Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Εβαζε κολλητούς και τον “σταύρωναν”! Επεισόδιο με “ψιλές” σε Εκλογικό Τμήμα με “επώνυμο” υποψήφιο!

Δημοσιεύθηκε

στις

Της κακομοίρας αναμένεται να γίνει στην τοπική ΝΔ και στην παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου, μετά τα όσα συνέβησαν σε εκλογικό τμήμα της Περιβόλας, όταν «εντοπίστηκαν» δύο εκλογικοί αντιπρόσωποι της παράταξης Παπαδημάτου, φίλα προσκείμενοι σε νεαρό υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.. να τον «σταυρώνουν» σε ψηφοδέλτια της παράταξης. Μέχρι και ξύλο έπεσε στο εκλογικό τμήμα! Η «επ’ αυτοφώρω» … «σύλληψη» έγινε από εκλογικούς αντιπροσώπους άλλης παράταξης που είδαν τι ακριβώς έκαναν τα συγκεκριμένα δύο άτομα, στην κυριολεξία… κάτω από την «μύτη» του δικαστικού αντιπροσώπου.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που εκλήθη και αστυνομία, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως έπεσαν και μερικές «ψιλές»! Για αρκετή ώρα η διαδικασία σταμάτησε, μέχρι που στο σημείο έφθασε η δικηγόρος της παράταξης η οποία ανακάλυψε την νοθεία, αλλά και ο ίδιος ο νεαρός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Παπαδημάτου.

Ο οποίος μετά από συμβουλή που έλαβε από δικηγόρο υπέγραψε έγγραφο και δέχθηκε να μην μετρηθεί κανένας σταυρός υπέρ του, στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα! Το ζήτημα όμως είναι ότι σχεδόν μέσα σε ελάχιστα λεπτά το γεγονός είχε πληροφορηθεί και άλλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Παπαδημάτου, ο οποίος μάλιστα ήταν «στην κόψη του ξυραφιού» («παιζόταν» όπως αποδείχθηκε η εκλογή του). Και οι δύο άνδρες,… μόνο που δεν έπαιξαν τις μπουνιές!

Η δικηγόρος της άλλης παράταξης δεν προσέβαλε την διαδικασία (θεωρήθηκε πως ήταν καθαρά εσωπαραταξιακό ζήτημα της άλλης παράταξης) όμως ο δικαστικός αντιπρόσωπος «συνόδευσε» τον σάκκο με τα ψηφοδέλτια… με το έγγραφο – παραδοχή της νοθείας του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου. Οπότε είναι στα χέρια της εφόρου της εκλογικής διαδικασίας αν θα ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη κατά των δύο νεαρών – μελών της ΟΝΝΕΔ που έβαζαν σταυρούς στον συγκεκριμένο υποψήφιο, ή αν η υπόθεση θα «κλείσει»!

Όμως έστω και αν ακυρώθηκε η σταυροδοσία υπέρ του, με αίτηση του ιδίου του υποψηφίου στο συγκεκριμένο τμήμα, συνυποψήφιοί του έχουν ήδη αντιδράσει και ενημερώσει τον επικεφαλής Νίκο Παπαδημάτο. Θα πρέπει να σημειωθεί πως όλα συνέβησαν εν αγνοία του κ. Παπαδημάτου ο οποίος αναμένεται να λάβει θέση αφού ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΚΟΣΜΟΣ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

dete.gr

Διαφήμιση
Σχόλια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η λύση που προτείνει ο Καραμανλής για το τρένο! 300 μέτρα υπογειοποίηση

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Κάθοδο στην Πάτρα ετοιμάζει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, με σκοπό να παρουσιάσει την πρόταση του υπουργείου για την έλευση του σύγχρονου τρένου μέχρι την πόλη και το λιμάνι της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com αυτό πρόκειται να γίνει στις αρχές Ιουλίου, στα πλαίσια περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου.

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές το υπουργείο Υποδομών δεν αντιτίθεται στην υπογειοποίηση αλλά στην πλήρη υπογειοποίηση των γραμμών, έργο που δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί λόγω του πολύ μεγάλου προϋπολογισμού.

Η λύση στην οποία προσανατολίζεται το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com, και η οποία αποτελεί αντικείμενο συνεννοήσεων με τις αρμόδιες διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρουσιάζει όπως σημειώνουν πηγές κοντά στην υπόθεση πολλά πλεονεκτήματα:

Καταρχάς αποδέχεται το γεγονός ότι ο σιδηρόδρομος κι ο προαστιακός γίνονται πολύτιμο στοιχείο της ζωής της πόλης και της ανάπτυξής της.

Σχετικά με την χάραξη, προβλέπει επίγεια διέλευση με διπλή ηλεκτροκινούμενη γραμμή από το Ρίο έως τον Άγιο Διονύσιο (όπου θα κατασκευαστεί νέος σύγχρονος κεντρικός σταθμός). Στο τμήμα αυτό έχουν προβλεφθεί 2 ή 3 βυθίσεις των 100 μέτρων στα Μποζαΐτικα, την Παναχαϊκή και την Αγυιά.

Επιπλέον, με την λύση αυτή προβλέπεται στο τμήμα από τον Άγιο Διονύσιο έως τον Άγιο Ανδρέα βύθιση (με τη μέθοδο cut and cover) με μονή γραμμή για να ανοίξει η πόλη προς τη θάλασσα και θα επιτύχει την πρόσβαση του σιδηρόδρομου στο λιμάνι της πόλη. Ταυτόχρονα θα λειτουργεί ο Προαστιακός σε εγκιβωτισμένη επιφανειακή διέλευση.

Μαζί με τη λύση που θα προταθεί συμπεριλαμβάνεται η υλοποίηση μεγάλων παρεμβάσεων στη λειτουργία της πόλης, όπως π.χ. κόμβων ανάπλασης και χώρων πάρκινγκ προς λύση του κυκλοφοριακού που σήμερα ταλαιπωρεί την πόλη. Για το σκοπό αυτό προωθείται και αρχιτεκτονικός διαγωνισμός από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με σκοπό την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Ταυτόχρονα, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, ζωντανεύει το λιμάνι, ενισχύει τις συνδυασμένες μεταφορές, τον σιδηρόδρομο με την ακτοπλοϊα, τα κρουαζιερόπλοια, τον σταθμό υποδοχής και τα ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η λύση είναι εφικτή κι έχει εξασφαλισμένο προϋπολογισμό κάτω των 200 εκατ.ευρώ, από το ΕΣΠΑ.

Η λύση εφόσον εφαρμοστεί, προβλέπει γρήγορη ωρίμανση κι εκτέλεση των έργων και σταματά την ιδιότυπη σιδηροδρομική απομόνωση της Πάτρας από το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας. Επιτυγχάνει δε σε εύλογο χρόνο την έλευση του σιδηρόδρομου στο λιμάνι, δίνοντας νέες μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες στην επιχειρηματική κοινότητα και την ΒΙΠΕ της περιοχής.

Αξίζει να αναφερθεί πως το έργο σύνδεσης της Πάτρας με το σύγχρονο σιδηρόδρομο, αποτελεί τη βάση για την εν συνεχεία σύνδεση προς Ηλεία κλπ.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζουν «πρόσωπο» οι είσοδοι της Πάτρας, του Πύργου και του Αγρινίου- ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Υπεγράφη στην Περιφέρεια σύμβαση συντήρησης και αποκατάστασης, συνολικού προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ

«Οι πόλεις μας έχουν ψυχή… Είναι η ψυχή των πολιτών που ζουν και κινούνται καθημερινά μέσα σε αυτές. Αλλά και των επισκεπτών τους. Τους αξίζει λοιπόν το καλύτερο. Ένα πρόσωπο που να ανταποκρίνεται στην ομορφιά του τόπου και των ανθρώπων της Δυτικής Ελλάδας. Αυτό το πρόσωπο θέλουμε να φανεί στην Πάτρα, τον Πύργο και το Αγρίνιο σε έναν χρόνο από σήμερα…».

Αυτά, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Συντήρηση, αποκατάσταση και άρση επικινδυνότητας των εισόδων – εξόδων της Πάτρας, του Πύργου και του Αγρινίου», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, στην έδρα της Περιφέρειας.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και η υλοποίησή του κατέστη δυνατή μετά από σημαντική επιτάχυνση των απαιτούμενων διαδικασιών το τελευταίο εξάμηνο ενώ υπήρξαν και πολύ σημαντικές βελτιώσεις ως προς το φυσικό αντικείμενο.

«Παραλάβαμε ένα έργο που χρονολογείται από το 2017, αλλά που επί της ουσίας ξεκίνησε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα μόλις από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ η οριστικοποίηση της μελέτης εφαρμογής έγινε τον Δεκέμβριο. Τους τελευταίους έξι μήνες λοιπόν, όχι μόνο επισπεύσαμε όλες τις διαδικασίες, αλλά επί της ουσίας, αλλάξαμε και την ίδια την μορφή του, προχωρώντας σε πολύ σημαντικές βελτιώσεις. Γιατί δεν μας αρέσουν οι… μισές δουλειές. Αλλά και γιατί η Περιφέρεια πρέπει να υπακούει στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και να σχεδιάζει έργα μακράς πνοής και όχι μόνο έργα απλής συντήρησης» τόνισε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης, αναφέροντας μεταξύ άλλων, την προσθήκη του κόμβου round about στην είσοδο του Αγρινίου (στο ύψος του υπεραστικού ΚΤΕΛ), την απόφαση αντικατάστασης συνολικά του φωτισμού με λαμπτήρες τύπου led, την χιλιομετρική επέκταση του έργου μέχρι το ύψος της γέφυρας του Χαράδρου στην Πάτρα και μέχρι το ύψος Ερμίτσας στο Αγρίνιο, τη διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, κ.ά.

«Και δεν σταματάμε εδώ. Οι υπηρεσίες μας εργάζονται προκειμένου να προχωρήσουμε και σε νέες παρεμβάσεις, που θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο την αισθητική των εισόδων των πόλεων. Γιατί όπως έχω πει πολλές φορές, οι πολίτες στη Δυτική Ελλάδα αξίζουν περισσότερα και καλύτερα.  Γι’ αυτό και η προσπάθεια αυτής της Περιφερειακής Αρχής να αλλάξει το “τοπίο” είναι καθημερινή» πρόσθεσε ο κ. Φαρμάκης, καταλήγοντας πως το σχέδιο της Περιφέρειας είναι οι μεγάλες πόλεις της Δυτικής Ελλάδας να πάρουν τη μορφή όμορφων ευρωπαϊκών κέντρων.

Το έργο αφορά στα εξής τμήματα εισόδων και εξόδων των τριών αστικών κέντρων:

• Για την πόλη της Πάτρας: Α. Την εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου από το ύψος της οδού Πανεπιστημίου μέχρι το ύψος της γέφυρας του Χαράδρου, μήκους 3 χλμ περίπου, Β. Την εθνική οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος των Ιτεών και για μήκος 500 περίπου μέτρων και Γ. Το σύνολο της οδού Κανελλοπούλου.

• Για την πόλη του Πύργου: Α. Την εθνική οδό Πατρών-Πύργου από τον κόμβο Νοσοκομείου και για μήκος περίπου 2 χλμ και Β. Την εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας από την πλατεία Μεταξά έως την οδό Αριστοτέλους, μήκους περίπου 800 m.

• Για την πόλη του Αγρινίου: Α. Τη εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου και για μήκος περίπου 1 χλμ προς Ιωάννινα, Β. Την εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων από τον κυκλικό κόμβο και για μήκος περίπου 1 χλμ προς Αντίρριο και Γ. Την εθνική οδό Αγρινίου-Καρπενησίου από τον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας και για μήκος περίπου 800 m προς Καρπενήσι.

Οι εργασίες που σε γενικές γραμμές θα εκτελεστούν είναι οι ακόλουθες:

Στην Πάτρα:

* Επί της Πατρών – Κορίνθου, ανακατασκευή των πεζοδρομίων και της κεντρικής νησίδας στην υφιστάμενη διατομή καθώς και του οδοστρώματος. Παράλληλα, προβλέπεται η φύτευση δέντρων στο πεζοδρόμιο και ποώδους βλάστησης στην κεντρική νησίδα. Ακόμα, κατά μήκος του δρόμου θα γίνει επισκευή των φωτεινών σηματοδοτών καθώς και του ηλεκτροφωτισμού.

* Επί της Πατρών – Πύργου, αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος εισροής υδάτων σε ειδικές καιρικές συνθήκες και αποκατάσταση οδοστρώματος.

* Επί της οδού Κανελλοπούλου: Μερική αποκατάσταση πεζοδρομίων και οδοστρώματος.

Στον Πύργο:

* Επί της Πατρών – Πύργου, ανακατασκευή υφιστάμενων πεζοδρομίων σε τμήμα της οδού καθώς και τμηματική ανακατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτικού τάπητα. Κατά μήκος του δρόμου θα γίνει επισκευή ή αντικατάσταση (όπου απαιτείται) των φωτεινών σηματοδοτών καθώς και του ηλεκτροφωτισμού.

* Επί της Πύργου – Κυπαρισσίας, ανακατασκευή υφιστάμενων πεζοδρομίων, τμηματική ανακατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτικού τάπητα καθώς και συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού.

Στο Αγρίνιο:

* Επί της Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ανακατασκευή πεζοδρομίων σε τμήμα της οδού καθώς και τμηματική ανακατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτικού τάπητα. Παράλληλα, θα γίνουν παρεμβάσεις επισκευής ή αντικατάστασης (όπου απαιτείται) των φωτεινών σηματοδοτών καθώς και του ηλεκτροφωτισμού. Ειδικά έμπροσθεν του νέου σταθμού των ΚΤΕΛ θα γίνει κατασκευή του κόμβου εισόδου-εξόδου στο σταθμό όπως αυτός στην σχετική άδεια.

* Επί της Αγρινίου – Καρπενησίου, τοπική επέμβαση αποκατάστασης παροχέτευσης ομβρίων.

*Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Έργων Χρήστος Καραγιάννης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΔΕ Γιώργος Σύρμος, ο ειδικός σύμβουλος της ΠΔΕ Χρήστος Μητρογιώργος.

Η είσοδος του Αγρινίου, τώρα

Η είσοδος του Αγρινίου, τώρα

Η είσοδος του Αγρινίου, την ημέρα

Η είσοδος του Αγρινίου, την ημέρα

Η είσοδος του Αγρινίου, τη νύχτα

Η είσοδος του Αγρινίου, τη νύχτα

Η είσοδος της Πάτρας, τώρα

Η είσοδος της Πάτρας, τώρα

Η είσοδος της Πάτρας, την ημέρα

Η είσοδος της Πάτρας, την ημέρα

Η είσοδος της Πάτρας, τη νύχτα

Η είσοδος της Πάτρας, τη νύχτα

Η είσοδος του Πύργου, τώρα

Η είσοδος του Πύργου, τώρα

Η είσοδος του Πύργου, την ημέρα

Η είσοδος του Πύργου, την ημέρα

Η είσοδος του Πύργου, τη νύχτα

Η είσοδος του Πύργου, τη νύχτα

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΚΕΑΝΑ: Διαμαρτυρία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σε κοινή συμβολική διαμαρτυρία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το πρωί της Τετάρτης, συμμετείχαν οι παραγωγικοί φορείς του Νομού. Παρόντες ήταν η ΟΕΒΕΣΝΑ, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο ΣΚΕΑΝΑ.  
Οι φορείς, εκπροσωπούμενοι από τα προεδρεία τους, παρέδωσαν για ακόμα μια φορά τα αιτήματα των κλάδων τους, με τελικό αποδέκτη την  κεντρική Κυβέρνηση, ενώ συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που έχουν ανακύψει λόγω της πανδημίας.
Ο αγώνας συνεχίζεται από όλους τους κοινωνικούς εταίρους, προκειμένου να δοθούν επιπλέον ελαφρύνσεις στους πληττόμενους κλάδους, όπως ο κλάδος της εστίασης.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς ναυαγοσώστες τον Ιούνιο οι 10 παραλίες της Πάτρας – Εξαντλεί τα χρονικά περιθώρια ο Δήμος

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ο Δήμος θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που δίνει ο νόμος

Όχι μόνο οι παραλίες της Πάτρας λειτουργούν ήδη χωρίς ναυαγοσώστες, παρότι έχει ξεκινήσει η καλοκαιρινή περίοδος, αλλά και οι ίδιοι οι ναυαγοσώστες, όπως καταγγέλλουν λόγω της καθυστέρησης στην πρόσληψή τους στερούνται καταρχήν το μηνιάτικο (του Ιουνίου), αλλά και τη δυνατότητα να μπουν στο ταμείο ανεργίας, αφού δε θα έχουν συμπληρώσει τους τέσσερις μήνες εργασίας που χρειάζονται.

Ο νόμος δίνει τη δυνατότητα στους κατά τόπους Δήμους να προσλάβουν ναυαγοσώστες μέχρι και την 1η Ιουλίου, και αυτό το περιθώριο πρόκειται να εξαντλήσει ο Δήμος της Πάτρας, αφού μέχρι στιγμής (3 Ιουνίου) δεν έχουν προκηρυχθεί οι θέσεις. Σχετικά με το πότε θα μπουν οι ναυαγοσώστες στις παραλίες της Πάτρας ο Αντιδήμαρχος  Νίκος Ασπράγκαθος, εξηγεί πως «θα γίνει ό,τι λέει ο νόμος». 

Να σημειώσουμε ότι σε άλλες πόλεις έχουν τοποθετηθεί ήδη ναυαγοσώστες στις παραλίες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Καλαμάτα όπου οι ναυαγοσώστες θα δουλέψουν από τις 13 Ιουνίου έως τις 13 Οκτωβρίου έτσι ώστε να συμπληρώσουν το απαιτούμενο τετράμηνο και να μπουν στο ταμείο ανεργίας.

Στην Πάτρα υπάρχουν δέκα παραλίες από τα Βραχνέικα μέχρι τον Ψαθόπυργο που θα αργήσουν όπως όλα δείχνουν να δουν ναυαγοσώστη αφού ο Δήμος θα εξαντλήσει το περιθώριο που έχει.

Μεγάλος ο κίνδυνος για τους λουόμενους- Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να γίνει το κακό

Το πιο σημαντικό όμως απ’ όλα είναι ο κίνδυνος για τους λουόμενους.

Βλέπουμε ήδη ότι από τον Μάιο έχει ξεκινήσει η προσέλευση στις παραλίες. Πέρσι τέτοια εποχή είχαμε ήδη τους πρώτους πνιγμούς στις παραλίες της περιοχής ενώ υπήρξαν και δεκάδες περιστατικά όπου έπρεπε να παρέμβουμε προκειμένου αν βοηθήσουν κάποιον λουόμενο. Χρειάστηκε να δώσουμε ακόμα και τις πρώτες βοήθειες σε παθολογικά περιστατικά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία περίπτωση που είχαμε ένα περιστατικό με έμφραγμα στην παραλία.

Δεν χρειάζεται να δούμε να γίνεται το κακό για να μπούμε στις παραλίες, πρέπει να βρισκόμαστε εκεί».

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 λεπτά πριν

ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η λύση που προτείνει ο Καραμανλής για το τρένο! 300 μέτρα υπογειοποίηση

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ8 λεπτά πριν

Αλλάζουν «πρόσωπο» οι είσοδοι της Πάτρας, του Πύργου και του Αγρινίου- ΦΩΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ28 λεπτά πριν

“Δε θα λείπουν.“ – Καμπάνια του GIVMED για δωρεά φαρμάκων σε γηροκομεία

ΑΠΟΨΗ34 λεπτά πριν

Ποδηλατοδρόμιο στα Υψηλά Αλώνια το 1895;

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πριν

ΣΚΕΑΝΑ: Διαμαρτυρία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πριν

Χωρίς ναυαγοσώστες τον Ιούνιο οι 10 παραλίες της Πάτρας – Εξαντλεί τα χρονικά περιθώρια ο Δήμος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ5 ώρες πριν

Έρχεται το πιο ζεστό καλοκαίρι όλων των εποχών στην Ελλάδα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ώρες πριν

Ανοίγει η εστίαση στους εσωτερικούς χώρους στις 6 Ιουνίου – Μουσική και αλκοόλ στις παραλίες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ώρες πριν

Ανοίγουν γυμναστήρια και κατασκηνώσεις – Ποιες επιχειρήσεις ξεκινούν και πότε

ΚΟΣΜΟΣ10 ώρες πριν

ΗΠΑ, Βρετανία & Γαλλία απειλούν να κλείσουν τα σύνορα στους Έλληνες ως αντίποινα στην κυβερνητική απόφαση για καραντίνα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Ξεκινούν ξανά τη Δευτέρα τα δρομολόγια του προαστιακού της Πάτρας, προς το Ρίο

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Αχαΐα: Χωρίς άδεια 350 επιχειρήσεις στην ακτογραμμή – Στον αέρα 5.000 εργαζόμενοι

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ – Θρήνος για τον Στάθη Χαραλαμπακόπουλο

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Μπαράζ ελέγχων από την Αστυνομία σε καταστήματα εστίασης – Της κακομοίρας στην Ηφαίστου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΑΧΑΪΑ: Η σύζυγος του αντιδημάρχου Δυτικής Αχαϊας, Γρηγόρη Μάλλιαρη, αντιμέτωπη με ένοπλους ληστές

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ: Μειώνονται οι τιμές εισιτηρίων και καρτών του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας

ΖΩΗ3 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Το όμορφο σπιτάκι του ΟΣΕ στην Αγυιά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Τραγωδία – Νεκρή η 23χρονη Αλεξάνδρα μετά από επέμβαση ρουτίνας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Έφυγε από τη ζωή στα 91 της η Πατρινή Αμαλία Μεγαπάνου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Θρήνος: Πέθανε κοριτσάκι δύο ετών – Πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του

ΚΟΣΜΟΣ3 ημέρες πριν

Στις φλόγες οι ΗΠΑ για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ – Απαγόρευση κυκλοφορίας σε πολλές πόλεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Πάτρα: Kαθαρισμός του κολυμβητηρίου της Αγυιάς – Ξεκινά η ανάπλαση του χώρου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Τραγωδία – Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 45χρονο – Εξαφανίστηκε ο οδηγός – ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Άνθησε μετά από ένα μήνα το Ακάνθινο Στεφάνι του Εσταυρωμένου σε εκκλησία κοντά στη Ναυπακτία!

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ1 εβδομάδα πριν

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Χιονίζει στον Παρνασσό! – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ1 εβδομάδα πριν

Ο Γεωργιάδης κόβει κάθε συζήτηση για ΦΠΑ 6% στην εστίαση – Θα έχουμε δημοσιονομικό πρόβλημα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

ΠΑΤΡΑ: Γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με τέσσερα φίδια – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πριν

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη συντριβή του αεροσκάφους στο Πακιστάν

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με οξύ στην 34χρονη – Τι λέει ο γιατρός που την είδε – BINTEO

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Ναύπακτος: Έπεσα στο νερό και έβγαλα το κεφάλι του 17χρονου στην επιφάνεια – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση