Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τέλος το max perry στη Ρήγα Φεραίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ρολά κατέβασε το υποκατάστημα των ζαχαροπλαστείων “Max Perry”, που λειτουργούσε στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Πατρέως.

Η επιχείρηση ενημερώνει τους πατρινούς καταναλωτές, με ειδοποίηση στη τζαμαρία του καταστήματος, πως το ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της πόλης διακόπτει τη λειτουργία του.

Διαφήμιση
Σχόλια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Κάθοδος Αθηναίων προς Πάτρα λόγω… Αγίου Πνεύματος – Πέρασαν πάνω από 30.000 οχήματα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μεγάλη είναι η έξοδος των Αθηναίων προς την επαρχεία με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη ευκαιρία εκδρομής μετά την δίμηνη καραντίνα του κορωνοϊού.

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας εγκαταλείπουν από το πρωί το κλινόν άστυ με κάθε μέσο. Έτσι λεωφορεία του ΚΤΕΛ και πλοία αναχωρούν με την μέγιστη επιτρεπτή πληρότητα, ενώ και οι Εθνικές Οδοί είναι γεμάτες από οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής από τα διόδια της Ελευσίνας, με κατεύθυνση προς Πάτρας, πέρασαν πάνω από 30.000 οχήματα. Η κίνηση στην Ολυμπία Οδό είναι αυξημένη και στα διόδια παρατηρείται σχετική καθυστέρηση παρά το γεγονός ότι υπάρχουν 20 διαθέσιμα ταμεία.

Μεγάλη η ροή οχημάτων και στο άλλο μεγάλο εθνικό οδικό δίκτυο καθώς από τα διόδια των Αφιδνών έχουν περάσει περίπου 25.000 οχήματα.  Συνολικά η κίνηση ξεπέρασε την προσδοκία της Τροχαίας, ωστόσο είναι σαφώς μειωμένη σε σύγκριση με πέρυσι.

Οι Αθηναίοι, κατά κύριο λόγο, επιλέγουν να μείνουν στα εξοχικά τους ή στα πατρικά τους σπίτια με τους δικούς τους ανθρώπους τους οποίους είχαν να δουν επί μήνες καθώς δεν είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν το Πάσχα λόγω των περιορισμένων στις μετακινήσεις.

Πανικός επικρατεί από το πρωί και στα ΚΤΕΛ του Κηφισού ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Οι Αθηναίοι, κατά δεκάδες, εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για τα χωριά τους για να χαλαρώσουν στο τριήμερο.

Θυμίζουμε ότι λόγω των μέτρων επιτρέπονται 25 άτομα ανά λεωφορείο και από τα ΚΤΕΛ έχουν προστεθεί επιπλέον δρομολόγια για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έτσι θα γίνει το έλος της Αγυιάς – Πέφτουν οι υπογραφές για να ξεκινήσουν τα έργα – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ο δήμαρχος Πατρέων παρουσίασε τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στην προστατευόμενη περιοχή

Το σχέδιο ανάπλασης του Έλους και την τεχνική του περιγραφή παρουσίασε η δημοτική Αρχή της Πάτρας, σε Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στο έλος της Αγυιάς και συγκεκριμένα στο χώρο που είναι τοποθετημένα από τον Δήμο τα όργανα γυμναστικής για όλους τους Πατρινούς.

Η συνέντευξη δόθηκε από το δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ενώ η παρουσίαση του έργου έγινε από την Διευθύντρια Αρχιτεκτονικού Έργου του Δήμου Πατρέων, Ελένη Αλεξοπούλου, η οποία έκανε γνωστό, ότι εντός των ημερών, ο Δήμαρχος Πατρέων, θα υπογράψει με τον ανάδοχο την σύμβαση του έργου, για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ (εργασιών οικοδομικών, οδοποιίας, πρασίνου)

Αντικείμενο της μελέτης είναι η ανάπλαση και αξιοποίηση της περιοχής του έλους, εμβαδού περίπου 225 στρ., μετατροπή της περιοχής σε Οικολογικό Πάρκο, το οποίο θα περιβάλλει το έλος.  Στα πλαίσια του έργου προβλέπεται ήπια αναψυχή με τη δημιουργία μονοπατιών για περίπατο, αθλητισμό και οικολογική ενημέρωση με τη πρόβλεψη ανάλογου εξοπλισμού, όπως παρατηρητήρια, πινακίδες επεξηγήσεων σε κομβικά σημεία, κιόσκια ενημέρωσης κ.λ.π.. Η εν λόγω μελέτη αποτελεί υποέργο με τίτλο «Οικολογικό Πάρκο του έλους» της εγκεκριμένης ενιαίας μελέτης «Ανάπλαση – Αξιοποίηση Περιοχής Camping – έλους Αγυιάς» η οποία υλοποιήθηκε κατόπιν Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού από τα συμπράττοντα γραφεία «ΧΩΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΗ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε./ΠΑΝΟΣ ΛΕΝΤΖΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΕΠΕ/ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΤΕΤΡΑΣ ΕΠΕ/EFAPLAN ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ/ΦΩΤΙΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ/ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ/ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΚΕΜΠΑΣ/ΡΟΓΚΑΝ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε./ΔΡΟΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ Ε.Π.Ε».

Η εν λόγω μελέτη επικαιροποιήθηκε από την υπηρεσία μας προκειμένου αφενός να εναρμονιστεί στα εγκεκριμένα τιμολόγια του ΥΠΕΧΩΔΕ, αφετέρου δε στα οικονομικά στοιχεία της πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, ήτοι χρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη 3.150.000,00€.

Προβλέπονται οι ακόλουθες διαμορφώσεις:

•             Περίπατος οικολογικής ευαισθητοποίησης

•             Περίπατος αναψυχής

•             Ποδηλατοδιαδρομή με τελική επιφάνεια έγχρωμο ασφαλτοτάπητα στο τμήμα εντός της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και χωμάτινη για το τμήμα εντός του έλους

•             Αθλητικές Διαδρομές

•             Χώροι αναψυχής (Πικ – νικ κ.λ.π.)

•             Διαμόρφωση χώρου για επανατοποθέτηση υφιστάμενων σε άλλη θέση οργάνων εξωτερικού χώρου και εμπλουτισμός με νέα

•             Τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού (καθιστικά, τραπεζόπαγκοι, απορριμματοδέκτες, επιδαπέδια φωτιστικά, βρύσες, βάσεις στήριξης ποδηλάτων)

•             Φύτευση κατάλληλων θάμνων και δέντρων

Καθώς και η κατασκευή των ακολούθων κατασκευών:

•             Ξύλινος διάδρομος, ο οποίος θα διασχίζει εγκάρσια το έλος δημιουργώντας μία διαδρομή περιπάτου

•             Hide (παρατηρητήριο μέσα στο έλος)

•             Παρατηρητήρια της άγριας ζωής

•             Κιόσκια με θέσεις θέας του έλους

•             Κιόσκια πληροφόρησης

Η διαμόρφωση του έλους συνίσταται σε έναν δίκτυο διαδρομών, μέσου πλάτος περίπου 3,5 μ. που δημιουργεί έναν Περίπατο οικολογικής ευαισθητοποίησης περιμετρικά στο έλος και Αθλητικές διαδρομές που διασχίζουν την περιοχή.

Κατά μήκος των διαδρομών αυτών θα υπάρχουν κιόσκια με καθιστικά και με υλικό πληροφόρησης για το έλος, παρατηρητήρια της πανίδας, οργανωμένες θέσεις για πικ-νικ.

Για το υποέργο της διαμόρφωσης του Οικολογικού πάρκου του έλους  προβλέπονται οι ακόλουθες εργασίες:

•             Χωματουργικές εργασίες – εκσκαφές και επιχώσεις

•             Επιστρώσεις εξωτερικού χώρου με διάφορα υλικά, όπως ξύλινα δάπεδα, επιστρώσεις πατημένου χώματος, κλπ

•             Ξύλινες κατασκευές διάφορων τύπων

Όλες οι εργασίες θα είναι σύμφωνες ως προς τα υλικά, τον τρόπο κατασκευής, τον έλεγχο ποιότητας και την επιμέτρηση με τα οριζόμενα στα Τεύχη Δημοπράτησης, τις εγκεκριμένες Εθνικές Τεχνικές Προδιαγραφές (ΕΤΕΠ) και τις οδηγίες της Επίβλεψης.

Οι τιμές των οικοδομικών άρθρων ελήφθησαν βάσει του τιμολογίου των ΝΕΤ ΟΙΚ – έκδοση 3.0 για έργα άνω των 2.000.000€.

Οι τιμές των άρθρων οδοποιϊας βάσει του τιμολογίου των ΝΕΤ ΟΔΟ – έκδοση 3.0 για έργα 1.500.000 έως 5.000.000€.

Οι τιμές των υδραυλικών άρθρων βάσει του τιμολογίου των ΝΕΤ ΥΔΡ – έκδοση 3.0 για έργα 1.500.000 έως 5.000.000€.

Για τις εργασίες έχει ληφθεί υπόψη η Γ΄ 2012 Τιμαριθμική.Η δαπάνη που προβλέπεται να απαιτηθεί για το αντικείμενο της μελέτης είναι 2.536.290,32 € για εργασίες πλέον 608.709,68€ για ΦΠΑ, ήτοι συνολικής δαπάνης με ΦΠΑ 3.150.000,00 €. Το σύνολο της απαιτούμενης δαπάνης για την εκτέλεση του έργου θα χρηματοδοτηθεί εξ’ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», Άξονα Προτεραιότητας: 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) με τίτλο «Δράσεις για την υλοποίηση των στρατηγικών βιώσιμης αστικής ανάπτυξης των πόλεων Πατρέων και Αγρινίου».

Ο συμβατικός χρόνος περαίωσης του έργου ορίζεται σε δέκα τέσσερις (14) ημερολογιακούς μήνες.

Κώστας Πελετίδης: Είμαστε υπερήφανοι που μπήκαμε μπροστά

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης ανέφερε τα εξής:

«Κάθε χρόνο αυτή την ημέρα ακούμε τις υποκριτικές δηλώσεις των κυβερνήσεων και των άλλων παραγόντων, που ενοχοποιούν γενικά και αόριστα την επίδραση των ανθρώπων στην φύση, για να συσκοτίσουν τον πραγματικό ένοχο και την αιτία, που είναι το ίδιο το σύστημα, που θυσιάζει τις κοινωνικές ανάγκες και την προστασία του περιβάλλοντος στον βωμό της κερδοφορίας των λίγων.

Η σημερινή μας επίσκεψη στο Έλος της Αγυιάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, σηματοδοτεί το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την προστασία και την ανάδειξή του.

Ένας πανέμορφος χώρος στο αστικό περιβάλλον της πόλης μας που παρότι κατά τα άλλα προστατεύεται από τους νόμους, είχε εγκαταλειφθεί στην βρωμιά και τα σκουπίδια από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, περιμένοντας τον επενδυτή, που θα τον εκμεταλλευόταν για τα κέρδη του.

Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που μπήκαμε μπροστά από την εποχή που ήταν επικεφαλής ο αείμνηστος Παναγιώτης Κοσιώνης και με τους αγώνες του λαού της Πάτρας και των πρωτοπόρων δρομέων, όπως ο Φάνης Τσιμιγκάτος μπορέσαμε να αποτρέψουμε την παράδοσή του στα επιχειρηματικά συμφέροντα από τις τότε Δημοτικές Αρχές.

Εμείς, έχοντας προτεραιότητα τις ανάγκες του λαού και την προστασία και ανάδειξη αυτού του χώρου, καθαρίσαμε, ανακατασκευάσαμε υποδομές, διαμορφώσαμε μια μεγάλη έκταση πολλών στρεμμάτων και λειτουργούμε τις δημοτικές παιδικές κατασκηνώσεις. Μια πραγματική όαση για παιδιά μας.

Παράλληλα οι εργαζόμενοί μας, με σκληρή προσπάθεια, ετοίμασαν μελέτη, για την προστασία, ανάπλαση και ανάδειξη του Έλους. Μια δύσκολη προσπάθεια, που παρά την πολύχρονη γραφειοκρατική καθυστέρηση των εγκρίσεων και την χρηματοδότηση, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση, μαζί με την Διευθύντρια Αρχιτεκτονικού Έργου του Δήμου μας, Ελένη Αλεξοπούλου, να παρουσιάσουμε το έργο και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Είναι σε όλους γνωστό, ότι η Δημοτική Αρχή, από την προηγούμενη θητεία της έχει διαμορφώσει μεγάλους χώρους, όπως το Νότιο Πάρκο και την έκταση στον Κόκκινο Μύλο, για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του λαού. Με γραμμή ανυπακοής και ντε φάκτο ενέργειες, σώσαμε τους χώρους από τα νύχια του Υπερταμείου και των δανειστών και τους αποδώσαμε στον λαό, ενώ διεκδικήσαμε και παραχωρήθηκε στον Δήμο το Πλατανόδασος.

Έχουμε επίσης, ανοιχτούς λογαριασμούς από την προηγούμενη κυβέρνηση, τους οποίους πρέπει να κλείσει η σημερινή. Να παραχωρηθεί στον Δήμο για αξιοποίηση ο χώρος του πρώην σκουπιδότοπου στον Ρηγανόκαμπο για να δημιουργήσουμε το Ανατολικό Πάρκο, μια ακόμα κοινόχρηστη έκταση, που δικαιούται ο λαός της Πάτρας.

Παρά τον αγώνα και τις προσπάθειές μας, δεν έχουμε αυταπάτες ότι στο πλαίσιο του σημερινού δρόμου ανάπτυξης, όπου δάση, παραλίες, διαχείριση απορριμμάτων, αποτελούν νέα πεδία επενδύσεων και κερδών, μπορούν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και να προστατευθεί το περιβάλλον. Το αντίθετο γίνεται. Καταστρέφουν το περιβάλλον και την ζωή μας, για τα κέρδη των λίγων, με βάση την αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει». Αυτά τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο πρόσφατος νόμος που ψηφίστηκε στην Βουλή, με τίτλο «Εκσυγχρονισμός της περιβαλλοντικής νομοθεσία».

Ο λαός μας με τον αγώνα του να βρει την δική του διέξοδο, έναν ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης, όπου κριτήριο της κοινωνικής παραγωγής θα είναι η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών».

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΧΑΪΑ: Aναψε “φωτιές” η δήλωση Παπαθανάση για τα πανηγύρια

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

“Φωτιές» άναψε στις τοπικές κοινωνίες σε ολόκληρη τη χώρα η δήλωση του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, ότι το φετινό καλοκαίρι τα πανηγύρια θα διοργανωθούν κυρίως μόνο με καθήμενους. Αιρετοί από περιοχές της χώρας, όπου διοργανώνονται πολλά και μεγάλα πανηγύρια, εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι με αυτόν τον τρόπο τα πανηγύρια είναι πάρα πολύ δύσκολο να διοργανωθούν και να έχουν επιτυχία.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, τα πανηγύρια δεν αποτελούν, για παράδειγμα, θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες οι θεατές απολαμβάνουν καθιστοί τους πρωταγωνιστές. Πανηγύρια σημαίνουν χορό, βόλτα, διασκέδαση και αυθόρμητες αντιδράσεις από τον κόσμο, κάτι που δεν μπορεί να γίνει, αν οι παραβρισκόμενοι συμμετέχουν μόνο καθιστοί.

Αν τελικά επιλεγεί αυτός ο τρόπος διοργάνωσης των πανηγυριών, είναι δεδομένο ότι πολλά από αυτά δε θα διοργανωθούν ή θα γίνουν πολύ υποτυπωδώς, με πολλές αρνητικές συνέπειες για τις τοπικές οικονομίες, αλλά και για τον τουρισμό κάθε περιοχής.

Όπως υποστηρίζουν, είναι πάρα πολλοί οι τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετέχουν στα τοπικά πανηγύρια, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που επισκέπτονται περιοχές μόνο και μόνο για να πάρουν μέρος σε αυτά. Μάλιστα, πολλοί αλλοδαποί τουρίστες, αφού συμμετάσχουν σε κάποιο πανηγύρι, γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό, μεταφέροντας τα ελληνικά ήθη και έθιμα και τον ελληνικό πολιτισμό. Σε κάθε περίπτωση οι αιρετοί περιμένουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά και τις επίσημες οδηγίες από τα συναρμόδια υπουργεία, προκειμένου να δουν, αν είναι δυνατή η διοργάνωση των πανηγυριών, αλλά και τον τρόπο που αυτά θα διοργανωθούν.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Γυναίκα ενώ ψάρευε… έπεσε μέσα στην θάλασσα στον μώλο! Την έσωσε Λιμενικός

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Λιμενικός έσωσε 61χρονη η οποία ψάρευε στην περιοχή του μώλου της Αγίου Νικολάου και έπεσε στην θάλασσα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το περιστατικό συνέβη στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης. Η γυναίκα ήθελε να πετάξει με δύναμη την πετονιά της, όταν προφανώς γλίστρισε και λόγω της ορμής έπεσε μέσα στην θάλασσα. Οι περαστικοί άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και τελικά στο σημείο πλησίασε το σκάφος του λιμενικού και την ανέσυρε. Επί τόπου έφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο δεν χρειάστηκε να μεταφέρει την γυναίκα στο Νοσοκομείο. Η 61χρονη είχε τις αισθήσεις της.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτρας μεσημβρινές ώρες χθες, ότι γυναίκα έπεσε στη θάλασσα και συγκεκριμένα στην προβλήτα Ν.9 του βόρειου λιμένα Πάτρας (Μώλος Αγίου Νικολάου).

Η 61χρονη γυναίκα, ανασύρθηκε από στέλεχος περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., έχοντας τις αισθήσεις της, ενώ με μέριμνα στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, όπου της παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, χωρίς να κριθεί σκόπιμη η μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΣΜΟΣ10 ώρες πριν

Νηπιαγωγός έπνιξε βρέφος με μαξιλάρι- Σκληρές ΕΙΚΟΝΕΣ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες πριν

Κάθοδος Αθηναίων προς Πάτρα λόγω… Αγίου Πνεύματος – Πέρασαν πάνω από 30.000 οχήματα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες πριν

Πάτρα: Έτσι θα γίνει το έλος της Αγυιάς – Πέφτουν οι υπογραφές για να ξεκινήσουν τα έργα – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες πριν

ΑΧΑΪΑ: Aναψε “φωτιές” η δήλωση Παπαθανάση για τα πανηγύρια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Γυναίκα ενώ ψάρευε… έπεσε μέσα στην θάλασσα στον μώλο! Την έσωσε Λιμενικός

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες πριν

Της κακομοίρας στη ΜΕΘ του Ρίου – Πέθανε 5χρονη και τα έσπασαν οι συγγενείς της

ΚΟΣΜΟΣ2 ημέρες πριν

Χαροπαλεύει Έλληνας αστυνομικός. Πυροβολήθηκε σε διαδήλωση για την δολοφονία του George Floyd

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Φρίκη! 13χρονη καταγγέλλει βιασμό από τον 45χρονο θειο της!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες πριν

Δώρο Πάσχα 2020: Πότε θα καταβληθεί στους εργαζόμενους

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

«Βγήκαν» μαχαίρια: Δύο σοβαρά ενδοοικογενειακά επεισόδια

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ3 ημέρες πριν

Έρχεται το πιο ζεστό καλοκαίρι όλων των εποχών στην Ελλάδα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Μπαράζ ελέγχων από την Αστυνομία σε καταστήματα εστίασης – Της κακομοίρας στην Ηφαίστου

ΚΟΣΜΟΣ3 ημέρες πριν

ΗΠΑ, Βρετανία & Γαλλία απειλούν να κλείσουν τα σύνορα στους Έλληνες ως αντίποινα στην κυβερνητική απόφαση για καραντίνα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Τραγωδία – Νεκρή η 23χρονη Αλεξάνδρα μετά από επέμβαση ρουτίνας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Έφυγε από τη ζωή στα 91 της η Πατρινή Αμαλία Μεγαπάνου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Θρήνος: Πέθανε κοριτσάκι δύο ετών – Πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Η νέα κυβερνητική απάτη των 32 δισ. ευρώ: Ένα «καραμπινάτο» Μνημόνιο προσπάθησαν να μας το «σερβίρουν» ως… επιχορήγηση

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ4 ημέρες πριν

Έκανε μπάνιο στη θάλασσα, στο Νότιο Πάρκο –ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Φρίκη! 13χρονη καταγγέλλει βιασμό από τον 45χρονο θειο της!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγες ώρες μετά τη γέννα

ΚΟΣΜΟΣ6 ημέρες πριν

Στις φλόγες οι ΗΠΑ για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ – Απαγόρευση κυκλοφορίας σε πολλές πόλεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Πάτρα: Kαθαρισμός του κολυμβητηρίου της Αγυιάς – Ξεκινά η ανάπλαση του χώρου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Τραγωδία – Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 45χρονο – Εξαφανίστηκε ο οδηγός – ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Άνθησε μετά από ένα μήνα το Ακάνθινο Στεφάνι του Εσταυρωμένου σε εκκλησία κοντά στη Ναυπακτία!

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ2 εβδομάδες πριν

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Χιονίζει στον Παρνασσό! – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 εβδομάδες πριν

Ο Γεωργιάδης κόβει κάθε συζήτηση για ΦΠΑ 6% στην εστίαση – Θα έχουμε δημοσιονομικό πρόβλημα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

ΠΑΤΡΑ: Γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με τέσσερα φίδια – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πριν

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη συντριβή του αεροσκάφους στο Πακιστάν

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με οξύ στην 34χρονη – Τι λέει ο γιατρός που την είδε – BINTEO

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Ναύπακτος: Έπεσα στο νερό και έβγαλα το κεφάλι του 17χρονου στην επιφάνεια – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση