οι ζωές έχουν σημασία» – ΒΙΝΤΕΟ

Κοροναϊός
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Και πέμπτο κρούσμα στο νοσοκομείο του Ρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ15 ώρες πριν

Το τρένο θα περάσει μέσα από το «παλάτι» του Προμηθέα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Συνωστισμός και απόλυτο χάος σε μπιτς μπαρ στην Κάτω Αχαΐα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ19 ώρες πριν

Κορωνοϊός: “Πονοκέφαλος” τα πανηγύρια, η χαλάρωση των μέτρων και η αύξηση των κρουσμάτων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες πριν

Ηλεία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες πριν

Πάτρα: Δεκάδες δηλητηριασμένα περιστέρια… Λόντου και Σταματίου Βουλγάρεως – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: “Ξεσκόνισαν” μαγαζιά σε Ρίο, Αγιο Βασίλειο και Ηρώων Πολυτεχνείου την Κυριακή!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Εκτροπή μηχανής στην Ηρώων Πολυτεχνείου – Δύο τραυματίες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: ΔΕΙΤΕ γιατί οι επιστήμονες βλέπουν αναζωπύρωση λόγω τουρισμού

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΡΙΟ: Πάνω από 15 εργαζόμενοι εκτέθηκαν στον ιό! Περιέφεραν ασθενή που νόσησε για 2η φορά… από κλινική σε κλινική

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: Προσωρινό λουκέτο σε δύο καφετέριες της Ρήγα Φεραίου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

27χρονη για το νεκρό βρέφος της στην Πλαζ: Με εγκατέλειψαν, το εγκατέλειψα

ΖΩΗ4 ημέρες πριν

Πάτρα-Γιώργος Κατσίποδος: Ο σούπερ παππούς επέστρεψε και δίνει χρώμα στους γκρίζους τοίχους των σχολείων

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ: Η συμμορία των… 59: Οι πορτοφολάδες που δρούσαν στα μέσα μεταφοράς – Δείτε πώς «ξάφριζαν» τα θύματά τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ5 ημέρες πριν

«Εφυγε» ο Τάσος Παναγιωτόπουλος -Μία από τις μεγάλες μορφές του Αχαϊκού ποδοσφαίρου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Ερέτρια: Αυτός είναι ο 51χρονος δάσκαλος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας – ΦΩΤΟ

ΚΟΣΜΟΣ4 ημέρες πριν

Αγιά Σοφιά: Υπέγραψε το διάταγμα ο Ερντογάν για να γίνει τζαμί – Ευχήθηκε “καλορίζικο”!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Επιτυχία της Ασφάλειας Πατρών Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις για κλοπές και υποθέσεις μαστροπείας

ΖΩΗ2 ημέρες πριν

Πέθανε ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος- Η τελευταία του ανάρτηση

ΚΟΣΜΟΣ14 ώρες πριν

«Black Lives Matter»: Εκτέλεσαν λευκή γυναίκα επειδή τόλμησε να πει «Όλες οι ζωές έχουν σημασία» – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Συνωστισμός και απόλυτο χάος σε μπιτς μπαρ στην Κάτω Αχαΐα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ημέρες πριν

Είμαι στο εργοτάξιο στο Ελληνικό, το γκρεμίζω τούβλο – τούβλο – Γι αυτό μαύρισα

ΚΟΣΜΟΣ5 ημέρες πριν

Νέο βίντεο: Τα τελευταία λόγια του Τζορτζ Φλόιντ: «Μαμά σ’αγαπώ – Πες στα παιδιά ότι τα αγαπώ – Είμαι νεκρός»

ΚΟΣΜΟΣ7 ημέρες πριν

Βοηθήστε μας να σώσουμε τα μάτια της Marta – Προσπάθησε να φτιάξει καλλυντικά και τυφλώθηκε

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ7 ημέρες πριν

Επίγεια από το Νότιο Πάρκο της Πάτρας θα περνάει το τρένο- ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ1 εβδομάδα πριν

Σιάτλ: Πέθανε η γυναίκα που τη χτύπησε αυτοκίνητο σε διαδήλωση – Σάλος μετά το βίντεο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Πρωτοφανές: Σεκιουριτάς σε υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ έδειρε ηλικιωμένο γιατί δεν τήρησε τα μέτρα για τον κορωνοϊό – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Πρόταση Καραμανλή – Έτσι θα περνάει το τρένο από την Πάτρα- Υπογειοποίηση 5,16 χιλιομέτρων – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ2 εβδομάδες πριν

Σοβαρό τροχαίο για την Αμαλία Κωστοπούλου – Στην Αμερική η Τζένη Μπαλατσινού

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση