Συνδεθείτε μαζί μας

ΖΩΗ

Ο 17χρονος Πατρινός που διακρίθηκε ως “Πρόσκοπος του Κόσμου” και στοχεύει στο Νόμπελ Ειρήνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Κωνσταντίνος Δρακόπουλος τίμησε την Ελλάδα με την ανώτερη παγκόσμια προσκοπική διάκριση, στοχεύει με την Youth4Climate να διεκδικήσει το Νόμπελ Ειρήνης

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και το “παιδί-θαύμα”. Ο μικρός… εξερευνητής που έχει την ικανότητα να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα κατακτώντας κάθε μέρα και ένα «άβατο» της παγκόσμιας προσκοπικής κοινότητας.

Είναι το μοντέλο του Πολίτη του Κόσμου. Και να ήταν μόνο αυτά; Είναι αριστούχος του μουσικού σχολείου Πατρών, είναι τενόρος, παίζει πιάνο και πολίτικη λίρα. Στα 17 του χρόνια να απολαμβάνει μοναδικών διακρίσεων τιμώντας την Ελλάδα σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αναδείχτηκε Πρόσκοπος του Κόσμου, διάκριση που δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς άλλος στο παρελθόν.

Από τα πρώτα λεπτά της επικοινωνίας μας αντιληφθήκαμε πως ο Κωσταντίνος Δρακόπουλος δεν είναι ένας συνηθισμένος έφηβος. Είναι ένα παιδί με πολύπλευρες γνώσεις, επικοινωνιακό χάρισμα με κρίση, αντίληψη και σοφία που θα την ζήλευαν έμπειροι επαγγελματίες. Το όνειρο του είναι να γίνει νομικός. Βρίσκεται στην τελική ευθεία των σχολικών σπουδών της Γ΄Λυκείου.

Η καραντίνα και ο αποκλεισμός είναι το σοβαρότερο εμπόδιο για να πραγματοποιήσει τις δράσεις του αλλά με τις γνώσεις που έχει αποκτήσει μέσα από το προσκοπικό κίνημα του δίνουν πολύτιμη αυτοπεποίθηση και διευρύνουν τους ορίζοντες του.

«Ας αφήσουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο απ΄ότι τον βρήκαμε»

«Έχω επιλέξει να σπουδάσω νομικές και πολιτικές επιστήμες. Μου άρεσε πάντα η ενασχόληση με τα τα κοινά, η βοήθεια στον συνάνθρωπο. Το πιο σημαντικό ερέθισμα ήταν η ενασχόληση με τον προσκοπισμό. Πρέπει όλοι να γίνουμε ενεργά μέλη των τοπικών κοινοτήτων μας. Με την τοπική προσφορά μας συμβάλλουμε στην παγκόσμια προσπάθεια.

Ολοι μας είμαστε το μέλλον και η ελπίδα του κόσμου και όπως έλεγε και ο Πάουελο Μπέιντεν που θεωρείται ο πατέρας του προσκοπισμού: “Ας αφήσουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο απ΄ότι τον βρήκαμε” (creating a better world) όπως είναι και το μότο της παγκόσμιας προσκοπικής κίνησης”. Χωρίς τον προσκοπισμό θα ήμουν εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Δυστυχώς το σχολείο δε μπορεί να δώσει αυτά που δίνει ο προσκοπισμός. Από την άλλη δε μπορεί να αντικαταστήσει το σχολείο αλλά μπορεί να κάνει τα παιδιά ολοκληρωμένους πολίτες».

Έτσι ξεκίνησαν όλα…

Όλα ξεκίνησαν στα 6 του χρόνια. Πήγαινε Β΄ δημοτικού όταν ένας φίλος του του μίλησε για τους προσκόπους και πήρε την απόφαση να περάσει το κατώφλι του Β συστήματος προσκόπων Πάτρας. Τον ενθάρρυνε και η μητέρα του η οποία στο παρελθόν είχε ενεργό δράση.

Οταν ο Κωνσταντίνος το αποφάσισε ήταν μία καλή ευκαιρία και για τη μητέρα του Αναστασία Κασομούλη να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Σήμερα ο Κωνσταντίνος είναι επίλεκτο μέλος της ομάδας ανιχνευτών και η μητέρα του ομαδάρχης αλλά και καθηγήτρια Αγγλικών.

«Η απόφαση που άλλαξε τη ζωή μου»

«Από τη μία ο φίλος μου και από την άλλη η μητέρα μου που στο παρελθόν είχε του έχει εμπλουτίσει τις γνώσεις του με έπεισαν να περάσω το κατώφλι του προσκοπισμού. Ηταν μία απόφαση που άλλαξε τη ζωή μου», είπε ο 17χρονος σήμερα Κωνσταντίνος Δρακόπουλος και συμπλήρωσε: «Ξεκίνησα ως λυκόπουλο στο Β σύστημα προσκόπων Πάτρας. Σε αυτή τη φάση τα παιδιά μαθαίνουν να συνεργάζονται, να παίζουν και να μαθαίνουν χρήσιμες τεχνικές. Μέχρι και Ε΄Δημοτικού ήμουν λυκόπουλο. Από την ΣΤ Δημοτικού πέρασα στην ομάδα Προσκόπων. Στις ομάδες (ενωμοτίες) μαθαίνουμε προσκοπική τακτική. Και μετά την Γ΄ Γυμνασίου πέρασα στην κοινότητα ανιχνευτών. Εκεί περνάμε στην εξερεύνηση, στη προστασία περιβάλλοντος, στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στον συνάνθρωπο και στην έρευνα πολιτισμού. Μέχρι τώρα Γ Λυκείου είμαι εκεί».

Τι σημαίνει «Πρόσκοπος του Κόσμου»

Το προσκοπικό σύστημα της Πάτρας έχει 170 μέλη και θεωρείται από τα μεγαλύτερα και πιο δυναμικά στην Ελλάδα. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν 350 συστήματα με συνολικά 25.000 μέλη. Σχετικά με το ποια είναι ακριβώς η διάκριση του ως Πρόσκοπος του Κόσμου είπε: «Εχει θεσμοθετηθεί από την παγκόσμια οργάνωση προσκόπων και τον ΟΗΕ και έχει σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε νέους 15-26 να αναδείξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους γύρω από το περιβάλλον, την Κοινοτική ανάπτυξη και ειρήνη και να αποκτήσουν εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες που αρμόζουν σε έναν πολίτη του κόσμου».

Τι έπρεπε να κάνει…

Τα κριτήρια που αναδεικνύουν κάποιον Πρόσκοπο του Κόσμου είναι: «Για να ονομαστεί κάποιος Πρόσκοπος του Κόσμου πρέπει να κάνει μία ανακάλυψη πάνω σε ένα από τα τρία θέματα που έχουν θεσμοθετηθει και πάνω σε αυτό το θέμα πρέπει να κάνει εθελοντική υπηρεσία 80 ωρών σε αναγνωρισμένη εθελοντική ομάδα ή ως μονάδα».

Πρώτη… ανακάλυψη στα Τρίκαλα

Για τον Κωνσταντίνο Δρακόπουλο ήταν μία μεγάλη πρόκληση καθώς για να πάρει τη διάκριση έπρεπε να πετύχει τεράστιους και μεγάλους στόχους: «Εγώ έκανα ανακάλυψη που αφορούσε το περιβάλλον στα Τρίκαλα το 2019. Κάναμε σεμινάρια και επισκέψεις. Ηρθαμε σε επαφή με εργοστάσια ανακύκλωσης και με τους μηχανισμού του Δήμου για την εξοικονόμηση ενέργειας. Ήταν ένα παραγωγικό τριήμερο στα Τρίκαλα».

Εθελοντική προσφορά στη Στροφυλιά

Η δεύτερη δοκιμασία ήταν να κάνει μία ξεχωριστή και πρωτότυπη εθελοντική εργασία: «Επρεπε να βρω τι θα κάνω σαν εθελοντική υπηρεσία. Κάτι που να έχει επίδραση όχι μόν στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οπότε έκανα την υπηρεσία μου στον φορέα διαχείρισης υγροτόπων Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Κοτυχίου-Στροφυλιάς & Κυπαρισσιακού Κόλπου, στον Λάππα Αχαΐας. Υποστήριξα την τεχνική και την γραμματειακή υποστήριξη του φορέα, κατέγραψα και παρακολούθησα τους τύπους των οικοτόπων χλωρίδας και πανίδας για προστατευόμενες περιοχές. Κατέγραψα τα είδη προς εξαφάνιση στις λιμονοθάλασσες και παράκτιες περιοχές. Εκανα στατιστική έρευνα σχετικά με τους ρύπους των αμμόλοφων, των λιμνοθαλασσών και της παράκτας περιοχής και βοήθησα το ερευνητικό προσωπικό σε θέματα, έρευνας πεδίου και πυρασφάλειας».

Πέτυχε τρεις στόχους του ΟΗΕ

Οπως είπε ο Κωνσταντίνος Δρακόπουλος μέσω της δράσης αυτής συνέβαλε στην κατάκτηση τριών βασικών προϋποθέσεων του ΟΗΕ από τους 17 συνολικά στόχους βιώσιμης ανάπτυξης: «Κατάφερα να ανταποκριθώ στο στόχο Νο 11 που είναι οι βιώσιμες πόλεις και κοινότητες, το στόχο Νο 13 που είναι η δράση για το κλίμα και το Νο 17 που είναι συνεργασία».

Διαδικτυακή απονομή

Ο Κωνσταντίνος Δρακόπουλος εκπροσωπώντας το Σώμα Ελλήνων προσκόπων έγινε ο πρώτος Έλληνας πρόσκοπος που διακρίθηκε ως ένας από τους 4 καλύτερους Προσκόπους του Κόσμου από την Ευρώπη για τις πιο εμπνευσμένες υπηρεσίες. Οι άλλες τρεις διακρίσεις πήγαν σε μία κοπέλα από τη Γαλλία και σε μία κοπέλα και ένα αγόρι από την Αγγλία. «Διακρίθηκα από την Ευρωπαϊκή προσκοπική περιοχή, την Ευρωπαϊκή διοίκηση προσκόπων.

Ολο αυτό έγινε διαδικτυακά μέσω zoom σε μία ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2021 παγκόσμια Ημέρα Σκέψης και Προσκοπισμού παρουσία εκπροσώπων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του ΟΗΕ και του ΥΠΕΞ της Πορτογαλίας που ασκεί την προεδρία στην ΕΕ..

Υποψήφιος στο Youth4Climate

Oι προκλήσεις και οι στόχοι δεν σταματούν για τον Κωνσταντίνο  καθώς είναι υποψήφιος να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Youth4Climate. Eίναι ένα event που συνδιοργανώνουν τα Ηνωμένα Εθνη και η Κυβέρνηση της Ιταλίας στο Μιλάνο το Σεπτέμβριο του 2021 και έχει στόχο τη συνάντηση Νέων 15-29 ετών από όλο τον κόσμο ώστε να βρεθούν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με νέες καλές πρακτικές και ιδέες για την προστασία του περιβάλλοντος και του κλίματος, πάντα με βάση τους 17 στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ».

Το Νόμπελ Ειρήνης

Από το 2018, οι Πρόσκοποι συμβάλλουν έμπρακτα ως Πρεσβευτές στην επίτευξη των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ μέσω ουσιαστικών απλών ενεργειών αλλά και ολοκληρωμένων προγραμμάτων που απευθύνονται τόσο στην κοινωνία όσο και στο εσωτερικό του Οργανισμού.

Σήμερα, οι Πρόσκοποι έχοντας συνεισφέρει έμπρακτα περισσότερες από 2 δισεκατομμύρια ώρες κοινωνικής προσφοράς με στόχο την ειρήνη και την βιώσιμη ανάπτυξη μέσα από το Πρόγραμμα Messengers of Peace, τους προτάθηκε το Nobel Ειρήνης.

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Σχόλια

ΖΩΗ

Πάτρα: Κοσμοπλημμύρα στο κέντρο το απόγευμα της Παρασκευής – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Βόλτα και ψώνια για τους Πατρινούς

Γεμάτο κόσμο ήταν το απόγευμα της Παρασκευής το κέντρο της Πάτρας. Πολλοί Πατρινοί περπάτησαν στη Ρήγα Φεραίου, είτε κάνοντας βόλτα είτε ψώνια. Πέμπτη ημέρα με το λιανεμπόριο ανοιχτό και το σκηνικό θυμίζει κάποια κανονικότητα τη στιγμή ποιυ η περιοχή παραμένει επιδημιολογικά επιβαρυμένη.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

ΠΑΤΡΑ: Διχάζει το γκράφιτι με τον Παπαφλέσσα! ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Διχάζει το γκράφιτι με τη μορφή του Παπαφλέσσα, στην Πάτρα. Πρόκειται για ένα έργο του εικαστικού Κωνσταντίνου Παπαμιχαλόπουλου το οποίο δημιούργησε στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.

Μάλιστα είναι η «παρθενική» του εμφάνιση στον χώρο της δημόσιας τοιχογραφίας ενώ ίδιος δηλώνει χαρούμενος για το συγκεκριμένο έργο στην περιοχή καθώς από την πλευρά του πατέρα του, έχει καταγωγή  από την Αχαΐα, και συγκεκριμένα από τα ορεινά της Αιγείρας.

Να σημειώσουμε ότι το γκράφιτι έγινε στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας | Artwalk 6, σε συνεργασία/συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Για το συγκεκριμένο γκράφιτι έχει ξεκινήσει μία… «κουβέντα» στα social media μεταξύ αυτών που τους αρέσει και μεταξύ αυτών που θεωρούν ότι κατά κάποιο τρόπο, προσβάλεται η ιστορία και το ιστορικό πρόσωπο. Οι επικριτές μάλιστα είναι εμφανώς περισσότεροι από τους υπέρμαχους.

Από την πλευρά του πάντως ο εικαστικός Κωνσταντίνος Παπαμιχαλόπουλος μας καλεί «να κοιτάξουμε το παρελθόν με εικόνες του σήμερα» και τονίζει πως θεωρεί πολύ σημαντικό ότι γίνεται λόγος για ένα έργο ζωγραφικής. Το κρίμα θα ήταν μία εξαώροφη τοιχογραφία να περνούσε απαρατήρητή» λέει.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

ΠΑΤΡΑ: SOS για τον μικρό Ανδρέα από την περιοχή Αγίας Σοφίας

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μαθητής του 26ου δημοτικού σχολείου στην περιοχή της Αγίας Σοφίας ο μικρός Ανδρέας, ηλικίας 10 ετών. Χρειάζεται την βοήθεια όλων μας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο μικρός Ανδρέας χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Έχει δώσει ήδη έναν τεράστιο αγώνα επιβίωσης που φαίνεται να κερδίζει, μετά από επέμβαση στον εγκέφαλο για κακοήθη όγκο και εξαντλητικές χημειοθεραπείες. Τώρα πρέπει να μεταβεί άμεσα σε Παιδο-Ογκολογικό κέντρο στην Ιταλία για να υποβληθεί σε συνεδρίες Ακτινοθεραπείας με πρωτόνια, μια μέθοδο που δυστυχώς δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα. Σας παρακαλώ. Ας τον βοηθήσουμε όλοι να κερδίζει τη μάχη για τη ζωή. Γιατί ένα παιδί δεν ανήκει σε κανέναν. Γιατί ένα παιδί δικαιούται να ζήσει και να είναι χαρούμενο. Η οποιαδήποτε συνδρομή σας μετράει. Ιάσων Τσιλιγκαρίδης Τράπεζα Πειραιώς GR2801722750005275071415411

Σ.Σ. Η φωτογραφία του Ανδρέα έχει αναρτηθεί με την άδεια των γονέων του. Ενήμερος για την περίπτωση είναι και ο Δ/ντης του Σχολείου Τάσος Νταγιούκλας, όπως και οι Σύλλογοι Διδασκόντων, κηδεμόνων κλπ. 

Συνέχισε να διαβάζεις

ΖΩΗ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ζαλάδα από το πόσο κοστίζει τη βραδιά η σουίτα που μένει στο Κάιρο

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μετά την εκπομπή «Πρωινό» και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος χαρακτήρισε «αναίσθητη» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία βρίσκεται στο Κάιρο και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές και διακοπές στο πλευρό του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ήρθε και η σειρά της εκπομπής «Love it».

Μάλιστα, οι συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου, πήγαν το θέμα και ένα βήμα παρακάτω καθώς ο Μάνος Μαγιάτης έψαξε κι βρήκε πόσο κοστίζει η διαμονή στην σουίτα που μένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως αυτό που τον ενοχλεί δεν είναι τόσο το ταξίδι εν μέσω πανδημίας αλλά η χλιδή που επιδεικνύεται μέσα από τα instastories της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Στη συνέχεια ο Μάνος Μαγιάτης πως η σουίτα 276 τ.μ. που φαίνεται στα instastories της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κοστίζει 19.708 ευρώ τη βραδιά.

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μπορεί να είναι διακοπές στο Κάιρο, όμως όπως φαίνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ενήμερη για τα σχόλια και την κριτική που δέχεται σχετικά με αυτό το ταξίδι.

Η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση… έμμεσα. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε στα Instastories της μια ανάρτηση διαδικτυακού της φίλου, ο οποίος παίρνει το μέρος της τονίζοντας στους επικριτές της, πως αν τους ενοχλεί απλά να μην παρακολουθούν τι «ανεβάζει».

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ώρες πριν

Όλα τα μέτρα για το Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν οι Εκκλησίες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ώρες πριν

ΑΧΑΪΑ: Νέα “βουτιά” στα κρούσματα της Τρίτης – Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο με μηχανή στα Βραχνέϊκα- Ένας τραυματίας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ8 ώρες πριν

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στις 4 Μαΐου ανοίγει τελικά η εστίαση!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες πριν

Αχαϊα: ΔΕΙΤΕ τι είδους εμβόλια γίνονται ανά εμβολιαστικό κέντρο στο νομό

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Επεσαν μπουνιές στην Πανεπιστημίου! Καταδίωξη από το Ρίο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ10 ώρες πριν

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΖΙΑΣ: Μια σχέση διαλογικής επινόησης

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες πριν

Χαμός με κρούσματα σε χωριό της Αχαϊας! – Κόλλησε και ο παπάς! – Ενήμερος ο Δήμαρχος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ11 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΕΚΤΑΚΤΟ: Θα είναι υποχρεωτικό το self-test και σε μαθητές δημοτικών, γυμνασίων

ΚΟΣΜΟΣ1 ημέρα πριν

“Αφρισε” η Τουρκική Μιλιέτ για όσα έκανε ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ανδραβίδα – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Τον Σεπτέμβριο ξεκινούν οι πτήσεις των υδροπλάνων στην Πάτρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Ξεσπούν οι επιχειρηματίες εστίασης! Μας κοροϊδεύουν… μπροστά στα μάτια μας! – Γίνεται καρναβάλι κάθε μέρα σε 5 σημεία

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: 50χρονος Πατρινός ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα του μώλου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Ντροπή! Πετάει σκουπίδια από τον 2ο και λέει στην καθαρίστρια «δουλειά σου είναι» – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ2 ημέρες πριν

Πάτρα: Βροχή, χαλάζι και βροντές – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

“ΦΡΕΝΟ” ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ισχύσουν

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Όταν η Πάτρα βίωνε τον εφιάλτη της «τυφλής τρομοκρατίας» – 30χρόνια μετά ξυπνούν μνήμες από την φονική έκρηξη της Βότση με έξι νεκρούς

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Πανικός από εκρήξεις σε σχολείο – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Από το λιμάνι της Πάτρας ανοίγει την Δευτέρα ο τουρισμός – Αίρεται η καραντίνα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Τίμησαν τους νεκρούς της οδού Βότση 14 – ΦΩΤΟ

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ2 ημέρες πριν

Σιβηρία: Φορώντας μαγιό 1.700 σκιέρ είπαν «αντίο» στην χειμερινή σεζόν – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Ντροπή! Πετάει σκουπίδια από τον 2ο και λέει στην καθαρίστρια «δουλειά σου είναι» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ4 ημέρες πριν

Κηδεύτηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος – Σκεπασμένο με τον ελληνικό σταυρό το φέρετρο ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα: Μετέφερε κοκαΐνη αξίας 956.000 ευρώ! ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ6 ημέρες πριν

Τι άλλο θα δούμε! Γυναίκες «πλακώθηκαν» έξω από κατάστημα ρούχων! – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Γιώργος Καραϊβάζ: Απέραντη θλίψη στην κηδεία του – Συγκλόνισε ο γιος του στον επικήδειο λόγο – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Δολοφονία Καραϊβάζ: Βίντεο ντοκουμέντο με τους εκτελεστές πάνω στην μηχανή

ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πριν

Πέθανε ο Πρίγκιπας Φίλιππος της Αγγλίας

ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πριν

Ναρκωτικά και πορνό: Χαμός με «πιπεράτα» βίντεο στον υπολογιστή του γιού του Τ.Μπάιντεν! – Δείτε αποκαλυπτικές φωτό

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

Βίντεο-ντοκουμέντο από την εκτέλεση του 39χρονου στην Κυπαρισσία- ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση