Ο Γρηγόρης Τασούλας γεννήθηκε το 1976 στην Κάτω Τιθορέα του Ν. Φθιώτιδας. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και εργαζόταν ως Πολιτικός Μηχανικός. Ηταν επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ενώ το 2009 είχε αναλάβει γγ Δημόσιας Τάξης.
Έδινε τα τελευταία τρία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Εγκαταλείφθηκε από τους βιολογικούς της γονείς στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της Πάτρας στις 30 Αυγούστου 1957, δεκαπέντε ημέρες μετά τη γέννησή της παραμονές δεκαπενταύγουστου.
Το κοριτσάκι άφησαν στην βρεφοδόχο μαζί με ένα σημείωμα το οποίο έλεγε:»Γεννήθηκε στις 14/08/1957 είναι 15 ημερών και μαζί της είχε και αυτό το φυλαχτό – σταυρό.»
Η κυρία Πηνελόπη ζει πλέον στην Αμερική όπου υιοθετήθηκε και σήμερα μέσα από τη δύναμη της επικοινωνίας που δίνουν τα social media αναζητά τις ρίζες της.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Ξάνθη όταν φορτηγάκι με τρεις επιβαίνοντες, στον δρόμο προς Δροσερό, συγκρούστηκε με φορτηγό.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.
Στη συνέχεια συγκρούσθηκε με διερχόμενο φορτηγό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας από τους τρεις επιβαίνοντες από το φορτηγάκι και οι δύο να τραυματιστούν σοβαρά.
Λίγες ώρες αργότερα κατέληξε και ο άλλος νεαρός που επέβαινε στο αυτοκίνητο. Οι δύο νεκροί είναι αδέλφια 25 και 29 ετών.
«Ήθελαν να δουν πως είναι όταν κάποιος προσπαθεί να αυτοκτονήσει»
Σοκ έπαθαν το απόγευμα της Τετάρτης οι κάτοικοι στην Καλλιθέα, όταν αντίκρισαν σε κεντρική πλατεία της περιοχής μια κρεμάλα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, τα παιδιά έκαναν εικονικούς πνιγμούς.
Θαμώνας σε διπλανή καφετέρια είδε ένα παιδί την ώρα που προσπαθούσε να κάνει έναν εικονικό πνιγμό και το φωτογράφισε. Στο σημείο έφτασαν οι υπάλληλοι πολιτικής προστασίας του δήμου, που έκοψαν το σχοινί.
Όπως αναφέρει υπάλληλος του δήμου τα παιδιά ήταν ηλικίας 10 ετών περίπου και είπαν πως είναι σε «απελπισία και ήθελαν να δουν πως είναι όταν κάποιος προσπαθεί να αυτοκτονήσει. Καμία φορά μπορεί να κρεμαστούμε» τους είπαν.
Ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία για το 3,5 μηνών κοριτσάκι στο Διδυμότειχο. Δέχτηκε επίθεση, πιθανόν, από ποντίκια. Του έχουν φάει μεγάλο κομμάτι από το μάγουλο και τη μύτη, όλο το δέρμα από τον ένα βραχίωνα. Το παιδί παρουσιάζει εικόνα ακραίας παραμέλησης! Συνελήφθησαν η ανήλικη μητέρα του και ο 22χρονος πατέρας του.
Συγκλονίζουν τα νέα, σοκαριστικά, στοιχεία που έρχονται στο φως για την κατάσταση της υγείας του μόλις 3,5 μηνών βρέφους στο Διδυμότειχο. Το άτυχο κοριτσάκι, που εμφανίζει σημάδια ασιτείας και ακραίας παραμέλησης, νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Η ζωή του δεν κινδυνεύει, όμως η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά σοβαρή μετά την επίθεση που δέχτηκε από ποντίκια. Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο, στο Διδυμότειχο, από τον παππού του, αφού -σύμφωνα με πληροφορίες- οι γονείς του δεν είχαν καταλάβει πως το παιδί τους είχε δεχτεί επίθεση από τρωκτικά. Μια επίθεση που πιθανόν να διήρκεσε μέρες ολόκληρες, όπως είπε στο newsit.gr ο διοικητής νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Αδαμίδης.«Έχει βεβαιωθεί ότι τα τραύματα που φέρει το μωρό είναι από κάποιο ζώο. Είναι αρκετά τα τραύματα σε έκταση» είπε ο κ. Αδαμίδης, περιγράφοντας με λεπτομέρειες που σοκάρουν τα τραύματα του παιδιού. «Είναι ένα κομμάτι από το μάγουλο, η σάρκα από την μύτη, όλο το δέρμα και ένα τμήμα μυών από τον ένα βραχίωνα και πολλές αμυχές στα κάτω άκρα».
Ο διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης δεν απέκλεισε το παιδί να δεχόταν την επίθεση από τα τρωκτικά για μέρες! «Αν πράγματι τα τραύματα προκλήθηκαν από ποντίκι, σημαίνει ότι το έτρωγε το παιδί για ημέρες, αν προκλήθηκαν από ένα άγριο σκυλί για παράδειγμα, μπορεί να έγινε η επίθεση μόνο μια φορά», τόνισε ο Δημήτρης Αδαμίδης.
Το θετικό είναι πως «δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος, ευτυχώς, για την ζωή του παιδιού, δεν υπάρχει τρώση μεγάλου αγγείου ώστε να αιμορραγεί». Φαίνεται όμως πως για το 3,5 μηνών αγγελούδι μόλις τώρα ξεκινάει ένας Γολγοθάς. «Μόλις πάρουμε τα αποτελέσματα από τον εργαστηριακό έλεγχο θα μπει χειρουργείο το παιδί. Έχουν επιληφθεί οι παιδοχειρουργοί, οι πλαστικοί χειρουργοί και οι παιδίατροι».