Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αν θέλετε να κλείσετε τον Δήμο σας κάντε περισσότερα τεστ! – Γιάννης Ιωαννίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Γιατροί έχουν διχαστεί, επιδημιολόγοι και παθολόγοι έχουν  χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Από τη μία πλευρά αυτή που υποστηρίζουν την πανδημία και τα ανήκουστα μέτρα που έχουν καταλύσει  οποιαδήποτε ανθρώπινη ελευθερία , ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα. Από την άλλη αυτοί που θεωρούν ότι τα μέτρα είναι υπερβολικά και άχρηστα και δεν προσφέρουν καμία προστασία. Καινούργια στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια από λανθασμένα καταγεγραμενους θανάτους covιd. Οι εισαγγελείς ήδη έχουν αρχίσει και κινούνται, ζητώντας εξηγήσεις για τα μέτρα επικίνδυνα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση μέχρι τώρα και όπου έχουν οδηγήσει την κοινωνία στην παράνοια, στην οικονομική καταστροφή, αποξένωση και κατάθλιψη.  

Μέτρα που έχουν διχάσει τους πολίτες,  οι οποίοι  έχουν φτάσει να τσακώνονται στους δρόμους μεταξύ τους, μπερδεμένοι από αυτά που ακούν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από τους επιδημιολόγους της Κυβέρνησης.

Πολλοί γιατροί δηλώνουν ότι η χρήση της μάσκας δεν θα προφυλάξει από καμιά μετάδοση του ιού.  Πιο αποτελεσματική είναι η απόσταση παρά η χρήση της μάσκας.  Οι υφασμάτινες μάσκες είναι τελείως άχρηστες.  Επίσης Το αγωνιστικό σύστημα του ανθρώπου δεν Έχει φτιαχτεί για να μπλοκάρεται αλλά πρέπει να αναπνέει ελεύθερα. Πολλοί από αυτούς που φοράνε τη μάσκα εισπνοών το διοξείδιο του άνθρακα πάλι προς τα μέσα μου.  Αυτό μπορεί να οδηγήσεις αναπνευστικά προβλήματα χωρίς να καταλάβουν. Επίσης η χρήση της μάσκας μέχρι τώρα εκτίμηση πολλά δερματικά προβλήματα.   Ακόμα πιο απαγορευτικό και επικίνδυνο είναι για τα παιδιά, που ο εγκέφαλος δεν οξυγονώνεται σωστά και δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα ακόμα και στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. Συχνό είναι τα φαινόμενα, της αύξησης της πίεσης ακι πονοκέφαλοι κατα την ώρα εργασίας, όπου πολλούς υπαλλήλους που έχουν παραπονεθεί συμβουλεύοντας τους γιατρούς. 

Παράλληλα υπάρχει μία έντονη αντίδραση από πολίτες που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους κάτω από αδιευκρίνιστες λόγους. Θάνατοι που έχουν χαρακτηριστεί covid-19.  Συγκεκριμένα οι συγγενείς ζήτησαν φακέλους ιατρικού ιστορικού οι οποίοι δεν δόθηκαν ποτέ.  Νεκροψίες απαγορεύονται και γίνονται μόνο με την παρέμβαση εισαγγελέα. Όλο αυτό το περίεργο σκηνικό έχει δημιουργήσει υποψίες για τον τρόπο που λειτουργεί  “το πρωτόκολλο θανάτου Covid-19”. 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ζήτησε με έγγραφό του από τον Υπουργό, να τους απαλλάξει από κάθε ευθύνη και καταγγελία που θα γίνει εις βάρος τους λόγω των μέτρων και των ανυποψίαστων θανάτων που υπάρχουν.  Με λίγα λόγια, ζήτησαν άσυλο για να μπορούν να προστατευτούν, χωρίς να παίρνουν καμία ευθύνη για τα μέτρα της κυβέρνησης και τις πολιτικές αποφάσεις που έχουν παρθεί μέχρι σήμερα για την υποτιθέμενη πανδημία.Σίγουρα αυτό έγινε για το Ιατρικό Σύλλογο ώστε να ξεκαθαρίσει τη θέση του λέγοντας ότι οι απόψεις των γιατρών όποιος και να είναι δεν έχουν καμία σχέση με τις εντολές που παίρνει η κυβέρνηση έξωθεν και με τα μέτρα που επιβάλλει κάθε φορά που είναι μόνο πολιτική πρωτοβουλία και τίποτα άλλο. Το πρόβλημα όμως εδώ δεν είναι τα μέτρα της κυβέρνησης αλλά και η διαδικασία που ακολουθείται μέσα στα νοσοκομεία από τους γιατρούς, οι οποίοι δεν παίρνουν εντολές από την κυβέρνηση για να διαχειριστούμε μία κατάσταση, μιας και είναι στην ευχέρεια τους να προστατεύσουν τον ασθενή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Τα περιοριστικά lockdown έχουν προκαλέσει σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο διαδηλώσεις και έντονη δυσαρέσκεια παγκοσμίως.  Ο πλέον κόσμος έχει αρχίσει και αντιστέκεται έχοντας  καταλάβει που όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει. Αρκετοί γνωρίζουν αλλά δεν θέλουν να μιλήσουν ακόμα γιατί φοβούνται.  Οι πρώτες μεμονωμένες αντιδράσεις, από γιατρούς που δεν μπορούν να ελεγχθούν από το παγκόσμιο σύστημα και από νομικούς που δεν υπακούουν σε επιταγές του συστήματος, έχουν φέρει  δυσαρέσκεια στους υποστηρικτές της πανδημίας στην αντίθετη πλευρά πού περισσότερο μπερδεμένοι φαινονται οτι είναι,  χωρίς να έχουν  πραγματική γνώση ποιος τους κατευθύνει και ποιες εντολές εκτελούν.

Ακολουθουν δυο αποσπασματα απο εκπομπες που που ρίχνουν φως σε αρκετές πτυχές της πανδημίας και για το τι μέλλει γενέσθαι 

Δείτε την ομιλία του καθηγητή Επιδημιολογίας, Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ,  Δρ Γιάννη Ιωαννίδη, στην  εκπομπή “Αντιθέσεις” στην ΚΡΗΤΗ TV, που προβλήθηκε στις 05.02.2021.

Αντισυστημικοί γιατροί και δημοσιογράφοι για την αποτελεσματικότητα μάσκας και εμβολίου στο κανάλι της Ελληνικής Λύσης | Αυτή είναι η Λύση (ALERT, 3/2/21)

Διαφήμιση
Σχόλια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Η 56χρονη Κωνσταντίνα Λυκάκη, η γυναίκα που έχασε την ζωή της μετά την β’ δόση του εμβολίου στα Καλάβρυτα

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

H Κωνσταντίνα Λυκάκη, 56 ετών είναι η γυναίκα που έχασε την ζωή της μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Η 56χρονη γυναίκα έκανε τη δεύτερη δόση με σκοπό να ταξιδέψει στην Κύπρο για να δει τον γιο της.

Η άτυχη 56χρονη, κατά την επίσκεψή της για την πρώτη δόση του εμβολίου δεν είχε δηλώσει κανένα υποκείμενο νόσημα, ωστόσο, λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της, ανέφερε ως αισθάνεται κάψιμο στο λαιμό της.

Για τον λόγο αυτό, κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο για τον εμβολιασμό της, τοποθετήθηκε αμέσως στο χέρι της πεταλούδα, με σκοπό την άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση οποιασδήποτε επιπλοκής αλλεργικής μορφής (κορτιζόνη, αδρεναλίνη..) ενώ κλήθηκε και δεύτερος γιατρός να είναι παρών στον εμβολιασμό.

Αφού της χορηγήθηκε η δεύτερη δόση και ενώ αυτή ήταν ξαπλωμένη σε κρεβάτι και όχι στον προθάλαμο όπως αρχικά διέρρευσε, περίπου 15 λεπτά αργότερα, άρχισε να παραπονιέται πάλι για καύσο και δυσφορία.

Άμεσα της χορηγήθηκε κορτιζόνη και αδρεναλίνη μέσω της πεταλούδας που είχε τοποθετηθεί, και αμέσως την μετέφεραν στο τμήμα των Επειγότων περιστατικών του νοσοκομειου όπου άρχισε να εκδηλώνει πόνο στο στήθος και στη πλάτη. Εκεί υπέστη και την ανακοπή.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

“Εφυγε” στα 44 ο Κυριάκος Αποστολίδης! Εδωσε σκληρή μάχη αλλά δεν τα κατάφερε

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Έδωσε σκληρή μάχη με τον κορονοϊό αλλά δυστυχώς αυτή ήταν άνιση για τον 44χρονο Αγρινιώτη Κυριάκο Αποστολίδη.
Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη νύχτα στο Νοσοκομείο Αττικόν όπου την 21η Μαΐου μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Στα Γιάννενα από το Αγρίνιο είχε διακομισθεί σε σοβαρή κατάσταση με την περίπτωση του εξαρχής να θεωρείται δύσκολη ενώ μάλιστα δεν αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα.
Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών, ψυκτικός και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη στο Αγρίνιο όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ψήφισμα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας

Ο Κυριάκος Αποστολίδης ήταν Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων και για την απώλεια του η Ομοσπονδία Επαγγελματιών- Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε το ακόλουθο Ψήφισμα.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, μετά την αναγγελία του θανάτου του Αποστολίδη Κυριάκου, Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν. Αιτ/νίας & Λευκάδας και αντιπροσώπου στην Ομοσπονδία μας, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα 18.6.2021 και αποφάσισε:

Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του
Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην κηδεία του
Να αποσταλεί στεφάνι εκ μέρους του Δ.Σ.
Να δημοσιευθεί το ψήφισμα αυτό στον τοπικό τύπο.
ΨΗΦΙΣΜΑ του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψυκτικών και Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Νομών Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μετά την αναγγελία του θανάτου του ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, Γενικού Γραμματέα μας, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα και αποφάσισε:
• Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του
• Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην κηδεία του
• Να αποσταλεί στεφάνι εκ μέρους του Δ.Σ.
• Να δημοσιευθεί το ψήφισμα αυτό στον τοπικό τύπο.
Από το Δ. Σ.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Mπλόκο σε πάνω από 60 κιλά χασίς, στο λιμάνι- Ήταν μέσα σε δίχτυα- Τα μύρισαν ο Άικ και ο Άρης

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μπλόκο στη διακίνηση πάνω από 60 κιλών χασίς έβαλαν άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, Άικ και Άρη. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μετά από έλεγχσο σε ασσυνόδευτο επικαθήμενο το οποίο είχε φτάσει στο λιμάνι της Πάτρας με πλοίο, από την Ιταλία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελεά και τον Ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη ενώ επόμενος προορισμό των ναρκωτικών οπυσιών θα ήταν η Αθήνα. Αναλυτικά όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, 62χρονος ημεδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, για παράβαση του νόμου 4139/2013 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Συγκεκριμένα, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν τα στελέχη ΚΛ Πατρών σε ασυνόδευτο επικαθήμενο όχημα το οποίο είχε εκφορτωθεί από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμένα Ανκόνα Ιταλίας, συνεπικουρούμενα και από τους αστυνομικούς σκύλους ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΄΄ΑΙΚ΄΄ και ”ΑΡΗΣ”, εντοπίστηκαν εντός του χώρου του νόμιμου φορτίου το οποίο αποτελείται από αλιευτικά δίχτυα, οκτώ (08) χάρτινες συσκευασίες.

Στο εσωτερικό των συσκευασιών, εντοπίστηκαν είκοσι επιπρόσθετες (20) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας συνολικού μικτού βάρους εξήντα τεσσάρων κιλών, οκτακοσίων τριάντα δύο γραμμαρίων και ενός δεκάτου του γραμμαρίου (64.832,1gr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 62χρονος ημεδαπός, ως ο οδηγός του Φ/Γ οχήματος (τράκτορα).

Παράλληλα κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

-η ποσότητα ναρκωτικών ουσιών η οποία θα αποσταλεί στην Χημική Υπηρεσία Πατρών για περαιτέρω εξέταση,

-το Φ/Γ όχημα με το επικαθήμενο,

-μία (01) συσκευή πλοήγησης,

-ένα (01) κινητό τηλέφωνο και

-ένα (01) tablet.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

‘Eτσι κατέρρευσε λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της η 56χρονη – Θα πήγαινε στο γιο της στο εξωτερικό

Δημοσιεύθηκε

στις

απο

Μέσα σε λίγα λεπτά μετά από τον εμβολιασμό της κατέρρευσε μία 56χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο Καλαβρύτων. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα μετά τη διαδικασία του εμβολιασμού της περίμενε στον προθάλαμο μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όπως γίνεται με όλους τους εμβολιασμένους, σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα.

Ωστόσο μετά απο δέκα λεπτά αισθάνθηκε πόνο στην πλάτη και στο στήθος, και κατέρρευσε προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσονταν εκείνη τη ώρα στο χώρο των εμβολιασμών.

Η 56χρονη γυναίκα έκανε το δεύτερο εμβόλιό της με σκοπό να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να δει τον γιο της.

Πέθανε έπειτα από μια περίπου ωρα κι ενώ έγιναν μεγάλες προσπάθειες ανάνηψης και διασωλήνωσης.

Συνέχισε να διαβάζεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ώρες πριν

Γλυκά Νερά: Έτσι έστησε τη δολοφονία της Καρολάιν ο Μπάμπης – Πώς αιφνιδίασε και σκότωσε την κοπέλα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

Η 56χρονη Κωνσταντίνα Λυκάκη, η γυναίκα που έχασε την ζωή της μετά την β’ δόση του εμβολίου στα Καλάβρυτα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

“Εφυγε” στα 44 ο Κυριάκος Αποστολίδης! Εδωσε σκληρή μάχη αλλά δεν τα κατάφερε

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες πριν

Πάτρα: Mπλόκο σε πάνω από 60 κιλά χασίς, στο λιμάνι- Ήταν μέσα σε δίχτυα- Τα μύρισαν ο Άικ και ο Άρης

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες πριν

‘Eτσι κατέρρευσε λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της η 56χρονη – Θα πήγαινε στο γιο της στο εξωτερικό

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες πριν

Πάτρα: Τροχαίο με έναν τραυματία στην Έλληνος Στρατιώτου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ23 ώρες πριν

Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Το μόνο που ρώτησε ο δολοφόνος ήταν “πόσα χρόνια θα φάει”

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες πριν

Καλάβρυτα: Πέθανε 56χρονη στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ημέρα πριν

ΠΑΤΡΑ: Ξεκινούν από το Σάββατο τα «προνόμια» για όσους έχουν εμβολιαστεί

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

ΠΑΤΡΑ: Αφγανοί ξυλοκόπησαν 3 Πατρινούς στο Νότιο Πάρκο – Οι δύο στο Νοσοκομείο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός καταπατά βιοηθικές αρχές και διεθνείς συμβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: Έτσι θα γίνει η επικίνδυνη παραλιακή Ρίου- Αγίου Βασιλείου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ: Εγκατέλειψαν την Πλατεία – ΦΩΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ημέρες πριν

Αλβανός αγρότης σακάτεψε αστυνομικό με σιδερολοστό – Καταδικάστηκε σε κάθειρξη εννέα ετών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ5 ημέρες πριν

EKTAKTO: Τέλος το εμβόλιο της Astrazeneca για τους κάτω των 60 – Η εισήγηση της Επιτροπής

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πάτρα: Νεαρή με μυοκαρδίτιδα μετά από mRNA εμβόλιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ5 ημέρες πριν

«Χάος» με το AstraZeneca: Όχι όσοι έχουν θρομβώσεις – Ναι όσοι έκαναν την 1η δόση – Όχι όσοι είναι κάτω των 60!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

ΠΑΤΡΑ -ΤΩΡΑ: Τροχαίο με τραυματία στον χείμαρρο Παναγίτσα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

ΠΑΤΡΑ: Αφγανοί ξυλοκόπησαν 3 Πατρινούς στο Νότιο Πάρκο – Οι δύο στο Νοσοκομείο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ4 ημέρες πριν

Προνόμια για εμβολιασμένους: Το… γαλλικό μοντέλο θα εφαρμόσει η Ελλάδα- ΔΕΙΤΕ τι προβλέπει

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες πριν

Πάτρα: Mπλόκο σε πάνω από 60 κιλά χασίς, στο λιμάνι- Ήταν μέσα σε δίχτυα- Τα μύρισαν ο Άικ και ο Άρης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 ημέρες πριν

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήθελε να φύγει το μοιραίο βράδυ από τη μεζονέτα – Θέμα ωρών το ένταλμα σύλληψης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ6 ημέρες πριν

Δείτε το σπίτι στο οποίο βρήκαν τα καλάζνικοφ! – Τα ελέγχουν για φόνους – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ7 ημέρες πριν

Το Parken Stadium τραγουδούσε για τον Έρικσεν σε μία συγκινητική στιγμή

ΚΟΙΝΩΝΙΑ7 ημέρες πριν

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ7 ημέρες πριν

Διακοπές στα μαγευτικά Ψαρά – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διέπραττε διαδικτυακές απάτες- Είχε δράση και στην Πάτρα – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΣΜΟΣ2 εβδομάδες πριν

Υποδέχθηκε με… χαστούκι τον Μακρόν! – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Βίντεο-σοκ από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου στα Σεπόλια – Σοκαριστικές εικόνες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ2 εβδομάδες πριν

Κένιν – Σάκκαρη 0-2: Έγραψε ιστορία, η ασταμάτητη Μαρία προκρίθηκε στις “8” του Roland Garros

Facebook Patratora

Διαφήμιση
Διαφήμιση