Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αν θέλετε να κλείσετε τον Δήμο σας κάντε περισσότερα τεστ! – Γιάννης Ιωαννίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Γιατροί έχουν διχαστεί, επιδημιολόγοι και παθολόγοι έχουν  χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Από τη μία πλευρά αυτή που υποστηρίζουν την πανδημία και τα ανήκουστα μέτρα που έχουν καταλύσει  οποιαδήποτε ανθρώπινη ελευθερία , ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα. Από την άλλη αυτοί που θεωρούν ότι τα μέτρα είναι υπερβολικά και άχρηστα και δεν προσφέρουν καμία προστασία. Καινούργια στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια από λανθασμένα καταγεγραμενους θανάτους covιd. Οι εισαγγελείς ήδη έχουν αρχίσει και κινούνται, ζητώντας εξηγήσεις για τα μέτρα επικίνδυνα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση μέχρι τώρα και όπου έχουν οδηγήσει την κοινωνία στην παράνοια, στην οικονομική καταστροφή, αποξένωση και κατάθλιψη.  

Μέτρα που έχουν διχάσει τους πολίτες,  οι οποίοι  έχουν φτάσει να τσακώνονται στους δρόμους μεταξύ τους, μπερδεμένοι από αυτά που ακούν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από τους επιδημιολόγους της Κυβέρνησης.

Πολλοί γιατροί δηλώνουν ότι η χρήση της μάσκας δεν θα προφυλάξει από καμιά μετάδοση του ιού.  Πιο αποτελεσματική είναι η απόσταση παρά η χρήση της μάσκας.  Οι υφασμάτινες μάσκες είναι τελείως άχρηστες.  Επίσης Το αγωνιστικό σύστημα του ανθρώπου δεν Έχει φτιαχτεί για να μπλοκάρεται αλλά πρέπει να αναπνέει ελεύθερα. Πολλοί από αυτούς που φοράνε τη μάσκα εισπνοών το διοξείδιο του άνθρακα πάλι προς τα μέσα μου.  Αυτό μπορεί να οδηγήσεις αναπνευστικά προβλήματα χωρίς να καταλάβουν. Επίσης η χρήση της μάσκας μέχρι τώρα εκτίμηση πολλά δερματικά προβλήματα.   Ακόμα πιο απαγορευτικό και επικίνδυνο είναι για τα παιδιά, που ο εγκέφαλος δεν οξυγονώνεται σωστά και δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα ακόμα και στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. Συχνό είναι τα φαινόμενα, της αύξησης της πίεσης ακι πονοκέφαλοι κατα την ώρα εργασίας, όπου πολλούς υπαλλήλους που έχουν παραπονεθεί συμβουλεύοντας τους γιατρούς. 

Παράλληλα υπάρχει μία έντονη αντίδραση από πολίτες που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους κάτω από αδιευκρίνιστες λόγους. Θάνατοι που έχουν χαρακτηριστεί covid-19.  Συγκεκριμένα οι συγγενείς ζήτησαν φακέλους ιατρικού ιστορικού οι οποίοι δεν δόθηκαν ποτέ.  Νεκροψίες απαγορεύονται και γίνονται μόνο με την παρέμβαση εισαγγελέα. Όλο αυτό το περίεργο σκηνικό έχει δημιουργήσει υποψίες για τον τρόπο που λειτουργεί  “το πρωτόκολλο θανάτου Covid-19”. 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ζήτησε με έγγραφό του από τον Υπουργό, να τους απαλλάξει από κάθε ευθύνη και καταγγελία που θα γίνει εις βάρος τους λόγω των μέτρων και των ανυποψίαστων θανάτων που υπάρχουν.  Με λίγα λόγια, ζήτησαν άσυλο για να μπορούν να προστατευτούν, χωρίς να παίρνουν καμία ευθύνη για τα μέτρα της κυβέρνησης και τις πολιτικές αποφάσεις που έχουν παρθεί μέχρι σήμερα για την υποτιθέμενη πανδημία.Σίγουρα αυτό έγινε για το Ιατρικό Σύλλογο ώστε να ξεκαθαρίσει τη θέση του λέγοντας ότι οι απόψεις των γιατρών όποιος και να είναι δεν έχουν καμία σχέση με τις εντολές που παίρνει η κυβέρνηση έξωθεν και με τα μέτρα που επιβάλλει κάθε φορά που είναι μόνο πολιτική πρωτοβουλία και τίποτα άλλο. Το πρόβλημα όμως εδώ δεν είναι τα μέτρα της κυβέρνησης αλλά και η διαδικασία που ακολουθείται μέσα στα νοσοκομεία από τους γιατρούς, οι οποίοι δεν παίρνουν εντολές από την κυβέρνηση για να διαχειριστούμε μία κατάσταση, μιας και είναι στην ευχέρεια τους να προστατεύσουν τον ασθενή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Τα περιοριστικά lockdown έχουν προκαλέσει σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο διαδηλώσεις και έντονη δυσαρέσκεια παγκοσμίως.  Ο πλέον κόσμος έχει αρχίσει και αντιστέκεται έχοντας  καταλάβει που όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει. Αρκετοί γνωρίζουν αλλά δεν θέλουν να μιλήσουν ακόμα γιατί φοβούνται.  Οι πρώτες μεμονωμένες αντιδράσεις, από γιατρούς που δεν μπορούν να ελεγχθούν από το παγκόσμιο σύστημα και από νομικούς που δεν υπακούουν σε επιταγές του συστήματος, έχουν φέρει  δυσαρέσκεια στους υποστηρικτές της πανδημίας στην αντίθετη πλευρά πού περισσότερο μπερδεμένοι φαινονται οτι είναι,  χωρίς να έχουν  πραγματική γνώση ποιος τους κατευθύνει και ποιες εντολές εκτελούν.

Ακολουθουν δυο αποσπασματα απο εκπομπες που που ρίχνουν φως σε αρκετές πτυχές της πανδημίας και για το τι μέλλει γενέσθαι 

Δείτε την ομιλία του καθηγητή Επιδημιολογίας, Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ,  Δρ Γιάννη Ιωαννίδη, στην  εκπομπή “Αντιθέσεις” στην ΚΡΗΤΗ TV, που προβλήθηκε στις 05.02.2021.

Αντισυστημικοί γιατροί και δημοσιογράφοι για την αποτελεσματικότητα μάσκας και εμβολίου στο κανάλι της Ελληνικής Λύσης | Αυτή είναι η Λύση (ALERT, 3/2/21)

Διαφήμιση
Σχόλια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Δυτική Ελλάδα: Ο εφιάλτης της ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Οι κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών που έχουν γίνει πιο μαζικές προκαλούν έντονο προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ. και στη Δυτική Ελλάδα. Οι διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών, αντί να ατονούν εντείνονται και γίνονται όλο και μαζικότερες οι πορείες διαμαρτυρίας για αρκετές κυβερνητικές αποφάσεις.

Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι έχουν δοθεί ειδικές εντολές στην Ερμού από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των φαινομένων σε σχέση και με την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία συνεχώς επιδεινώνεται.

Το σενάριο που για την ΕΛ.ΑΣ. ειναι εφιάλτης είναι η ραγδαία επιδέινωση της υγείας του η οποία μπορεί να βγαλει στο δρόμο τους διαδηλωτές μαζικά και μάλιστα εν τω μέσω του lockdown. Κανείς βεβαίως δεν θέλει να σκεφτεί τι μπορέι να συμβεί σε περίπτωση που ο Κουφοτίνας επιμείνει μέχρι τέτλους στο να μη δέχεται υποστήριξη και έχουμε τραγική κατάληξη.

Μάλιστα, έχουν ήδη υποδειχθεί σημεία στην Πάτρα που μπορούν να αποτελέσουν πιθανούς στόχους επιθέσεων και ήδη φρουρουνται.

Στην Αχαΐα μέσα στο Φεβρουάριο είχαμε και επιθέσεις με αφορμή την απεργία πείνας του Κουφοντίνα. Την 1η Φεβρουαρίου, ομάδα αναρχικών εισέβαλε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας και ανήρτησαν στο μπαλκόνι πανό αλληλεγγύης με αποτέλεσμα να συλληφθούν ληφθεί 9 άτομα. Αργότερα έγινε απόπειρα εμπρησμού περιπολικού έξω από το παλιο νοσοκομείο στην Άνω πόλη από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου αλλά και ανάρτηση πανό στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.

Τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης μαυροφορεμένοι κουκουλοφόροι πέταξαν μπουκάλια με κόκκινη μπογιά στην εξωτερική σκοπιά στο Τμήμα Μεταγωγών Πάτρας, ενώ τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα στην πρόσοψη του Δημαρχείου Αιγιαλείας και σε δυο εγκαταλελειμμένα ακίνητα στο κέντρο της πόλης και ανάρτησαν πανό στη ξύλινη γέφυρα, στην είσοδο της πόλης.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: “Καμπάνα” 5.000 ευρώ σε πολίτη που έσπασε την καραντίνα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Ένας άνδρας στην Παραλία Πατρών οποίος σύμφωνα με τις λίστες του ΕΟΔΥ έπρεπε να είναι σε καραντίνα επειδή είχε βρεθεί θετικός στον κορονοιό, εντοπίστηκε απο αστυνομικούς έξω από το σπίτι του και πιο συγκεκριμένα στο κατάστημά του. Συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Ο ίδιος υποστηρίζει πως μία εβδομάδα μετά το θετικό τεστ, έκανε δεύτερο το οποίο ήταν αρνητικό.

Για την εξέλιξη αυτή ωστόσο δεν είχε ενημερώσει τον ΕΟΔΥ.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ουρές στο Επιμελητήριο για ένα rapid test- Στην αναμονή και παιδιά!

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μεγάλες ουρές που φτάνουν μέχρι την πλ. Όλγας έχουν σχηματιστεί για ακόμα ένα πρωινό Σαββάτου έξω από το Επιμελητήριο Αχαΐας στη Ρήγα Φεραίου, όπου πραγματοποιούνται και σήμερα δωρεάν rapd test κορωνοϊού. Στην ουρά μάλιστα σήμερα, περιμένουν για να ελεγχθούν ακόμα και παιδιά!

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ξεπέρασαν τους 120 οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό- 20 στις Εντατικές

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η πίεση που δέχονται τα Νοσοκομεία της Πάτρας από τις εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό. Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και Άγιος Ανδρέας γεμίζουν με κόσμο, με τον συνολικό αριθμό των νοσηλευόμενων να φθάνει απόψε Παρασκευή στους 124.

Από αυτούς οι 20 βρίσκονται στα κρεβάτια των Εντατικών Μονάδων των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων. 14 είναι οι νοσηλευόμενοι στη ΜΕΘ του Ρίου και οι υπόλοιποι 6 στην αντίστοιχη Μονάδα του Αγίου Ανδρέα.

Στις απλές κλινικές COVID νοσηλεύονται συνολικά 104 ασθενείς. 48 από αυτούς βρίσκονται στο “Άγιος Ανδρέας” και 56 στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ12 λεπτά πριν

Δυτική Ελλάδα: Ο εφιάλτης της ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με τον Δημήτρη Κουφοντίνα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ3 ώρες πριν

Τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 8 ή στις 15 Μαρτίου;

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ώρες πριν

Ξανανιώνει ο γερασμένος στόλος της ΕΛ.ΑΣ. – Έρχονται 1.453 νέα περιπολικά

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πριν

Πάτρα: “Καμπάνα” 5.000 ευρώ σε πολίτη που έσπασε την καραντίνα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πριν

Πάτρα: Ουρές στο Επιμελητήριο για ένα rapid test- Στην αναμονή και παιδιά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ16 ώρες πριν

Stoiximan Basket League: Αναβλήθηκε το Προμηθέας – ΑΕΚ με απόφαση του ΕΣΑΚΕ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Πάτρα: Ξεπέρασαν τους 120 οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό- 20 στις Εντατικές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ21 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 173 κρούσματα στη Δυτ. Ελλάδα, 122 στην Αχαΐα- Όλη η κατανομή

ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες πριν

Η αποκορύφωση της γελοιότητας λόγω κορωνοϊού: Έβαλαν τους μαθητές σε… σκηνές – ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ22 ώρες πριν

Oι Γάλλοι ”καταρρίπτουν” τα τουρκικά UAV: ”Οι Έλληνες ετοιμάζουν φονικό όπλο”

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ3 ημέρες πριν

Πάτρα: Βγήκε να πάρει καφέ χωρίς παντελόνι κι εσώρουχο…

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Έτσι θα φτάσει το τρένο στην Πάτρα – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Ελληνικό ναρκαλιευτικό στα Δαρδανέλια αρνήθηκε να υψώσει την τουρκική σημαία – ”Λύσσαξαν” οι Τούρκοι – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: Άνθρωπος ανήμπορος, γυμνός από τη μέση και κάτω – Τον βλέπει κανείς; – ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Η φοιτήτρια από την ΠΑΤΡΑ που “έκαψε” τον Λιγνάδη! Κατέθεσε για την απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Η μεγάλη στιγμή της επαναλειτουργίας της καρδιοχειρουργικής στο Ρίο… έφτασε! – “Πόρτα” στους Φορείς για τα εγκαίνια – ΦΩΤΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ2 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Τα διάσημα άνθινα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού – ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Επίθεση από “μαυροφορεμένους” δέχθηκε ο σκοπός του Μεταγωγών

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Σε κακό χάλι και βυθισμένο στο σκοτάδι το Δασύλλιο- Θαμμένο κάτω από μπάζα το γραφικό μονοπάτι- ΦΩΤΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

Πάτρα: Γυναίκα έπεσε με μηχανάκι σε φρεάτιο της ΔΕΥΑΠ – Οδηγείται τραυματισμένη στο νοσοκομείο- ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Λουτράκι: Μαχαίρωσε αστυνομικό σε έλεγχο για μάσκα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Ελληνικό ναρκαλιευτικό στα Δαρδανέλια αρνήθηκε να υψώσει την τουρκική σημαία – ”Λύσσαξαν” οι Τούρκοι – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Έτσι θα φτάσει το τρένο στην Πάτρα – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ5 ημέρες πριν

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο διάλογος που είχε με την ανακρίτρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ6 ημέρες πριν

Μπρατισλάβα: Η μυστηριώδης πρωτεύουσα της Σλοβακίας – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Πάτρα- Απίστευτη καταγγελία: «Ενοχλήθηκε και τους πάτησε με το αμάξι»! – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

ΠΑΤΡΑ: Κομβόι ταξί μέχρι την Περιφέρεια – ΒΙΝΤΕΟ

ΖΩΗ1 εβδομάδα πριν

Καταγγελία-σοκ για τον ηθοποιό-σκηνοθέτη που είχε διορίσει το Μαξίμου: «Με κακοποιούσε από τα 15 μου για 4 χρόνια»

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

ΠΑΤΡΑ: Χιόνισε μέχρι και στου Ρωμανού! – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

Πάτρα: Συλλαλητήριο ενάντια στα lockdown – ΒΙΝΤΕΟ

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση