Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΧΑΙΑ: Πως έπιασε η φωτιά στην Στροφυλιά; Στη δημοσιότητα τα επίσημα πρακτικά της Συνεδρίασης του Σ.Τ.Ο.

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολλά γράφτηκαν κι άλλα τόσα ακούστηκαν, υπό τη μορφή ψιθύρων, κατά την πρόσφατη πυρκαγιά στο Δάσος της Στροφυλιάς (2 Απριλίου) που αναστάτωσε αρχές και περιβαλλοντικές οργανώσεις, ενώ έφερε στο προσκήνιο ουσιαστικά ερωτήματα για τα μέτρα πρόληψης, αλλά και για τα σωρευμένα απορρίμματα που οι πυροσβέστες εντόπισαν στην πυκνής βλάστησης προστατευόμενη περιοχή.
Στη δημοσιότητα τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δυτικής Αχαΐας, στα οποία αποτυπώνονται έγκαιρες επισημάνσεις, φοβίες, ελλείψεις και κενά, τα οποία καταδεικνύουν αδυναμίες του συστήματος, επίφοβες εν μέσω θέρους.
ΑΝΗΣΥΧΙΑ
Είναι ενδεικτική η αρχική επισήμανση του προέδρου το ΣΤΟ και δημάρχου Χρήστου Νικολάου, ο οποίος ζητά «επαγρύπνηση» και εκφράζει «αρκετή ανησυχία σε θέματα πυρκαγιάς».
Αμέσως μετά, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Ανδρέας Στεμπίλης καταγγέλλει πως πολίτες «αφήνουν τις φωτιές και φωνάζουν την ΠΥ να τις σβήσει με αποτέλεσμα να απασχολείται το προσωπικό με καλάμια, ενώ θα μπορούσε να απασχοληθού οι αγρότες, για να αποφευχθούν οι φωτιές».
ΚΙΝΔΥΝΟΙ
Και το πλέον σημαντικό ο έμπειρος αξιωματικός του ΠΣ προειδοποιεί:
«Θα κινδυνεύουν χωριά. Είναι αδύνατον, σε κάθε σπίτι, να υπάρχει πυροσβεστικό όχημα», ενώ ζητά να επανακαθοριστούν οι δείκτες επικινδυνότητας. Με 5 να είναι πάντα διαθέσιμα τα οχήματα και με 4 και 5 τα χωματουργικά μηχανήματα να είναι διαθέσιμα. Ο κ. Νικολάου απάντησε πως «ότι ζητήθηκε πέρυσι θα ισχύει και φέτος, σε Στροφυλλιά, Μόβρη κ.λπ. που είναι πολύ ευαίσθητα σημεία», ενώ θύμισε πως ο δήμος είναι από τους λίγους που διαθέτει δικό του πυροσβεστικό όχημα-βυτίο!
ΣΤΟΛΟΣ
Αμέσως μετά, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τη διάθεση άλλων οχημάτων (1 ντακότα, ο δότης και χωματουργικά σε δείκτη 1 και 2 και σε δείκτη επικινδινότητας 3, τέσσερις ντακότες του δήμου σε περιπολία, κυρίως μεσημβρινές έως βραδινές ώρες, καθώς και χωματουργικά πάντα σε επιφυλακή με τον δήμο). Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Ραυτακόπουλος δεσμεύτηκε ότι «τα συγκεκριμένα μηχανήματα υπάρχουν, ανά πάσα στιγμή, σε καθημερινή βάση, είτε τηλεφωνικώς είτε γραπτώς, παρότι δεν έχει βρεθεί πολιτική λύση στο όχημα που έχει το ΣΕΔΙΠ (Βραχβνέϊκα), οπότε οδηγείται και παράνομα και εάν συμβεί οτιδήποτε δε θα είναι καλυμμένος κανείς εθελοντής, καθότι δεν μπορούν να πάρουν μηχανήματα που δεν είναι κρατικά και μετά από 2 χρόνια, παρά την πολιτική βούληση να αλλάξει με μια τροπολογία (κι έχουν γίνει ενέργειες) αυτο δεν έχει γίνει, όπως ανέφερε ο εθελοντής Γεράσιμος Παναγόπουλος.
ΜΕΤΡΑ
Εν συνεχεία, τίθεται θέμα εάν στο Κουνουπέλι υπάρχει προφύλακας, ότι σε Τζάιλο και Σανταμέρι υπάρχει σοβαρή επικινδυνότητα και εάν
υπάρχει δυνατότητα να υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να ενημερώνει όποτε έχει φωτιά, να μπει δηλαδή κάποιος φύλακας. Η απάντηση ήταν…«Οχι». Ζητήθηκε επίσης περιπολία από τον Φορέα Διαχείρισης Κοτυχίου-Στροφυλιάς, να γίνουν κάποιες ενέργειες από Αγρυλιά μέχρι τα Σαμαρέικα, και χαλίκι στο δρόμο Πράσου έως Σαμαρέικα, να περάσει καταστροφέας όπου μπορεί, ώστε να γίνουν ενέργειες, παραταύτα το Δασαρχείο απάντησε πως χρειάζονται μελέτες!
Ο κ. Στεμπίλης τόνισε, στο σημείο αυτό, πως «καταγράφονται οι δρόμοι, όπου δεν μπορούν να μπούν οχήματα και θα δοθούν συντεταγμένες, ενώ θα σταλεί και έγγραφο». Επίσης, για τη δεξαμενή στο Τζάιλο ρώτησε να μάθει εάν υπάρχει πρόσβαση, λόγω χόρτων (προς Χαραυγή) για να περνούν οχήματα, το ίδιο και για το εάν υπάρχει άλλη δεξαμενή ανοιχτή στο βουνό (στη Χαραυγή) ώστε να είναι γεμάτη νερό.
Επισήμανε δε, ότι «το αγροτικό δίκτυο σε συνεργασία με τον Δήμο, θα πρέπει να είναι έτοιμο από νωρίς».
ΕΜΠΟΔΙΑ
Ωστόσο, ο κ. Ραυτακόπουλος, δεν παρέλειψε να πει πως δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα πυροσβεστικά λόγω δέντρων και ιδιώτες δεν αφήνουν να κοπούν ή να μαζευτούν τα κλαδιά. «Ο Δήμος δεν είναι εισαγγελέας. Ξεκινούν από αδιαφορία κι από αυτούς που έχουν εγκαταλείψει τα οικόπεδα. Ενα θέμα που δεν λύνεται» κατέληξε.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Αργύρης Φαλίδας (εκπρόσωπος του διοικητή της ΠΥ Λεχαινών) ανέφερε πως «στόχος είναι να προστατευθεί το Δάσος Στροφυλιάς» και ρώτησε «αν υπάρχει σχέδιο απομάκρυνσης ξερών κλαδιών, αν υπάρχουν κλαδιά που εμποδίζουν οχήματα και αν σε δύο κεντρικούς δρόμους μπορούν να καλυφθούν γούβες».
«Δεν υπάρχουν οχήματα και ό,τι υπήρχε είναι προς απόσυρση» απάντησε ο Βασίλης Ντεμίρης (εκπρόσωπος του Δασαρχείου Κ. Αχαΐας), με τον κ. Φαλίδα να θέτει ζήτημα υδροστόμιων στο παλιό Μετόχι, ένα λειτουργούν, λέγοντας ότι «δεν δουλεύει κανένα»!
«Την έφτιαξαν στο Μετόχι και στο Λάππα» διόρθωσε ο κ. Ραυτακόπουλος, με τον κ. Φαλίδα να ζητά ελέγχους στις δεξαμενές και να ενημερωθεί κόσμος μέσω της εκκλησίας.
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Διαφήμιση
Σχόλια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή στα 91 της η Πατρινή Αμαλία Μεγαπάνου

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Είχε παντρευτεί με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 91 ετών , στην Αθήνα όπου ζούσε επί χρόνια, η Αμαλία Μεγαπάνου.

Η Αμαλία Μεγαπάνου δεν ήταν μια οποιαδήποτε Ελληνίδα. Αποτέλεσε το σύμβολο μιας εποχής καθώς ταύτισε την ζωή της τόσο με τον πολιτικό ηγέτη Κωνσταντίνο Καραμανλή όσο και με την απόλυτη έννοια της κομψότητας. Γεννημένη το 1929 ήταν μια πραγματική αστή. Κόρη του Αναστάσιου Κανελλόπουλου, αδελφού του πολιτικού και ιστορικού Παναγιώτη Κανελλόπουλου, μεγάλωσε με την παιδεία και την αστική ευγένεια των εύπορων κοριτσιών της εποχής. Η γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή δημιουργήθηκε μέσω των πολιτικών σαλονιών και ο γάμος δεν άργησε να έρθει. Μια συμβίωση δύο διαφορετικών ανθρώπων αλλά κατά πολλούς και δύο διαφορετικών κόσμων. Η Αμαλία ήταν ευγενής και διακριτική, εκείνος νευρικός και ηγέτης.

Εκείνη ασχολείτο με την μελέτη των θρησκειών και την φιλοσοφία, εκείνος είχε πολιτικές φιλοδοξίες. Ωστόσο ήταν πάντα διακριτικά στην σκιά του. Μια θετική εικόνα για εκείνον. Η διαφωνία του Καραμανλή με το παλάτι, τον οδήγησε στο Παρίσι , το 1963. Εκείνη τον ακολούθησε στην εξορία. Όμως οι μεταξύ τους καυγάδες είχαν μείνει ιστορικοί. Πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Οικογενειακός Θησαυρός» τα Χριστούγεννα του 1970, μιλά για πρώτη φορά ανοικτά για το διαζύγιό τους. Μετά από λίγους μήνες το περιοδικό επιβεβαιώνεται. Ο δυναμικός ηγέτης και η κομψή των Αθηνών χωρίζουν.

Διατηρούν όμως μέχρι το τέλος της ζωής του Καραμανλή πολύ καλές σχέσεις. Εχει μείνει αξέχαστη η εικόνα την ημέρα της κηδείας του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Η Αμαλία κρυμμένη πίσω από ένα παγωμένο βλέμμα, περπατά μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια και συνοδεύει τον πρώην σύζυγό της στην τελευταία του κατοικία συντετριμμένη. Για την ευγενική Αμαλία το κεφάλαιο Καραμανλή έκλεινε μόλις τότε.

Μετά το διαζύγιό της με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, η «ωραία των Αθηνών» θα παντρευτεί τον εφηβικό της έρωτα. Έναν εκ των ιδρυτών του Μαιευτηρίου «Μητέρα», τον γυναικολόγο Επαμεινώνδα Μεγαπάνο. Κράτησε το επώνυμό του μέχρι το τέλος. Στην συνέχεια της ζωής της που έγραφε βιβλία ως Αμαλία Μεγαπάνου υπέγραφε κι ας είχε χωρίσει και με τον Μεγαπάνο. Η ίδια είχε παραδεχτεί κατά το παρελθόν ότι η ζωή θέλει τσαγανό «Δεν μιλώ δημόσια είχε πει. Δεν είναι από έλλειψη αντίληψης, αλλά από επιλογή».

Η κυρία Αμαλία Κανελλοπούλου, μετέπειτα Καραμανλή και λίγο αργότερα Μεγαπάνου, θα μείνει για πάντα στην μνήμη μας με τα ωραία εκείνη κομψά φορεματάκια που αποδείκνυαν ότι αν οι Αμερικάνοι είχαν Τζάκι Κένεντι, εμείς είχαμε Αμαλία.

Αξιοπρεπής, «καλογερασμένη», μια χορτάτη αστή που δεν έκρυβε ούτε τις ρυτίδες, ούτε την ηλικία της. «Λέω τα χρόνια μου γιατί τα έχω περπατήσει» ήταν το moto της ζωής της. Ηταν επικοινωνιακή, μιλούσε κατ’ ιδίαν για όλα, έδωσε λίγες συνεντεύξεις που αφορούσαν αυστηρά και μόνο τα βιβλία της και αναφερόταν σε γεγονότα και πρόσωπα, εκτός από ένα. Γι’ αυτό και έμεινε μια Πρώτη Κυρία (με κεφαλαίο Κ) μέχρι το τέλος…

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Επανέρχονται πλήρως τα δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα Άγιος Ανδρέας – Ρίον

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου μαζί και με τις τροφοδοτικές γραμμές των αστικών λεωφορείων

Από τη Δευτέρα 1/6/2020 επανέρχεται πλήρως το πλέγμα δρομολογίων του Προαστιακού Πατρών στο τμήμα Άγιος Ανδρέας – Ρίον μαζί με τις τροφοδοτικές γραμμές των λεωφορείων από/προς Καστελλόκαμπο – Πανεπιστήμιο/Νοσοκομείο και Καστελλόκαμπο-Ακταίο/Άγιο Βασίλειο. Οι ώρες αναχωρήσεων είναι ίδιες πριν την διακοπή των δρομολογίων. Το τμήμα προς  Κάτω Αχαΐα είναι ακόμα σε αναστολή αναμένοντας να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες τα δρομολόγια.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΡΕΙΡΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΓΥΙΑ: Νέα ανεξήγητη αναβολή συζήτησης του θέματος!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Νέος προβληματισμός εγείρεται για τη στάση της δημοτικής αρχής στο θέμα της πλατείας Καλλιπάτειρας. Αυτή τη φορά, διότι, αν και περιμέναμε να συζητηθεί το φλέγον ζήτημα στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση, μετά τη ξαφνική διακοπή της συζήτησης στη συνεδρίαση της 19ης Μαΐου 2020,  διαπιστώνουμε, προς μεγάλη μας έκπληξη ότι δεν εντάχθηκε στην ημερήσια διάταξη της 1ης Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος μαζί με τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου «ανεξήγητα» και αντικανονικά αποχώρησαν από τη συνεδρίαση διακόπτοντάς την, ενώ συζητούνταν το θέμα της πλατείας.

Έτσι για ακόμα μία φορά αναρωτιόμαστε: Γιατί αφήνει η δημοτική αρχή και άλλο χρόνο να χαθεί;  Μήπως η εκ νέου αναβολή ενισχύει την άκαμπτη στάση της καθώς και τις τυχόν μεθοδεύσεις για την εύρεση τρόπων και μέσων προς απώλεια ακόμα ενός πνεύμονα πρασίνου;

Γιατί κωφεύει σε όλα όσα προτάθηκαν ως λύσεις στο δημοτικό συμβούλιο της 19ης Μαΐου;

Γιατί δεν παραδειγματίζεται από άλλες μεγαλύτερες ή μικρότερες πράσινες πόλεις της Ελλάδας;

Γιατί διακυβεύεται το «πράσινο» μέλλον όλων των παιδιών της Πάτρας, μέσα από αντιλαϊκές πολιτικές; Γιατί, μονάχα η δημοτική αρχή δεν επιθυμεί να ΣΩΘΕΙ η πλατεία Καλλιπάτειρας και να γίνει παράδειγμα ώστε να σωθούν κι άλλες πλατείες;

Αυτά είναι τα ελάχιστα ερωτήματα που όχι μονάχα ταλανίζουν τους κατοίκους μιας πυκνοκατοικημένης περιοχής με στενούς δρόμους και υποτυπώδη πεζοδρόμια, αλλά πλέον και όλους όσοι καθημερινά γίνονται κοινωνοί της υπόθεσης.

Έχοντας όλα τα παραπάνω υπόψη, καλούμε τη δημοτική αρχή να αγωνιστεί, όπως προεκλογικά και προγραμματικά διατεινόταν, προκειμένου να καταστεί βιώσιμη και λειτουργική η χωροταξική διάρθρωση μιας περιοχής, όπου το τσιμέντο μας έχει πνίξει. Σε μια περιοχή όπου μεγαλώνουν εκατοντάδες παιδιά και όπου υπάρχει η δυνατότητα να εξασφαλιστούν καλύτεροι δυνατοί όροι διαβίωσης.

Εδώ που σε λίγα χρόνια κανείς μας δεν θα θέλει να αναρωτηθεί, πόσο μάλλον οι εκπρόσωποι του πατραϊκού λαού στο δημοτικό συμβούλιο: «Πάλι υπέγραψαν για να γίνει πολυκατοικία ή supermarket εδώ»;

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Μπαράζ ελέγχων από την Αστυνομία σε καταστήματα εστίασης – Της κακομοίρας στην Ηφαίστου

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Σοβαρό προβληματισμό έχει προκαλέσει στη μεγάλη μερίδα των επαγγελματιών εστίασης της Πάτρας που λειτουργούν νομίμως, η λειτουργία επιχειρήσεων που παραβιάζουν τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό. 

Από σήμερα  Δευτέρα 1η Ιουνίου, οι έλεγχοι από την Αστυνομία θα είναι αυστηρότεροι και μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα μένουν στις συστάσεις, αλλά θα επιβάλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Ο σχεδιασμός των αστυνομικών αρχών, φέρεται να κρίνεται αναγκαίος, καθώς έχει διαπιστωθεί από την πρώτη εβομάδα της άρσης των μέτρων στην εστίαση, ότι αρκετοί επαγγελματίες δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας του καταναλωτικού κοινού με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στη μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών που εφαρμόζουν τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, προβληματισμό προκάλεσαν οι εικόνες συνωστισμού σε επιχειρήσεις την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και στο ΣΚΕΑΝΑ που έγινε δέκτης παραπόνων από μέλη επαγγελματίες για την τήρηση των μέτρων.

Αυτό που συνέβη στον πεζόδρομο της Ηφαίστου το Σαββατοκύριακο… δεν είχε προηγούμενο! Δεν υπήρχε καν “διάδρομος” για να περνούν οι πεζοί! Χειρότερη η κατάσταση από αυτήν πριν την καραντίνα, παρ΄τα μέτρα για τον κορονοϊό! Δεν τηρείτο καμία απόσταση ασφαλείας.

ΦΩΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30.05.2020: Δεν υπάρχει διάδρομος στο βάθος.

.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ14 ώρες πριν

Επιτρέπονται και τραπεζοκαθίσματα στις οργανωμένες παραλίες, από σήμερα delivery και στην ξαπλώστρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες πριν

Έφυγε από τη ζωή στα 91 της η Πατρινή Αμαλία Μεγαπάνου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ17 ώρες πριν

Τραγωδία – Νεκρή η 23χρονη Αλεξάνδρα μετά από επέμβαση ρουτίνας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ17 ώρες πριν

Ελληνοϊταλικός πόλεμος για καραντίνα – Ρώμη: «Αν βάζετε καραντίνα τους Ιταλούς θα βάζουμε κι εμείς τους Έλληνες»

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Επανέρχονται πλήρως τα δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα Άγιος Ανδρέας – Ρίον

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ17 ώρες πριν

Έκανε μπάνιο στη θάλασσα, στο Νότιο Πάρκο –ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ17 ώρες πριν

Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγες ώρες μετά τη γέννα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΡΕΙΡΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΓΥΙΑ: Νέα ανεξήγητη αναβολή συζήτησης του θέματος!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Ντούμας: Είμαστε κοντά σε συλλήψεις για τη δράστρια της επίθεσης στην 34χρονη Ιωάννα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Μπαράζ ελέγχων από την Αστυνομία σε καταστήματα εστίασης – Της κακομοίρας στην Ηφαίστου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Ξεκινούν ξανά τη Δευτέρα τα δρομολόγια του προαστιακού της Πάτρας, προς το Ρίο

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

«Μπλόκαραν» τα μηχανήματα για την επίγεια διέλευση του Προαστιακού, Πελετίδης και κάτοικοι του Ρίου – Τα μάζεψαν και έφυγαν

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Αχαΐα: Χωρίς άδεια 350 επιχειρήσεις στην ακτογραμμή – Στον αέρα 5.000 εργαζόμενοι

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ – Θρήνος για τον Στάθη Χαραλαμπακόπουλο

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΑΧΑΪΑ: Η σύζυγος του αντιδημάρχου Δυτικής Αχαϊας, Γρηγόρη Μάλλιαρη, αντιμέτωπη με ένοπλους ληστές

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Μπαράζ ελέγχων από την Αστυνομία σε καταστήματα εστίασης – Της κακομοίρας στην Ηφαίστου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ: Μειώνονται οι τιμές εισιτηρίων και καρτών του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας

ΖΩΗ3 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Το όμορφο σπιτάκι του ΟΣΕ στην Αγυιά

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Αστυνομική καταδίωξη στη Δυτική Αχαΐα μετά από απόπειρα ληστείας στα ΕΛΤΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Πιο κοντά στην ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας οι αρχές – Την βοήθησε αλλοδαπός να προμηθευτεί το βιτριόλι

ΚΟΣΜΟΣ3 ημέρες πριν

Στις φλόγες οι ΗΠΑ για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ – Απαγόρευση κυκλοφορίας σε πολλές πόλεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Πάτρα: Kαθαρισμός του κολυμβητηρίου της Αγυιάς – Ξεκινά η ανάπλαση του χώρου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ7 ημέρες πριν

Τραγωδία – Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 45χρονο – Εξαφανίστηκε ο οδηγός – ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ7 ημέρες πριν

Άνθησε μετά από ένα μήνα το Ακάνθινο Στεφάνι του Εσταυρωμένου σε εκκλησία κοντά στη Ναυπακτία!

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ1 εβδομάδα πριν

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Χιονίζει στον Παρνασσό! – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ1 εβδομάδα πριν

Ο Γεωργιάδης κόβει κάθε συζήτηση για ΦΠΑ 6% στην εστίαση – Θα έχουμε δημοσιονομικό πρόβλημα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

ΠΑΤΡΑ: Γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με τέσσερα φίδια – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πριν

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη συντριβή του αεροσκάφους στο Πακιστάν

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με οξύ στην 34χρονη – Τι λέει ο γιατρός που την είδε – BINTEO

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Ναύπακτος: Έπεσα στο νερό και έβγαλα το κεφάλι του 17χρονου στην επιφάνεια – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση